9 Eylül 2013 Pazartesi

9 - 15 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi , hem özel hayatla ilgili konularda hem de finansal konular, borçlar, alacak- verecek konuları,krediler-ödemelerle ilgili konularda ciddi problemlere, krizlere, zorlanmalara işaret etmekte. Bu hafta kredi çekmek, finansal anlamda riskli yatırımlarda bulunmakta, lüks tüketim yapmak için pekte uygun bir hafta değil. Özel hayatınızda ise finansal konuları bağlayan durumlar yüzünden de sıkıntılar meydana gelebilir. Akabinde Merkür bu hafta Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ortaklık için görüşmeler yapmak, partnerimizin veya ortağımızın fikirlerinden yararlanmak, anlaşmalar imzalamak varsa düşmanlarımız veya aramızın nane olduğu kişilerle ateşkes yapmak için uyun bir dönem olacaktır. Yalnız özelikle bu hafta Merkür / Pluto etkileşimi ile iş ve kariyerinize ilişkin konularda keskin, sert çıkışlardan ve kararlardan uzak kalmanızda yarar var, sivri diliniz yüzünden kriz ortamında bulabilirsiniz kendinizi.  Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda yarar var. Borç alacak-verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular yavaştan ön plana çıkmaya başlayacak. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler, alavere durumlar oluşabilir. Özellikle sağlıkla ilgili genital bölgelerimiz ve böbreklerimiz hassas olabilir. Bu hafta Venüs/ Neptün etkileşimi ile de daha çok yaratıcılık gerektiren konulara eğilmeniz, ruhunuza iyi gelecek konularla daha çok haşır neşir olmanızı tavsiye ederim. Bu hafta ruhsal çalışmalar yapmak, şifa tekniklerini kullanmak, tamamen içsel anlamda huzur bulmanıza yardımcı olacak konulara yönelmelisiniz.  Bu hafta Mars / Uranüs etkileşimi ile de kendinizi risk almaya çok daha eğilimi, korkusuzca girişimler gerçekleştirebileceğiniz bir ruh hali içinde bulabilirsiniz ki bunu pek onaylamıyorum. Daha atarlı, daha gergin, hemen tepki vermeye hazır bir halde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlilik ve canlanmada söz konusu ki aynı şekilde libidonuzda da hissedilir bir artış olabilir, çok hızlı başlayan ve gelişen flörtlerde olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi hem ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıkla ilgili konuları hem de ev, yuva, aile ile ilgili konularda krizlere, problemlere, zorlu durumlara, hastalıklara, bu konularda kötü şanslara işaret etmekte. Partner, ortak veya aile bireylerinin sağlığı olumsuz etkilenebilir, özel hayat aile hayatı arasında krizler söz konusu olabilir, küsler, ayrılıklar meydana gelebilir, kiracı iseniz ev sahibiniz ile aranızda gerginliklerde oluşabilir. Akabinde Merkür bu hafta Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar iş arayanlar iş bulabilir, iş yerinde fikirlerinizle dikkat çekebilir, işinizle ilgi önemli müşterilerle önemli toplantılardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer ki işiniz satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım ile ilgili ise yaşadınız, en keyifli dönemde olabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kimselerden gelecek olan fikirlere açık olmalısınız, işinizle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu bu süreçte. Yalnız özelikle bu hafta Merkür / Pluto etkileşimi ile bu hafta tutmakta zorlanacağınız sözler vermemeli, iş ortamınızda kriz yaratmak yerine kriz çözücü davranmalı, her şeyi sonuna kadar didiklememeli, her şeyi kontrol etmeye çalışmamalısınız, işinizle ilgili herhangi bir konuyu takıntı boyutuna taşımamaya özen gösterin. