8 Eylül 2014 Pazartesi

8 - 14 Eylül Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etklileri ile başlıyoruz. Bu dolunay biraz karışık etkilere sahip, özel hayatınız, ilişkiler alanında bir takım sorunlar, problemler, gerçekçi olmayan düşünceler getiriyor olsa da, ev,aile, yerleşime ait konularda destekleyici etkileri olacaktır. Eğer sağlığınızla ilgili bir takım kontrollere gitmeniz gerekiyor ise bu dolunay zamanını değerlendirebilirsiniz. İş hayatına ilişkin özellikle, yeni projeler, teklifler gündeme gelebilir. Ama şartlar henüz çok net değildir, şartların netleşmesi 15 günü bulabilir. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşeceği için, bu alan kapalı bir alandır, aktif ve canlı değildir. Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönme, meditasyon yapma, kendinizi içsel anlamda tanıma veya tanımanıza yardımcı olacak çalışmalara katılmak için uygun bir dönem olacak. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. İkili ilişkilerde özellikle farklı düşüncelere, farklı görüşlere saygı, onlara anlama önem kazanacak. Farklı, yaratıcı, orijinal olabilirsiniz. Yalnız partneriniz, ortağınız veya eşinizin değişken fikirleri sizi biraz yorabilir. Hatta şöyle, normalde sizi rahatsız etmeyecek bir cümle, bu hafta sizi ilginç bir şekilde rahatsız edebilir ve kendinizi bir söz düellosu içinde bulabilirsiniz. 14 Eylül'de ise Mars artık Yay burcuna geçiş yapacak ve 25 Ekim'e kadar bu burçta seyahat edecek. Mars sembolik olarak, harekete geçme, savaşma, kendimizi ortaya koyacağımız, gücümüzü eforumuzu sarf edeceğimiz alan demektir. Mars sayesinde 25 Ekim'e  kadar eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, seyahatlerle ilgili konulara enerjinizi odaklayabileceksiniz. Bu konularla ilgili stresli durumlar söz konusu olabilir, savaşmanız gerekebilir açıkçası. Hukuksal konularda daha dikkatli olmalı, ticari işlerde ilişkilerde sinirlerimizi bozabilecek durumlar meydana gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksilikler meydana gelebilir. Oradan getirteceğiniz olası ürünlerle de ilişkili olabilir bu. 

Boğa ve Yükselen Boğa
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Bu dolunay zamanı arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. Yeni sosyal oluşumlar içinde yer alabilir, klüpler, derneklerle işlere girişebilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek; özellikle iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular sıkça ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim-bilgi alışverişi problemleri çıkartabilir. Oldukça özgün, yaratıcı fikirler de koyabilirsiniz ortaya. Yalnız sinirsel anlamda gerginlik yanında eşantiyon olacaktır. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Mars sayesinde 25 ekime  kadar asıl savaş ve mücadele içinde olacağınız konular, para, borç, alacak-*verecek durumları, krediler,  mirasla ilgili konular, ortaklaşa işlerden gelir elde edilmesi muhtemel konular üzerine olacaktır. Bu alanlarla ilgili sabrınız zorlanabilir açıkçası. Sürpriz ödemeler ortaya çıkabilir, para biriktirmek sizin için şu dönem biraz daha zor olabilir. Maddi konular hayatınızın stres noktası haline dönebilir,para yüzünden kimsenin kalbini kırmamaya dikkat edin.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda etkin olacak. Terfi beklentiniz olabilir, iş değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklentileriniz olabilir. Bu dolunay genel anlamda destekleyici etkilere sahip, üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Bu dolunay sayesinde kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, bütçenizi yapılandırabilirsiniz. Çalışma şekliniz, iş arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla ilgili yeni düzenmeler yapılabliirya da siz kendinize bu konularda bir çeki düzen vermeniz gerekebilir. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek.  Özel hayatınızda ki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz. Bunun yanı sıra önemli bir arkadaşınız, dostunuzla aranızda bir gerginlik oluşabilir, bu gerginlik özel hayatınız yüzünden de ortaya çıkabilir.  Finansal konularla ilgili bu hafta bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz: 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  Savaş ve mücadele içinde olacağınız konular ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, ikili ilişkiler üzerine olacaktır. Çevrenizde ki insanlar sabrınızın sınırlarını zorlamak için epey sınava tabii tutabilirler sizleri. İlişkilerde ve ortaklıklarda büyük kavgalar söz konusu aman dikkat. Bu dönem ayrılıklar, boşanmalar, ortaklıkların bitmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz.  Bu Dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, danışmanlık, hukuksal konular aydınlanmaya başlayacak. Bazılarınız uzak mesafeli bir takım yolculuklar için planlar yaparken, bazılarınız ise önemli bir sınav veya eğitim hayatına dair bir takım kararlar alabilir, yeni bir eğitim, seminer, kurs ..vb şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yazı işleri ile ilgilenenler, kitap çıkarmayı düşünenler bu dolunaydan yararlanabileceksiniz. Uzak yerde, farklı şehirde hatta belki de yurt dışında olan bir arkadaşınıza, dostunuza yardımcı olabileceğiniz konular ön plana çıkabilir.Eğer ki yalnızsanız, uzak yerlerde yaşayan birileri ile duygusal etkileşimleriniz olabilir. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz teklifler, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız bu konularla ilgili stres içerikli durumlar söz konusu olacaktır. Farklı metodlar uygulayabilirsiniz. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. 25 ekime  kadar hayatınızda önem ve ivme kazanmaya başlıyor. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir, yorulabilirsiniz. İş arayanlar bu dönem bol bol görüşmelere gidebilirler. Birlikte çalıştığınız kişiler ile agresyona dikkat etmekte fayda var, görüş ayrılıkları gerginliklere sebep olabilir. Sağlıkla ilgili de, özellikle ateşli rahatsızlıklar, düşme,çarpma,yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlıkla ilgili küçük bir operasyon geçirmeniz gerekebilir. Özelikle kaslarınıza dikkat edin, kas kaynaklı sağlık problemleri söz konusu olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlarla üzerinde gerçekleşecek olan bu dolunay destekleyici etkilere sahip olacak. Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Ödemelerinizi düzene sokmak, harcamalarınızı gözden geçirmek, finansal anlamda kendinize çeki düzen vermek bu dolunayın etkileri arasında. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. Bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. İletişimle ilgili konularda sürpriz beklenmedik gelişmeleri, fikirleri hayatınıza çekecektir, bir diğer olası etkisi de hukuksal konularla ilgilenmeniz uğraşmanız gerekebilir. Komşu, kardeş, kuzenlerle ani tartışmalar yaşamaya açık bir haftada olabileceksiniz. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın aşk,özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz, mars bu konuda 25  ekime kadar destek verecektir size. Bunu yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza tv, medya, yayın, sahne önü..vb işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz

Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. Dolunay zamanı ay/Satürn kontağı sizi ya ciddi ilişkilere doğru yol almanıza yardımcı olabilir ya da mevcut ilişki ve ortaklığınızda ters giden konuları düzeltme, düzenleme, ciddi bir takım karar alıp uygulamaya sokmak için uygun zaman olduğunu göstermekte. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. Sürpriz beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir, giderler artabilir. size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Yalnız finansal konularla ilgili riskl girişimlerden uzak durmanızda yarar var. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz

Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak gibi bir planınız var ise onu zaten bu ay içinde yapmalısınız. Bu dolunay size işinize yatırım yapmanız konusunda sizi destekleyecektir. Maddi anlamda patronlarla konuşma yapmak istiyorsanız bu dolunayı takip eden hafta içinde yapabilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. Bu hafta anlaşmalı işleriniz bozulabilir, iletişim konularda ciddi problemler meydana gelebilir, elektronik aletleriniz sapıtabilir. Bu hafta imza atmak içn uygun bir hafta değil. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak, elinizde ki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız. Yalnız trafik kazalarına, araç arızalarına karşı dikkatli olmalısınız. Yolculuklar epey stres yaratabilir sizlere.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır. Duygusal anlamda ciddiye alacağınız kişilerle flörtler söz konusu olabilecektir. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. Psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta. Bu hafta işle ilgili önemli anlaşmalar, toplantılar, imza gerektiren konular gündeme gelebilir, yalnız dikkat edin! Koşullar ve şartlar aslında size sunulduğu gibi çıkmayabilir sonra, iyice araştırmadan riskli girişimlerde bulunmayın. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım mars adama harcatır ama gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun  elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız. Yalnız yine de maddi konular hayatınızın stres noktası haline dönüşebilirde, para meseleleri yüzünden kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.

Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Ay/Satürn kontağı ile psikolojik olarak kendinizi yenilemek, destek almak, çalışmalara katılmak içinde koşulların uıygun olduğuna işaret etmekte. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. özel hayatınızda özgürlük temaları biraz daha fazla vurgulanabilir. Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Daha girişken, daha agresif kendinizi çok daha güçlü ve motive hissedeceğiniz bir dönem başlıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir dil eğitimine başlamak içinde uygun bir süreçte olduğunuza işaret etmekte. Ay/Satürn kontağı ile arkadaşlarınızdan ciddi size yarar getirecek destekler alabileceğinizi göstermekte, dostlarınızın değerini ve kıymetini bu dolunay zamanı daha çok anlayacaksınız. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. Bu hafta biraz daha asi biraz daha isyankar olabilirsiniz. İş hayatınızda kendi isteklerinizin olması için daha çok diretebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bazı zorlanmalar gündeme gelebilir, partneriniz sizi anlamakta biraz zorlanabilir.  Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden extra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinç altı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardıma koşmaktır, bu borç-alacak,verecek şeklinde olabilir veya onun özel yaşamına, evliliğine dair olabilir. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. Aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz. Bu hafta yukarıda saydığım konularla ilgili önemli bir engeli aşma ve yeni başlangıçlar yapma zamanı olacak sizler için. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi, bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. 

Balık ve Yükselen Balık;

Haftaya balık burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz. Dolunay genel anlamda olumlu etkilere sahip, fakat sizler ilk etapta kendinizi gergin hissedebilirsiniz, bunun yanı sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksin. Ay/Satürn kontağı yurt dışı bağlantılı her türlü işinizi yaparken olumlu anlamda size destek olacaktır. Hukuksal bir takım sorunlarınız için ise, ihtiyacınız olan desteği ve yardımı rahatlıkla alabileceksiniz. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Yalnız trafikte araç kullanırken dikkat edin, riskli davranışlardan kaçının ve arabanızın muayenesini ıvırı, zıvırı eksik etmeyin. Para konuları yüzünden kimseyle tartışmayın, maddi beklentilerinizi düşük tutun bu hafta. Kredileriniz..vs para ile ilgili konularda gecikmeler, iletişim sorunları meydana gelebilir. 14 Eylülde ise Mars artık yay burcuna geçiş yapacak ve 25 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgliendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz.