16 Aralık 2013 Pazartesi

İkizler Burcunda Dolunay - İletişmeyelimde Ne Yapalım ???





Merhaba Arkadaşlar;

17 Aralık yani yarın sabah saat 11:00 sularında ikizler burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunayın etkilerini yaklaşık 10 gün kadar etkili bir şekilde hissedeceğiz. Peki bu dolunayın olası etkileri nedir, ne gibi konulara odaklanmak gerekir, ne gibi konular gündeme taşınabilir göz atalım hızlıca..
Dolunay, bir tamamlanma, bütünleşme, bitirme, sonlanma, sürecin sonuna gelme, yeni bir aşamaya hazırlık gibi genel etkileri budur.

Her dolunay sonrası olduğu gibi, diyete başlamak için harika bir zamandır, hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. 18 Aralık günü başlamak idealdir bilginiz olsun.

Bu dolunay ikizler burcunda olduğundan, iletişim, anlaşma,sözleşme işlerinizi halletmek, projeleri son noktaya getirmek, bitirmek için ideal zamandır.

Yine bu dolunay zamanı kullandığınız her türlü iletişim aracı ile ilgili işlemler yapmak, tamir ettirmek, onarmak içinde güzel zamandır. Fakat dikkat dolunay sonrası ay küçülmeye başlayacağı için, eğer web portal üzerinden bir  iş kurmayı düşünüyorsanız  1 ocağa kadar bekleyin. İşi büyütmekte zorlanabilirsiniz.
İkizler burcu dolunayında, en ilginç haberlerin alınıp verildiği zamandır. Sosyal medyada TT listesi her zamankinden daha hızlı bir şekilde değişebilirde. Gündem sürekli bir şekilde değişir ve en asparagas haberlerin çıktığı zamandır.

Aslında ikizler enerjisi biraz magazinel bir yapıya sahiptir, ciddi haberler, ciddi konulardan çok magazin ağırlıklı, genel geçer bilgi ve konular gündemimizde daha çok yer alabilir.
İkizler, uçma ve havacılık ve iletişimle ilgilidir. THY’nin (İkizler)  Marka Müdürü’nün Twitter (İkizler) üzerinden attığı tiwitin başına dert olması da elbette pekte tesadüf değildir bu zamana denk düşmesi.
Bu dolunay zamanı, elinizde ki ödevleri bitirmek, projelerinizi tamamlamak, sunumlarınızı bitirmek için uygun zamandır aslında.

Duygusal meseleleri halletmek için pekte uygun bir zaman değildir bu dolunay dönemi, zira ay bu burçta pek rahat etmez, partnerinizin duygularından çok zihnine hitap edebilirsiniz. Zihinsel tüm işleri halletmek için uygunken, duygusal meseleler pek fayda etmez. Hatta yeni başlayan ilişkiler duygu noktasına inmek zorlaşabilir, yüzeysel ve zihinde kalabilir ilişkiler.

Sağlıkla ilgili konularda, bu dönem gaz zehirlenmeleri daha çok artabilir, özellikle hazır kış ayının hızla ortalarına yaklaşırken, evinde kömür kullananlar soba zehirlenmelerine karşı dikkat etsinler, evlerini havalandırmayı unutmasınlar. Uyurken sobanızı söndürün.

Bu dolunay zamanı, damar tıkanıklarının en çok meydana gelebileceği zamandır, bu tarz operasyonlarda yapılabilir, sıkıntı yok, telaşe etmeyin.

Bu dolunay zamanı, yabancı dil dahil yeni bir şeyleri öğrenmek için eğitime başlamak için ideal bir zamandır. Ama tek hendikapı çabuk sıkılma ihtimalidir.

Keza bu dolunay zamanı, görmediğiniz yerlere minik birkaç günlük seyahatlere çıkmanızı önerebilirim.
Dışarı çıkın, arkadaşlarınızla beraber takılın, sohbet ve oyun grupları oluşturun. Kitabevlerinden kitap alın, yarım kalan hikaye veya romanlarınızı tamamlayın. Çok fazla odaklanma gerektiren konulardan uzaklaşın bu dolunay ciddi bir odaklanma sorunu getirebilir zira.

Dolunay ikizlerin yönetici gezegeni Merkür, dolunay zamanı Yay burcundaki seyahati devam edecek. Yalnız Merkür yay burcunda pekte rahat ettiği bir pozisyonda değildir, zararlı dediğimiz yerleşimdedir. Bu da, eğitim, seyahat, iletişim, din, felsefe, medya, sosyal medya, araştırma, sınav, teknoloji, bilgisayar gibi konularda sorunlara neden olabileceğine işaret etmektedir.

Bu dönem uluslar arası ticarete atılmak için pek uygun bir süreç değildir, dikkat edin. Yabancılarla yapılacak her türlü işe ve organizasyonlarda sorunlar ve problemler ortaya çıkabilir.
Ekonomik anlamda ise, özellikle iletişim, bilişim sektörleri borsada değer kaybedebilirler. İstedikleri gücü elde etmekte zorlanabilirler.