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı hırslar, kıskançlıklar gündeme gelebilir. Karşınızda ki kişileri daha fazla kontrol etmek isteyebilirsiniz. Hemen üzülmeyin, yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atmaya başlayabilirler, bazılarınız söz, nişan, evlilikle ilgili adımlar atabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün etkileşimi ile de arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan sizi manevi anlamda tatmin edecek destekler, güzel davranışlar görebilirsiniz. Bu hafta arkadaşlarınızla sık sık bir araya gelmeye özen göstermeli, onlardan gelebilecek her türlü yardım ve desteğe karşı olmalısınız. Eğer ki partneriniz yok ise bu hafta arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler, buna izin verin. Bu hafta Mars / Uranüs etkileşimi ile de daha fazla özgürleşmek, sizi kısıtlayan koşullardan kurtulmak özellikle psikolojik anlamda var olan tabularınızı yıkmak, ruhsal anlamda özgürleşmek için uygun fırsatlar söz konusu. Bun hafta bir nevi bilinçaltınızın çok sık bir şekilde dışa vurumunu yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi ile hem trafik, iletişimle ilgili konularda hem de iş ortamınızda krizler, problemler, kötü şans, sıkıntılar, dertler, büyük engellere işaret etmekte. Özelikle trafikte bu hafta hız yapmamaya özen gösterin, kardeşleriniz, komşularınız, birlikte iş yaptığınız kimselerle gereksiz münakaşalardan uzak durmaya gayret edin. İşiniz için kullandığınız iletişim aletleri sapıtabilir, sizi duruma düşürebilirde. Eğer ki bu hafta bir mülakata ya da sınava girecekseniz de extra dikkatli olmaya dikkat edin. Akabinde Merkür bu hafta Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar aşk, özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularda genel anlamda iyicil etkiler söz konusu. Eğer ki özel hayatınızda biri yok ise, yeni birileri ile tanışabilir, yazışabilir, flört edebilirsiniz, bu kişi ile internet aracılığı ile tanışabilirsiniz mesela. Hobilerinize daha fazla yönelebilir, yeni hobiler edinebilir, el yetenekleriniz varsa bunları geliştirecek kurslara veya işlere yönelebilirsiniz. Bu hafta Merkür /pluto sert etkileşimi ile de finansal konularla ilgili krizler yaratmak yerine kriz çözücü noktada olmaya gayret gösterin, özel hayatınızla ilgili herhangi bir konuyu takıntı derecesine taşımamaya özen gösterin. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime   kadar sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak, diyet ve spora başlayacak olanlar çok fazla kasmayın kendinizi, bünyenizi fazla zorlamayın. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda içsel olarak minik bir yarış içine girebilirsiniz, onları kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Yaptığınız işe aşırı bir tutku ile bağlanabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün etkileşimi ile de işinizle ilgili daha tatminkar bir hafta sizi beklerken, yaratıcı olabilecek, işinizi güzelleştirmek, daha iyi yapabilmenizi sağlayacak koşullarında oluşması söz konusu. Eğer ki iş arayışınız var ise hayalini kurduğunuz bir iş olabilir. Ya da hayatınızda özel anlamda biri yok ise bu etki ile iş vasıtası ile tanışabileceğiniz biri ile özel, duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Bu hafta işinizle ilgili daha yaratıcı olabileceksiniz. Bu hafta Mars/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınızla beraber seyahat planlayabilir, arkadaşlarınızın bir sorununuza çözüm bulabilir, arkadaşlarınızla ortak planlar yapabilirsiniz. Bu hafta sosyal çevrenizde hızlı, ani gelişmeler söz konusu, yaşamınıza hızlı bir şekilde giriş yapabilecek yeni insanlarla bir araya gelebileceksiniz ki bu insanlar size destek, enerji, motivasyon olabileceklerdir.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi  finansal anlamda, kazançlar, size gelecek olan ödemeler, üretimleriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda problemler, krizler, sıkıntılar, kötü şans, işlerin yolunda gitmemesi gibi durumlara işaret etmekte. Maddi anlamda bu hafta lüks sayılabilecek harcamalardan uzak durmalı, kimseyle dalaşmamalı. Sabrınız bu hafta test edilebilir açıkçası. Akabinde Merkür bu hafta Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. 