16 Nisan 2012 Pazartesi

16 -22 Nisan Haftası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç;
16-22 Nisan Haftası

Bu hafta geçtiğimiz haftanın rehavetini ve olumsuzluklarını artık yavaştan üzerimizden atmaya başlıyoruz! Bu hafta bilgi, iletişim, eğitimleri sembolize eden Merkür burcunuza giriş yapacak ve 8 Mayısa kadar sizleri destekleyecek! iletişim yeteneklerinizi daha etkin ve aktif bir şekilde ortaya koymanız için size destek olabilecektir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecek, daha hızlı düşünebilecek ve çözüm odaklı olabileceksiniz. Merkür sayesinde, daha çok okuyabilir, araştırabilir, hayatınızda iletişim ve teknoloji ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Kendinize olan güveniniz hızla artmaya başlıyor bu hafta. Yeni iletişim aletleri satın alabilir, sözleşme, imza gerektiren durumlar ön plana çıkabilir.Dalgın ve karışık zihin dönemi sona eriyor, daha etkin ve hızlı bir şekilde düşünmeye ve harekete geçmeye başlayabileceksiniz. Fikirler zihninizde adeta uçuşacak! Bu hafta güneş artık burcunuzdan çıkıp para evinize giriş yapacak, önümüzde ki 1 aylık süreçte maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni iş teklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir.

Boğa / Yükselen Boğa;
16-22 Nisan Haftası


Ne yazık ki iletişimle ilgili konularda keyifli bir haftaya giriş yapmıyorsunuz, Merkür hayatınızda görünmeyen noktalarda seyahat edecek. Bu dönem 8 Mayısa  kadar devam edeceği için, bu süreçte yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir, sık sık arkanızdan fısır fısır konuşan insanların varlığına şahit olabilir, bilgi alış-verişlerinde sıkıntılar meydana gelebilir. Kendinizi yeteri kadar iyi ifade edememekten, anlaşılmamaktan yakınabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren işlerde çalışıyorsanız nispeten daha şanslı olabileceksiniz. Bu dönem içe dönüp kendinizi daha çok sorgulayabilirsiniz. Bu dönem içinizdekileri kağıda dökmek, hayatınızın artılarınız-eksilerini karşılaştırabilirsiniz.  Eksiklerinizi tamamlamak, eğitim ve bilgi almak için ideal bir zamandır. Bu hafta Güneş artık burcunuza giriş yapacak ve 1 ay süre ile sizlere bir çok konuda destekler verecek! Adeta yeniden doğacak, yaşam karışacak, yeni girişimler yapabilecek, iş ile ilgili konularda destekleyici etkileri olacak. Bir nevi sizler için kış uykusundan uyanma zamanı olacak, bütün spot ışıklarını üzerinize çekebileceksiniz. Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız. Kısacası sizler için bereketli ve de keyifli bir dönem başlıyor bu hafta itibari ile! 

İkizler / Yükselen İkizler;
16-22 Nisan Haftası

Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yaparak, sizleri daha aktif, dışa dönük, eğlenceli ve hareketli yapabilecektir. Özellikle sosyal çevrenizde, arkadaşlarınız arasında fikirleriniz ile oldukça ön plana çıkabilecek, sözü dinlenen kişi olabileceksiniz. Arkadaşlarınızda fikirsel anlamda destek olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızı organize etme görevi size kalabilir bu hafta itibari ile. Özellikle sizden yaşça küçük kişilerin sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yalnız zaman zaman arkadaşlarınızdan bencil olduğunuz yönünde eleştiriler alabilir, kendi fikirlerinizi baskıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.  Yeni çevrelere girebilir, yeni insanlarla bol bol tanışabilirsiniz. Bu hafta Güneş boğa burcuna giriş yapacak ve 1 ay kalacak. Bu dönem dinlenme, kabuğunuza çekilme, hazırlık dönemi olacak sizler için. 

Yengeç / Yükselen Yengeç;
16-22 Nisan Haftası

Bu hafta Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile beraber, iş,kariyer hayatınızda fikirleriniz ve düşünleriniz ile ön plana çıkabileceksiniz. İş hayatınızda hızlı düşünüp, hızlı karar verip, çözüm odaklı olabileceksiniz. Yalnız bu dönemin hendikapı sanırım hızlı ve aceleci davranmak sorunlara yol açabilir, bu yüzden önemli kararlardan önce nefes alıp, iyice düşünmeye özen göstermekte yarar var. İş  ve kariyerinizi ilgilendiren konularda anlaşmalar, sözleşmelerin gündeme gelebileceği gibi eğer iş arayışı içindeyseniz bu dönemde sık sık iş görüşmelerine gidebilirsiniz. 8 Mayısa kadar Merkür bu alanlarda sizleri destekleyecektir. Ve bu hafta Güneş sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinize giriş yapacak ve 1 ay kalacak. Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızdan çok güzel desteklerde görebileceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirlerinizde aynı performansta artmaya başlıyor, bu bir ay umutlarınıza, isteklerinize ulaşmak sizler için çok daha kolay olacaktır. 


