2 Ekim 2010 Cumartesi

Yengeç Burcu Ekim

Merhaba Yengeçler;

Nasılsınız? Benim biraz sırtım ağrıyor. Sanırım bilgisayar karşısında oldukça fazla vakit geçirmekten. Az önce sevgilimle Morgan Freeman’ın High Crimes isimli bir filmini izledik. Çok keyifli ve sürükleyiciydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Az önce gitti kendi evine, bende bol sütlü nescafemi yaparak başladım Yengeçler için öngörülerimi yazmaya. Bundan böyle daha derli toplu durması ve takibi kolay olması adına önemli günleri ve açıklamaları ile beraber yazmaya karar verdim. Her burca özel. Şimdi sizde benim gibi keyif kahvenizi veya sevdiğiniz bir içeceği alarak başlayın bakalım okumaya…

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

4. evinizde 2 önemli gezegenin buluşması var. Satürn ve Güneş. Güneş, odaklanacağınız konuları gösterir o ay içinde, Satürn ise disipline etmeye çalışır. Kısacası bu günlerde, ev, yuva, aileniz, yaşam yerinizle ilgili disipline olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Pek evden dışarı çıkmak istemeyebilir, evde tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde özellikle sizde yaşça büyük kişiler ile münakaşadan kaçınmalısınız. Parasal anlamda biraz sıkıntılı geçebilir ayın ilk günleri.

Ve merak. Jüpiter ile Merkür karşılaşması, düşüncelerinizi biraz abartılı bir şekilde dile getirme ihtimalinin olduğunu gösteriyor. Bir çok iletişim kanalı ile iç içe olacağınız zamanlar. Web sitesi yapmaya karar verebilir, blog açabilir, yazılar yazabilir, çevrenizde olup bitenleri daha fazla merak edip araştırabilirsinizde. Ve sürpriz seyahatlerde gündemde.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Venüs ve Mars kavuşumu. Bu kavuşum bana Bendeniz isimli bir şarkıcının “Ya sen ya hiç” adlı parçasını aklıma getiriyor. Aşk, cinsellik, tutku, ihtiras bu gezegenin size tamda getireceği şeyler. Yalnız işin içinde Akrep olduğu için, yoğun bir cinsellik duygusu, gizli kapaklı işler flörtlerde devrede olacak. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız, bu tarihleri özellikle işaretlemenizi öneririm. Fakat bu kavuşum ve akrep enerjisi ile eğer çok fazla güç ve kontrol peşinde olursanız kayıplarıda beraberinde getirebilir.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

4. evinizde yeni ay gerçekleşiyor. Bu harika bir haber mi acaba? Eğer Satürn devrede olmasa idi kesinlikle evet! Eve ait sorumluluklar artıyor. Biraz yorulabileceğiniz zamanlar söz konusu, taşınmak, yerleşmek, boya-badana, dekorasyon değişikliği sizi biraz yorabilir. Bazı gecikmeler, engellerle de karşılaşabilirsiniz.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

Şimdi biraz yavaşlama ağırdan alma zamanı. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda ki gelişmelerin biraz yavaşlamaya başladığını görebilirsiniz. 20 kasıma kadar Venüs geri gidecek. Birden alevlenen, hızlı gelişmelerin olduğu aşk ve flört hayatınız birden duruldu, sakinleşti. Ya da cinsellikten bir anda eskiden olduğu kadar zevk alamıyorsunuz? Merak etmeyin geçici bu etkide. 20 kasıma kadar sadece. Eski aşklar ve flörtlerle biraz zaman geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, işleriniz biraz uzayabilir. Hamile kalma riski düşük olacağı gibi, beklenmeyen, istenmeyen gebelik durumları ile de karşılaşabilirsiniz. Benden söylemesi…

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Bu günlerde önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına bırakın. Zihniniz bulanık veya dağınık olabilir. Önemli kararlar vermek, imzalar atmak için pek uygun zamanlar değil.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Ev almak için krediye mi başvurmuştunuz? İşte size cevabın geleceği günler. İletişimle ilgili özellikle güzel bir akış söz konusu. Yaratıcılık gerektiren konularda kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Başkalarından maddi anlamda daha kolay destekler bulabilirsiniz. Beklenmedik bir yardım eli uzanabilir. Eşinizin kariyer hayatı ile ilgili gelişmeler sizi memnun edebilir.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Ve gümbür gümbür bir gün daha. Yerinizde durmanız pek kolay olmayacak. Seyahatler, tatil planları, aşk ile ilgili konularda güzel gelişmeler söz konusu.. Yeni hobiler edinebilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızın artacağı bir dönem olacak. Spora başlamak içinde ideal günler ama Venüs geri gidiyor, size uygun programı dikkatli seçmelisiniz.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Ve koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Bazı sonlanmaların ve bitişlerin işareti Bir süredir üzerinde uğraştığınız konuların, projelerin, işlerin artık bitmesi gerekli. Özellikle iş ve kariyer hayatınızı yakından ilgilendiren bu dolunay, düşüncesizce, spontane yapılan davranışlar ve sözler sizi zor duruma sokabilir. Ama artık bir sürecin sonuna geldiniz. Eğer iş arıyorsanız, yeni iş kapıda. Çok güçlü duygular hissedebilirsiniz. Özellikle hayatınızda bazı şeylerin artık değişmesi gerektiği düşünebilirsiniz.

23 Ekim

Güneş Akrepte

1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, hobiler, hayatın zevkli ve keyif veren yanları ile ilgili olacak. Daha çok araştırabilir, gizli kalmış bazı şeyleri açığa çıkartabilirsiniz. Kendinize yeni bir eğlence, rahatlama aracı bulabilirsiniz. Veya yeni hobiler. Arkadaşlarınızla beraber daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Seyahat nereye? Beklenmedik ani seyahatler, aşkla ilgili gelişmeler, Yalnız bu açı patlayıcı bir etkisi olabilen bir açıda. Sinirler hassas dikkatli olmalısınız. Yaratıcılığınız hat safhada. Beklide flörtünüzle beraber küçük bir kaçamak yapıp şehirden uzaklaşabilirsinizde. İlginç, orijinal fikiler aklınıza gelebilir. Not almayı unutmayın.

27 Ekim

Mars yay burcunda

Ve ay sonu itibari ile sağlığa biraz dikkat ediyoruz. Günlük rutin işler sizde stres yaratabilir, enerjinizi toplamakta, konsantre olmakta zorlanabilirsiniz, biraz dağılabilir birkaç iş ile aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Eskile ait ne varsa şimdi hepsi bir bir ortaya dökülmeye başlıyor. Eski aşklar, flörtler, kaçamaklar. İlginç karşılaşmalar, tesadüfler yaşayabilirsiniz. Özellikle hanımlar, estetikle ile ilgili işlerden 20 Kasıma kadar uzak durmakta fayda var. Riskli işlerden kaçınmalı, mevcut olanı korumalısınız.

Hepinize Harika bir ay diliyorum….