5 Kasım 2012 Pazartesi

5 - 10 Kasım Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
5 -10 Kasım Haftası

Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki. Önce bundan bahsedelim; 8. evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret etmekte. Ayrıca ödemeler yanlış yerlere gidebilir, kredi kartınızı kaybedebilirsiniz. Geçmişe unuttuğunuz bir takım borçlar, ödemeler gündeme gelebilir. Miras konuları gündemde olanların bazı karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir, banka işlemlerinde hatalar meydana gelebilir. Bankamatik kartınızı yutabilir mesela. Eğer ortaklık gerektiren işler yapıyorsanız bu retro zamanı gelirlerde azalmalar oluşabilir. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; ilişkiler, ortaklıklar açısından verimli ve de güzel bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta her ne kadar Merkür geri hareketli olsa da acil ve de önemli imzalarınızı, atabilir , eskiden konuştuğunuz anlaşmaları hafta bağlayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda sorunlar var ise bu etkileşim ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu hafta sonuna doğru seyahat planları da yapmanız kuvvetle muhtemel.


Boğa ve Yükselen Boğa;
5 -10 Kasım Haftası


Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki. Önce bundan bahsedelim; 7. evinizde geri gidecek olan Merkür, partnerinizle veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkartabilir. Bu herhangi birinizin seyahatte iken cep telefonu ile ilintili bir problem olabileceği gibi, birbirinizi yanlış anlamadan kaynaklı sorunlarda olabilir. Eğer evlilik tarihinizin Merkür’ün geri gideceği tarihlerden birinde ise, evlilikle ilgili hazırlıklarda bir takım aksilikler, unutkanlıklar, gecikmeler meydana gelebilir. Asıl size düşmanlık besleyenlerin kim olduklarını belirlemekte yanlışlıklar yapabilir, yanlış anlamalar yüzünden suçsuz kişilerle münakaşa içine girebilirsiniz. Bu süreçte yeni ortaklıklar için adımlar atmak, sözleşmeler imzalamak için şartlar ve koşullar çok uygun olmayabilir. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; gelir getirici işler, finansal anlamda kazançlarınızın güzel şekilleneceği, iş arayanların rahatlıkla iş bulabileceği, free lance çalışanların ise yeni iş teklifleri ile karşılaşabileceği güzel ve de keyifli bir hafta olacağına işaret etmekte. Hem maddi hem de çalışma ortamınızda bu hafta adeta bereket var, fırsatları iyi değerlendirin. Eğer yalnız iseniz bu hafta iş vesilesi ile tanışacağınız biri ile minik bir flörte de başlayabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
5 -10 Kasım Haftası



Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki. Önce bundan bahsedelim; 6. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün sizlere bazı uyarıları olacaktır. Öncelikle iş yerinizde ve çalışma ortamınızda bilgisayarlarınızı yedeklemenizi öneririm, bu süreçte iş yerinde kullanılan elektronik cihazlar birden sapıtabilir. İş arkadaşlarınız ile aranızda yanlış iletişimden kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir. Bu dönem eski iş başvurularınızı gözden geçirmek, Cv’nizi yeniden düzenlemek, elinizdeki işleri tamamlamak için harika bir zamandır. Ama yeni işlere başlamak pek talihli bir şekilde seyretmeyebilir. Sağlıkla ilgili konulara yine bu dönem dikkat etmek yerinde olacaktır. Eski kronik bir takım rahatsızlıklarınız yeniden ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi halletmeye çalışırken trajik komik aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; aşktan yana çok ama çok şanslı bir hafta olacak, eğer yalnız iseniz aşk size koşarak gelecek adeta, sevgiliniz var ise bu hafta ondan güzel sürprizler, hediyeler bekleyebilirsiniz, romantik zamanlar geçirebilirsiniz beraber. Çocuk sahibi olmak isteyenler de bu haftayı değerlendirebilirler. Aşk, yaratıcılık, sanatsal aktivitelerde şans sizden yana iken bence şansınızı talih oyunlarından da bir deneyebilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
5 -10 Kasım Haftası



Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki. Önce bundan bahsedelim; 5. evinizde geri gidecek olan Merkür, öncelikle aşk meşk konularında kafanızın biraz karışmasına, karar verme mekanizmanızı doğru dürüst çalışmayabilir eğer bir seçim yapacaksanız doğru analiz edemeyebilirsiniz. Ani başlayan aşklar aynı hızda bitebilir, şaşkına uğrayabilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksaklıklar oluşabilir. Çocuklarla iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Biliyorum fazla gamlı baykuşluk yaptım ama elimde değil ne yazık ki… Bu Merkür gerilemesinin bir diğer etkisi de eski aşklarınızın yeniden hortlaması olabilir, onlardan mail, sms..vb haberler alabilir, haklarında ki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bir de unutmadan bu gerileme sürecinde riskli yatırımlardan ve işlerden uzak durmakta fayda var. Flört ettiğiniz kişi sayısı çok ise, gönderdiğiniz mesajlara dikkat edin yanlış kişiye yanlış mesajlar gitmesin. Özel hayatınızda iletişim problemleri nüks edebilir. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda şans sizden yana olacak bu konularda fırsatlar, şanslar elde edebilirsiniz. Evinizi güzelleştirecek güzel dokunuşlar yapmak için çok ideal bir hafta, evinizde kalabalık yemek davetleri de verebilirsiniz. Satılmasını umduğunuz veya almayı istediğiniz mülkleri bu hafta bulabilirsiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;
5 -10 Kasım Haftası


Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki. Önce bundan bahsedelim; 4. evinizde geri gidecek olan Merkür, eviniz içinde kullandığınız elektronik aletlerde bir takım sorunlar, arızalar çıkartabilir. Evinizde kullandığınız bilgisayar, laptop, mutfak gereçleri, kumandalar, tv, müzik seti,..vs de bir takım arazlar oluşabilir. Aile içinde özellikle kelimeler havada uçuşabilir, herkes başka telden çalar ve bireyler birbirini anlamakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni ev almak için çok uygun değildir. Geleceğe yönelik yaptığınız planlar sürekli değişebilir, kafanız karışık olabilir.  Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; dostlarınız ve arkadaşlarınızdan finansal anlamda kazanç sağlamanıza olanak sağlayacak haberler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, eğitim ile ilgili konularla ilgili fırsat ve şanslar elde edebilirsiniz. Bu hafta daha çok okuyabilir, araştırabilir, bilginize bilgi katabilirsiniz. Oldukça güzel ve de keyifli bir hafta olacak sizler için.


Başak ve Yükselen Başak;
5 -10 Kasım Haftası

Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki. Önce bundan bahsedelim; .3 evinizde geri gidecek olan Merkür, her türlü iletişim aracını kullanırken dikkatli olmanız konusunda uyarılarda bulunmakta, yanlış kişilere, yanlış mesajlar, mailler gitsin istemezsiniz. Bilgi yanlışlıkları ortaya çıkabilir, bilgiler karışabilir. Bu eti aynı şekilde kardeşler ve komşularınızla ilişkilerde de aksaklıklar ve yanlış anlamalar oluşturabilir. Özellikle bu tarihler arasında seyahat planları olanlar, seyahat öncesi ve bilet bavul kontrollerini dikkatli bir şekilde yapmalarını önerebilirim, yanınıza aldığınızı sandığınız bir şeyleri almadığınız için keyfiniz kaçabilir, özelikle bu gerileme döneminin favorisi bavulların kaybolmasıdır. Bu yüzden bagaj fişinize sahip çıkınız ki sonradan zor duruma düşmeyin. Kısacası ne kadar iyi organize o kadar iyi Merkür retrosu. Merkür gerilerken başladığınız eğitimleri yarıda bırakabilir, okumaya başladığınız kitapları bitirmekte zorlanabilir veya içeriğini hemen unutabilirsiniz. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; hem kariyer hem de iş anlamında süper şanslı ve fırsatlar elde edebileceğiniz özel bir hafta olacak. Bir taraftan kazançlarınızı arttıracak koşullar oluşacakken bir taraftan kariyerinizde terfi, daha iyi koşulları olan bir iş, yöneticilerden destekler söz konusu. Hadi yaşadınız bu hafta

Terazi ve Yükselen Terazi;
5 -10 Kasım Haftası


Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki 2. evinizde geri gidecek olan Merkür finansal konularda dikkatli olmanız konusunda sizleri uyarmakta. En basitinden yaptığınız alış-verişlerde fişinizi kontrol edin, aslında almadığınız bir şeyin ücretini mi ödemişsiniz, veya alış-verişlerde para üstünüzü dikkatlice sayarak alın. Bu geri hareketin en güzel etkisi aslında, daha önce kaybettiğiniz bir eşya tekrar ortaya çıkabilir, bulabilirsiniz. Finansal konularla ilgili hayatınızın akışını değiştirecek bir takım konuları 28 Kasım ve sonrasına bırakmakta aslında fayda var, sonradan pişman olmamak için. Kazancınızı ilgilendiren konularla ilgili önemli görüşmeler, fikir alış-verişleri, konuşmalar gündeme gelebilir. Bu dönem özellikle elektronik alış-verişlerde dikkatli olmakta fayda var, aldığınız eşya eve geldiğinizde çalışmayabilir, montaj gerektiren bir şey ise, parçası eksik çıkabilir bunlar hep Merkür’ün cilveleri aslında.  Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; hem aşk hem de seyahatler konusunda ne kadar şanslı ve de keyifli bir hafta olacak sizler için. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konularda, eğitimle ilgili konularda şanslı bir hafta olacak, bu konularla ilgili işleriniz var ise su gibi alacak çabucak halledebileceksiniz. Eğer yalnız iseniz yabancı veya yabancı uyruklu biri ile flörtlere başlayabilirsiniz veya yabancılarla iş yapan birileri ile.


Akrep ve Yükselen Akrep;
5 -10 Kasım Haftası



Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki; Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 28 Kasım  ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; finansal anlamda kazançlarınızın artabileceği bir hafta, kredi çekmek içinde araştırmalar yapabilirsiniz veya kredi kartı başvurusu yapmak içinde keza oldukça uygun gözükmekte. Yalnız bu hafta banka hesaplarınızda karışıklıklar, eski döneme ait bir takım borçlarda gündeme gelebilir, bilginiz olsun.