Aslan / Yükselen Aslan;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta Koç burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 aylık süreçte seyahatler, yolculuklar hayatınızda ön planda olabilecek. Bunun yanı sıra önemli, mevki sahibi kişilerle daha sık bir şekilde bir araya gelebilir, onlardan önemli tavsiyeler alabilirsiniz. Yeni bir şeyler yazmaya başlamak, yeni bir eğitime başlamak içinde keza uygun bir süreç olacak sizler için. Bazılarınız hukuksal konularla ilgili bol bol yazışmak durumunda kalırken, bazılarınız ise resmi evraklarla çok fazla boğuşmak durumunda kalabilirler. Bu dönemde yine sınavlara katılabilir, bazılarınız ise bitirme belgeleri..vb akriditelerle ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız ise pasaport, vize gibi işlemlerle uğraşabilirler. Bu hafta Güneş 1 ay kalma suretiyle kariyer evinize giriş yapacak ve sizleri kariyerle ilgili konularda parlatmaya başlayacak. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu oldukça keyifli bir süreç olacak sizler için çünkü hem terfiler olabilir, iş arayanlar iş bulabilir, yöneticilerinizden destekler alabilirler. Toplumsal statünüzde güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. 


Başak / Yükselen Başak;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta Koç burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 aylık süreçte, başkalarına ait kazançlar, banka işlemleri, ortaklaşa kazançlardan elde edilen gelirlerle ilgi konularda daha çok araştırma yapabileceğinize, fikir alabileceğinize bu alanlarla ilgili sözleşmelerin, anlaşmaların, imza gerektiren konuların öne çıkabileceğine işaret etmekte. Eğer ortaklık gerektiren bir iş yapıyorsanız eğer, kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz. Pazarlık gerektiren konularda sizden iyisi olmayacak, alış-verişleriniz oldukça keyifli geçebilecek. Bu hafta Güneş 9. evinize giriş yapacak ve bu bir aylık süreçte seyahatler zamanı başlamış olacak sizler için, yurt içi yurt dışı bir çok seyahate gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bir eğitime, kursa, seminerlere katılabilir, hayata dair bilgilerinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Keza yurt dışı, yabancılar, uluslar arası ilişkiler ve işlerde de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 


Terazi / Yükselen Terazi;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta karşıt burcunuz olan koç burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar olan sürece kadar, ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler sık sık gündemde olabilecek. Bunun yanı sıra düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde görebilecek, onlarla daha etkin bir şekilde mücadele edebileceksiniz. Bu süreçte partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir.. Tek hendikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir. Bu etkileri 8 mayısa kadar yaşamınızda etkin olacak. Ve bu hafta Güneş bir ay boyunca para ile ilgili konularda sizleri destekleyeceği bir konumda olacak. Çok çalışmadan havadan para geçebilir elinize, krediler araştırabilirsiniz, burslar kazanabilirsiniz. Eşinizin maddi kazançları artabilir, boşanma arefesinde iseniz nafakanızı sorunsuz bir şekilde alırsınız. Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz, borç aradığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır. 


Akrep / Yükselen Akrep;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta Koç burcuna giriş yapacak ve 8 Mayısa kadar  yeni işlerin, yeni projelerin tekliflerini alabilirsiniz, işinizle ilgi önemli sözleşmeler, anlaşma gerektiren konular ön planda olabilecek. Eğer iş arıyorsanız veya terfi beklentiniz varsa bu süreçte bu konuların üzerine daha çok eğilebilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile oldukça dikkat çekici olabileceksiniz. Günlük angarya işlerinizin altında zekice ve pratik çözümleriniz ile kalkabileceksiniz. Yalnız sağlıkla ilgili olarak özellikle cildiniz, baş bölgeniz ve sinir sisteminiz hassas olabilir. Bu geçişin tek düşündürücü yanı, hızlı düşünmekten ve hızlı karar almaktan, fazla dürüst olmaktan (aklına geleni çat diye söylemek aslında) özellikle iş ortamınızda bazı problemlere neden olabilir, hem istemeden de olsa birilerinin kalbini kırabilirsiniz. Hızlı düşünmek ve çözüm odaklı olmak evet iyidir ama siz yinede sakinliği elden bırakmamanızda yarar var.  Bu hafta Güneş sizlere yeni ve sağlam ilişkiler kurabilmeniz için 7. evinize giriş yapıyor oalcak ve 1 ay kalacak. Bu dönem yeni sağlam iş ilişkileri kurabilirsiniz, eğer yalnızsanız ciddi ilişkiler kapınızı çalabilir. Yaptığınız işe yeni ortaklar bulabilirsiniz, size destek olacak kişilerle sürekli bir araya gelebilirsiniz. 


