13 Aralık 2013 Cuma

Venüs Gerilemesinin Burçlar Üzerinde ki Etkisi !







Koç ve Yükselen Koç;
Venüs gerilemesi ile İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. Eski iş başvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Eğer işiniz sanatla ilgili ise, çok özgün eserler ortaya çıkarabilir bunları sergileyebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile zorlanmalar olabilir, iş ilişkilerinde özellikle dengeyi yakalamanız zorlaşabilir. Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda. Eğer ortaklaşa yaptığınız bir takım işleriniz varsa da, mali tabloyu bu dönem inceleyebilir, yeni aksiyonlar alabilirsiniz. Tabii bu dönem iş yeri aşkları ve flörtlerinden de uzak durmakta yarar var açıkçası. Ve lütfen evli barklı kimselerden de uzak durun.


Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile İlişkiler test aşamasında, özellikle birlikte olduğunuz kişi ile aranızda mesafeler var ise. Eğitim, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir, bazı duyumlar alabilirsiniz. Çok uzun süredir görüşmediklerinizle de bir araya gelebileceğiniz ortamlar olacaktır. İnandığın ele aldığın inançlar, konular, felsefeler, akımlar her ne ise bunları çok fazla sorgulayabilir, eleştirebilirsin ve bir süreliğine de olsa seni tatmin etmeyebilirler. Veya sizden mesafe olarak uzakta eski sevgiliniz veya flörtünüzle yeniden bir deneme içine de girebilirsiniz. Maddi anlamda da eski yapılması gereken ödemeler sana gelebilir, eski alacakları toplamak içinde güzel bir süreç.


İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile 8. evinizde 1 Şubata  kadar geri gidecek olan Venüs, özellikle başkalarına ait parasal konular,miraslar, ödemeler konusunda etkilerini gösterecektir. Şimdi iyi haber, sizi defalarca ret eden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgilinizde sizi arayabilir. Şimdi iyi olmayan haberlere geldi sıra, eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Retroda geldi, geldiği gibi gidebilirde. Parasal anlamda özellikle, kaldırabileceğinizden daha fazla yükün altına girmeyin, yoksa uzun vade de acısı çok fena çıkar. Eski kıyıda köşede unuttuğunuz faturanız, ödemeniz gereken bir taksit, kredi..vb kapınızı çalabilir. Eşinizin maddi durumu bir süreliğine durgunlaşabilir. Duygusal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar. Hanımlar kişisel bakımlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız. Bankadan çektiğiniz kredi dışında birden beklenmedik masraflar çıkabilir. Bunların yanı sıra, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançlarınız varsa bir süreliğine yavaşlayabilir, durağanlaşabilir. Bu dönem size gelen duygusal /romantik yaklaşımları algılamakta zorlanabilir, odunlaşabilirsinizde. Aşkla/ flörtle ilgili duyargalarınızı iyi açın.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;


Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile  Aşk ilişkilerinde problemler meydana gelebilir. Gecikmeler yaşanabilir, duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. İlişkileri olanlar için özellikle, karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Venüs 1 Şubata  kadar Retro yapacak. Bu retro döneminde, beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir. Yine estetikle ilgili işler için pekte uygun zamanlar değil. Finansal açıdan da ödemeler gecikebilir, dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerin ömrü pekte uzun olmayabilir.Yeni ortaklıklar için verimli zamanlar değil. Üzerinize tembellik çökebilir, hareket etmeniz zorlaşabilir. Mevcut evlilik partneri veya ortağınızla yanlış anlamalar/anlaşılmalar yüzünden ilişkiniz zarar görebilir. İlişkilerinizde sorunları gözden geçirmek için uygun bir dönemdir, fakat aşırı eleştirel ve yargılayıcı olmadan tabii ki. Arkadaş ve aile ilişkileri de bu süreçte zorlanabilirsiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . 6. evinizde geri giden Venüs, öncelikle sağlıkla ilgili dikkat etmeniz gereken zamanları işaret ediyor. Belki kendimi tekrar etmiş olacağım ama, cinsellikle ilgili rahatsızlıklar, genital bölge sorunları, kum, taş , idrar yolları, mesane gibi organlara dikkat. Spora veya diyete başlamayı düşünüyorsanız, doğru programda olduğunuza emin ol. Sporda sakatlanmalara karşı dikkatli olun. Eğer diyet yapmaya karar verdiyseniz, Venüs retro olduğu için, her zamankinden daha yavaş kilo vermeye başladığınızı fark edebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde zaman zaman aksilikler, gecikmeler meydana gelebilir. Daha önce kaybolan bir ev hayvanınız geri de gelebilir. Bu süreçte özel hayatınız ile iş hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmaya bakın. İş yerinde kadın ilişkilerinde zorlanmalar meydana gelebilecek olsa da önyargılı ve eleştirel yaklaşmadan sorunları çözüm odaklı bir şekilde çözmeye çalışın. Özel hayatınızı çok fazla ortaya dökmemeye de özen gösterin. Sınırlarınızı iyi belirleyin.


Başak ve Yükselen Başak;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile  Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda ki gelişmelerin biraz yavaşlamaya başladığını görebilirsiniz. 1 Şubata  kadar Venüs geri gidecek. Birden alevlenen, hızlı gelişmelerin olduğu aşk ve flört hayatınız birden duruldu, sakinleşti. Ya da cinsellikten bir anda eskiden olduğu kadar zevk alamıyorsunuz? Merak etmeyin geçici bu etkide 1 Şubata  kadar sadece. Eski aşklar ve flörtlerle biraz zaman geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, işleriniz biraz uzayabilir. Hamile kalma riski düşük olacağı gibi, beklenmeyen, istenmeyen gebelik durumları ile de karşılaşabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız başaklar  için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Para bu dönem daha çok keyfi harcamalar üzerine gidebilir.


Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile Eğer ev tadilatı, dekorasyon değişikliği, taşınma gibi işlemleri düşünüyorsanız bunları retrodan önce zamanda halletmeniz yerinde olacaktır. Venüs gerilediği zamanlar, estetik, dekorasyon, bir şeyleri yenileme, güzelleştirme ile ilgili konularda gecikmeler, istediğiniz sonuca ulaşamama durumu ile karşılaşabilirsiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilir hatta biraz tembelleşebilirsiniz. Mesela; evinizi boyatmaya karar verdiniz, boyayı seçtiniz ama bir baktınız sizin duvarınızda o umduğunuz rengi yakalayamadınız veya boyayı yapacak olan usta birden hastalandığının haberini veriyor ve zamanında işe gelemiyor. Aile içerisinde eskiye ait konular tekrar gündeme gelebilir, konuşulabilir . Ya da ailenize karşı güveninizi sarsabilecek durumlarda meydana gelebilir. Ailenizle ilişkilerde sert, ön yargılı, eleştirel olmamaya özen gösterin. Ev almak /satmak gibi bir planınız var ise, eğer ki çok aciliyeti yoksa, şubata kadar beklemenizi tavsiye ederim. Daha iyi fiyata halledebilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs sizlerin 3. evinde geri gidiyor olacak, hayatımızı ve kendimizi güzelleştirmek adına attığımız adımlar geri tepebilir, istediğimiz sonuçları alamayabiliriz veya engellerle, gecikmelerle karşılaşabiliriz. 3. evinizde geri gidecek olan Venüs, tatil ve dinlenmek için çıkacağınız bir yolculukta daha fazla yorulacağını gösterebileceği gibi, yazışmalarınızda bazı karışıklıklar, adres yanlışlıklarında olabileceğini gösteriyor. Veya editörünüz sizi arayıp veya yayın eviniz yazılarınızı kaybettiğini söyleyebilir. Seyahat esnasında çantanıza sahip çıkın. Venüs bu gibi karmaşalar yaratabilir yaşamınızda. Kardeşlerinizle veya yakın çevre ilişkilerinizde huzursuzluklar meydana gelebilir. Bu dönem yakın çevrenizde ki insanları size karşı samimi olmadığı düşüncesine kapılabilir, ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz. Bunu kardeşlerinize de yapabilirsiniz aynı şekilde. Eski ilişkiler, sevgililer üzerine çevrenizde çok fazla sohbet etmek isteyen kimseler olabilir, ama bunlar ağzınızdan laf almak için taktikselde olabilir. Dikkat edin.


Yay ve Yükselen Yay;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs sizin 2. evinizde geri gidecek. 2. evinizde, yönetici gezegeniniz geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz. Maddi konularda büyük harcamalar yapmak için aslında pekte uygun bir süreç değildir. Mali anlamda daha hesaplı ve düzenli gitmenizde yarar var.


Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs burcunuzda geri gidecek. özellikle fiziki görünümünüzü değiştirecek operasyonlardan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor, kilo alabilirsiniz, ilişkilerinizde yavaşlama, durağanlaşma başlayabilir, Estetik operasyonlar için uygun bir süreç değil. Eğer sanat ile ilgili bir işte, yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, oldukça özgün eserler ortaya çıkartabilirsiniz. Romantik ilişkilerde içsel olarak derinlik, tutku ve cinsellik ağır basabilir.Eşinizi, ortağınızı yeniden değerlendirmeye tabii tutabilirsiniz. Bu dönemde eski bir ilişkinin tekrar hayatınıza girmesi de beklenebilir. Maddi konular, yatırımlar ve gayrimenkul alımı için de, Venüs’ün geri gittiği dönemler önerilmez. Kozmetiklerden kaynaklanın alerji gibi sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle size karşı duygusal adım atan insanlara karşı belki de farkında olmadan kapıları dan diye kapatabilirsiniz. Buna dikkat edin.


Kova ve Yükselen Kova;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile  inanılmaz orijinal fikirlerle dolup taşan bir zihne sahip olabilirsiniz. Özgün eserler vermek için harika! Ama platonik aşklar yiyip bitirebilirde sizi. Geçmişe ait unuttuğunuz ne varsa rastlaşma, hatırlama zamanı şimdi.! Sağlığa çok dikkat. Özellikle cinsel organlara. Kuruntular, kuşkular, paranoyalar sarabilir 4 bir yanınızı. Kendinizi, ruhunuzu rahatlatacak şeylere yönelin. Estetik falan aman ha! Eğer bir ilişkiniz var ise kritik zamanlarda geçiyor olabilirsiniz. İlişkilerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütmeye eğilimli olabilirsiniz. Ya da gizlilik içinde yürüttüğünüz ilişkiler kontrolden çıkabilirde.


Balık ve Yükselen Balık;

Bu Venüs gerileme süreci 1 Şubata kadar etkin olacak oğlak burcunda . Venüs gerilemesi ile özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, grup aktiviteleri ve işten kazandığınız gelirlerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir en genel anlamıyla. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ama güzel bir haberimde var. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da bir araya gelme zamanı! Eğer gelirinizi sanat veya ilgili bir işten kazanıyorsanız ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Bazı dostlarınız bu süreçte size samimiyetsizde gelebilir açıkçası ve kendinizi bir süreliğine geri plana çekebilirsiniz.