2 Ekim 2010 Cumartesi

Aslan Burcu Ekim Ayı

Merhaba Aslanlar;

Nasılsınız? Ben inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi, sürekli bir uyuma isteği var bugün içimde. Zorunda olmasam yataktan kalkmak istemeyecektim. Ama tabii benim yerime çalışıp, para kazanabilecek biri olursa neden olmasın? Önümüzde ki bir hafta Avrupa standartlarında tüketici bilinci oluşturmak adına 1 hafta bir projede aktif bir şekilde görev alacağım. Bununla ilgilide mini bir brifingteydim, az önce gelebildim evime. Kullandığınız ürünlerin son kullanım tarihleri, ambalajlanma şekilleri, CE işaretinin olup olmamasına kaçımız bakıyor acaba? Son yıllarda Çinden gelen kaçak mallar yüzünden ki üzerlerinde CE sembolü olmadığından, çocuklarda özellikle zehirlenme oranlarında ciddi bir artış olduğunu biliyor muydunuz? CE işareti, o ürünün canlıların sağlığına hiçbir zararı olmadığına dair bir sembol.

Ben bu konu üzerine aldığım Brifingle sayfalar dolusu yazabilirim tabi ama amacımız şu an bu değil. Şimdi bu ay sizleri neler bekliyor gün gün bakalım…

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Aya harika bir giriş yapamıyoruz maalesef. Güneş ve Satürn buluşmaları hayatımızda engellerle karşılaşacağımızı, dikkatli olmazsak kayıplar getirebileceğiniz, zorlanmalarla başa çıkmamız gerektiğinin işaretidir. Terazi burcunda ki bu önemli buluşma siz Aslanların 3. evinde gerçekleşecek. Kendinizi, kişiliğinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar. Yakın .çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilişkilere dikkat. Gerilimli ortamlardan uzak durmakta fayda var. Eğitim, iletişim, yolculuklarla ilgili konularda kısıtlamalar, engellemeler, sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Aynı gün Jüpiter ile Merkür karşı karşıya gelecekler. Parasal anlamda aşırıya kaçan davranışlardan uzak durmanızda fayda var. Maddi hayatınızla ilgili düşüncelerinizi var davranışlarınızı abartabilirsiniz, tabii yeni kazanç yolları ile de karşılaşabilirsiniz.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Mars ve Venüs kavuşumları her zaman tutkuyla, ilişkilerle, cinsellikle beraber anılır. Akrep burcunda olacak olan bu kavuşma 4. evinizde gerçekleşecek. Evinizde, yaşadığınız alanda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Eskiye ait olan şeyler gider ve yerine yenisi gelir. Bu kavuşum sayesinde aile içinde daha sıcak ilişkiler geliştirebilirsiniz. Evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilirsiniz. Aile içinde bazı gizli kalmış konularda açığa çıkabilir.

Merkü’ünde Terazi burcuna geçişi ile beraber, daha meraklı olabilir, yakın çevrenizde gelişen olayları yakından takip edebilirsiniz. İletişim araçları ve yakın çevreniz ile yoğun bir iletişm dönemi başlıyor. Eğitim, kısa yolculuklar gündemde.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Ay, Satürn ve Merkür ile iç içe geçmiş durumda. Hem duygularınız, hem zihniniz, fikirleriniz baskı altında. Yakın çevre, kardeşler, komşularla ilgili sıkıntılı bir gün. Üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi dominant bir şekilde ortaya koyacak olmanız bazı sorunlara neden olabilir. Özellikle seyahatlere çıkmadan önce son kontrollerinizi yapmalısınız. Eğitim ve iletişim konularında dikkat.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

