9 Aralık 2013 Pazartesi

8 - 15 Aralık Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile burcunuzda hareket eden Uranüs arasında ki hoş etkileşim olacak. beklenmedik ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden mesafece uzakta veya yabancı asıllı birileri flört edebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz. Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Satürn başkalarına ait finansal kazançlar, Jüpiter aile-yuva noktasında yer almakta. Eğer ki evinizi değiştirmek, yeni ev almak, ofis açmak, araba almak gibi bir hedefiniz var ise oldukça iyi bir süreçtesiniz demektir. Bunun yanı sıra finans anlamında kaynak ihtiyacınız var ise, borç para gibi veya kredi gibi bu özel görünüm zamanı tamda sizin yaralarınızı saracak, size ilaç gibi gelebilecek maddi bir desteğe işaret etmekte. Yaşadığınız alanı daha konforlu bir hale getirmek için gerekli olan tüm desteği rahatlıkla alabileceksiniz. Ki buna eşyaların değişimi de dahildir. Çok istediğiniz pahalı bir ürünü çok ama çok daha ucuza mal edebileceğinize de işaret etmekte.  Keza oturduğunuz eve, mülkünüze müteahhit talip olabilir, eviniz yenilenebilir, revize edilebilirde. Eğer ailenize söylemek istediğiniz çok önemli bir mevzu var ise bu dönemi kullanabilirsiniz, desteklerini rahatlıkla alabilirsiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek.  Beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta bir parça krizlerle mücadele haftası gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerinde ki kişilerden saklayabilirler. Bu hafta tüm işleri büyük bir gizlilik içinde yürütmek isteyebilirsiniz. Projelerinizi etrafınızdaki kişilere pekte bahsetmemenizi öneririm, çalınabilirler. Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Satürn ilişkiler,ortaklıklar alanınızda, Jüpiter seyahatler/iletişim alanında ilerlemekte. Bir arkadaşınız ile birlikte orta uzunlukta keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz. Ya da bu özel görünüm zamanı size kar getirecek önemli bir sözleşme, anlaşma söz konusu da olabilir. Ya da bir diğer senaryo, size kazanç sağlayacak şekilde arkadaşınızla birlikte ortak bir işe girişebilirsinizde, ticaretle ilgili. Yeni bir hikayeye başlamak yazmak için, yayın evi ile görüşmek, internet sitesi ile ilgili projelere başlamak için oldukça güzel bir dönem. Eşinizden, ortağınızdan da güzel destekler alabilirsiniz fikirleriniz için. Bu hafta kısacası yaratıcılığınızın tavan yapacağı, üretken olabileceğiniz, iş bitirebileceğiniz bir hafta. Bunun yanı sıra düğün, dernek, parti, açılış, kokteyl gibi kalabalık organizasyonlar içinde davet alabilirsiniz. Eğer ki hukukla ilgili bir sıkıntınız var ise, bu dönemde rahatlıkla çözüme ulaşır veya çözüme ulaştıracak doğru kişilerle temasa geçebileceksiniz.

İkizler  ve Yükselen ;İkizler
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bence bu hafta sonuna doğru heyecan verici gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Bu sürpriz bir iş teklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir. Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Satürn  sağlık-çalışma alanında, Jüpiter ise para evinizde yer almakta.  Bu hafta hem iş- kariyer hem de maddi konular ile ilgili evren size oldukça cömert davranacak, kazançlarınız gözle görülür, hissedilir bir şekilde artışa geçiyor. Kariyeriniz ile ilgili arzu ettiğiniz statüye daha kolay ulaşabilecek, iş arıyorsanız işe başlayabilecek, işinizle ilgili üstlendiğiniz bir projeyi başarı ile bitirebileceğinize işaret etmekte. Eğer ki zam için konuşmayı planlıyorsanız bu hafta bunun için çok uygun bir hafta.  Bunun yanı sıra bu hafta eğer ki sağlığınızla ilgili endişelendiğiniz bir konu var ise, destek almak, profesyonel fikir almak içinde güzel bir hafta. Kısacası bu hafta kariyer-iş-para konuları her anlamda muhteşem! Başarısız olmak gibi olasılığınız yok gibi gözüküyor.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek. Mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir ve bu herkes tarafından beğenilebilir. Ya da beklenmedik bir iş veya proje fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Şans gezegeni Jüpiter burcunuzda, Satürn aşk evinizde, alanında yer almakta. Partneriniz var ise onunla birlikte çok romantik bir seyahatin planını yapabilir veya tatile çıkabilirsiniz. Veya partneriniz yok ise bu hafta oldukça romantik, sezgilerin, duygu yoğunluğunun fazla olduğu kişilere çekilebilir, özel ve romantik zamanlar yaşayabilirsiniz. Eğer ki evli iseniz ve bebek sahibi olmak gibi bir planınız var ise, hamileliğin yolda olduğunu söyleyebilirim, ya da çocuklarınızla ilgili sizi sevindirecek güzel haberler de söz konusu olabilir, özellikle onların eğitimine ilişkin. Eğer yurt dışına gitmek gibi bir planınız var ise bu hafta pasaport-vize işlemleri için zamanınızı harcayabilirsiniz, veya varsa web sitesinizi yenilemek, yeni bir şeyler koymak ortaya, tasarımını değiştirmek için çalışmalar yaptırabilirsiniz. Bu hafta bu özel görünümle birlikte kariyerinizle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz, buna iş değişimi diyemeyiz ama iş gelişimi diyebiliriz. Eğer ki iş ortamınızda sizi rahatsız eden koşullar var ise bu hafta bunları düzeltmek, üstesinden gelmek içinde uygun bir hafta.  Çocuklar, yaratıcılık, aşk ile ilgili konularda oldukça parlak bir hafta.

