7 Nisan 2012 Cumartesi

9 - 15 Nisan Haftası Burç Analizleri



Bu Hafta gökyüzünde Güneş ve Satürn arasında bir gerginlik meydana gelecek, yılın en zorlu haftası diyebiliriz bu yüzden, otorite figürleri ile zorlanmaları, güç çekişmelerini, kalp sorunlarını, ayrılıkları, ikilikler, zıtlıkları, ilişkilerde zorlanmaları, eleştirileri, soğukluğu, engel ve zorlukları, özgüven kaybına işaret eder, dikkatli olunması gereken bir hafta...


Koç / Yükselen Koç;
9-15 Nisan Haftası


Bu hafta gökyüzünde Güneş ve Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek ve Pluton geri gitmeye başlayacak. Güneş-Satürn sert etkileşimi biraz sert geçebileceğine işaret etmekte, kişisel istekleriniz hedefleriniz ve ilişkiler alanında etkin olabilecek. Eğer kötü giden bir ilişkiniz var ise önümüzde ki 10 günlük süreç içinde aranızda soğumalar başlayabilir, ayrılıklar gündeme gelebilir. Eşiniz veya ortağınızla iletişim kurmak güçşelebilir. Partnerinizle birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Hak etmediğinizi düşündüğünüz eleştiriler alabilir, sinirleriniz bozulabilir.  İş anlamında önemli büyük kararlar vermemekte fayda bu hafta, sakinliğimizi korumalı, olaylara olabildiğinde objektif yaklaşabilmeliyiz.


Boğa / Yükselen Boğa;
9-15 Nisan Haftası

Kritik bir haftaya giriş yapıyoruz ama sadece bu haftayı etkileyecek, bu yüzden telaş yapmayın. Bu hafta Güneş ve Satürnün arası biraz bozuk olacak, bu öncelikle yaptığınız işlerden yeteri kadar performans alamayabileceğinize, bir müşteri kaybına, iş anlamında bir gerginliğe, huzursuzluğa işaret etmekte. Bunun yanı sıra bu hafta bünyeniz çokta sağlam olmayabilir, sağlığınıza extra dikkat etmenizde, vitaminlerinizi almanızda yarar var. Gizli, saklı-kapaklı işler başınıza iş açmanıza neden olabilir, her şeyi usulü ile yapmaya özen göstermelisiniz. Aile ilişkiler, yerleşime ait konularda da sıkıntı yaratacak durumlar oluşabilir. Hukuksal konularda özellikle dikkatli olmanızı öneririm.


İkizler / Yükselen İkizler;
9-15 Nisan Haftası

Pekte eğlenceli bir haftaya giriş yaptığımız söylenemez açıkçası, yılın en zorlu haftası diyebilirim aslında. Bu hafta Güneş ve Satürn pek dost ilişkiler kurmayacaklar, özel yaşamınızda sorunlar gündeme gelebilir. Eğer yalnızsanız bu dönemde başlatacağınız ilişkiler sorunlu, bir türlü gitmeyen, ilerlemeyen sorunlar olabilir. Çocuk sahibi olanlar onların rahatsızlıkları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hamile olanlar özellikle dikkat etmeleri gereken bir hafta, düşük riskli meydana gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta büyük parasal risklere girmek, borçlar vermek içinde uygun bir zaman değil, karşılığını göremeyebilirsiniz. Çekleriniz karşılıksız çıkabilir.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
9-15 Nisan Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin açıkçası, Satürn ve Güneş kavga halinde olacaklar, iş ve kariyer konularında ya da evde ailede bir takım uzlaşmazlıklar, ayrılıklar oluşabilir, ortak noktada buluşmak zor olabilir. Evde bana veya işte otorite figürleri ile anlaşmakta zorlanabilir, eleştiri oklarına maruz kalabilirsiniz. Özellikle maddi konular oldukça ön planda olabilecek, para mevzuları bu hafta biraz sizlere sıkıntı verebilir, bu özel hayatınıza ilişkilerinize de yansıyabilir, dikkat edin.


Aslan / Yükselen Aslan;
9-15 Nisan Haftası

Bu hafta sizler için biraz daha kritik olabilir, lakin yönetici gezegeniniz Güneş ile Satürn arasında ki gerginlik birinci derecede etkileyebilecektir, öncelikle seyahatlerinizde dikkatli olmanızda yarar var, varsa arabanızın bakım ve onarımını aksatmamak akıllıca olacaktır. Bunun yanı sıra burada bir güven problemi söz konusudur, güveniniz zedelenebilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bu etkileşim yüzünden hukuksal konularda bazı aksaklıklar, problemler ortaya çıkabileceği gibi, internet üzerinden yapabileceğiniz alış-verişlerde de sıkıntılar meydana gelebilir, siparişler karışabilir. Bu hafta genel olarak sabırlı olunması gereken bir hafta.