4. Evinizde ilerleyecek,  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma-satma gibi işler olabilecektir. Merkür / Pluto etkileşimi ile bu hafta hem ikili ilişkiler hem de aile içi ilişkilerinde krizler yaratmak yerine kriz çözen noktada olmaya özen gösterin, olayları ve konuları gereksiz yere büyütmeyi, aile –ev içinde meydana gelen konuları takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek . Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime  kadar  kadar aşk, çocuklar ve özel hayatınıza ilişkin daha tutkulu, inatçı, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yalnız kadar cinsel enerjinin biraz daha yoğun olabileceği flörtler, yakınlaşmalar içine çekilebilirsiniz. Birliktelikleri olanlar, daha tutkulu, romantik bir süreç içine girecekler. Yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin tüm sırlarını öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Venüs / Neptün etkileşimi ile de yaratıcılık gerektiren konulara yönelebilir, resim, müzik, sanatın her hangi bir dalı ile ilgilenebilir, konser veya tiyatroya gidebilirsiniz. Eğer ki özel hayatınızda biri yok ise bu etkileşim ile romantik bir yakınlaşma söz konusu olabilir, duygularınız bu hafta daha coşkulu olabilir. Bu hafta Mars/Uranüs etkileşimi ile de terfi sayesinde finansal kazanç elde edebilir veya maddi koşulları daha iyi olan bir iş teklifi ile karşılaşabilrsiniz, değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi   aile, aile bireyleri ile ilişkiler, aile bireylerinin sağlığı veya sizin kendi sağlığınız, yapmak istedikleriniz, girişimleriniz ile ilgili kötü şansın yoğun olabileceği bir hafta. Bu hafta bu etkileşim ile işler ters gidebilecek, talihsizlikler söz konusu, sinir stres bu hafta sizlerde tavan yapabilir, iç huzurunuzu ve dengenizi bulmanız pek kolay olmayabilir. Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna geçiş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir.  Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Merkür / Pluto gerginliği sayesinde iş anlamında, birlikte çalıştığınız kişiler veya müşterilerle iletişim konularında problemler söz konusu olabilir, baskıcı iletişim kurmanızda kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Müşterilerinizle veya çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iletişimde veya olası sorun anlarında kriz yaratıcı olmak yerine çözüm odaklı yaklaşmaya özen gösterin, işinizle ilgili konuları zihninizde takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin. İşinizle ilgili bu hafta önemli anlaşmalar, imza gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek .   Venüs Akrep burcunda çokta  ekime rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 aralığa kadar evinizle, yuvanızla, ailenizle, yaşadığınız yer ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evinizde yalnız başınıza bir takım çalışmalar yapmak için güzel zamanlardır, yine boya, badana, tamirat gerektiren işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yalnız daha fazla içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, kendinizle baş başa kalabilirsiniz ki, aslında en sosyal ve dışa dönük olmanız gereken zamanlardasınız aslında. Ailenizle bu süreçte ilişkilerde zorlanmalar gözleyebilirsiniz, alacağınız eleştirilere karşı sert bir tavır sergileyebilirsiniz. Venüs / Neptün etkileşimi ile evinizde yaratıcı değişimler yapmak, boyamak, renklendirmek, evinizi güzelleştirmek için gayet uygun bir hafta. Evinizde hobilerinize yönelmek, yaratıcı çalışmalar yapmak, yemek yapmak daha fazla, misafir ağırlamak size ruhsal anlamda çok daha iyi gelebilecektir. Bu hafta Mars/Uranüs etkileşimi ile de an bir seyahate çıkabilir, yurt dışı, uluslar arası kaynaklı işlerinizin hız kazanması, bu konularla ilgili alabileceğiniz desteğe işaret etmekte. Vize almak, pasaport çıkarmak içinde uygun bir hafta.