Aslan   ve Yükselen  Aslan
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek.  sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdesi de olabilir. Yalnız olanlar, sizden uzakta, yabancı asıllı belki de biri ile flörtöz etkiler oluşabilir. Uluslar arası bir iş konusu sürpriz bir şekilde gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı bir iş ile ilgilenmeniz gerekebilir. Satürn aile,yuva evinizde, Jüpiter ise bilinçaltı evinizde hareket etmekte. Bilinçaltı, ruhsal, enerjisel, metafizik ile ilgili konulara bu hafta ilginiz artabilir, bu konularla ilgili çalışmalara katılabilir, profesyonel biri ile görüşebilirsiniz. Ya da psikolojik anlamda rahatlamak, kendinizi rahatlatmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Aslında böyle özel görümümde tatile gitmek, üzerinizde ki ölü toprağını atmak, yenilenmek için harika fırsatlar söz konusu. Çünkü gökyüzünde ki bu özel görünüm psikoloik olarak yenilenmeye de işaret etmekte. Ya da evinizde değişimler yapabilirsiniz, evinizi satabilir, yeni ev alabilir, yeni ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz mesela. Bunların yanı sıra bu hafta  ailenizden, aile bireylerinizde ihtiyacınız olan desteği rahatlıkla alabileceksiniz. Bu hafta biraz tembellik yapma, işleri boşa bırakma, dinlenme, keyfinize bakma haftası olarakta düşünebilirsiniz.

Başak   ve Yükselen  Başak
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek.   Beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu etki ile bir bankacının yaptığı hata ile hesabınızda karışıklıklar olabilir. Ama bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ev veya araba almak için kredi araştırması içine de girebilirsiniz, ya da beklenmedik çok cazip bir kredi veya para kaynağı ile de karşılaşabilirsiniz.Satürn iletişim evinizde, Jüpiter ise sosyal ilişkiler alanında yer almakta. Bu özel görünüm sayesinde eğer partneriniz var ise veya evli iseniz eşinizle sizi daha yakınlaştırabilir, varsa aranızda ki sorunların çözümü için size destek olabilecektir. Özellikle aranızda daha naif daha hoş iletişim ortaya çıkabilir. Eğer ki partneriniz yok ise, bunu keyifli, naif bir ilişki başlangıcı, tanışma gibi algılayabilirsiniz. Bu yüzden bu hafta size gelebilecek her türlü sosyal aktivite teklifini kabul etmenizi tavsiye ederim.  Eğer ki iletişimle ilgili bir projeniz var ise bununla ilgili sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan destekler alabilirsiniz. Bu özel görünümün etkin olacağı bu hafta partneriniz veya arkadaşlarınızla beraber keyifli bir tatil planı da yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili olası sorunlarınız var ise bu hafta rahatlıkla üstesinden de gelebileceksiniz. Unutmadan bu hafta sizlere ortaklık teklifleri de gelebilir, ortak iş yapma ile ilgili olabilir arkadaşlarınızdan, değerlendirebilinir. Bu hafta imzalayacağınız sözleşmeleriniz var ise maddeleri tekrar tekrar okumanıza fayda var. Bir de uzun süredir görüşmediğiniz eski dostlarla eskiyi yad etmek için bir araya gelebilirsiniz.

