22 Aralık 2012 Cumartesi

24 Aralık Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
24 Aralık Haftası;

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, bu dolunay ile aile, yuva, yerleşime ait konular ön planda olacak. Yer değiştirme, taşınma, kiralama,alım,satım, güvenlik, aile içinde ki önemli konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularla ilgilenirken sabırsız ve telaşlı hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Evnizle ilgili tamamlanması, yapılması gereken bir takım işleri yapma zamanı artık.  Genel anlamda dolunayın etkileri olumlu olacaktır. Bu hafta Mars Kova burcuna giriş yapacak; 11. evinize girecek olan Mars, 2 Şubata kadar sizi daha sosyal, girişimci, arkadaşları bir araya getirmek için enerji harcayan, gruplar içinde kendini fazlası ile ortaya koyan, zaman zaman fikirler konusunda baskıcı bir tutum izleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı hareke geçiren sizler olacaksınız. Yalnız Marsın bulunduğu noktada agresyonunda olacağını unutmadan, zaman zaman sosyal ilişkilerde yaşanması muhtemel gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var.


Boğa ve Yükselen Boğa;
24 Aralık Haftası


Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, bu dolunay ile iletişim, seyahatler, evrakları düzenleme, eğitimle ilgili konular ön planda olacak. Minik bir seyahat planlayabilirsiniz hatta bu seyahat aile veya kan bağınız olan bir kişinin yanına olabilir. Bunun yanı sıra web sitesi,  blog…vb işlerle ilgilenebilir, araştırma gerektiren konulara eğilebilirsiniz, daha çok kitap okumak için zaman yaratabilirsiniz. Dolunay genel anlamda olumlu etkilerini sunacaktır sizlere. Bu hafta mars kova burcuna giriş yapacak. 2 Şubata kadar olan süreçte, harekete geçeceğiniz, insiyatif alacağınız ve mücadele edeceğiniz alan iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Planladığınız hedeflere daha hızlı ve konsantre bir şekilde yol alabilirsiniz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda olası gerginliklere karşı, soğuk kanlılığınızı korumanız sizin açınızdan yararlı olacaktır. İş arayan boğa ve yükselen boğalar belirtilen tarihe kadar gelişmelerle karşılaşabilirler.


İkizler ce Yükselen İkizler
24 Aralık Haftası;

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, maddi konular, kazançlar,  ön planda olacak. para ile ilgili konularda biraz sabırsız ve aceleci davranabilirsiniz. paranızı gerekli bir takım yerlere harcamanız için teşvik edebilir. Maddi anlamda kazançlarınızı arttıracak eylemlere yönelebilirsiniz. Dolunay genel anlamda olumlu etkiler sunacaktır sizlere. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Mars, sizleri geleceğe yönelik hedefleriniz konusunda hem destek hem de girişim sağlayabileceğiniz koşulları sunacaktır size. Bu dönem bazı seyahatler gündeme gelebilir. İdealleriniz için destek alacağınız kişilerle ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var, mücadele ve girişim iyidir güzeldir ama yanında amorti agresyon dengeleri bozalabilir. Eğitim, yayıncılıkla ilgili konularda gelişmeler çok daha hızlı olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
24 Aralık Haftası;

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, burcunuzda gerçekleşecek dolunay sayesinde, hayatınızda tamamlamanız, sonlandırmanız gereken konular için motive olabileceksiniz. Başlattığınız işleri bitirmek için koşullar uygun olacaktır. dolunay sayesinde ise biraz aceleci, telaşlı davranabilir, sakarlıklara açık olabilirsiniz, bir diğer olası etki de seyahat planları yapabilirsiniz. Her halukarda aslında bu dolunayın hayatınızda olumlu etkileri olacaktır. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Harekete geçeceğiniz, mücadele vereceğiniz alan finansal konular olacaktır. Ödemeler, borçlar, ortaklaşa alandan kazandığınız gelirlerle ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars, bu konularla ilgili zaman zaman stresli koşulları da beraberinde getirebilir. Ödemelerde sıkıntı yaşayabilir, size yapılması muhtemel ödemelerde gecikmeler olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren operasyon gerektiren durumlarda şartları ve koşulları iyice gözden geçirmekte fayda var. Kredi almayı düşünüyorsanız bir süre beklemenizde fayda var, lakin şartlar çok fazla kontrolünüzün altında olmayabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
24 Aralık Haftası;