Yay ve Yükselen Yay;
5 -10 Kasım Haftası


Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki; 12. evinizde geri gidecek olan Merkür, kronik bir takım rahatsızlıkları tekrar nüks ettirebilir, uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli eski bir eşyayı bulabilirsiniz veya çocukluk döneminize ait bir takım eşya ve resimler ortaya çıkabilir. Bu dönemde fikirlerinizi, düşüncelerinizi, projelerinizi başkaları ile paylaşmamaya özen gösterin, çalınabilir. Eski üzeri örtülmüş bir takım konular yeniden gün yüzüne çıkabilir, bir takım dedikodular canınızı sıkabilir. Ama güzel yanı da, arkanızdan iş çeviren kişilerin işleri elinde patlayacaktır. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; b hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler, eğer yalnız iseniz bu hafta gelecek her türlü daveti kabul edin, yeni tanışacağınız kişilerle flörtler edebilirsiniz. Arkadaşlarınız sizlerle ortak iş yapmak için teklifte bulunabilirler, böyle gelen teklifleri değerlendirmek için de gayet uygun bir hafta.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
5 -10 Kasım Haftası



Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki; 11. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün etkilerini sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iş hayatından kazandığını gelirlerde, idealleriniz ile ilgili konularda hissetmeye başlayacaksınız. Arkadaşlarınız ile iletişimde zaman zaman aksalıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, bilgiler farklı bir şekilde dilden dile dolaşabilir. Yardım edeceğiniz veya yardım alacağınız bir konu ile ilgili gelişmeler sandığınızdan çok daha yavaş gelişebilir, prüzler oluşabilir. Bu ay maaş bordronuzu da dikkatle incelemenizi öneririm, ödemelerde muhasebesel bir hata ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın doğum günü için alacağınız hediyede karışıklık çıkabilir. İşte Merkür bu tarz prüzler çıkarmak için kollarını sıvamak üzere, hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; kariyerinizi ilişkilendiren konularda altın gibi parlayacaksınız, zorlandığınız her türlü işlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz, yeni iş teklifleri de alabilir, maaş zammı alabilir, terfi edebilirsiniz. Hangisi ne şekilde olursa olsun bu hafta kariyer ve çalışma ortamınıza ilişkin fırsat ve şanslar haftası olarak öne çıkmakta.


Kova ve Yükselen Kova;
5 -10 Kasım Haftası


Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki; 10. evinizde ger gitmeye başlayacak olan Merkür’ün bazı minik uyarılar var, mesela ayın 28 Kasıma kadar iş değiştirme planlarınızı ertelemeniz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sözleşme imzalayacaksanız eğer maddeleri dikkati bir şekilde okumalı, üstlerle iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, kalabalık gruplar ve topluluk önünde kendimizi ifade ederken zorlanabilir, işle ilgili beklediğiniz ödül veya başarılarda gecikme olabilir,  işinizle ilgili yazışmalarda dikkatli olmalı, özellikle üstlerinizle olan yazışmalar farklı yerlere gidebilir. Eski iş yeri yöneticileriniz ile de bir araya gelebilirsiniz.  Bir de en olası etkisi bilgi hırsızlığının artmasıdır.  Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; hem aşk hem de yabancılar- uluslar arası işler- ithalat/ ihracatla ilgili konularda oldukça keyifli bir hafta olacağa benzemekte. Özellikle aşk konusunda ise eğer hayatınızda biri yok ise oldukça romantik ve belki de iş vasıtası ile tanışabileceğiniz biri ile flört edebilirsiniz. Eğer hayatınıza biri var ise onunla minik bir seyahat organize edebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık;
5 -10 Kasım Haftası


Bu hafta Merkür önce yay akabinde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak ve 28 kasıma kadar sürecek bu etki; 9. evinizde geri gidecek olan Merkür, olası yapacağınız tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir, eğer seyahate çıkacaksanız biletinizi tekrar kontrol edin, Merkür retrolarında sıkça rastlanan bir durum ise bagaj fişlerinin karışması veya bavulların kaybolmasıdır dikkat etmekte yarar var. Bu tarih aralığında başladığınız eğitimleri, kursları devam ettirmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz, eğer ithalat-ihracat işleri ile ilgileniyorsanız sipariş alış-verişlerinde, ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mailing sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz, sınav zamanı kafanızı toplamakta zorlanabilir veya sınav kağıdınızın değerlendirmesinde hatalar olabilir. Merkür retrosu dışında bu hafta Venüs – Jüpiter etkileşimi devrede olacak; ev almak için kredi arayışına girebilirsiniz, borçlarınızı ödemek için kredi bakabilirsiniz, ihtiyacınız olan maddi kaynağı desteklerle beraber hemen bulabileceksiniz. Eğer ortaklık gerektiren bir takım işleriniz var ise bu alanlarda bu hafta kazançlarınız artabilir. Ev almak- satmak içinde gayet uygun bir hafta.