Terazi   ve Yükselen  Terazi
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek.  Sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak. Sözleşme, anlaşma gibi konularda ne istediğinizi net ve açık bir şekilde ifade edin, bu hafta isteklerinizi, fikirlerinizi diğer insanlara kabul ettirmek çok daha kolay olacaktır, ki buna sizde çok şaşıracaksınız. Satürn para evinizde, Jüpiter kariyer, Bu ay hatta bu hafta kariyeriniz için yılın en iyi zamanı diyebilirim, en kazançlı, en şanslı zamanlar. Yükselme, statü sahibi olmak, gelişmek, büyümek için harika fırsatlar söz konusu. Eğer kurumsal bir yerde iseniz bu süreçte hızlı yükselmeler söz konusu, iş arıyorsanız bu hafta uluslar arası bir firmada teklif alabilirsiniz, eğer ki serbest meslek sahibi iseniz önemli kişilerden destekler, işlerin hızla açılması, müşteri portföyünüzün gelişmesi gibi etkiler söz konusu. Bunun yanı sıra iş kurmak,  tamda sizin istediğiniz bir alanda kendinizi geliştirmek, ruhunuza uyan bir noktaya geçmek içinde harika. Bazılarınız için bu hafta şöhret olmanın, tanınmanın bile kapıları açılabilir. Tabii ki bunun yanı sıra finans anlamında da olumlu gelişmeler olabileceğini söyleyebilirim amma velakin Satürn halen para alanınızda ilerlediğinden siz yine de kendinizi kaptırıp fazlaca harcamalara girmeyin.

Akrep   ve Yükselen  Akrep
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek.  bu sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Yalnız iş ile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız. Size yeni kazanç sağlayacak tek seferlik bir iş durumu da söz konusu olabilir. Ya da işinizde sizi bir adım daha ileri taşıyacak sürpriz bir fikir zihninizde canlanabilir veya işinizle ilgili teknik bir konuda sürpriz bir destek alabilirsiniz. Satürn burcunuzda, Jüpiter ise seyahatler/yayıncılık/eğitim noktasında yer almakta. Bu hafta özellikle yayıncılık, eğitim, hukuksal konularla ilgili elinizde işleriniz var ise çözümü, desteği, gerekli fırsatları rahatlıkla bulabileceksiniz demektir. Bu görünüm ile yayıncılık alanında yeni bir girişimde yapabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız bu görünüm sayesinde oldukça romantik, naif, hassas bir ilişki içine çekilebilirsinizde. Partneriniz var ise de, hediyeli, romantik, duygusal yakınlaşmaların yoğun olduğu bir hafta geçirebilirsiniz. Yalnız burcunuzda ilerleyen Satürn  her halukarda sorumluluklarınızı arttırıcı etki yapacaktır, daha çok çalışmak, daha çok efor sarf etmek, daha çok öğrenmeniz için özellikle. Keza bu hafta yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, ticaretle ilgili konular için girişimde bulunmak  ideal olacaktır.  Bu hafta yaratıcılığınız artabilecek, hayal gücünüz oldukça etkin çalışabilecek, işiniz eğer bu kavramlar üzerine endeksli ise özellikle ilham perileri sürekli yanınızda olabilecek. Bu hafta ufkunuzu geliştirecek yeni bir eğitime başlamak, yeni bir disiplini de hayatınıza sokmak için uygun bir hafta.

Yay   ve Yükselen  Yay
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki burcunuzda  hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek.  Yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Yalnız olanlar, ayaklarınız yerden kesecek sürpriz bir aşkla sarsılabilirler. Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta iletişim, fikirler, eğitim,yeni projeler,çocuklarla ilgili konularda şansınız oldukça açık olacak. Her türlü yeni girişimlerinizi başarılı bir şekilde hayata geçirebileceksiniz. Jüpiter para alanınızda, Satürn bilnçaltı/ruh dünyası, yer almakta. Öncelikle para, bu özel görünümle birlikte finansal anlamda yaşadığınız olası bir krizin şifasının geleceğine işaret etmekte, bu aradığınız borcu bulmanız, kredinizin onaylanması, sponsor bulmanız, burs bulmanız her ne şekilde olursa olsun mali anlamda oldukça destekleyici etkiler devrede olacaktır. Eğer ki sağlığınızla ilgili ötelediğiniz, ertelediğiniz ne varsa aslında bu hafta birazda bunların üstüne gitme zamanı, doğru doktoru, doğru tedavi yöntemini rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu illa fiziksel olmak zorunda değil, ruhsal anlamda da şifa bulma, rahatlama, profesyonel destek almak içinde ideal bir süreçte olabileceksiniz. Bu hafta aslında kendinize yeni kazanç yolları, kapıları bulmak, girişimlerde bulunmak içinde güzel bir hafta. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise bu hafta kazançlarınız bu noktada artabilirde. Ev almak için kredi araştırabilirsinizde veya kendi işinizi kurmak içinde.