Bu hafta yengeç burcunda dolunay meydana gelecek ve ilk gösterdiği hedef sağlığınız olacak, üşütme, grip..vb koşullara karşı dikkatli olmanızda yarar var, dolunay zamanı bünyeniz çok sağlam olmayabilir. Kötü bir takım alışkanlıklarınızı bırakmak için bu dolunaydan yararlanabilirsiniz. 12. evinizde dolunay olacağından psikolojik olarak destek alma ihtiyacında olabilir, bunun için randevu alabilirsiniz. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak. 7. evinize giriş yapan Mars özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda gerginliklerden uzak durulması gereken bir süreci işaret ediyor. Eşinizle veya partnerinizle ilgili konular zaman zaman stres yaratabilir. İlişkileriniz her zamankinden daha hareketli ve renkli bir hal almaya başlayacak. İnsiyatifi ele almak isteyebilir, cesurca adımlar atabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak;
24 Aralık Haftası;

Hafta başlangıcında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay etkisi ile sosyal yaşamınızda hareketlenme, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana gelirken, partilere, açılışlara, kokteyllere, düğünlere davetler alabilirsiniz. Genel anlamda olumlu etkileri ağırlıkta olacak bir dolunay olacaktır bu. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler ve sağlığınızı ilgilendiren konular 2 şubata kadar hayatınızda önem ve ivme kazanmaya başlıyor. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir, yorulabilirsiniz. İş arayanlar bu dönem bol bol görüşmelere gidebilirler. Birlikte çalıştığınız kişiler ile agresyona dikkat etmekte fayda var, görüş ayrılıkları gerginliklere sebep olabilir. Sağlıkla ilgili de, özellikle ateşli rahatsızlıklar, düşme,çarpma,yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız.


Terazi ve Yükselen Terazi;
24 Aralık Haftası;

Hafta başında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte kariyer, iş ve mesleki konular ön plana çıkmaya başlıyor. İş ile alakalı elinizde kalan işleri tamamlayabilir, son görüşmelerinizi, son toplantılarınızı yapabilirsiniz. Mesleki anlamda beklediğiniz terfiyi alabilir veya yükseliş yakalayabilirsiniz. Fakat minik bir uyarı, evet kariyer anlamında güzel etkiler var ama birileri arkanızdan başarınızı kıskanarak size engel olacak eylemler yapabilir, ama sizi pek etkilemeyeceğe benzemekte. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; 2 Şubata kadar aşk ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda, harekete geçmeye başlayacak, hızlı gelişmeler yaşayabilecek, zaman zaman agresyon yaratacak durumlarla mücadele etmeniz gerekebilecek. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde girişimlerde bulunabilirler, yalnız olanlar aşkın daha tutkulu ve cinsellik boyutunun ön planda olacağı kısmıyla tanışabilirler. Spor aktivitelerine yönelebilir, hayatın keyifli ve eğlenceli yanları ile daha fazla haşır neşir olabilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep
24 Aralık Haftası;

Hafta başında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte hukuksal konular, seyahatler, yüksek eğitim gibi konular ön planda olacak. Dolunay sayesinde arkadaşınızla birlikte bir seyahat planlayabilir veya bir arkadaşınızı görmek için uzunca bir yol katedebilirsiniz. Bunun yanı sıra hukuksal konularla ilgili durumlar bu hafta içinde iyice netleşmeye başlayabilir. Genel anlamda dolunay güzel etkiler bırakacaktır hayatınıza.Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Evinizde bir hareketlenme başlıyor. Bu yer değiştirme, taşınma, evinizin içinde bir değişimin yanı sıra, güvenlik tedbirlerini de arttırabilirsin. Aile içi ilişkilerde gerginliklerden uzak durmalı, olası sorunları daha makul seviyede bir enerjiyle büyük tartışmalara dönüştürmeden çözmekte fayda var. Evinizde ateşli aygıtlara, keskin aletlere de dikkat etmekteli, 2 Şubata kadar.