Başak  ve Yükselen Başak;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi    sizleri psikolojik anlamda, sağlık anlamında, trafikte, iletişimle ilgili konularda oldukça zorlayabilir. Sağlığınıza extra özen göstermenizde yarar var, bu hafta kendinizi birden hastane koridorlarında bulabilirsiniz, psikolojik olarak takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var, trafikte kimse ile dalaşmayın, kardeşleriniz veya komşularınızla münakaşa etmemeye özen gösterin, kullandığınız iletişim aletleri birden sapıtabilir bilginiz olsun. Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım-satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Nasıl daha iyi para kazanırıma cevap arayabilir, alım-satım işleriniz varsa bu etki ile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz. Para,finans, mali konularla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli, toplantılarda söz konusu. Merkür / pluto etkileşimi ile de para ile ilgili konular için kendinizi risk almaya daha yatkın hissedecek olsanız da aslında pek tavsiye etmiyorum, bu hafta şansınızı gereksiz yere çok fazla zorlamamakta yarar var, para meselelerinde krizler yaratmak yerine kriz çözücü bir şekilde davranın, çözüm odaklı olun ve finansal konuları takıntı haline getirmemeye özen gösterin. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek .   Venüs  Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime kadar fikirlerinizde daha inatçı olabilirsiniz. Yakın çevre ve komşularınız ve kardeşleriniz üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz artabilir. 7 ekime  kadar türlü yolculuk planları yapabilir, yakın yerlere seyahatler gerçekleşebilir, bazıları akraba yanına ziyaret şeklinde hayatınıza nüks edebilir. Bazılarınız ise, kendini yazıya verebilir, tüm iletişim araçları aktif iletişim içinde olacakları oldukça yoğun bir süreç bekliyor olacak.bu hafta etkin olacak Venüs / Neptün etkileşimi ile de varsa partneriniz veya ortağınızla beraber seyahat planlayabilirsiniz, partnerinizle aranızda hoş, duygusal yazışmalar söz konusu olabilir, ortağınızla yaratıcılık gerektiren, sanatsal bir takım işlere girişebilirsinizde. Eğer ki hayatınızda biri yok ise, yakın çevrenizin, komşularınızın, kardeşlerinizin, yakın akrabalarınızın  sizin için çöpçatanlık yapmasına izin vermelisiniz. Eğer ki yazım alanında yetenekleriniz var ise bu hafta ilham perileri yanınızda olabilir sürekli, yazabilir, yeni projelere başlayabilir, yeni bir kitaba başlayabilirsiniz mesela. Mars/Uranüs etkileşimi ile de psikolojik olarak size çözüm getirecek yeni ruhsal arayışlara gidebilir veya size zul gelen, yük olan veya kötü bir alışkanlığınızdan kurtulabilecek güce sahip olabileceksiniz. Ruhsal anlamda arayışlarınız, ruhunuzu rahatlatmak için özellikle bu haftada tüm hızıyla devam edebilecek.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi    sizleri hem sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklar ve finansal konular, maddi konular üzerinde negatif etkileyecektir, bu konularda şans sizden yana olamayacak ne yazık ki bu hafta. Şanssızlık, problem, kriz, sorunlar söz konusu. Sinirleriniz bu konular üzerine oldukça bozulabilir. Arkadaşlarınızla aranız açılabilir, almanız gereken ödemeler gecikebilir, alamayabilirsiniz.  Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. letişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için biraz daha sabretmenizde yarar var. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi çok hünerli ve yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta itibari ile kendinizi çok rahat bir şekilde pazarlayabileceksiniz. Merkür/ Pluto etkileşimi ile de aile bireylerinizle veya evde birlikte yaşadığınız kimselerle fikir tartışmalarından uzak durmakta yarar var, kriz yaratan taraf yerine kriz çözücü tarafta olmaya özen göstermeli, kişiliğiniz, kimliğiniz sizi siz yapan değerleri acımasızca bu hafta eleştirmemeye özen gösterin, kendinize haksızlık yapmayın. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek .  Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime  kadar finansal konular gündemde olmaya başlayacak, evet kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, fakat bu konuda daha hırslı davranabilirsinizde, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınız daha çok giyim,kuşam, süs..vb konular üzerine olacaktır. Finansal anlamda şanslı fakat aynı şekilde fazla inatçı da davranabilirsiniz dikkat. Bu hafta Venüs / Neptün etkileşimi ile de iş anlamında daha yaratıcı olabilir, kendinizi daha iyi ifade edebilir, iş arıyorsanız yaratıcı taraflarınız kullanabileceğiniz işlere veya sanatsal bir takım işlere girebilirsiniz. Ruhunuzu yapacağınız işlerle huzur bulmasını sağlayabileceksiniz. Free lance olarak çalışıyorsanız eğer bu hafta oldukça bereketli ve kazançlı bir hafta olabilecek sizler için. Mars/Uranüs sayesinde ise; arkadaşlarınız sayesinde yeni bir takım ortak işler ve projeler içine girebilir, ortaklıklar kurabilir, birlikte işler yapabilirsiniz..

