2 Ekim 2010 Cumartesi

Akrep Burcu Ekim Ayı

Selam akrep arkadaşlarım;

Gerim gerim geriniyorum şu an. Dün gece twitter hesabımı aktif hale getirdim. Isınma turları attım, birilerini follow ettim, ünlüler arası dedikoduları okudum, keşfetmeye çalıştım sonra bir bakmışım olmuş saat gece 2. Kitap oku, uyumaya çalış derken 3. Şimdilik Twitter ile aramda seviyeli bir ilişki var ama zaman ne gösterir bilemiyorum tabi. Günün ilk kahvesinin verdiği keyifle başlayalım bakalım akrep burçlarına.

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Güneş ve Satürnün büyük buluşması. Neredeyse birbirine taban tabana zıt iki gezegen. Güneş ve Satürn kombinasyonları, zorlanacağımızı, engelleneceğimizi, kriz zamanlarını, kayıpları gösterir. 12. evinizde ki bu buluşma, elinizde olmayan, kontrolünüz dışında gelişen olayları gösteriyor. Bu iş ve kariyer hayatınızı yakından ilgilendiren bir olay. Hayatınızda gelişen bir takım olaylara müdahale edemezsiniz, bir anda ortaya çıkıverirler ve siz ne olduğunu anlamazsınız bile. Bu dönemde iş ve kariyer olaylarının yanı sıra sağlığa da çok dikkat etmek gerek. Dişler, kemikler, genital organlar, cinsel organlar, böbrekler. İlişkilerden yana zorlanabilirsiniz. Paranoya davranışlar sergileyip, kendinizi yormayın.

Aşk ve sosyal ilişkilerde iyimser bir hava söz konusu. Aşırı optimist bir duruş sergileyebilirsiniz. Normalde sizi gerecek, zihninizi yoracak durumlara karşı artık boşvermiş bir hava takınabilirsiniz. Belki de gerekli olan budur ne dersiniz?

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Bir akrep burcu olarak, bu kavuşumun sizde ki etkisini düşünemiyorum bile! Zaten mars burcunuzda olduğundan dolayı ultra enerjik olacaksınız. Cinsel gücünüz hat safhada! Bu riskli bir açı aslında. Çünkü içinde buram buram bir akrep enerjisi var. Ya hep ya hiç! O yüzden eğer hırslarınızı kontrol edemezseniz bu açı size kayıplarda verebilir. Özellikle ikili ilişkilerden yana, romantik, tutkulu, keyifli, adrenalinin bol salgılanacağı zamanlar. Bugünün keyfini çıkartın. Kolay kolay yalnız kalmayacaksınız. Eğer bir partneriniz yok ise, gece dışarı çıkın. Hayır kötü yola sevk etmek için söylemiyorum ama istediğiniz kişi belki de orada bir yerlerdedir?

Merkür de terazi burcuna geçiş yaparak fikirlerinizi daha çok kendini saklayacağınız, zihinsel olarak daha içe dönük bir yapı sergileyeceğinizi gösteriyor. Bu süreçte, oturup bir şeyler karalayabilir, araştırabilir, bol bol okuyabilir önümüzde ki günlerde neler yapacağınızı planlayabilirsiniz mesela?

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Başrollerinin Satürn olduğu bir yeni ay! Psikolojik olarak çok rahat edebileceğinizi söyleyemeyeceğim ve sağlık olarakta. Etliye sütlüye çok fazla karışmadan, oturun evinizde ruhunuzu dinlendirecek şeylere yönelin. Müzikler dinleyin, meditasyon yapın, ruhunuza, psikolojinize iyi gelecek şeylere yönelin.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor

Merkür kadar popüler olmasada Venüs retrolarıda çok önemlidir. Burcunuzda geri gitmeye başlayan Venüs, özellikle fiziki görünümünüzü değiştirecek operasyonlardan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor, kilo alabilirsiniz, ilişkilerinizde yavaşlama, durağanlaşma başlayabilir, Estetik operasyonlar için uygun bir süreç değil. Eğer sanat ile ilgili bir işte, yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, oldukça özgün eserler ortaya çıkartabilirsiniz. Romantik ilişkilerde içsel olarak derinlik, tutku ve cinsellik ağır basabilir.Eşinizi, ortağınızı yeniden değerlendirmeye tabii tutabilirsiniz. Bu dönemde eski bir ilişkinin tekrar hayatınıza girmesi de beklenebilir. Maddi konular, yatırımlar ve gayrimenkul alımı için de, Venüs’ün geri gittiği dönemler önerilmez.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Gerçekleri görmekte zorlanabilir, zihninizin önüne tül perde inmiş gibi hissedebilrsiniz. Önemli, kararları ve düşünceleri, sözleşmeleri, anlaşmaları birkaç gün sonrasına bırakmakta fayda var. Sonradan pişman olmamak için.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Eve yönelik işler uğraşlar ön planda. Evinizi dekore edebilir, evinizde yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Yeniden yerleştirmek, düzenlemek, onarım tamirat işleri. Oturup keyifli bir şekilde yazıda yazabilirsiniz. Evinizin tadını çıkartın.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili şanslı bir dönem. İyimser bir hava hakim. Spora başlayabilirsiniz ama Venüsün geri gittiğini unutmayın, dikkatli olun. Kazançlarınızda artış söz konusu. Kendinizi daha motive, girişlen, meraklı, araştırmacı hissedebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise şanslı bir süreç.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

6. evinizde gerçekleşecek olan dolunay, yeni aya nazaran daha iyi etkilere sahip. Yalnız aceleci, spontan, düşüncesizle yapılacak davranışlar sizi zor duruma sokabilir. Özellikle iş ve çalışma ortamınızla ilgili konularda. Artık bir projenin sonuna gemli olabilirsiniz. Önemli bir işin bitiş zamanı olabilir. Bir çok iletişim kanalı ile yoğun iletişim içinde olabilirsiniz, Günlük rutin işlerinizin dışına çıkabileceğiniz, kendinizi geliştirme yolunda önemli adımlar atabilrsiniz.

Yalnız evinizde, su tesisatı ile ilgili küçük problemler ortaya çıkabilir.

23 Ekim

Güneş Akrepte

Önümüzde ki bir ay boyunca kendinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabilir, girişkenliğiniz, kişiliğiniz ile göz doldurabilirsiniz. Canlı, atak geçecek bir ay sizleri bekliyor. Önemli kişilerden destekler alabilirsiniz.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Bu eğer doğru kullanılmaz ise isyankar bir enerjidir. Orijinal, denenmemiş şeylere yönelebilirsiniz, özellikle yaratıcılık gerektiren çalışmalarda motivasyonunuz oldukça yüksek. Fakat sizden beklenmedik tepkilerle dikkatli üzerinize çekebilirsiniz.

27 Ekim

Mars yay burcunda

Önümüzde ki ay içinde daha da etkinleşecek olan bu transit, bütçeniz, maddi konular, finansal kaynaklara enerjinizi yönelteceğiniz gösteriyor. Bütçenizi iyi ayarlamalısınız. Mars harcatır! Ve bu dönemde bol bol para harcamanız gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Yoğun bir cinsellik duygusunun yanı sıra, geçmişte gömülü kalmış bazı şeyler ortaya çıkabilir. Biraz nostalji zamanı beklide. Eski ilişkiler gündeme gelebilir, görüşebilir, haber alabilirsiniz. Fiziksel görünümünüz için yeni şeyler denemenin pek zamanı değil.

Harika bir Ay geçirin..!!