Yay ve Yükselen Yay;
24 Aralık Haftası;

Hafta başında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, başkalarına ait finansal koşullar, ödemeler, borçlar, krediler gibi konular ön planda olacak. Maddi koşullar ile ilgili güzel haberler alabilir, maaşı daha iyi olan bir iş teklifi gelebilir sizlere. Bunun yanı sıra miras,burs, prim gibi konularda yana da güzel etkiler devrede olacağa benziyor. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Yakın çevre,kardeşler, komşularla ilişkiler çok daha fazla gündeme gelmeye, hızlı gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz artıyor. Daha çok okuyabilir, daha çok yazabilir, daha çok öğrenebileceğiniz bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yakın çevre, kardeşler veya komşularınız ile fikir ayrılıklarından doğan olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Seyahatleriniz artabilir 2 Şubata kadar olan tarihlerde.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
24 Aralık Haftası

Üzerinizde fırtına öncesi sessizlik hakimdi ama bu hafta bu sessizliğiniz hızlı bir şekilde çözülmeye başlayacak. Önce bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, partner ilişkileri, sözleşmeler, ortaklıklar, anlaşmalar, ilişkiler ön planda olacak. Yalnız olanlar hayatlarına heyecan katacak bir partner ile karşılaşabilir. Destek aradığınız her noktada yardım eli uzatacak insanlar olacak çevrenizde. Sözleşmeler, anlaşmalar meydana gelebilir bu hafta. Dolunay sizleri olumlu etkileyecek. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Paranın idaresini sorgulayacağınız, finansal anlamda bütçenizi genişletmenin yollarını aramaya başlayabileceğiniz zamanlar. Mars size parayı harcatabilirde, beklenmedik sürpriz masraflar çıkarabilir, finans konuları ile ilgili gerginlikler yaratabilir. 2 Şubata kadar hareke geçeceğiniz, insiyatif alacağınız ve mücadele edeceğiniz konular kısacası finansal konular olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova
24 Aralık Haftası;

Haftaya yengeç burcunda ki dolunayın etkileri başlıyorsunuz, sağlık, iş ve çalışma koşulları, iş ilişkileri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacak. Çalışma ortamınızda bazı minik değişimler meydana gelirken, çalışma arkadaşlarınızla aranızda bu hafta harika bir sinerji oluşabilecek, ekiple halledebileceğiniz projelerin başına getirilebilir veya görevlendirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bu hafta bazı minik harcamalar yapabilirsiniz, check uptan geçebilir veya dişçiye gidebilirsiniz. Genel anlamda dolunay olumlu etkilerini gösterecek sizlere. Bu hafta mars burcunuza giriş yapacak; Burcunuza giriş yapan Mars, size cesaret, mitvasyon, enerji, girişim gücü, canlılık ve ataklık getirmeye başlıyor tabi bunun yanı sıra agresyon ve sabırsızlıkta bulunmakta. Üzerinizde ki ölü toprağını atmaya, harekete geçmeye başlayacaksınız. Yeni girşimlerinizle ve enerjinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Fevri ve agresif çıkışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. 2 Şubata kadar bu etkileri üzerinizde taşıyacağınız tarihlerde, düşme, çarpma, sakarlık, yaralanmalara karşı da dikkatli olmakta fayda var.


Balık ve Yükselen Balık;
24 Aralık Haftası

Bu Hafta yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile başlayacak, bu dolunay ile birlikte özel hayatınız parlamaya başlıyor, yalnız olanlar romantik ve de keyifli bir aşka, ilişkiye başlayabilir. Bazılarınız yaratıcılık gerektiren konularda daha başarılı olurken, bazılarınız ise hobilerine daha fazla yönelebilir, bazılarını ise çocuk sahibi olabilmek adına adımlar atabilirsiniz. Dolunay oldukça olumlu etkilerini sunacaktır sizlere. Bu hafta Mars kova burcuna giriş yapacak; Mars bir nevi hayatınızda 2 Şubata kadar uykuya geçecek tabii bu sizi de uyutabilir. Enerjinizin geri planda kaldığı, kendinizi biraz yorgun, dinlenme ihtiyacınızın artacağı bir süreçten geçebilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Bu dönem sağlığınızı ilgilendiren konular çok daha fazla ön plana çıkabilir, grip, nezle, ateş gibi konuların yanı sıra bulaşıcı bazı rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var.