4 Aralık 2012 Salı

3 - 9 Aralık Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Bu hafta eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgili işler, ithalat –ihracat, hukuksal konularda gereksiz riskler almaktan kaçınmanızda yarar var. Bu konularla ilgili huzursuzluklar, temassızlıklar, amaçlarınıza ulaşmakta ilk etapta zorlanabilecek gibi gözükseniz de işleriniz kısa sürede yoluna girebilecektir. Bu saydığım konularla ilgili gereksiz risk almaktan kaçınmanızda yarar vardır. Spontane bir şekilde seyahat durumları oluşabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Maddi konular haftanın geneli kazançlı, güzel fırsatların yakalanabileceği, bereketli bir hafta olarak kendini gösterse de, siz yine de gereksiz harcamalardan, finansal konularda abartılı harcamalardan, risk almaktan kaçınmanızda yarar var. Olası finans ve mesleki fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Özellikle yalnız olanlar bu hafta nispeten daha şanslılar, partner bulabilirler. Bunun yanı sıra yeni ortak iş teklifleri de gelebilir. Yalnız ilişkileri olanlar ve ortaklaşa işleri olanlar lütfen gereksiz riskler almaktan kaçının, olası hiçbir sorunu gereğinden fazla abartmayın, drama quinlik yapmayın. Partneriniz / ortağınızla birlikte seyahate çıkma planları yapabilirsiniz.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Yaşamınızda sağlıkla ilgili olası sorunlarınız varsa duygularınızı fazla abartmadan çözüm odaklı bir şekilde yaklaşmanızı tavsiye ederim Bunun yanı sıra kıyoda köşede, unuttuğunuz, göremediğiniz bir ödeme yüzünden cebinizden extra para çıkabilir. Eğer iş arayış sürecinde iseniz bu hafta güzel fırsatlar söz konusu olabilir. Mevcut işinizde ise gereksiz riskler almaktan kaçınmanızda yarar var.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
3 – 9 Aralık Haftası



Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Dostlarınızdan, arkadaşlarınızda beklenmedik destek ve faydalar görebilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda gereksiz riskler almak, huzurunuzu kaçırmak için hiçte uygun bir hafta değil. Bir süredir uğraştığınız, çözümleyemediğiniz bir işinizle ilgili bu hafta artık sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta çapkınlıklar yapmak için daha çok fırsatınız olabilir.

Başak  ve Yükselen Başak;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Kariyerinizde parlamak için işte size fırsat, bu hafta size sunulması muhtemel teklifleri iyi değerlendirmeye bakın, sizi parlatacak ve farklı mevkilere getirebilecektir. Yalnız bu hafta ailenizi ilgilendiren konularda gereksiz, abartılı tepkiler vermekten kaçınmanızda yarar var. Siz iyi niyetli yaklaşımlar sergilemeye çalışırken yanlışlıkla kalp kırabilirsiniz.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
3 – 9 Aralık Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Bu hafta özellikle trafikte kimseyle kapışmamaya, takışmamaya ve hız yapmamaya özen gösterin. Bunun yanı sıra irili ufaklı seyahat planları geçebilir aklınızda, araştırmalar yapabilirsiniz. Eza bu hafta almayı düşündüğünüz bir eğitim var ise detaylarını araştırmak, bir kursa yazılmak için de gayet güzel bir hafta..


Akrep  ve Yükselen Akrep;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Özellikle maddi konularda keseniz bir parça zorlanabilir, büyük miktarlarda borçlar almak veya yüksek miktarlarda borçlar vermek için pekte ideal değil. Yalnız eğer serbest meslek sahibi iseniz bu hafta işlerinzde artışlar bekleyebilirsiniz veya yeni ve size güzel kazanç getirebilecek müşteriler söz konusu.

Yay  ve Yükselen Yay;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır: Lütfen bu hafta kişisel tepkilerinizi ortaya koyarken gereğinden fazla abartmamaya özen gösterin. Aynı anda birden çok işi yapmaya kalkarken hepsi yarım yamalak kalabilir, özeni, sistematik ve düzenli olmanızı tavsiye ederim. Tüm işlerinizi sıraya koyarak ilerlemeye çalışın. Bu hafta kişisel girişimleriniz ve yeni başlangıçlarınız için oldukça uygun bir hafta.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. İş anlamında oldukça verimli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Terfi veya iş değişimi ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Yalnız birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde geçici gerginlikler söz konusu olabilir. Fazlaca iddialı davranışlardan kaçınıp, karşınızda ki kişileri de dinlemeye özen göstermenizde yarar var.


Kova  ve Yükselen Kova;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Bu hafta hayatınıza renk, neşe, farklılıklar katmak, rutinin dışına çıkmak, yeni hobiler, yeni sosyal çevreler edinmek için oldukça güzel bir hafta.Eğer parti veya kalabalık organizasyonların teklifleri gelirse kesinlikle kabul edin. Hem size çok iyi gelecektir hem de eğer yalnızsanız flört edebileceğiniz kimselerle tanışabilirsinizde.

Balık  ve Yükselen Balık;
3 – 9 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı güneş / Jüpiter etkileşimi olacaktır. Geleceğe yönelik bu hafta itibari ile daha umutlu olabileceksiniz. Artık girişimleriniz boşa çıkmayacak, özellikle iş anlamında üstlerinizden güzel destekler görebileceksiniz. Evinizde, yuvanızda istediğiniz tarzda değişimler yapmak için oldukça güzel bir hafta.