Başak / Yükselen Başak;
9-15 Nisan Haftası

Bu hafta gökyüzü diğer günlere nazaran daha bir gergin olacak, güneş ve Satürn pek arkadaşça etkileri olmayacak bu hafta. Özellikle maddi anlamda dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta! Ödemelerinizde gecikmeler meydana gelebilir, banka işlemlerinde problemler oluşabilir, maddi anlamda beklentileriniz tamda istediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir! Koşulları ve şartları çokta istediğiniz şekilde yönlendiremeyebilirsiniz, gecikmeler, engeller oluşabilir.



Terazi / Yükselen Terazi;
9-15 Nisan Haftası

Gergin bir haftaya giriş yapıyoruz, burcunuzda ilerleyen Satürb ve Güneş bu hafta kavga halinde olacaklar, özellikle ikili ilişkiler alanında ciddi zorlanmalar meydana gelebilir, olası ilişkiler sekteye uğrayabilir, destek ve yardım beklediğiniz konular umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle sosyal ilişkilerde, arkadaşlık ilişkilerinde eleştiri oklarının hedefi olabilirsiniz. Bu hafta sabırlı olmalı ve kontrolü elinizden kaybetmemeye özen göstermelisiniz ve objektifliğinizi elden bırakmamanızda yarar var. Dış görünümünüzde değişimler yapmak için pekte uygun bir hafta değil.


Akrep / Yükselen Akrep;
9-15 Nisan Haftası

Bende isterdim ki geçen hafta gibi harika haberler vereyim ama bu hafta ne yazık ki gökyüzü oldukça gergin ve sinirli olacak. Özellikle sağlığınıza özen göstermenizde yarar var, iş yaptığınız kişilerle, müşterilerle aranızda gerginlikler oluşabilir, beklentileriniz tam olarak gerçekleşmeyebilir. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aynı şekilde gergin hat üzerinde olacak, bu bir müşteri kaybına da işaret edebilir, iş ilişkilerinde kopma noktalarına gelebilirsiniz. Ama bu durumun sadece bu haftaya özel olduğunu ve geçici olduğunu unutmamalısınız.


Yay / Yükselen Yay;
9-15 Nisan Haftası



Sakinliğinizi korumanız gereken kritik bir haftaya giriş yapıyoruz. Bu hafta güneş ile Satürn arasında ki gerginlik özellikle arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizi zedeleyebilir, güveniniz bir arkadaşınız yüzünden sarsılabilir, özel hayatınızda tam olarak ne istediğinizi bilemediğinizden dolayı bazı problemler meydana gelebilir. Hukuksal anlamda özellikle riskli işlere kalkışmamanızı öneririm. Özel yaşamınızda yalnızsanız eğer bu hafta pekte yeni ilişkiler başlatmak için uygun olmadığını söyleyebilirim.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
9-15 Nisan Haftası

Bu hafta yönetici gezegeniniz Satürn ile Güneş arasında gerginlik meydana gelecek ve bu başta sağlığınız olmak üzere iş*kariyer konularında dikkatli adım atmanız gereken bir hafta olduğuna işaret etmekte. Yöneticilerinizle aranızda ki ilişkiler gergin bir noktaya gelebilir, dikkatli olmanızda yarar var. Yeni iş başlangıçları yapmak için pekte uygun bir hafta olduğu söylenemez, elinizde yarım kalan işlerinizi bitirmenizi tavsiye edebilirim. Maddi anlamda büyük riskler almak, kredi çekmek içinde uygun bir hafta değil.


Kova / Yükselen Kova;
9-15 Nisan Haftası


Çabuk geçmesini isteyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta harika haberlerim yok ne yazık ki!  Satürn ile Güneş arasında gerginlik meydana gelecek, bu öncelikle siparişler, ithalat-ihracat konularında aksaklıklara, problemlere neden olabilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde zorlanmaların meydana gelebilir, özellikle maddi anlamda bazı karışıklıklar oluşabilir, banka hesaplarınızda olabilir veya beklediğiniz ödemelerde gecikmeler oluşabilir.


Balık / Yükselen Balık;
9-15 Nisan Haftası

Bu haftanın ana teması para, fakat kazançlarınızı doğru ve etkin bir şekilde idare etmeniz önemli, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mali bir kriz atlatabilirsiniz, sizin için önemli bir eşya kırılabilir veya kaybolabilir bunların hepsi bu hafta gerçekleşecek olan Satürn ile Güneş arasında ki gerginlikten dolayı meydana gelmesi muhtemel gerginlikler. Maddi anlamda büyük riskler almak için de pek uygun bir hafta değil, arkadaşlarınızla aranız maddi konular yüzünden gerilebilirde, sakin ve serin kanlı kalmanızda yarar var, bu etkilerin geçici olduğunu da unutmamalısınız.