23 Eylül 2013 Pazartesi

23 - 29 Eylül Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
23 – 29 Eylül Haftası

Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşim sizin hem finans hem de aile ilişkileri, aile ve yuva ile ilgili konularda etkin olacak. Ailenizle olası sorunların üstesinden daha kolay gelebilecek, ailenize anlatmanız gereken bir konu var ise bu hafta tamda zamanı aslında. Eğer yalnızda aile bireyleriniz sizler için birilerini beğenebilirde. Mali anlamda, ev almak gibi bir düşünceniz var ise bu hafta bankanızla kredi koşullarını görüşebilirsiniz. Ev içinde boya, badana ya da evin içini güzelleştirecek bir şeyler yapmak içinde gayet uygun bir hafta. Ailenize onlara ne kadar değer verdiğinizi söylemek, sevginizi ifade etmek içinde harika. Bu hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. bilinmeyen konular üzerinde araştırmalar yapabilirsiniz, kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular üzerinde alternatif tedavilerle ilgili bilgiler toplayabilirsiniz. Daha rahat para kazanma ile ilgili fikirler, projeler geliştirebilirsiniz. Yalnız eski, gözden kaçmış olan borçlar falanda gündeme gelebilir, dikkatinizi finansal konular üzerine yoğunlaştırmaya başlayacaksınız.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşim hem tüm ikili ve özel ilişkilerinize yansıyacak, hem de yakın çevre ilişkilerinize. Eğer ki yalnızsanız bu hafta yakın çevreniz, komşularınız, kardeşleriniz sizleri birileri tanıştırabilirler veya komşunuzla, aynı muhitte oturduğunuz biri ile flört edebilirsiniz. Veya bu etki ile partneriniz ile keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz.Bu hafta çevrenizdekilere onları ne kadar sevdiğinizi söylemeyi ihmal etmeyin, kardeşlerinizle olası problemleriniz varsa çözümlemek içinde gayet güzel bir hafta. Eğer ki ortağınız varsa onunla aranızda problemleri gidermek, barış ortamı yaratmak içinde güzel bir hafta. Bu hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. bu tarihe kadar ortaklıklara imzalar atmak, yeni projelere başlamak, partner /ortakla beraber seyahatler yapmak için çok güzel bir zaman dilimi. Fikirlerinizle karşınızda ki kişileri rahatlıkla etkileyebileceksiniz. Bu hafta itibari ile 20 ekime kadar tüm sözleşme ve imza gerektiren işlerinizi halledin, lakin 20 ekimde Merkür geri gitmeye başlayacak.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşim hem kazançlarınızı arttıracak, hem yeni işler yakalamanıza yardımcı olabilecek hem de birlikte iş yaptığınız, çalıştığınız kimselerle sizleri daha da yakınlaştıracaktır. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş arkadaşınızla veya bir müşteriniz ile flört edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda husumet varsa bu hafta sorunları halletmek için çok keyifli hafta. Bu hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek.  iş arayabilirsiniz, önemli müşterilerle bir araya gelip önemli projeleri üstelenebilirsiniz. Yalnız iş arkadaşlarınızla olası sürtüşmelere ve dedikodular yüzünden problemlere dikkat etmenizde yarar var. 

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşim öncelikle size romantik, keyifli bir aşk getirebilecektir eğer yalnızsanız. Bunun yanı sıra eğer ki hamile kalmak için çaba sarf ediyorsanız bu hafta bunun içinde şans yüzünüze gülebilir. Bu hafta biraz daha hayatın keyifli yanlarına odaklanmak, sosyalleşmek, hobilere yönelmek, size keyif verecek konularla ilgilenmek için çok uygun. Keza bu hafta yeni bir hobinin eğitimine başlamak, sanatsal konularda başarı yakalamak içinde güzel. .Bu hafta ruhunuz daha çok sevgi dolu olabilir, cinsel olarak çevrenizde ki insanlara çok daha çekici gözükebilirsiniz. Fiziksel olarakta estetik yaptırmak, güzelleşmek, kuaför salonlarında daha çok mesai harcamak, gardrobunuzu son bahara hazırlamak içinde zaman harcayabilirsiniz.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşim sizi en çok psikolojik olarak rahatlatacaktır, bu hafta işlerinizi çok daha rahat bir şekilde yapabilecek, sorunların üstesinden daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Psikolojik olarak, ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelmek bu hafta çok daha kolay olacaktır. Evinize yönelmek, evinizde hoş değişiklikler yapmak, evinizde arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek, oyunlar oynamak, evde sosyalleşmek için ideal bir hafta. . Bu hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. ev değiştirmek isteyenler, evini yenilemek isteyenler, ev almak isteyenler bu sürece kadar ciddi araştırmalar yapabilirler. Aile içinde konuşulmayan konuların konuşulabileceği bir süreç. Ev sahibiniz ile kiraya zam yapmaması için bu süreç anlaşmaya varabilirsiniz.