Akrep  ve Yükselen Akrep;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi    özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sizleri epey zorlayabilir, işinizle ilgili şansınız çok açık olmayabilir, problemler, talihsizlikler, krizler, işlerin yolunda gitmemesi söz konusu olabilir.  İşinizle alakalı çok fazla eleştiride alabilirsiniz. Üstlerle tartışma, kavga, öfkenizi kontrol edemezsenz istifa, kovulma gibi durumlarda söz konusu olabilir. Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde süreçte . Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. 29 Eylüle  kadar önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ha erteleyemediniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve işinize gelmeyi çıkartın sözleşmeler içinden. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız.Bu hafta Merkür / Pluto etkileşimi ile de fikirlerinizi projelerinizi bir süreliğine kendinize saklamanızda,etrafınızda ki insanlara anlatmamanızda yarar var, fikirleriniz düşünceleriniz çalınabilir. Yeni bir kitaba başlamak, yeni bir web projesine başlamak için ideal bir hafta olabilecek sizler için. Komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın çevrenizle aynı fikirde buluşmak zor olabilir ve fikir tartışmaları neticesinde gerginlikler olabilir. Venüs’te bu hafta akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek .  Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime  kadar daha hırslı, kontrolün sizde olmasını isteyebilirsiniz ama çevrenize oldukça çekici enerjiler gönderecek ve özellikle yalnız olanlar türlü flört ve çıkma teklifleri ile karşılaşabilirler. Yine fiziki olarak saç boyama, fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi yenileme ihtiyacınızın arttığı şu günlerde, Venüs ilaç gibi gelecek size. Kendinizi güzelleştirmek için daha çok zaman harcayabileceksiniz. Yalnız bu dönem olası başlayacak ilişkilerde tutkular, arzular, hırslar, kontrol ve cinsellik daha ön planda olacaktır. İlişkisi olanlar ise sevgilinizin, eşinizin ilgisini daha çok üzerinize çekeceksiniz. Yalnız kıskançlık ve gereksiz kaprislere dikkat. Venüs /Neptün etkileşimi ile bu hafta eğer yalnızsanız gayet romantik, çekici bir flört kapınızı çalabilir. Bu hafta yaptığınız her türlü işte yaratıcı esinlerinizi rahatlıkla kullanabileceksiniz, sanatsal anlamda yeni girişimlerde de bulunabilirsiniz. Ama bu etki öncelikle sizlere var olan ilişkilerinizde huzur ve duygusallık eğer ilişkiniz yok ise de aşk getirmesini dilerim. Mars / Uranüs etkileşimi ile de bu hafta elinizi attığınız projeleri hızlı bir şekilde ilerletebileceksiniz, hızlı iş yapma ve çalışma zamanı, oldukça yoğun bir hafta olacak iş ile ilgili konularda. Terfi beklentiniz var ise önümüzde ki hafta gerçekleşebilir. Yeni müşteriler, yeni iş teklifleri söz konusu.

