10 Eylül 2013 Salı

10 Eylül 2013 Salı





10 Eylül 2013 Salı

Bugün AY akrep burcunda seyahat ediyor, yarın sabah bu saatlere kadar bu burçta seyahat etmeye devam edecek ve Jüpiter ile kontak halinde olacak.  Her türlü yazılı, sözlü, görsel iletişimi sembolize eden ise Merkür ise artık terazi burcunda seyahat ediyor. Merkür terazi burcunda 29 eylüle kadar kalacak.
Ay’ın akrep burcunda oluğu zamanlar, duygusal anlamda huzursuzluklar ve gerginliklerin olduğu süreçtir.
Sezgilerin kuvvetli olduğu bugünde, duygusal anlamda” ya hep ya hiç” şeklinde bir tavır içinde olabilir, duygusal anlamda inatçı davranmaya eğilimliyizdir.
Bugün işlerimizi net ortaya dökerek değil, daha sinsice ve sessizce yürütmeye eğilimli olabiliriz.
Duygusal anlamda güven ortamı oluşturmak, karşımızda ki insanlara güvenmek zordur.
Bugün tutku teması daha ağır basarken, hırslarımızı dizginlemeyi bilmemiz gereklidir.
Ay akrep burcunda ilerlerken, gizli-saklı kalmış konulara eğilim artar,ökült konulara merak artar,bizden gizlenmiş konuları önümüze düşer.
Bugün her şeyi kontrol etmeye daha eğilimli olur, gerçeği öğrenmek için koşullarımızı çok zorlayabiliriz.
Ay akrep burcunda ilerlediğinden; cinsellikle ilgili konulara eğilim artar, libidoda artış söz konusu olur.
Sağlık olarak, genital ve üreme organları hassastır. Özellikle cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkat. Genital siğiller, akıntılar,yanmalar oluşabilir
Ay akrep burcunda ilerlediğinden dolayı sezgilerin çok güçlü olabileceği bir gündeyiz.Bugün içinize bir şeyler sinmiyorsa yapmayın!
Bugün, kıskançlık yüzünden sıkıntılar oluşabilir. gerçekte ne olduğunu anlamadan arıza çıkarmayın lütfen
Özellikle one night takılabilecek arkadaşlar lütfen korunmayı ihmal etmeyiniz. Prezervatiflerinizi, doğum kontrol ilaçlarınızı unutmayın
Ay akrep burcunda iken regl dönemi daha sancılı ve şiddetl geçebilir, ağrı kesicilerinizi yanınıza almayı ihmal etmeyin
Bugün Ay/ Jüpiter kontağı aktif olacağı için, daha cömert davranabilir. Başarılarımızı, yaptıklarımızı kanıtlama ihtiyacı hissedebiliriz. Maceralara atılmak bizler için daha kolay olacaktır.
Merkür’ünde Terazi burcunda seyrettiği şu dönemler, yeni ortaklıklar kurmak, imzalar atmak, yeni iş ilişkileri kurmak için değerli zamanlar. Bu dönemin en büyük hendikapı ise kararsız kalmaktır, her zaman net olmaya özen gösterin, kendi düşünce ve fikirlerinizin de ne kadar değerli olduğunu unutmayın. Kendimizi ifade ederken daha politik yollar, ifadeler seçebiliriz. 29 Eylüle kadar, evlenmek, ortaklık kurmak, iş ilişkileri kurmak, yeni işler oluşturmak için uygun bir süreçte olacağız.