Başak  ve Yükselen Başak;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşim arkadaşlarınızla beraber çok daha hoş zaman geçirmenize yardımcı olacaktır, yeni arkadaşlarla tanışabilir, sosyalleşebilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız bu hafta her türlü sosyal aktiviteye katılmanızı öneririm, bu sayede flört edebileceğiniz yeni bir partner ile tanışabilirsiniz. Veya arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler. Keza bu hafta arkadaşlarınızla seyahat planları yapabilirsinizde. Arkadaşlarınızla beraber para kazanabileceğiniz ortak planlarda yapabilirsiniz. Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. bu dönemde bir çok irili ufaklı seyahatler yapabilirsiniz, seminer vermek-kalabalık gruplara konuşmalar yapmak, yeni bir şeylerim mesela dil ile ilgili eğitimlere başlamak için güzel bir süreçte olabileceksiniz.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
23 – 29 Eylül Haftası

Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşimle özellikle hem işe hem de kariyernizi ilgilendiren konularda bonus etkisi yaratacak. İş yerinizde olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz, üstlerinizle daha iyi ilişkiler kurabileceksiniz. Belki de köprüden geçene kadar ayıya dayı demeniz gerekebilecek ki bunu da rahatlıkla yapabileceksiniz. Bu hafta yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir veya işinizde özellikle paranızda sizi memnun edecek düzeltmeler yapabilirler. Bu hafta kazançlarınız rahat bir şekilde artıyor, yalnız lüks harcamalarda keza bu hafta devrede olabilecek. Her zamankinden daha çok para harcayabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile tanışabileceğiniz kimselerle flört edebilirsiniz.  Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. kafanızı, zihninizi nasıl daha iyi para kazanabilirim şeklinde saksıyı çalıştırmaya başlayacaksınız. Para ile ilgili anlaşmalar, sözleşmeler hatta kazancınızı arttırmanız için seyahatler bile söz konusu olabilir.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşimle bu hafta aşka çok daha yakın olabileceksin,z yayıncılık, medya, yazarlık, hukuksal konular, eğitimle ilgili konularda şans ve talih sizden yana olabilecek. Eğer ki yalnızsanız bu hafta sizden mesafe olarak epey uzakta birileri ile flört edebilirsinizde.Bu hafta seyahat organize etmek içinde uygun bir hafta.  Bu hafta güzelleşmek, bakım yaptırmak, estetik yaptırmak içinde keza uygun bir bir hafta. Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. fikirlerinizle göz kamaştıracaksınız. Projelerinizi hayata geçirme zamanı sizler için. Fikirsel anlamda harika destekler alabilecek, zihniniz zehir gibi çalışacak. 

Yay  ve Yükselen Yay;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşimle özellikle para ile ilgili endişeleriniz, huzursuzluklarınız, finans ile ilgili sorunlarınız var ise bu hafta rahatlıkla destek bulabileceğinize işaret etmekte. B u hafta daha çok size ruhsal anlamda iyi gelecek konulara yönelmeniz önemli olacaktır. Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. sezgileriniz, varsa bir takım psişik yeteneklerinizde artışlar meydana gelebilir, yalnız iletişim, kendinizi ifade etme ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu dönem zihnen düşünmek, organize etmek, hayal etme zamanı ama bunları fiziksel dünyaya aktarmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşimle, özellikle ikili ilişkiler, partner ilişkileri, evlilikle ilgili konularda destekleyici etkileri olacaktır. Eğer ki yalnızsanız bu hafta gönlünüze uygun birini bulmanız çok kolay olacaktır. Bunun yanı sıra ortaklaşa yürüttüğünüz işlerde açılma, bereketin gelmesi durumlarda söz konusu. Olası sosyal çevreniz veya özel hayatınızda problemler söz konusu ise bu hafta bunları halletmek, barış ve huzur ortamı yaratmak tamamen sizin elinizde. . Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızla iletişim çok daha ön plana çıkacak, arkadaşlarınızla ortak düşünce ve fikir paylaşımları doğrultusunda hareket edeceksiniz, daha sosyal ve dışa dönük olabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar grup aktiviteleri ön plana çıkabilir. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kova  ve Yükselen Kova;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşimle tamamen kariyer ile ilgili konular yaşamınızda olumlu bir şekilde çalışmaya başlayacaktır, bu hafta terfi, zam, üstlerden övgü, hediye gibi iyicil etkiler söz konusu. Bunun yanı sıra yeni müşteriler kazanmak, iş ile ilgili atılımlar yapmak içinde kaza harika bir hafta. Eğer ki partneriniz yok ise bu hafta iş vasıtası ile tanışabileceğiniz kimselerle flört edebilirsinizde. Birlikte çalıştığınız kimselerle olası sorunlarınız var ise bu hafta barış ortamı yaratabilecek olanaklarınız olabilecektir. Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ön plana çıkacaksınız. Üstlerinizle önemli görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir, özellikle iş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş hayatında iletişim, bilgi alış-verişleri çok daha fazla ön plana çıkıyor olacak.

Balık  ve Yükselen Balık;
23 – 29 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzü  geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha sakin ve durgun, hatta biraz daha keyifli diyebiliriz. Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir görünüm meydana gelecek, bu etkileşim geniş en duyguylar, bereket, kazanç, yumuşak huy, sevginin koşuksuz paylaşımına işaret eder. Bu etkileşimle eğer ki yalnızsanız aşk sizi tam 12den vuracağa benziyor, gayet romantik ve duygularınıza hitap eden biri ile flört edebilirsiniz, yalnız bu flörtün temeli cinselliğe de dayanabilir bilginiz olsun. Bunun yanı sıra bu hafta birikimlerinizi yatırım araçlarında değerlendirebilir, borsa, veya başka bir alanda şansınız deneyebilirsinizde. Bu  hafta merkürde artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 4 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatın felsefesi, yaşam felsefesi hakkında daha çok şey öğrenebilir, deneyimleyebilir, okuyabilir, araştırabilirsiniz. Yabancı kültürler, inançlar hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Bazılarını yurt dışına veya evinden çok uzak mesafelere yolculuk etmek durumunda kalabilir, bazılarınız ise vize, pasasport işlemleri ile ilgilenebilirsiniz.