6 Eylül 2013 Cuma

6 Eylül 2013 Cuma -



6 Eylül 2013 Cuma
Bugün itibari ile gökyüzünde MARS-SATÜRN sert etkileşimi devreye girece ve etkisi yaklaşık 10 gün kadar sürecek.Hem mars hem de Satürn astrolojini 2 kötücülüdür.  MARS/SATÜRN etkileşimleri, engel, sorun,talihsizlik, kötü şans, problem, öfke kontrol problemi, işlerin engellenmesi, fenlenmesi, şiddet, gereksiz saldırılar, girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanmasına işaret eder. Bu etkileşim Aslan-Akrep burçları arasında olduğundan dolayı, bu burçlar ve yükseleni bu olanlar önümüzde ki 10 gün boyunca yeni girişimlerde bulunulmamasında, sağlığa dikkat edilmesinde, öfkelerini kontrol etmeyi öğrenmeleri gerek. Birkaç günün şansınızı zorlamamanızda yarar var. Bu etkileşimin tüm burçlar üzerinde etkisini cumartesi günü haftalık burç analizlerinde okuyabileceksiniz.

Akşam 21:30 sularında AY terazi burcunda giriş yapacak, estetik kaygılar ön plana çıkmaya başlıyor, ilişkiler ve ortaklıklar kurmak için ideal 2 gün olacak.
Ay’ın terazi burcuna geçişi ile birlikte huzur, sessizlik, sakinlik teması ön planda olacak, yüksek sesle konuşma, yükses sesle müziğe bile tahamülümüz olmayabilir.
Gelişen olaylara karşı  iyimser yaklaşımlar sergiler, politik davranmaya daha çok özen gösteririz ama tabii kendinizi aptal yerine de koydurtmayın
Hak, adalet kavramları daha çok ön planda olacaktır, güçlü değil haklının tarafında olmaya özen göstermeye çalışırız
Sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcı çalışmalar yapmak için harika zaman dilimidir, yazı yazmak, resim yapmak, müzikle ilgilenmek, sanat galerisi gezmek, tiyatroya veya konsere gitmek içinde. İlham perileri yanımızda olur.
Ay Terazi burcunda ilerlerken özellikle kararsızlık bizi zor duruma düşürebilir,düşüncelerimizde net olmalıyız.
Ay Terazi burcunda lierlediğinde, aman o kırılması bu kırılmasın derken kendi isteklerimizi ikinci plana atabilir ve biz kırılabiliriz.
Partnerimizi ailemizle tanıştırmak, kız istemeye gitmek, flörtlere başlamak içinde idealdir.
Estetik operasyonlara girişmek, saç stlilmizi değiştirmek, yeni kıyafetler almak, saç boyatmak, yeni bir tarz yaratmak içinde keza uygun bir gün.

Sağlıkla ilgili olarak, özellikle böbrek,mesane,genital bölge hassaslaşır. Özelliikle böbreklerimiz için bol su içmeyi ihmal etmemeliyiz.