Eğer ev tadilatı, dekorasyon değişikliği, taşınma gibi işlemleri düşünüyorsanız bunları retrodan önce zamanda halletmeniz yerinde olacaktır. Venüs gerilediği zamanlar, estetik, dekorasyon, bir şeyleri yenileme, güzelleştirme ile ilgili konularda gecikmeler, istediğiniz sonuca ulaşamama durumu ile karşılaşabilirsiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilir hatta biraz tembelleşebilirsiniz. Mesela; evinizi boyatmaya karar verdiniz, boyayı seçtiniz ama bir baktınız sizin duvarınızda o umduğunuz rengi yakalayamadınız veya boyayı yapacak olan usta birden hastalandığının haberini veriyor ve zamanında işe gelemiyor. Aile içerisinde eskiye ait konular tekrar gündeme gelebilir, konuşulabilir. 20 Kasıma kadar sürecektir bu etki:

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Bu tarihlerde önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Alacağınız kararlar çok bencilce olabilir veya olayı bütün detayları ile göremeyebilirsiniz. Zihniniz biraz bulanık olabilir. Gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Sonrasında aldığınız kararlardan çok memnun kalmayabilirsiniz. Özellikle yakın çevre, komşular, kardeşler, eğitimle ilgili konularda.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar gündeme gelebilir. Özellikle ilişkilerinizde, birlikte olduğunuz kişi ile, ortağınızla daha ılımlı, daha empatik bir ilişki ve iletişim içinde olacağınız zamanlar. Birbirinizi çok daha iyi anlayabileceksiniz. İlişkiler anlamında olumlu bir süreç. Evlilik teklifi bile alabilirsiniz. !

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Başkalarına ait finansal kaynaklardan, özellikle ailenin finansal kaynaklarından daha kolay yararlanabileceksiniz. Ailenizden size küçük bir hediye gelebilir. Eşinizin iş ve kariyer hayatında olumlu gelişmeleri görebilirsiniz. Ev, yuva, aile konuları ile ilgili maddi konular gündeme gelecektir. Buna miras konuları da dahil. Kazançlarınızı arttırmak için, başkalarının finansal kaynaklarından da yararlanabilirsiniz. Yalnız aşırıya kaçan davranışlar sergilememelisiniz.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Ve bu ayın dolunayı koç burcunda. Uzak seyahatler, tatiller, uzak akrabalar, hukuksal konular, dinsel, felsefi konular mercek altına alınacak. Bu dolunay biraz stresli. İş ve çalışma koşullarınızda ciddi bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi yenilemek, düşüncelerinizi, düşünce sisteminizi yenilemek isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerden işinizle ilgili destek alabilirsiniz. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizin dışına çıkacağınız zamanlar. Fakat duygularınız ile zihniniz arasında köprü kurmakta zorlanabilirsiniz.

23 Ekim

Güneş Akrepte

Önümüzde ki a 1 ay boyunca hayatınızın odak noktası, yuva, aile, yaşadığınız yer, ileriye dönük neler yapacağınızı planlayacağınız bir dönem olacak.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Ani beklenmedik kazançlar, beklenmedik finansal krizleri kayıplar. Dikkatli olunması gereken zamanlar. Uranüsün dengesiz bir enerjisi vardır. Dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olmayın. Kazançlarınızı arttırmanın farklı, orijinal yollarını arayabilirsiniz.

27 Ekim

Mars yay burcunda.

Marsın yay burcuna geçişi ile birlikte, aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular enerjinizi aktaracağınız konular arasında yer alacak. Bu konularla ilgili zaman zaman stresli ve gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Cinsel gücünüz artıyor. Riskli işlerden uzak durmakta fayda var. Sportif faaliyetlere başlayabilirsiniz. Önümüzde ki ay bu etkiden daha detaylı bir şekilde bahsedeceğim.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Aile ile ilgili geçmişe ait konular bir bir ortaya dökülüyor. Biraz nostalji zamanı. Özellikle bu günlerde ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Geçmişte kalmış ilişkiler, flörtlerle karşılaşabilirsiniz. Ailece uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hayatınızda bazı gizli kalmış konular, artık gizli olmaktan çıkabilir.

Hepinize Harika bir ay diliyorum….