Yay  ve Yükselen Yay;
9 – 15 Eylül Haftası;

Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi    psikolojik anlamda, ruhsal anlamda, sağlık anlamında ve yurt dışı bağlantılı işlerde, yabancılarla yapılan işlerde, hukuksal konularda problemler, krizler, sıkıntılar, dertler, kötü şansa işaret etmekte. Bu dönem hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, bünyenizi fazla yormamalı, bağışıklık sisteminizi güçlendirici takviyeler almanızı tavsiye ederim, özellikle genital bölge ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızın fikirleri görüşleri bu dönem sizler için oldukça önem kazanacak keza sizinde fikirleriniz onların yaşamlarında yol gösterici olabilecektir. Merkür / Pluto etkileşimi ile de finansal anlamda zorlanma, arkadaşlarınız yüzünden zor duruma düşme, arkadaşlıklar yüzünden kriz ortamının oluşmasına işaret etmekte, kriz çözücü ve çözüm odaklı olmaya özen göstermelisiniz. bu hafta Venüs’te akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek .  Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime   kadar özel hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç olacak, Venüs 12. Evinizde hareket ediyor olacak; halk dilinde “Kısmetim kapalı” dendiği bir dönemde diyebiliriz. İlişkisi olanlar minik krizlerle mücadele etmeleri gerekebilir, ilişkisi olmayanlar ise pekte herkes tarafından onay verilmeyen, platonik ilişkiler içine çekilebilirler. Yine bu dönem genital bölgeniz hassas olabilir, ağrılar, kaşıntılar oluşabilir. Sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Veya bir diğer olası etkisi ise, gizli ilişkileri içine çekilebilir ve etrafınızda ki kişilere bundan pek bahsetmek istemeyebilirsiniz. Venüs / Neptün iş birliği sayesinde daha çok evinizde yuvanızda huzuru bulabilir, evinizde minik değişimler, boya, badana gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Daha çok yalnız kalmak isteyebilir, yaratıcı çalışmalar yapabilir, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Evinizi, yaşadığınız yer güzelleştirmek için güzel bir  hafta olacak sizler için. Mars / Uranüs etkileşimi ile de ani bir ilişki, aşk, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler, yalnızsanız hızlı seyreden bir flört, hamilelik haberi gibi konular söz konusu.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi  özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, dostluk ilişkiler, finans,para, mali durumlar, borçlar, krediler, ödemeler, vergiler, banka işlerinde problemler, sıkıntılar, kötü şans, kriz gibi durumlara işaret etmekte. Arkadaşlarınızla aranız açılabilir, dostluk ilişkileriniz testten geçebilir, mali anlamda çekmeyi planladığınız krediniz ret edilebilir, ödemeleriniz gecikebilir açıkçası. Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. İşiniz için seyahatlerde söz konusu olabileceği gibi, anlaşmalar, sözleşmelerde söz konusu olabilecektir bu süreç içinde. Merkür / Pluto sert görünümü sayesinde ise işinizi yaparken fikirsel olarak baskıcı olmaktan kaçınmalısınız, yapıcı olmalı, kriz yaratmak yerine kriz çözücü davranmanızda yarar var. bu hafta Venüs’te akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek . Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 Ekime   kadar daha çok sosyal olacak, arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirecek, partiler, organizasyonlar ön planda olacak. Yalnız arkadaşlarınızla aranızda gizli bir rekabet oluşabilir veya onları fazlaca kontrol etmek isteyebilir, bazılarını acımasızca eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı daha fazla sahiplenebilir, onlara karşı tutucu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemim size katacağı sosyalliği ve hayatına katacağı olası yeni arkadaşların tadını çıkartmaya bakın. Venüs / Neptün iş birliği ile bu hafta daha da sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte tiyatro, konser gibi aktivitelere gidebilirsiniz, arkadaşlarınız sayesinde yeni tanışacağınız kimselerle flörtöz durumlarda oluşabilir, arkadaşlarınızla seyahat planlayabilirsiniz, yeni tanışabileceğiniz kimseler sanatla, yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşan kimseler olabilirler. Mars/ Uranüs etkileşimi ile de ev almayı planlıyorsanız ya da evinizi değiştirmeyi bu hafta bu konular hız kazanabilir..

