18 Eylül 2013 Çarşamba

18 Eylül 2013 Çarşamba




18 Eylül Çarşamba
Bugün Ay balık burcunda seyahat edecek, gün içinde Jüpiter ve Satürn ile uyumlu kontakları olacak.
Ay’ın balık burcunda olmasından dolayı, hafif dağınık,dalgın, Leyla bir şekilde geçirebiliriz günü. Daha sezgisel davranabilir, hayal gücü kuvvetli çalışır, rüyalarımız etkileyici olur, yardım edebileceğimiz ve alabileceğimiz koşullar söz konusu olur.
Eğer ki aramızın küs olduğu kimseler var ise, bugünün güzel etkisi ile arayı düzeltmek, barış ortamı sağlamak için çok ideal bir gün.
Ay balık burcunda olduğundan çok çabuk kırılabiliriz, en olmadık söze lafa alınabiliriz, ota boka ağlayabiliriz, hassasızdır çünkü
Ay balık burcunda olduğundan alkol tüketiminin arttığı zamanlardır ama unutmayın bu günlerde alkol daha çabuk etki eder, çabuk kafayı buluruz
Ay balık burcunda olduğundan ciddi işler yapmak, ciddi işlere başlamak için  uygun değildir, bir türlü toparlanmak, organize olmak zorlaşır, dağılırız. Dua ve meditasyon için en güzel zamandır.
Bugün fal baktırmak, fal bakmak içinde idealdir, sezgilerin en güçlü olduğu zamandır çünkü.
Ay balık burcunda olduğundan özellikle ayak ağrıları çok sık gündeme gelir yaşantımızda, lütfen doğru ayakkabı giymeye, almaya  özen gösterin
Ay balık burcunda olduğundan ayaklara masajlar, ayak bakımı, pedikür için en doğru zamandır…
Ay balık burcunda olduğundan karbonhidrat ve şeker tüketimi ihtiyacı artar, aman dikkat kilo vereceğim diye şişmeyin

Ay balık burcunda olduğunda vücut ciddi ödem yapmaya müsaittir, ödem söktürücülerinizi kullanmayı ihmal etmeyin.
Ay/Jüpiter kontağı ile özellikle; cömertliğe, iyi huylu davranışlara, duygusal risklere girişmeye, duyguları biraz abartılı bir şekilde dışa vurmaya işaret eder. Yeme, içmede de keza abartabiliriz. Özelikle balık, yengeç ve yükseleni bu olanlar için geçerli bugün.
Ay/Satürn kontağı ise, yaşamımızda temelini sağlam olmasını istediğimiz duygusal girişimler için ideal bir gündür. Çevremizden saygı görmek, saygınlık kazanmak çok daha kolaydır. Duygularımızı daha rasyonel bir şekilde ifade edebiliriz. Özellikle akrep, balık ve yükseleni bu olanlar bugün için.