6 Eylül 2014 Cumartesi

9 Eylül - Balık Burcunda Dolunay




 Merhaba Arkadaşlar;
9 Eylül Salı günü saat 03:38’de Balık burcunun 16. Derecesinde bir dolunay meydana gelecek.  

Bu dolunay zamanı daha fedakar, hassas ve yardımsever olacağız
-          Hayal gücümüz tam gaz çalışacak ve yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalamak çok daha kolay olacak
-          Çevremizde gelişen olaylara karşı daha kabullenici yaklaşabiliriz
-          Sezgilerimiz oldukça kuvvetli olup, yol gösterici nitelikte olabilir
-          Yalnız kalmaya, kafa dinlemeye, huzur bulmaya daha çok ihtiyacımız olacak
-          Kararlarımızı alırken, gerçekçi olmakta zorlanabilir, duygusal kararlar vermeye daha eğilimli oluruz
-          Ruhsa, mistik konular çok daha fazla gündeme gelebilir.
-          
-          Balık burcu dönemi, topluma kendini kurban etme teması ile bilinir. Kendini toplumun hayır işlerine adayan kişilerle ilgili daha çok haber okuyabiliriz, yardımlaşma konuları daha çok gündeme gelecektir. Fakat bu iyi senaryo, diğer bir senaryo ise Suikast girişimlerinin olabileceği. Gerçi gökyüzünde çok sert açılar yok, ama Balık temasında ki bu kurban modeli, suikastçileri de simgeler. 
 -          Balık burcunun 16. derecesinde gerçekleşeceği için dolunay, ayaklarımız hassas olabilir, özellikle ayakların parmak kasları
-  Dolunay zamanı Ay/ Satürn kontakları, duygusal hayatımızı düzene sokmak, içsel anlamda ne istediğimizi bilmek veya en azından bu konuda karar vermek için uygun bir zaman.
-  Ay – Satürn kontağı sayesinde, sorumluluklarımızın bilincine varabiliriz, verilen sözler rahatlıkla tutulur, ayağı yere basan hayaller kurulur, hedefler daha geçrekçi ve olabiliritesi oldukça yüksek olacaktır.
Dolunay zamanı Ay; Chiron (Şiron) ile de etkileşimde olacak. Şiron astorlojide yaralı şifacı olarak geçer. Aslında bu dolunay ruhsal anlamda aldığımız yaraları, travmaları tedavi etmek, hasar tespit ve onarım içim harika bir zamandır. Fakat ayak burkulmaları, ayak bileklerinde sorunlar, ayaklarımızda problemlerde eşantiyon olabilir.



Türkiye açısından değerlendirdiğimde ise;

Spor alanında güzel başarıların altına imzalar atılabileceği gibi, konser,tiyatro gibi ses getirici projeler gündeme gelebilir. Spor, sanatsal konularda güzel haberlerle karşılaşabiliriz.

Dolunay, Türkiye’nin Uranüs’ünün tam üstünde meydana geleceği için, uranüsyen temaların oluşmasını beklemek pekte hata olmaz açıkçası. Uranüs astrolojide; isyanlar, devrim, asilik, öngörülmesi zor tuhaf olaylar,şok edici konular, skandallar, uçaklar,trenler,astroloji,kazalar radikal durumlar vardır, radikal kişiler,depremler, patlayıcılar,ihtilalciler uranüs ile ilişkilendirilir. Balık burcunda meydana gelecek olan dolunay, isyanlar bir takım hareketleri, grevleri, yönetimde söz sahibi kişilerle ilgili skandal olayları gündeme getirebilir. Özellkle kişilerin özel hayatına ilişkin konular çok gündeme gelebilir. Hava,deniz,demir yolu taşımacılığı ile ilgili sıkıntılara işaret etmekte. Astorloji, astorloglarda bu dolunay zamanı daha dikkatli olmalılar yazdıkları, söyledikleri şeyler konusunda. Bu dolunay Türkiye’de çok taşı yerinden oynatacak!

Keyif verici maddeler, uyuşturucularla ilgili önemli operasyonlar yapılabilir.Uranyen konular, nükleer enerji ile ilgili sevimsiz durumlar oluşabilir.

Dolunay zamanı AY Achernar yıldızı ile etkileşimde olacak. Bu yıldız kamu görevinde ki kişileri, dini anlamda yara almayı, ani kısa vadeli başarıları ve yöneticilerin yara almasına işaret etmektedir.
Ay/Şiron kavuşumu da, Ülkenin yönetimsel anlamda alabileceği bir yaraya işaret etmekte. Bu 10 günlük dönemde yapılan siyasi manevralar ülkenin yönetimine zarar verici niteikte olabilir açıkçası. Ben bu dolunayı Türkiye açısından pek tekin görmüyorum.

Bir de dolunay balık burcunda olduğundan, denizlerde tehlikeleler, denizlerden gelebilecek olan zarar ve tehlikeyi de düşünebiliriz.

Tabii her dolunay sonrası diyete başlamak için en doğru zamandır…

Unutmadan, sizler büyücü değilsiniz, lütfen yeni ay dolunay zamanları kağıtların üzerine işeyerek, bir şeyler yazarak, yakarak işlerinizin hallolacağını düşünmeyin. Eğer her şey bu kadar kolay olsaydı,bir kağıda yazı yazmakta, garip saçma sapan ritüellerle çözülseydi hepimizin hayatı muhteşem olurdu değil mi ? Zihninizin böyle şeylerle yıkanmasına izin vermeyin. Toplumsal bilincimizin ve farkındalığımızın hızla geliştiği bir süreçte, ruh ve zekayı koordine bir şekilde kullanın. Ve lütfen bana da ritüel sormayın, evimde kocaman  siyah bir kazan çevresinde büyü yapan biri değilim zira. Yukarıda yazdığım yazıda, neler yapılabilir, nelere dikkat edilmesi yazdım hepsini.

Evrene iyi enerjiler(?!) göndermek ksımen güzeldir, kendinizi iyi hisettirir bir derece fakat dünyanın daha ve hayatınızın daha iyi bir yer olmasını istiyorsanız, oraya buraya olumlama yapmak yerine, hayata dair, yaşama dair iyi eylemlerde bulunan. Birilerine yardım edin, hayvanları sevin, dedikodu falan  yapmayın mesela, , üretken olun! Olumlalar sizin iyi bir insan olduğunuzu veya hayatınızın iyiye gideceğini göstermez, ancak eylemlerinizle “iyi” ye doğru yol alırsınız.. 


Sevgiler.



Dolunayın etkisi 10 gün süreyle geçerli olacaktır.