Kova  ve Yükselen Kova;
9 – 15 Eylül Haftası;

Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi  özellikle hem ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular hem de şi-kariyerinizi ilgilendiren konular kriz, problem, kötü şans, sıkıntı, dert, tasa, ayrılık, engel gibi durumlar söz konusu. İkili ilişkilerde olası sorunları gereksiz yere büyütmemeye özen gösterin, işinizde üstlerinizle sert tartışmalardan kaçınmakta yarar var.  Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz.  Merkür / Pluto sert etkileşimi ile psikolojik olarak zorlanmaya, kronik rahatsızlıkların yeniden nüks etmesine, belli bir konuya ve kişiye kafanıza takmaya, mali anlamda kriz durumlarına işaret etmekte. Bu hafta aslında biraz daha hayatı anlamaya, inançlara, felsefeye yönelik konular okumak, araştırmak için gayet güzel bir hafta. Olası çıkacağınız seyahatlerde biletinize, bavulunuza falanda dikkat edin, başkası ile karışmasın.  Bu hafta Venüs’te akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek . Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa  kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda genel anlamda şanslı olacaksınız, yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği de aynı şekilde ön plana geçebilir. Derinlemesine araştırma gerektiren işlerde oldukça başarı elde edebilirsiniz. Yalnız üstleriniz, yöneticilerinizin zaman zaman uyarı ve ikazlarına maruz kalabilirsiniz. İyi veya doğru adımlarınızla oldukça ön planda olacak, yaptığınız işler bir çok kişi tarafından görünür olacak ve takdir beğeni toplayacaktır.Venüs / Neptün birlikteliği ile terfi, işinizde destek, işinizde yaratıcı tarafınızı ortaya koymanızı sağlayacak koşullar söz konusu olabilir. Aslında bu etkileşim sizin daha çok paranızı, kazancınızı etkileyeceğe benziyor, gelir artışı gibi minik sürprizler olabilir. Mars / Uranüs etkileşimi ile de sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir ya da web projeleri hız kazanabilir, yeni bir kitaba başlayabilirsiniz yazmak için, kardeşlerinizle ortak işlere girişebilirsiniz.

Balık  ve Yükselen Balık;
9 – 15 Eylül Haftası;
Bu hafta gökyüzü ile ilgili yazacak baya detay var, öncelikle Mars / Satürn sert etkileşimi  özellikle sağlık, iş ve çalışma ortamı, seyahatler, hukuksal konular, yabancılarla yapılan işler konularında krizler, sıkıntılar, problemler, kötü şans, engellere işaret etmekte. Özellikle sağlığınıza extra dikkat edin, vücudunuzu çok fazla çalışmak için zorlamayın, tansiyon- kan dolaşım dengenize dikkat edin, sonra hastanelik olmayın. Eğer kendi işinizse resmi evraklar konusunda dikkat edin, çaldırmayın, kaybetmeyin. Yabancılarla işler yapıyorsanız veya yurt dışı ile ilgili seyahat planınız var ise veya yüksek eğitime başlamayı planlıyorsanız bu hafta bu konularda bazı dertlerle uğraşmanız gerekebilir. .  Akabinde bu hafta Merkür terazi burcuna giriş yapacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslar ön planda olabilecektir. . Özellikle Merkür sayesinde 29 eylüle  kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.  Merkür / Pluto etkileşimi sayesinde mali anlamda, ödemeler, borçlar, krediler konusunda krizler oluşabilir, bu konularda fazlaca inatçı davranma eğiliminde olabilir, bankacınızla, muhasebecinizle gereksiz tartışmalar içine girebilirsiniz. Bu hafta Venüs’te akrep burcuna giriş yapacak ve 7 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 7 ekime  kadar uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir, tatil planları yapabilir, yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatırı sayılır, mevki ve statü sahibi özellikle bayan kişilerden destekler alabilirsiniz, önemli görüşmeler gündeme gelebilir, fakat kolay kolay güvenemeyebilir, karşınızda ki kişileri fazlası ile sorgulayabilirsiniz. Bazılarını ise hayatın soyut, mistik, felsefi yönleri ile daha yakından ilgilenmeye başlayabilir. Venüs / Neptün etkileşimi ile de bu hafta aşka daha yakın olabilir, daha yaratıcı, estetik kaygılarınız daha fazla olabilirsiniz. Bu hafta güzelleşmek, saç stilinizi değiştirmek veya boyatmak, estetik girişimlerde bulunmak içinde gayet uygun bir hafta. Mars / Uranüs etkileşimi ile de işlerinizde ki olası sorunlar hızla çözülmeye başlıyor, finansal anlamda rahatlama söz konusu, iş anlamında yeni işler, yeni müşteriler, yeni kazanç kaynakları söz konusu olabilir.