15 Aralık 2012 Cumartesi

Galatasaray - Fenerbahçe Maçı


Merhaba Arkadaşlar;

Daha önce toplamda 4 maç analizi yaptım astrolojik verileri kullanarak ve 3 tanesi olumlu sonuç olarak geri döndü. Bu yazıda bir deneme yazısı, hem de kendime istatistik oluşturmak adına yaptığım bir çalışma. Yarın akşam 20:00’da TT Arenada Galatasaray – FB maşı oynanacak. Yukarıda gördüğünüz resim maçın başlama anının doğum haritasıdır, bu harita üzerinden giderek maçın gidişhatı ve sonucunun ne olabileceğini bulmaya çalışacağım. Dediğim gibi bu tamamen deneysel bir çalışmadır ve futboldan da hiç anlamam, bir tane maç izlemişliğim yoktur..



Maç güneş günü güneş saati başlıyor. Bu ilginç bir gösterge çünkü maçın başladığı an Galatasaray’ı sembolize eden noktada yükselen Aslan burcu bulunmakta. Güneş ise aslan burcunun yönetici gezegeni. Maçın başladığı gün ve saat Galatasaray açısından şanslı bir zaman işaret etmekte.  Buna Galatasaray için  +1 puan verelim şimdiden….

Haritada yükselen aslan kısmı galatasaraya işaret etmekte alçalan kısmı yani kova ise fenerbahçeye işaret etmekte. Yükselen aslan’ın yönetici gezegeni olan Güneş haritada 5. evde ve yay burcunda yer almakta. 5. ev spor karşılaşmaları ve bunların sahalarını yönetir. Bu göstergede galatasaray’ın elini güçlendirmekte. Yay burcunda olması da maçta özellikle Galatasaray’ın yabancı oyuncularının oyun esnasında daha ön planda olabileceğine, takımı ayakta tutacak olanların onlar olabileceğine işaret etmekte.

Yalnız ilgimi çeken nokta, galatasaray’ın tavır olarak ciddiyetsiz, laylaylom bir tavır içinde olabileceğine, dağınık bir oyun düzeni ile oyun oynayabileceğine de işaret etmekte. Galatasaray cephesinden devam edelim, hedeflerine ulaşabilecek mi kadar ona bakalım. Haritanın 10. evinde koç burcu bulunmakta ve yöneticisi Mars ise yücelimde olduğu oğlak burcunda yer almakta. Kuzey ve Güney ay düğümleri ile irtibatta bulunmakta. Mars puanlama olarak +11 puan almakta. Galatasaray’ın hedeflerine ulaşması konusunda destekleyici bir etki yaratmaktadır. (Galatasaray’a +1 puan daha verelim)

Galatasaray’ın şansına göz atalım, haritanın 5. evini yay burcu kesmekte ve yöneticisi Jüpiter geri harekette ve zarar gördüğü ikizler burcunda yer almakta. Burada işler biraz garipleşiyor, galatasaray’ın şans faktörünü düşürücü bir etki söz konusu. Hatta kendi hataları yüzünden oluşacak bir olumsuz göstergesi olarakta düşünülebilir.  Jüpiter’in özellikle yay burcunda hareket eden Merkür ile sert kontağı bulunmakta (Aslında karşılıklı ağırlama dediğimiz bir etki var) karşılıklı ağırlama da negatiflik nötrlenir denir genelde ama ben bu bilgiye pek itimat etmiyorum. Burada özellikle taktiksel hataların, oyuncu değişikliklerinin olabileceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe cephesinden bakalım birde… Haritanın alçalan yani Kova burcu ile başlayan kısmı Fenerbahçe ile sembolize edilmekte. Fenerbahçe cephesinde işleri pek beğenmedim açıkçası.. Fenerbahçeye göre haritanın 12. evine MARS düşmekte, 12. ev kayıplar, hastalıklar, sakatlıklar demektir, her ne kadar mars yüksek bir puan derecesine de sahip olsa Fenerbahçe tarafında kayıpların, sakatlıkların olabileceğine işaret etmekte..

Devam edelim, Kova’nın yöneticisi Satürn 10. evde yer almakta ve AY ile sert kontağı bulunmakta. Satürn – Ay kontakları korku, endişe, üzüntü, depresyon işaretidir. Fenerbahçe’nin oyuncularının oyuna başlarken içinde bulunabileceği ruhsal duruma işaret etmekte bu da.  Fenerbahçe’nin hedeflerine ulaşması ile ilgili göz atalım; 10. evi terazi burcu kesmekte yöneticisi Venüs ise yay burcunda yer almakta. Venüs puanlama sisteminde + 4 puan almakta Uranüs / Jüpiter / Neptün ile de kontakları bulunmakta. Ani, sürpriz, beklenmedik anda ortaya çıkan ama sonuçsuz kalan ataklara işaret edebilir. Şans faktörüne de göz attığımızda, 5. evde hem +11 puanlı Jüpiter hem de şans noktası bulunmakta. Bu çok güzel bir gösterge açıkçası. Fenerbahçenin galatasaraya nazaran daha çok gol pozisyonu yakalayabileceğine işaret etmekte. Şans faktörü özellikle daha çok Fenerbahçe’den yana gözükmekte…

Haritada Ay – Jüpiter kontağı da var… Bu göstergeden dolayı maçın golsüz olabileceğini pek düşünmüyorum. Bu yüzden berabere bitme ihtimali çok düşük.

Hepsini toparlayacak olur isek, elbette bir skorlama yapabilmek şu aşamada zor. Fakat Galatasaray’ın maçı alabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Fenerbahçe maçta süper ballı olacak…

Baştada söylediğim gibi bu tamamen deneysel ve istatistik oluşması açısından yapılan bir çalışma..  Sonucu bende çok merak ediyorum J