30 Nisan 2012 Pazartesi

30 Nisan - 6 Mayıs Haftası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Bu hafta burcunuzda ilerleyen Merkür ile Satürn arasında gergin bir etkileşim meydana gelecek; bu daha önce fark etmediğiniz bir detayı fark etmenizi sağlayabilir, zihinsel anlamda farkındalığınız artabilir. ikili ilişkilerinizde fazlaca gerçekçi ve eleştirel yaklaşabilirsiniz. Kendinizi durup dururken karamsar düşüncelere itebilirsiniz, ruh haliniz kaygılı olabilir özellikle ikili ilişkilerle ilgili konularda. Partnerinizden veya ortağınızdan kesin sonuçlar isteyebilirsiniz. Bu hafta sözleşmelere imza atmak, yeni ortaklıklar başlatmak için pek uygun bir hafta değil sizler için. Uzunca bir süredir bir değişim ve dönüşüm döngüsü içindesiniz, burcunuzda ilerleyen Uranüs ile Pluton hala sert etkileşim içindeler, sizi kısıtlandıran, mutsuz eden kalıplardan aslında kurtulmanız için bir fırsat aslında. Bu iş yaşamınızda ilgili olabilir ya da kendi kişiliğinizle ilgili, hayata bakışınızla ilgili arayışlar içinde olabilirsiniz. Kendinize değişime açık bir şekilde bıraktığınız takdirde her şey çok daha kolay bir şekilde yoluna girmeye başlayacak yaşamınızda. Bu hafta ve önümüzde ki hafta keyif verici seyahatler planlayabilirsiniz. Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay etkisi ile nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilecek, bunun yanı sıra kredi almak, araştırma yapmak, muhasebecinizle görüşmek kısacası maddi konularda ki tüm mevzularla ilgili sorunlar çözüme kavuşmaya başlayabilecek.


Boğa / Yükselen Boğa;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Dönem sizin döneminiz, burcunuzda ilerleyen güneş kendinizi çok daha etkin ve net bir şekilde ortaya koyma imkanı verirken bir taraftan hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Burcunuzda hem Jüpiter hem de güneş hareket etmekte, özellikle maddi anlamda kendinizi güçlendirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bu hafta Merkür ile Satürn arasında gergin bir etkileşim meydana gelecek, zihinsel anlamda kendinize fazla yüklenebilirsiniz, kendinizi fazla fazla eleştirebilirsiniz, bir takım dedikodular, söylentiler canınızı bir parça sıkabilir, uyku kaliteniz bu hafta sizler için pek tatmin edici olmayabilir. Venüs ile Satürn etkileşimi yavaş yavaş etkinleşmeye başlıyor, bu yeni işler, yeni projeler gündeminizde olabileceği gibi maddi anlamda da güzel gelişmelere işaret etmekte. Zaten Venüs 2. evinizde ilerlemekte ve özellikle 16 Mayısa kadar kazançlarınızı arttırıcı etkiler yapacaktır, bu dönem biriktirmeye özen göstermenizde yarar var. Bu hafta akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte, destek beklediğiniz her noktadan yardım görebilecek, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme gibi konular gündeminizde yer alabilecektir. Yalnız olanlar yeni kişilerle tanışıp, gönül ilişkileri kurabilir, yeni ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı 15 gün önce başladığınız işleri bitirmeniz için destekleyici olacaktır.


İkizler / Yükselen İkizler;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;


Burcunuzda hızla ilerleyen Venüs sizleri daha çekici yapmakta ve flörtöz bir hale sokmakta. Yaşamınızda sevgiyle ilgili konulara daha fazla yer verebileceğiniz bir süreçtesiniz ve kendinizi çok daha iyi hissedebileceksiniz. Bu hafta Merkür ile Satürn’ün arası pek iyi olmayacak, Merkür sizlerin yönetici gezegeni olduğundan dolayı gereğindne fazla gerçekçi, eleştirel davranışlar sergileyebilir, kolay inanmayabilir, bardağın boş tarafından görmeye daha meyilli bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizde bu tavrı daha çok sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı, partnerinizi daha çok eleştirebilir, onlarla fikir birliğine varmak daha zor olabilir bu hafta. Kendinize dönmek, özel yaşamınızı düzenlemek, ne istediğinize karar vermek için ideal bir hafta fakat arkadaşlarınızla birlikte ortak projeler için adımlar atmak için ise pekte uygun değil. Burcunuzda ilerleyen Venüs ile Satürn güzel etkileşime girmek üzereler, yalnız olanlar kalıcı, güzel ilişkilere adım atabileceklerken bazılarınız ise eski sevgili, flörtlerden haberler alabilir, onlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay dönemi özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz, özellikle genital bölgenize dikkat etmenizi önerebilirim. Bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli bir konuyu sonlandırabilir, tamamlayabilirsiniz. Bu dönem iş görüşmeleriniz sizlere olumlu olarak geri dönüşler sağlayabilecektir.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Bu hafta bir parça kritik kariyer ve iş yaşantınızla ilgili konularda, Merkür ve Satürn pek uyumlu hareket etmeyecekler, işinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınmak yerinde olacaktır, sinirlerinizi bozan, sizi demotive edebilecek konuşmalara maruz kalabilirsiniz, yanlış hesaplar ortaya çıkabilir, şüpheci ve kaygılı bir tuh haline bürünebilirsiniz. Bu hafta iş ile ilgili konularda fikirlerinizi satmak, kabul ettirmek için eksta güç sarf etmeniz gerebilir! İşinizle ilgili daha önce gözden kaçırdığınız bir detayın birden farkına varabilir, düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Bunların yanı sıra şu sıralar ilişkiler, aşk ile ilgili konular pekte umduğunuz şekilde ilerlemiyor olabilir, isteklerinize ulaşmakta zorluklar, partner ilişkilerinde tam olarak ne istediğinizi bilemediğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz fakat bu hafta Venüs ile Satürn arasında güzel bir etkileşim söz konusu olacak, özel hayatınızı toparlamak, karar almak, yeni insanlarla tanışmak, eski defterleri gözden geçirmek için oldukça güzel bir hafta! Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay etkisi ile partneriniz var ise onunla birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz, partneriniz yok ise bu dolunay size aşkı getirebilir, eğer işiniz oyunculuk, tv, sinema gibi yaratıcılık gerektiren sektörde ise bu dolunay size yeni iş kapıları ve projelerde getirecektir.