Oğlak   ve Yükselen  Oğlak
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı. Bu arada unutmadan, sağlığınıza da biraz dikkat, bünyeniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir. Evinize bu hafta yeni elektronik aletler,sistemler de alabilirsiniz. Satürn sizin sosyal ilişkiler alanında, Jüpiter ise evlilik/ortaklık alanınızda seyahat etmekte. Bu ay eğer ki yalnızsanız arkadaşlarınızın çöpçatanlık yapması ile kendinizi keyifli bir ilişki içinde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya ortak/partnerinizle birlikte minik bir şehir dışı kaçamağı da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınızdan özellikle destek istediğiniz her konu ile ilgili yardımı rahatlıkla bulabileceksiniz. Her türlü iletişim alet ile aktif iletişimde olacağınız, iletişimle ilgili yaratıcı projelerin can bulabileceği keyifli bir hafta olacak sizler için. Bu hafta tanıtım, reklam, pazarlama, Pr çalışmaları yapmak, yaptırmak içinde harika. Bu hafta uzun süredir ilişkileri olanları içinde, ilişkilerini resmiyete bindirmek, evlilik teklif etmek veya almak içinde uygun bir hafta. Keza kardeşlerinizin yaşamlarında ki olası problemlerin çözümü içinde destekletici olacaktır.

Kova   ve Yükselen  Kova
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek. Sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız. Dostlarınız, yakın çevrenizde ki insanlarla ortak projeler üretebilir, hayata sokabilirsinizde. Bu hafta daha çok arkadaşlarınızın sorunlarına çözümler üretebileceğiniz bir hafta olacak. Satürn kariyer alanınızda, Neptün para alanınızda Jüpiter ise iş ve çalışma alanınızda yer almakta. Bu 3’lünün oluşturacağı özel görünümle beraber hem para hem de kariyer açısından oldukça bereketli, fırsatların oldukça fazla olacağı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Bu hafta önemli bir müşteri, iş bağlantısı durumu söz konusu. Hatta çalıştığınız yerde terfi etme, statünüzün yükselmesi gibi durumlarda söz konusu. Her ne kadar kariyerinizle ilgili çok fazla çalışmak zorunda kalacak olsanızda, patron/müşteri memnun etmek sizin için çok zor olsada elinizi attığınız her işin altından kolaylıkla kalkabileceksiniz.  Bu kadar iş etkisi bir şekilde finans durumunuza da yansıyabilecek, mali anlamda senenin en iyi haftalarından biri diyebiliriz bu hafta için. Gerçi bu bereket kısmı daha çok iş anlamında nüfus edecek yaşamınıza. Büyük müşterileri büyük işler, önemli kontakların olacağı bir hafta. Bu hafta uluslar arası işlerle ilgili de başarı kazanma şansınız oldukça yüksek.


Balık   ve Yükselen  Balık
8-15 Aralık Haftası;
Bu hafta gökyüzünde oldukça olumlu işaretler var. İlki yay burcunda hareket eden Merkür ile koç burcunda hareket eden Uranüs arasında meydana gelecek: Gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir, ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halukarda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız. Fikirlerinizi, projelerinizi rahatlıkla paraya dönüştürebileceksiniz. Kariyerinizde beklenmedik statüsel değişimler meydana gelebilir, övgüler alabilir, fikirlerinizle yöneticilerinizin gözüne girebilirsiniz. Jüpiter aşk evinizde, Satürn ise eğitim/iletişim/seyahat alanında seyahat etmekte. Öncelikle bu hafta sezgileriniz daha da kuvvetleniyor, hatta bu hafta sezgileriniz sizin için yol gösterici olabilecektir. Gelelim aşk konusuna, bu hafta gerçekleşecek özel görünüm sayesinde eğer ki hayatınızda biri yok ise, ayaklarınızı yerden kesecek, size çok iyi gelecek bir aşka işaret etmekte, veya çocuk sahibi olmak gibi bir planınız var ise bu hafta bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer ki işiniz sanat, yaratıcılık, tv, medya, tiyatro veya sanatın herhangi bir dalı, yaratıcılık gerektiren bir iş ise bu hafta bu konularla ilgili de yılın en şanslı haftalarından bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.  Bu hafta evrenin tüm bereketi sizinle olacak, eğer ki ticaretle ilgili işleriniz varsa bu bu hafta önemli kontaklar, işlerin açılması gibi durumlarda söz konusu. Keza eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla ilgili konular içinde geçerli. Pasaport, vize gibi işlemlerinizi de halledebilirsiniz. Bu hafta dil eğitimi almak içinde uygun bir hafta.