26 Kasım 2012 Pazartesi

26 Kasım - 2 Aralık Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Tutulmanın sahibi Merkür 8. evde ilerliyor olacak, bu da özellikle bu dönemde kaynak arayışına girebileceğinize işaret etmekte. Bankadan kredi, borç aramak veya iş için maddi kaynak arayışında olabileceğinize işaret etmekte.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Tutulmanın sahibi Merkür ise 7. evinizde ilerliyor olacak. Bu da özellikle paranız ortak işlerden kazanmanın yolları açılabileceğine işaret etmekte. Ortaklık teklifleri alabilirsiniz ve hatta değerlendirmenizi tavsiye ederim arkadaşlar.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Tutulmanın sahibi Merkür ise 6. evinizde ilerliyor olacak. Bu iş anlamında destekleyici etkilerin devrede olduğunu gösterir. Koşulları daha iyi bir iş olabileceği gibi, yeni müşteri, yeni kazanç kapılarına işaret etmekte. İşiniz ile ilgili tanıtım, reklam, pazarlama gibi faaliyetler için gayet uygun, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Eğer iş veren iseniz yeni bir çalışanda alabilirsiniz. Bir de sağlığınızla ilgili kesin çözüm yaratacak tedavilerinde farkına varabilir ve tedavi olabilirsiniz.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar  Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Tutulmanın sahibi Merkür 5. evinizde ilerliyor olacak. Eski sevgililer, flörtler, aşklarla yeniden bir şeyleri deneme adına bir araya gelebilirsiniz. Her halukarda bu tutulma aşk kapılarının yaşamınızda azda olsa aralanmasına yardımcı olabilecek. Bunun yanı sıra bilinç altınızı dışarıya vurmanıza yardımcı olacak sanatsal faaliyetlere girişebilir, yaratıcılığınızı ortaya koymanıza yardımcı olacak koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Eğer hamilelik gibi planlarınız var ise önümüzde ki 1 aylık süreci değerlendirebilirsiniz.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Tutulmanın sahibi Merkür 4. evinizde ilerliyor olacak. Yaşamınızın odak noktasının şu dönemde gelecek hedefleriniz ile ilgili olduğunu göstermekte, yalnız planlarınızı tek başınıza gerçekleştirme gücüne şimdilik sahip değilsiniz. Bu noktada dostlarınıza, arkadaşlarınıza göz atarak gelmesi muhtemel tüm yardımları kabul etmenizde yarar var. Şu dönemde arkadaşlarınızdan farklı iş kolları ile ilgili bile olsa, birlikte hareket edebilir, işler yapabilirsiniz. Yaşamınızın bir nevi kırılma noktasından geçiyor olabilirsiniz, bu dönem önemli olan ne istediğinize net bir şekilde karar vermek ve aksiyon almaktır.


Başak  ve Yükselen Başak;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Tutulmanın sahibi Merkür 3. evinizde ilerliyor olacak.Yeni iş teklifi kardeşiniz, komşunuz veya yakın çevrenizden birinin vasıtası ile gelebilir. Bunun yanı sıra, kardeşinizin veya kuzeninizin kariyerine yönelik atacağı önemli adımlar için yardımda bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizde ki kişilere borç vermek için pekte uygun bir zaman değil, önermiyorum. Bu arada kariyerinizle ilgili konularda, iş yerinizde veya sizin bilmediğiniz gizli konular, dedikodular, gizli kayıtlar, belgeler ortaya çıkabilir.


Terazi  ve Yükselen Terazi;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası






Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. . Tutulmanın sahibi Merkür 2. evinizde ilerliyor olacak. Uzak yerlerle bağlantılı konulardan finansal gelir elde edebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yabancı sermayeli firmalardan, çok uluslu firmalardan iş teklifleri alabilirsiniz, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Keza alım, satım, ithalat-ihracat, pazarlama, reklam, medya sektörlerinden eğer iş teklifleri gelir ise değerlendirmenizi önerebilirim. Yurt dışı ile ilgili işler oldukça önem kazanacaktır yaşamınızda. Görmediğiniz, fark etmediğiniz detayları yaşamınızda görünür hale getirebilecektir.


Akrep  ve Yükselen Akrep;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Tutulmanın sahibi Merkür burcunuzda ilerliyor olacak, bu kısım tutulmanın sizler içinde önemli olduğuna işaret etmekte. Yaşamı çok daha derinden sorgulayabilecek, yaşamın bilinmeyen, gizli, farklı, sıra dışı yönlerine kendinizi çok daha yakın hissedebileceksiniz. Yaşamınızda ki olası tüm krizlerin anahtarları sadece sizde bunu unutmayın, hepsinin cevabı aslında sizin zihninizde saklı. Biraz kendinizle kalıp, düşünmeye, son dönemde yaşadıklarınızı analiz etmeye ihtiyacınız var sadece. Yaşamınızda ki olası sorunları kişisel iletişim becerilerinizde kolayca üstesinden gelebileceksiniz, para da size kuracağınız önemli kontaklar sayesinde gelecektir arkadaşlar.


Yay  ve Yükselen Yay;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Tutulmanın sahibi Merkür 12. evinizde ilerliyor olacak. Ortaklıklarınızda, ikili ilişkilerinizde, sevgili ilişkilerinizde şimdiye dek göremediğiniz detayların farkına varabilirsiniz, gizli bir takım konular, dedikodular kulağınıza çalınabilir. Gelen dedikoduların aslı- astarı olup olmadığına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sizde partnerinizin veya ortağınızın arkasından gizli kapaklı işler çevirmemeye özen gösterin. İlişkinizi, ortaklığınızı sorgulayın, bir düşünün ne yöne doğru gidiyorsunuz, amacınız nedir ?


Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulmanın sahibi Merkür 11. evinizde ilerliyor olacak. İşinizi ilgilendiren konularda özellikle dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan harika akıllar, fikirler alabilirsiniz. Belki de arkadaşlarınızın vesilesi ile koşul ve imkanları çok daha iyi olan bir işe geçiş yapabilirsiniz. İş yerinizde olası sorunlar için arkadaşlarınızın çözüm önerilerini dikkate almanızı tavsiye ederim. Bu arada bu tutulma zamanı bir arkadaşınızın sağlık sorunu ile yakından ilgilenmeniz gerekebilirde.


Kova  ve Yükselen Kova;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Tutulmanın sahibi Merkür 10. evinizde ilerliyor olacak. Özellikle iş arayışı sürecinde iseniz bu tutulma zamanı yaratıcı yeteneklerinizi de kullanabileceğiniz sizi keyiflendirecek iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu tutulma size iş çevreniz sayesinde tanışabileceğiniz kişilerle flört etmenize de olanak sağlayabilecektir. Çocuk sahibi olmak içinde önümüzde ki 1 aylık süreci değerlendirebilirsiniz isterseniz.

Balık  ve Yükselen Balık;
26 Kasım – 2 Aralık Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacaktır. Bu tutulma genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar.  Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Tutulmanın sahibi Merkür 9. evinizde ilerliyor olacak. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular hayatınızda önemli bir hale gelebilir birden. Gelecek hedeflerinizi belirlemenin aslında tam zamanı, hayatın neresinde duruyorsunuz, gerçekten ne istiyorsunuz, hedefleriniz neler, bu hedeflere varmak için nasıl bir yol planına ihtiyacınız var. İşte tamda bu noktada bu tutulma bu konular üzerine oldukça ışık tutabilecektir.