Aslan / Yükselen Aslan;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Kariyer bölgenizde hem bolluk, bereket şans gezegeni Jüpiter’i hem de Güneş’i ağırlamaktasınız, kariyerinizle ilgili konularda yeni girişimler, fırsatlar, şanslar, kazançlarınızın artımı, yeni projeler şu sıralar sık sık gündeminizde olabilir, terfi beklentisi içindeyseniz ve iş arıyorsanız işte bunun için oldukça uygun bir dönemdesiniz demektir! Yalnız bu hafta Merkür ile Satürn arasındaki gerginlik, yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ile iletişimde problemler meydana gelebilir, birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Aracınızın radyo, cd çalar, teyp kısmında teknik bir takım sıkıntılar meydana gelebilir veya kullandığınız cep telefonunuzda! Para evinizde ilerleyen Mars harcamalarınızı günbegün arttırmaya devam ederken Neptün ile kurduğu kontak yüzünden maddi konularda beklenmedik hayal kırıklıkları veya verimi elde etmenizi şu sıralar zorlaştırmakta ama bu etki hafta sonu itibari sona ermeye başlıyor. Bu hafta akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte yaşamınıza dair yeni kararlar almanız ve yeni hedefler belirlemeniz gerekebilir, bunun yanı sıra evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, evinizde değişimler yapabilirsiniz belki de ev değiştirirsiniz size kalmış? Ailenizle birlikte oldukça keyifli zamanlar geçirebileceksiniz bu dolunay zamanı.


Başak / Yükselen Başak;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;


Bu hafta yönetici gezegeniniz Merkür ile Satürn arasında gergin bir etkileşim meydana gelecek, maddi konularda risk almak, önemli kararlar almak, imzalar atmak için pekte uygun bir hafta değil, araştırmalar yapabilirsiniz mesela, kredi araştırmaları olabilir bu, ya da burs ama imza gerektiren konuları bir sonraki haftaya bırakmanızda yarar var. Bir süredir ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, partner ilişkileri ile ilgili konularda hayal kırıklıkları, isteklerinizin tam olarak olamaması, sınırlarınızı zorlayan koşullarla uğraşmanız gerekmiş olabilir, bu hafta sonu itibari ile bu gergin etkileri yavaştan ortadan kalkmaya başlıyor, ikili ilişkilerdeki hayal kırıklıkları yerini daha olumlu günlere bırakmaya başlayacak. Venüs kariyer evinizde ilerlemekte ve kariyerinizle ilgili konularda destekler vermeye ve fikirlerinizle, yaptığınız işlerle göz doldurmaya devam edebileceksiniz. Hem güneş hem de Jüpiter 9. evinizde hareket etmekte, yeni bir eğitime başlamak veya yurt dışı ile ilgili işlerle uğraşmak, evraklarınızı tamamlamak için oldukça uygun bir süreçtesiniz. Bu hafta akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu etki ile tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabileceksiniz, seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz.


Terazi / Yükselen Terazi;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Bu hafta biraz dikkatli adım atmanız gereken bir haftadasınız, burcunuzda ilerleyen Satürn ile Merkür sert etkileşimde olacaklar, önemli kararlarınızı, adımlarınızı bir hafta kadar ertelemenizde yarar var, bu hafta mutlak sonuçlar beklediğiniz konularda, beklediğiniz haberlerde gecikmeler meydana gelebilir, kendinizi haksız yere fazlaca eleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, ortaklık gerektiren konularda, partner ilişkilerinizde iletişimsel sorunlar gündeme gelebilir bu hafta. Marsın 12. evde ilerliyor olması, işlerinizin adeta görünmez bir el tarafından engelleniyor gibi gelebilir veya en akla hayale gelmedik aksaklıklar, sorunlar şu dönem sık sık kapınızı çalıyor olabilir, hafta sonu itibari ile artık biraz daha nefes almaya başlayabileceksiniz, Mars ile Neptün arasındaki gerginlik hafiflemeye başlayacak. Jüpiter ve güneş 8. evinizde hareket etmekte, maddi anlamda daha rahat nefes alabileceğiniz, maddi anlamda destek beklediğiniz her noktadan yardım görebileceğiniz, olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz. Bu hafta akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay etkisi ile para ile ilgili olası önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın!



Akrep / Yükselen Akrep;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

İş ile ilgili konular ve psikolojinizi biraz zorlayacak koşullar oluşabilir bu hafta, Merkür ile Satürn pek dostane olmayacaklar. İş ile ilgili bazı dedikodular, olumsuzluklar, iletişim problemleri tadınızı bir parça kaçırabilir, psikolojik anlamda kendinize fazlaca yüklenebilirsiniz. Bu hafta burcunuzda bir dolunay meydana gelecek, aslında bu dolunay oldukça güzel etkilere sahip! Jüpiter’in etkin olacağı bu dolunayda özellikle ikili ilişkiler alanında destekleyici etkiler devrede olacaktır, eğer yalnızsanız ciddi ilişkilere başlayabilirsiniz, bunun yanı sıra hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Dolunay zamanı tamamen kendinize odaklanma, neler istediğinize karar verme, kendinizi, kendi iç sesinizi dinleme zamanıdır.  Hayatınızda tamamlamanız, sonlandırmanız gereken konulara odaklanabilirsiniz.  Venüs desteği sayesinde maddi anlamda daha kazançlı bir süreç içindesiniz.


Yay / Yükselen Yay;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, Merkür ve Satürn bu hafta sert etkileşimde olacaklar, özel hayatınızla ilgili sert, fevri kararlar vermek için pek ideal bir hafta değil, arkadaşlarınızla aranızda iletişimsel bir takım sorunlar meydana gelebilir. Bu hafta akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, Bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Dolunay zamanı daha çok kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilir, uzun zamandır yapmadığınız, ertelediğiniz işlerin başına geçebilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki gerginlik hafta sonu itibari azalmaya başlıyor, kariyerinizi ilgilendiren konularda daha gerçekçi ve ayakları yere sağlam basan adımlar atabileceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hayal kırıklıkları dönemi sona ermeye başlıyor.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn pek dost etkileşimde olamayacaklar, özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren ve aileyi ilgilendiren konularda önemli kararlar almak, adımlar atmak için pekte uygun bir hafta değil, eleştirel, karamsar, kötümser bir yapıya bürünebilirsiniz. Eğer iş değişikliği gibi planınız var ise önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar var, bunun yanı sıra bu hafta üstlerinizle ilişkilerinizde iletişimsel bir takım sorunlar oluşabilir. Bu hafta akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, Bu dolunay zamanı kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Bu dolunayın Jüpiter ile kuracağı olumlu kontak sayesinde eğer yalnızsanız bu bir aşkın habercisi de olabilir. Keza dolunay zamanı eski arkadaşlarla bir araya gelmek, arkadaşlarınızla aranızda yarım kalan mevzuları halletmek için ideal zamanladır. Yaratıcılık gerektiren işlerde de şans sizden yana olacaktır bu hafta.


Kova / Yükselen Kova;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Bu haftanın asıl konusu Akrep burcunda meydana gelecek olan dolunaydır, İş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. Üstlerinizden destekler alabilecek, kendinizi gösterme, ispat etme gibi durumlarda oldukça destekleyici olacaktır. Yeni işler, yeni projelerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili elinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli bir takım konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Jüpiter’in güzel desteği sayesinde dolunay zamanı ailenizden güzel desteklerde keza alabilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik, yakın çevreniz, komşularınız veya kardeşlerinizle aranızda iletişim problemlerini gündeme getirebilir, iletişim engeline  takılabilirsiniz, telefonunuzda veya internetinizde sıkıntılar meydana gelebilir. Venüs şu an aşk evinizde ilerlemekte! Hayatınıza aşk hiç beklemediğiniz bir anda her gelebilir, hazırlıklı olun!


Balık / Yükselen Balık;
30 Nisan -  6 Mayıs Haftası;

Bu hafta akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek 6 mayısta! uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu dolunay zamanı size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. Mesela bu dolunay zamanı kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Araştırma gerektiren konularda da istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz! Yalnız bu hafta Merkür ile Satürn arasında gergin bir etkileşim meydana gelecek, para ile ilgili konularda iletişimsel bazı sıkıntılar meydana gelebilir, para ile ilgili konularda kaygılar yaşayabilirsiniz, maddi konularda imza atmak, karar alıp uygulamak için pekte uygun bir hafta sayılmaz, önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar var. Evinizde bir takım işler yapmak, evinizde değişimler yapmak, boya-badana gibi işlere yönelmek, evinizde misafirler ağırlamak size çok daha iyi gelecektir.