10 Aralık 2012 Pazartesi

10 - 16 Aralık Haftası Burç Analizleri








Koç ve Yükselen Koç;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek. Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar, bu yüzden finansal konularda, ödemelerde, kredilerde minik aksaklıklar, hesap hataları, yanlışlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta finansal konularla ilgili imzalar atmak için pekte uygun bir hafta değil, önümüzde k haftayı beklemenizde yarar var. Arkadaşlarınızla, dostlarınıza karşı aşırı fedakar ve verici davranabilirsiniz. Ya da finansal konular üzerine minik hayal kırıklıkları, alınganlıklar oluşabilir.  13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Önce Merkür ve akabinde Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu bölgede seyahat edecekler. Ay sonuna kadar olan süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım,reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Hafta sonuna doğru ise Venüs ve Merkür burcunuzda ilerleyen Uranüs ile etkileşim içinde olacak, beklenmedik ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden mesafece uzakta veya yabancı asıllı birileri flört edebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
10 – 16 Aralık Haftası




Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar, ilişkiler ve ortaklıklardan yana biraz sıkıntılı geçebilir haftanın ilk zamanları, yanlış anlamalar, aldanmalar, fikir ayrılıkları, hayal kırıklıkları oluşabilir. Özellikle iş yaptığınız kişilerle ilişkilere dikkat etmenizde yarar var bu hafta, her söylenene inanmayın ve gerçeğin ne olduğunu araştırmanızı önerebilirim. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu yeni ayın  ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi iletişim hızı artabilir. Tutulma zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta bir parça krizlerle mücadele haftası gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerinde ki kişilerden saklayabilirler.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar.  iş ile ilgili postalarınıza ve gönderilerinize dikkat etmekte yarar var, yanlış bilgiler veya postalar alakasız kişilerin eline geçebilir. Bunun yanı sıra bu hafta tembellik bulutu üzerinize çökebilir ve işleri yetiştirmekte bir parça zorlanabilirsiniz. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler yeni ayın  ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu yeni ay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte, yalnız olanlar sağlam, adam akıllı güzel ilişkilere adım atabilirler. Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Bazılarınız evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz. . Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bence bu hafta sonuna doğru heyecan verici gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Bu sürpriz bir iş teklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
10 – 16 Aralık Haftası


Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar. özel hayatınızla ilgili kafa karışıklığı ve hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Bu hafta riskli finansal yatırımlar yapmak için çok uygun bir zaman değil açıkçası. Fakat yaratıcılık gerektiren konularda başarı sizden yana olacaktır. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu yeni ayın  ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu yeni ay  sayesinde bırakabilirsiniz. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte, yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir ve bu herkes tarafından beğenilebilir. Ya da beklenmedik bir iş veya proje fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar.  bu hafta imza atmak, ortaklık başlatmak için çok uygun bir hafta olmayabilir, genel anlamda yanıltıcı ve hayal kırıklığı yaratabilir, dikkatli olmakta yarar var. Ev içinde su tesisatı ile ilgili minik sorunlarda oluşabilir. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu yeni ayın  ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz. Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte, yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda förtöz etkiler etkiler devrede olacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceklerdir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdesi de olabilir. Yalnız olanlar, sizden uzakta, yabancı asıllı belki de biri ile flörtöz etkiler oluşabilir.

Başak  ve Yükselen Başak;
10 – 16 Aralık Haftası


Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar. Bu hata bilgi hataları, iletişim problemleri oluşabilir. Kendinizi ifade etmekte bir parça zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılabilir ve hayal kırıklığı gibi durumlar oluşabilir. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte, ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halukarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu etki ile bir bankacının yaptığı hata ile hesabınızda 1.000.000.000.000 TL görebilirsiniz. Tabi bu işin espri kısmı. Ama bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; geleceğe yönelik hedefler ve planlar; aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu yeni ayın  ana konusu içinde yer alacaktır. Bu yeni ay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar. Zihnen dalgın olabilir, alıngan ve hassas olabilirsiniz. Yalnız finansal konular ile ilgili yanlış kararlar vermeye daha meyilli olabileceğiniz zamanlar dikkat etmenizde yarar var. Ani ve fevri kararlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Eşyanızı, paranızı bir yerlerde unutabilirsiniz de. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizde ki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu yeni ayın  ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu yeni ay  sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. 

Akrep  ve Yükselen Akrep;
10 – 16 Aralık Haftası


Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar.  Haftanın ilk günleri biraz dikkatli olmanızda yarar var, söyledikleriniz, tavırlarınız, davranılarınız karşınızda ki kişiler tarafından yanlış algılanabilir, eleştirilebilirsiniz. Bunun yanı sıra hassas ve alıngan olabilir, direk duygusala bağlayabilirsiniz bu hafta. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar-kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır, finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz. Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu. İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, bu sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Yalnız iş ile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.  Yalnız bu yeni ay  sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu yeni ay  sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. 


Yay  ve Yükselen Yay;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar.  kulağınıza çalınan her bilgiye direk inanmayın, yanlış veya bire bin katarak gelebilir, bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Ama siz bu süreci bir şeyler okuyarak, yaratıcı , ruhsal çalışmalar yaparak çok daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliceksiniz, fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz. Aşkı hayatınıza rahatlıkla çekebileceksiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Yalnız olanlar, ayaklarınız yerden kesecek sürpriz bir aşkla sarsılabilirler. Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu yeni ay  zamanında. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar. finansal konularla ilgili hesap hataları, karışıklıklar, ödemelerde minik sorunlar veya sizin beklediğiniz ödemelerde minik karışıklıklar oluşabilir. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte daha kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı. Bu arada unutmadan, sağlığınıza da biraz dikkat, bünyeniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay  12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Tutulma sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.  Bu yeni ay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.Sağlığınıza extra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.


Kova  ve Yükselen Kova;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar. iş ve mesleki konularda özellikle yavaş ve sakin davranmakta yarar var, yanılgılar, yanlıs kararlar, alınganlıklar yapabilirsiniz. Veya size her şey bir şekilde rahatsız edici gelebilir, batabilir. Ama bu etki geçici. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte sosyalleşecek, kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtlleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek.11  evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay , sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Yeni ay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

Balık   ve Yükselen Balık;
10 – 16 Aralık Haftası

Bu hafta hem Venüs hem de Merkür yay burcuna geçiş yapacak hem de yay burcunda yeni ay meydana gelecek Haftanın ilk günler hem Merkür hem de Venüs, Neptün ile gergin görünümde olacaklar.  aşırı idealist davranabilir veya hayatınızla ilgili bir takım kararları alırken gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Hassas, alıngan, hayal kırklığına uğramış hissedebilirsin hemde ortada hiçbir sebep yokken. İnsanların sizi anlamadığından yakınabilirsiniz bir parça. Karar verirken zorlanabilirsiniz. Hem Venüs hem de Merkür Yay burcunda giriş yapacaklar, ay sonuna kadar olan süreçte iş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ve Venüs Uranüs ile etkileşim içinde olacakla, gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir, ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halukarda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız. 13 aralık günü yay burcunda yeni ay meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.