Twitter ve Facebook , İnstagram güncellemeleri bu sefer bu dolunaya denk geldi, twitterin kolay kullanılan ara yüzü, komplike ve karışık bir duruma dönüştü ve twitter kullanıcılarını oldukça zorladı. (Zararlı Merkür) keza aynı durum facebook güncelemesi içinde geçerli.

İnstagram ise; yeni güncellemesi ile birlite, instagram üzerinden özel mesajla video ve resim göndermenin yolunu açtı, fakat bu özellik çok fazla tartışmalara yol açtı, özellikle uygunsuz pornografinin artabileceği endişesi yüzünden bu özelliğin kaldırılması için uygulama yöneticilerine baskı yapılmakta (Zararlı Merkür)
Bu haberler hem ikizler dolunayı hem de zararlı yerleşimde olan Merkür’ü yakından ilgilendiren haberler arasında yer almakta. Örnek olması açısından yer verdim.
Bu dolunayın Türkiye üzerinde ki etkilerine değinecek olursak eğer;

Dolunay ; Türkiye’nin 12. Evinde meydana gelecektir. 12. Ev astrolojide; Halkın ruh sağlığı ( gerçi global bir ansksiyete içindeyiz, her an yeni kötü bir olay meydana gelecek endişesi ile), hapishaneler, hastaneler, huzurevleri, casuslar, gizli düşmanlara, terör gruplarına, terör faaliyetlerine, rehin durumlarına, perde arkasında dönen manipülatif olaylara,gözaltılarına  işaret eder. Bu önümüzde ki 10 günlük dönemde merkürde zararlı yerleşimde olduğundan dolayı, bu saydığım maddelerle ilgili pekte keyifli haber ve durumlar meydana gelmeyebilir açıkçası.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Hakan Şükür’ün istifa durumunun, bir takım manipülatif, perde arkasında aslında olan başka büyük olayların olduğuna işaret etmekte. Hakan Şükür’ün istifa haberi içinde hem siyasi hem de magazinel öğeleri barındırdığından, aslında perde arkasında başka konuların döndüğüne işaret edebilir. Şu 10 gün siyasi gelişmeleri dikkatlice takip etmekte yarar var bence.
Bunun yanı sıra, hapishanelerden mektuplar, kitaplar, haberler gelebilir, gündemde sık sık yer alabilir. Bu 10 günlük süreçte önemli bir dava vara eğer gidişhatı etklieyecek, kurtulma ve özgürlük yönünde kararların çıkacağını pek sanmıyorum açıkçası .

Merkür’ün zararlı yerleşimde olması, olası terör girişimlerinin de aslında başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret edebilir. Tabii ki terörü, terörle ilgili gelişmeleri daha çok konuşabileceğimiz anlamına da gelebilir bu.
12.ev de olan her türlü etkileşimde ben, gizli bir takım belgelerin, konuların, görüntülerin, gizlenmiş, saklanmış ne varsa ortaya çıkacağını düşünürüm. Yine bir şeyler geliyor ya hadi bakalım. Gerçi evet alıştık gerçi ama!
Ha bu arada bu dolunaydan sonra, engellenen dizi izleme siteleri artık bir çözüme kavuşabilir. Kavuşmalı da, 3 haftadır Grey’s Anatomy izleyemeyen bir astrolog var karşınızda. Her an çok tehlikeli olabilir bilginiz olsun. Yazık değil mi ama bu çocuğa da! J

12. ev bilinçaltı, psikoloji gibi konulara işarettir. Bu alanda ki bir dolunay, bu işleri yapanlara iyi gelir, danışan sayılarında artışlar olabilir bu dolunay zamanı.

Unutmadan, sizler büyücü değilsiniz, lütfen yeni ay dolunay zamanları kağıtların üzerine işeyerek, bir şeyler yazarak, yakarak işlerinizin hallolacağını düşünmeyi. Eğer her şey bu kadar kolay olsaydı,bir kağıda yazı yazmakta, garip saçma sapan ritüellerle çözülseydi hepimizin hayatı muhteşem olurdu değil mi ? Zihninizin böyle şeylerle yıkanmasına izin vermeyin. Toplumsal bilincimizin ve farkındalığımızın hızla geliştiği bir süreçte, ruh ve zekayı koordine bir şekilde kullanın. Ve lütfen bana da ritüel sormayın, evimde kocaman  siyah bir kazan çevresinde büyü yapan biri değilim zira. Yukarıda yazdığım 3 sayfaya yakın yazıda, neler yapılabilir, nelere dikkat edilmesi yazdım hepsini.

Evrene iyi enerjiler(?!) göndermek ksımen güzeldir, kendinizi iyi hisettirir bir derece fakat dünyanın daha ve hayatınızın daha iyi bir yer olmasını istiyorsanız, oraya buraya olumlama yapmak yerine, hayata dair, yaşama dair iyi eylemlerde bulunan. Birilerine yardım edin, hayvanları sevin, dedikodu falan  yapmayın mesela, sadaka verin, üretken olun! Olumlalar sizin iyi bir insan olduğunuzu veya hayatınızın iyiye gideceğini göstermez, ancak eylemlerinizle “iyi” ye doğru yol alırsınız.. 

Sevgiler…

Dolunayın Burçlar üzerinde ki etkilerini BURADAN okuyabilirsiniz arkadaşlar.