22 Eylül 2014 Pazartesi

22 - 28 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç  ve Yükselen Koç;

Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Bilinçaltınız oldukça hareketli olacağa benziyor, birazda uykusuzluk problemi nüks edebilir. Bu hafta özellikle zehirlenmelere, alerjilere karşı dikkatli olun, alkol tüketiminde abartmamaya özen gösterin. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı ile ilgili, eğitimle ilgili işlerde aksilikler, yanlış anlamalar, hatalar oluşabilir. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz, sözleşme ve anlaşmaların gerçekleşebileceği konular, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, söz, nişan gibi konular olacaktır.24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşmeleri içeren konular üzerinde yer alacaktır. Bu yeni ay zamanı partnerinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı? Gibi soruların yanıtların arayabilirsiniz. Bu hafta bir ortaklaşa işlerle ilgili teklifler alabilir, anlaşmalara da imza atabilirsiniz.  Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar. Eğer ki yalnızsanız bu yıldırım aşkına işaret etmekte. Ani, beklenmedik, sürpriz fırsatların habercisidir bu. Birden ünlenebilir, televizyona çıkabilirsiniz. Ya da maceralara atılmak, risk almak için çok güçlü istekler duyabilirsiniz. Yaratıcılığınız en üst seviyede olacak ve sıradışı farklı bir şekilde bunu ortaya çıkartabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz, tiyatro eğitimine başlayabilirsiniz, reklam ajanslarına kayıt yaptırabilirsiniz. Bu 12 günlük süreç yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz her türlü alanda özgürleşmek, aklınıza eseni yapmak ve bunu yaparkende mutlu olmanızı sağlayacaktır. Maddi anlamda risk alabilir, yatırımlar yapabilir, extra beklenmedik sürpriz kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızda olumlu bir şekilde değişmeye başlayacak bu dönemde ve inanın çok heyecanlı. Ani fırsatlar ve şanslar zamanı sizler için. Kişisel gelişimle ilgili konularda başarı yakalayabilirsiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. finansal anlamda özellikle risk almak için pekte uygun değil, keza borç vermek içinde. Bunun yanı sıra özellikle arkadaşlarınızla finansal konular üzerinden yanlış anlamalara mahal verecek tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Ödemelerinizi yaparken dikkatli olun, yanlış yerlere yanlış ödemeler gitmesini banka hesaplarınıza da karışıklıklar olabilir, muhasebeciniz hatalar yapabilir. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz, sözleşme ve anlaşmaların gerçekleşebileceği konular, iş, yeni işler, projeler, anlaşmalar üzerine olabilecek. Kişisel sağlığınıza daha çok odaklanabilir, spor ve diyet gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta özellikle iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular sıkça ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim-bilgi alışverişi problemleri çıkartabilir. Oldukça özgün, yaratıcı fikirler de koyabilirsiniz ortaya. Yalnız sinirsel anlamda gerginlik yanında eşantiyon olacaktır. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbeklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Bu hafta değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. Yalnız bu hafta biraz daha kendinize dönebilir, yalnızlık ve sessizlik ihtiyacınız artabilir  Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Ev arayışınız var ise bu dönemde tam olarak isteklerinize uygun hem de maddi anlamda tamda istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz. Bilinçaltı, ruhsal konular, psikoloji ile ilgili alanlarda enterasan tekniklerle çalışmaya başlayabilir veya ruhsal/ manevi yönü çok güçlü kimselerle bir araya gelebilir onlardan büyük fayda görebilirsiniz. Zihninizin sizi sınırlandıran tüm kalıplarından kurtulmak, psikolojik anlamda özgürleşmek, ruhsal olarak rahatlamak için harika bir süreç olacak sizler için. Keza belki de hiç ama hiç aklınızda yokken birden taşınma planları yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Şehir hatta ülke bile değiştirebilirsiniz. Aile dizimlerine katılmak, köklerinizle ilgili bilgiler almak, ailevi köklere ait sorunları halletmek, çözmek içinde çok uygun bir dönem sizler için.


İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu hafta iş-kariyer yönetiminize dikkat edin, krizleri doğru yönetemeyebilirsiniz. İş yerinizin yemekhanesinde yediğiniz yemekler bu hafta midenize dokunabilir. İşinizde gereksiz tartışmalardan, ufak mevzuları büyütmekten kaçınızı. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız; iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Aşk sezonunuz açılmış olacak özellikle yalnızlar için, çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu 1 aylık süreci değerlendirebilirler. Bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeni ay aşk evinizde gerçekleşeceği için, eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek, sinema, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız eğer bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu belki de aklınızda olmayan ama birden önünüze düşen ve hayatınızı değiştirecek bir eğitim fırsatı olabilir. Ani seyahatlere çıkabilirsiniz planınızda programınızda olmayan. Bu dönem yeni tanışacağınız kişiler manevi olarak, dinsel olarak, ruhsal olarak çok gelişmiş, güçlü kişiler olabilir ve bu insanlardan inanılmaz faydalar görebilirsiniz. Dostlarınız veya arkadaşlarınız sizin rahatlamanızı, rahat nefes almanızı sağlayacak, size iyi gelecek bir teklifle gelebilirler size. Bu bir iş teklifi olabilir veya birlikte keyif dolu bir seyahate çıkabilirsiniz. Önemli mühim imzalar atmanız gerebilir ki bunun için gökyüzü oldukça destekleyici bir pozisyonda olacak sizler için. Kuzen veya kardeşlerinizden ya da sürpriz destekler görebilirsiniz.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Sağlığınıza extra dikkat edin, zehirlenmelere karşı özellikle. Eğer alerjik bir cildiniz, egzamanız..vb gibi rahatsızlıklarınız var ise bu hafta daha çok azabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı güveninizi kaybedebileceğiniz konular olabilir, zihniniz meşgul olabilir. İş ortamınızda olası mevzuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız; iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma-satma gibi işler olabilecektir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz teklifler, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız bu konularla ilgili stres içerikli durumlar söz konusu olacaktır. Farklı metodlar uygulayabilirsiniz. Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  bu yeni ay ile birlikte ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.   Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu nasıl bir kariyer veya para fırsatıdır size anlatamam. Beklenmedik iş fırsatları, teklifler, terfiler, maddi anlamda daha çok kazanmanız yardımcı olabilecek gelişmeler söz konusu. Sanırım kariyer anlamında olabilecek en şanslı dönemi bu yılın sizler için. Gelen her teklifi iyi değerlendirin, karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı küçümsemeden değerlendirmeye alın. Yeni bir iş kurmak, şirket açmak, web sitesi açmak için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Yaptığınız işlerde başarı elde edecek, çok takdir görecek, çok başarılı olabileceksiniz. Bu muhteşem bir etki.


Aslan ve Yükselen Aslan;

Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınızda hayal kırıklığı, çabucak vazgeçme, aldanma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta finansal anlamda riskli, büyük girişimlerden uzak durmanıza yarar var. Birlikte olduğunuz kişiye karşı güven kaybı da yaşayabilirsiniz. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız; iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir.  Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek . Bu yeni ay ile birlikte, kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret etmekte. Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Maddi anlamda güzel gelişmelerin habercisi olan bu yeni ay, özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız sayesinde para kazanabileceğinize işaret etmekte. Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu fırsatlar size yurt dışından, yabancılardan gelebileceği gibi, eğitimi öğretim ile ilgili konulardan da olabilir. Televizyona çıkabilir, röportaj verebilir, işinizle ilgili reklam, tanıtım işlerinde çok büyük başarı kazanabilirsiniz. Maddi anlamda sürpriz, hesapta olmayan kazançlar söz konusu olabilir. Eğer ki bir sınav sürecinde iseniz, bir testten geçecekseniz emin olun ki başarı sizden yana olacak. Veya hukuksal anlamda bir anlaşmazlığınız var ise, bu dönem ya anlaşmaya varabilecek ya da çark sizden yana dönmeye başlayabilecek ve davanızı kazanabileceksiniz. Aniden bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz planda olmayan hemde. Elinize umulmadık fırsat ve şanslar geçecek inanın sizler için ben çok heyecanlandım!



Başak ve Yükselen Başak;

Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta hem özel hayatınızda hem de aile içinde gereksiz tartışmalardan uzak durmanızda yarar var, aldanmalar, hayal kırıklıkları, boşuna enerjinizi sarf ettiğinizi düşünebilirsiniz.  Evinizde, yaşadığınız alanda su ile ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir, tesisatla ilintili sorunlar. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım-satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek . Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı para ile ilgili önemli görüşmelerinizi erteleyip, ekimin ilk haftasına bırakmanızda yarar var. Bu yeni ayın biraz gergin etkileri var, size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir.  Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu etkileşim ile sürpriz bir para ödemesi, hesapta olmayan finansal bir kazanç, kredinizin onaylanması gibi etkiler olabilir. Her türlü para ile ilgili bir mesele ya da para anlaşmaları için harika bir süreç olacak sizler için. Eğer ki paylaşımlı mallar, mirasla ilgili konularınız gündemde ise bu tarz konular sizin avantajınıza çözülecek demektir. Eğer ki burs, sponsorluk gibi bir arayışınız var ise yine bunu da rahatlıkla bulebileceğinize işaret etmekte. Ben sizin yerinizde olsam şans oyunlarında şansımı dener,  bir piyango bileti falan alırdım .


Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Trafikte dikkat etmenizde yarar var, aracınızın benzin-yakıt deposu ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. İş ile ilgili önemli evrakları, nssotları doğru yere koyduğunuza emin olun, onu bunu unutmayın sonra üzülebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizde ki kişilerle gereksiz muhabbetler üzerine tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek.  Yeni ay ile birlikte hayatınızın gidişhatınızla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Yeni ay zamanı biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan koşul veya fırsatları aşırı eleştirel yaklaşmaktan dolayı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz.  Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bir arkadaşınızın, dostunuz veya ortağınız veya veya eşinizden göreceğiniz süper bir destek, onlardan gelebilecek harika bir fırsata işaret etmekte. Ya da beklenmedik harika bir iyilikte görebilirsiniz. Bu iyilik size para kazandırabilir veya sizin bir sorununuza çare olabilir. Belki de sevgilinizden aniden bir evlilik teklifi alabilirsiniz, dostlarınızla veya partnerinizle veya ortağınızda planlanmamış bir seyahat durumu söz konusu olabilir. Kendinizi sahip olduğunuz sosyal çevre veya arkadaşlar konusunda çok şanslı hissedebileceksiniz.



Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Finansal konular pek iç açıcı olmayabilir sizin için. Riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Finansal anlamda görüşmeler yaptığınız bir yer var ise beklentileriniz pek karşılanmayabilir. Ama hemen pes etmeyin ama beklentilerinizi de abartmamaya özen gösterin. Para ile ilgili tartışmalardan haksız çıkabilirsiniz. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.bir aylık süreçte odak noktanız;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar,ruhsal konular ve psikolojik durumunuzla ilgili olacaktır.  Bir dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde ki 1 ay. Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 12. evinizde bir yeni ay meydana gelecek, bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta! Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, bu hafta iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır, hassas olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Sizin döneminiz ekim 20 itibari ile başlayacak, bu yüzden sabretmenizde yarar var. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta.  Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu tamamen kariyer konularından gelecek ani bir fırsata işaret etmekte. Hızlı bir yükseliş, bir terfi veya iş fırsatına işaret etmekte. Ya da eğer ki bir sağlık sorununuz var ise, bu dönem alternatif tedavi yöntemlerine yönelerek rahatsızlığınıza çare bulabilirsiniz. Bu fiziksel olabileceği gibi ruhsal anlamda sizi zora soka bir durumda olabilir. Özel bir çalışmaya katılabilirsiniz. Kariyer anlamında çok özel bir projenin başına getirebilirsiniz veya hedeflediğiniz iş fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu süreçte iş  kurmak ya da bir süredir üzerinde çalıştığınız bir projeyi ortaya çıkarmak içinde harikadır. Her şekilde statü ve prestij kazanabileceksiniz.


Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Özellikle dalgınlıklar, kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz. Çok önemli kararlarınızı bu hafta vermememizi öneririm, hata yapma, yanılma payı büyük olabilir. Bu hafta hafiften depresif olabilirsimiz ama geçici bir etki. Bu arada bu hafta alkol alımına ve ilaç kullanımına da dikkat edin, yan etkiler çok daha fazla açığa çıkabilir. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızda güzel destekler alabileceksiniz. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var. . Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu fırsat ve şanslar size, yayıncılık, uluslararası işleri yabancılar, ticari konular, hukuksal konular, eğitim veya sizden uzan akrabalar kanalı ile gelebilir. Önemli bir davanız var ise bu konuda harika bir destek alabilir veya kazanabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı her türlü iş ve projeleriniz tıkırında gitmeye başlar veya bu tarz işleri bu süreçte başlatmak sizler için en doğru zamandır. Eğer ki yalnızsanız sanırım aşkın oku sizide vurabilir, enterasan karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Keza çocuk sahibi olmak, hamile kalmak içinde bu dönemi kullanabilirsiniz. Ne şekilde olursa olsun sizi bekleyen çok büyük bir mutluluk var bu 12 gün içinde!



Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Finansal anlamda kayıplar söz konusu olabilir, sizi olumsuz anlamda şaşırtacak haberler alabilirsiniz, eğer iş görüşmeleriniz olacak ise maddi anlamda büyük beklentilerinizin olmamasını tavsiye ederim. Bu arada cüzdanınızı, değerli eşyalarınızı bir yerlerde unutmamaya özen gösterin. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Odak noktanız daha çok, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek . iş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak. Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Hiç hesapta yokken ani bir yatırım kararı ile ev, araba ya da arsa alabilirsiniz ya da bununla ilgili bir peşinat yatırabilirsiniz. Ya da elinizden çıkarmak istediğiniz bir mülkünüz, satılığınız var ise çok hızlı bir şekilde müşteri bulabilirsiniz. Ya da bir borcunuz vardır sürpriz bir ödeme kolaylığı, faiz indirimi gibi bir durum söz konusu olabilir. Ya da kredi çekip bir yatırım yapabilirsiniz, ihtiyacınız olan bir para  varsa pekte zorlanmadan hızlı bir şekilde bulabilirsiniz, kredileriniz onaylanır sorunsuz bir şekilde..vs her ne şekilde olursa olsun, maddi anlamda güzel fırsatlar söz konusu sizler için.


Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve maddi konular iç içe olabilecek. Arkadaşlarınız ile finansal konular yüzünden gereksiz yere tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim. Bu hafta sosyal çevrenizde ki kişiler hayal kırıklığına uğratabilir, beklentilerinizi düşük tutun. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Odak noktanız daha çok, din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.  Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Çok mühim imzalar, anlaşmalar, ortaklıklar kurulabilir. Yazılı her türlü anlaşma için çok harika bir zaman sizler için. Partnerinizden veya ortağınızdan harika bir güzellik görebilirsiniz, onların sayesinde bir fırsat ayağınıza gelebilir, şansınız açılabilir. Yeni ortaklıklar kurmak içinde bu günleri kaçırmamanızı tavsiye ederim. Yine kardeşlerinizi hayatı ile ilgili sürpriz çok özel ve güzel bir gelişme yaşanabilir. Veya kuzen, kardeşiniz sayesinde önemli bir işiniz çözülebilir. Yine bu dönem hayatınıza çok büyük anlam katacak, belki de hayatınızı değiştirecek bir tatile veya seyahate çıkabilirsiniz. Eğer ki elinizde yazılı metinleriniz var ise bunları bastırmak için bir yayınevi ile anlaşabilirsiniz. Her türlüm reklam, tanıtım, halkla ilişkiler faaliyetleri konusunda şanslı bir zaman dilimi olacak.



Balık ve Yükselen Balık;
Haftaya Mars – Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda dikkatli adımlar atma zamanı, önemli major kararlarınızı bir sonraki haftaya ertelemenizde yarar var. İşinizle ilgili bir hayal kırıklığı durumu söz konusu olabilir, bu hafta isteklerinizi kabul ettirmek zor olabilir. 23 Eylülde ise Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Odak noktanız daha çok, krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslarla ilgili olacaktır. Özellikle bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz. 24 Eylülde ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Bu yeni ay süreci, ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz Akabinde bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir etkileşim meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek. Bu açının etkisi ortalama 12 gün kadar sürecek arkadaşlar.Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Öncelikle bu sizi sağlık anlamında etkileyecektir. Malum her işin başı sağlık! Olası bir rahatsızlığınız var ise hızlı bir şekilde çözüm bulabilirsiniz. Bu daha çok ruhsal anlamda bir durum olabilir, hipnoz, NLP, EMDR gibi çalışma teknikleri ile tanışabilir çalışabilirsiniz. Veya hayatınızı disipline sokmanız konusunda özellikle beslenme veya spor konusunda süper bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu etkileşim ile, finansal anlamda süper bir şans kapınızı her an çalabilir, maddi anlamda kazançlarınızı arttıracak, ek gelir getirecek şartlarınız oluşabilir. Bu mevcutta yaptığınız işten daha çok kazanmanız şeklinde de hayatınıza etki edebilir. İş hayatınızın gözdesi birden siz olabileceksiniz, başarılarınızla övgüler, ödüller alabilirsiniz. Bu bir atama ya da terfi şeklinde de etki edebilir hayatınıza. Ne şekilde olursa olsun para ve kariyer alanınızda altın fırsatlar zamanı sizler için.