Yay / Yükselen Yay;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta Koç burcuna giriş yapacak ve 8 Mayısa kadar olan süreçte hobileriniz, özel hayatnız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha da ön planda olabilecek hayatınızda. İletişim gücünüzü hayatınızın bu alanlarında daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabileceksiniz. Aşk anlamında eğer yalnızsanız daha flörtöz olabilirsiniz. Yeni hobiler elde edebilir, hayatın keyifli ve eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Eğer işiniz yaratıcılık gerektiren, metin-reklam yazarlığı…vb bir iş ise oldukça orijinal fikirler uçuşabilir zihninizde. Aynı anda birden çok kişi ile flört edebilirsiniz! Bunun yanı sıra size oldukça keyif verecek 3-5 günlük seyahatlere de çıkabilirsiniz! Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay kalacak! Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. 


Oğlak / Yükselen Oğlak;
16-22 Nisan Haftası


Merkür bu hafta Koç burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 aylık süreçte, iletişim ve bilgi alışverişi yoğunluğunu ev,yuva,aile ilişkileri, geleceğe yönelik hedeflerle ilgili konulara kaydırmaya başlıyorsunuz. Aile ortamınızda sözü dinlenen, fikirleriniz dikkat çeken kişi siz olurken bu dönemde alım-satım, kiralama, sözleşmeler, anlaşma gibi konular gündeme gelebilir. Evinize yeni elektronik, iletişim araçları alabilirsiniz.  Yeni ev araştırabilirsiniz, kiralık veya satılık! Bu hafta Güneş boğa burcuna geçiş yapacak ve sizler için hayattan daha çok keyif alacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Hobilerinize daha çok yönelebilir, çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir, hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz. Oldukça eğlenceli ve de keyifli bir dönem olacak sizler için! 


Kova / Yükselen Kova;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta Koç burcuna giriş yapacak ve 8 Mayısa kadar, sizleri bol bol seyahat beklemekte. Yeni yerler görebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir bunun yanı sıra yeni bir eğitime, seminere, derse başlayabilirsiniz. Tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabilecek, telefonunuz adeta hiç susmayacak ve bol bol mail yanıtlamanız gerekebilecek. Yine internetle ilgili konulara yönelebilir, web sitesi açabilir, yazılarınızı daha geniş kitlelerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Kitap çıkarmaya karar verebilir, yayın evleri ile görüşmeler yapabilirsiniz. Bu hafta güneş boğa burcuna geçiş yapacak ve tam 1 ay bu burçta seyahat edecek, bu süreçte odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır. Ailenizin istekleri ve ihtiyaçları ile daha yakından ilgilenebileceksiniz, evinizde değişim ve tamirat gerektiren işlerle daha yakından ilgilenebilecek, evinizde bol bol yatılı veya günlük misafirler ağırlayabileceksiniz. 


Balık / Yükselen Balık;
16-22 Nisan Haftası

Merkür bu hafta para evinize giriş yapacak ve 8 mayısa kadar bu evde etkin bir şekilde çalışacak. Nasıl daha iyi para kazanabilirimin sorularına yanıt arayabilecekken, para ile ilgili konularda araştırmalar yapabilir, birikimlerinizi daha etkin bir şekilde nasıl kullanacağınız konularda fikirler, tavsiyeler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendinize yeni elektronik ve iletişim aletleri alabilirsiniz. Yalnız finansal konularla ilgili aceleci ve sabırsız yapınız sizi hatalı adımlar atmaya sevk edebilir, bu yüzden fevri kararlar almadan önce sakince bir düşünmenizi önerebilirim. Maddi konularda zihniniz oldukça çözüm odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak. Bu hafta Güneş’te boğa burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca odak noktanız yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, eğitim konuları, araştırma gerektiren işler, yakın akrabalarınız olacak. Bu bir aylık periyotta yurt içi çeşitli yolculuklara çıkabilirsiniz bunun yanı sıra kardeşlerinizin iş yaşamı ile ilgili sizi sevindirecek konular gündeme gelebilir. Yeni konulara merak salabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.