17 Aralık 2012 Pazartesi

17 - 24 Aralık Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
17 -23 Aralık Haftası

Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in koç burcuna girmesi ile birlikte önümüzde kim 1 aylık süreçte odak noktanız iş, kariyer ve statünüzle ilgili konular olacaktır. Eğer karşınıza çıkacak olanakları doğru bir şekilde değerlendirebilirsiniz bu bir aylık süreçte terfi, iş değişimi, işe başlama gibi durumlar söz konusu olabilir. Venüs ile Uranüs arasında ki etkileşim ile bu hafta eğer yalnız iseniz yabancı uyruklu, sizden uzakta yaşayan, eğitmen, alım-satım işleri yapan biri ile ani bir flörtöz durumlar oluşabilir. Bunun yanı sıra yurt dışı ile ilgili ilgilendiğiniz her türlü konuyla ilgili sürpriz sizi sevindirecek, heyecan verecek gelişmeler söz konusu olabilir. Bu hafta sizi aşk – meşk konuları ile ilgili dizginlemek biraz zor olabilecek, heyecan verici aktivitelere atılmanız için fazlaca motive olabileceksiniz. Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de ani bir seyahat durumu söz konusu olabilir. Yalnız devletle ilgil, resmi evraklarla ilgili aksiliklerde söz konusu olabilir.


Boğa ve Yükselen Boğa;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın eğitim, yabancılar, hayatın anlamı, felsefi konular, din ve seyahatler üzerine olabileceğine işaret etmekte. Yeni bir eğitime başlayabilir, yaşamı anlamlandırmak adına yeni fikir akımlarımı üzerine yoğunlaşabilir, seminerlere katılabilir  veya verebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Uranüs etkileşimi ile de özel hayatınızla ilgili kontrol dışı, sizi şaşırtacak ani ama endişe verici kötü sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızla ilgili beklenmeyeni – umulmayanı beklemekte yarar var. Sıra dışı, farklı, herkesin çokta fazla onaylamayacağı , gizli ilişkilere de çekilme ihtimaliniz var. Jüpiter / Merkür etkileşimi ise bu hafta para kazanmak için seyahat edebileceğinize, önemli toplantılara girebileceğinize işaret etmekte. Yalnız paranızın hesabını iyi yapmanızda, saçma sapan, akıl almaz şeylere paranızı yatırmamanızı tavsiye ederim. Maddi açıdan verimli bir hafta fakat paranın idaresi kısmı biraz sorunlu olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
17 -23 Aralık Haftası



Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, para, borçlar, vergiler, zorunlu ödenmesi gereken tutarlar üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte bütçenizi gözden geçirip borçlarınızı ortaya koyup kendinize bir ödeme planı oluşturabilir hatta bunun için uzman bir destek alabilirsiniz. Yalnız bu süreçte her şeyi  kriz gibi algılama eğiliminde olabilir, sağlığınız için extradan para harcamanız gerekebilir. Bu hafta Venüs / Uranüs etkileşimi ile de eğer partneriniz yok ve mazbut bir bekarsanız aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir, özellikle bu hafta arkadaşlarınız sizleri kalabalık partilere ve organizasyonlara davet ederlerse hiç düşünmeden kabul etmenizi tavsiye ederim. Bu arada bu hafta özellikle arkadaşlarınızın sizin için çöp çatanlık bile yapabilirler. Merkür / Jüpiter etkileşimi bu hafta karşılaşacağınız olaylara fazlaca abartılı tepkiler vermeye eğilimli olabileceğinize işaret etmekte, özellikle tartışma anlarında normalde söylemeyeceğiniz sözcükler sarf etmemeye özen gösterin. Size ticari anlamda kazanç getirecek sözleşme ve anlaşmalar yapmak içinde oldukça uygun bir hafta.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
17 -23 Aralık Haftası


 Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, ilişkiler ve ortaklıklar üzerine olabileceğine işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte yeni ortaklık teklifleri alabilirsiniz ve kabul etmenizi tavsiye ederim. Bunun yanı sıra bazılarınız söz, nişan, evlilik gibi durumlar içinde hazırlıklar yapabilirler. Venüs / Uranüs etkileşimi ile beklenmedik ani bir iş veya proje teklifi gelebilir. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir. Ama en güzel yanı bence sürpriz beklenmedik ve sizi mutlu edecek bir iş gelişmesi. Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de özellikle arkadaşlarınıza, dostlarınıza vereceğiniz sözlere dikkat edin, gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte seyahat planları da yapabilirsiniz yılbaşı için.


Aslan ve Yükselen Aslan;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, iş  ve sağlıkla ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Kendinize iş anlamında çeki düzen verme zamanı gelmiş olabilir. İşinizle ilgili yeni hedefler, yeni müşteriler, yeni projeler üzerine ciddi bir şekilde çalışmalar yapabilirsiniz. Oldukça verimli bir süreç olabilecektir sizin için. Venüs / Uranüs etkileşimi ile de beklenmedik, sürpriz bir aşk durumu söz konusu olabilir. Ya da özel hayatınızla ilgili kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Kişisel hobilerinize bu hafta yönelmenizi tavsiye edebilirim. Bu hafta Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilir, kalabalıklar içine karışabilirsiniz. Yalnız dostlarınızla ve arkadaşlarınızla fikir alış –verişlerinde fanatikçe davranışlar sergileyebilirsiniz. Dikkat edin.


Başak ve Yükselen Başak;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren faaliyetler, hobiler üzerine olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız iseniz aşk konusunda minik fırsatlar yakalayabilme ihtimaliniz söz konusu olabilecektir. Eğer çocuk sahibi olmak gibi bir planınız var ise bu 1 aylık süreçte uygun koşullar var sizler içinde. Çocuk sahibi iseniz onların ihtiyaçlarına çok daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Ama ne şekilde olursa olsun Güneş’in desteği ile birlikte yaşamdan çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs / Uranüs etkileşimi ile de evinizde, yuvanızda, yaşadığınız alanda dekoratif anlamda değişiklikler yapmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz. Yalnız bu hafta özgürlük ihtiyacınız daha da artabilir ve aynı ortamda yaşadığınız kişilerle bu yüzden gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda ağzınızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmenizi tavsiye ederim, bunun yanı sıra işinizi yaparken kullandığınız iletişim araçlarında bu hafta sıkıntılarda çıkabilir. Aslında iş anlamında çok olumlu bir hafta, size kazanç getirecek koşullar ve tekliflerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili bir seyahate çıkmanız gerekebilir.


Terazi ve Yükselen Terazi;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın ev, yuva, aile, yerleşim, arsa, gayrimenkul, yatırımla ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Yer değiştirebilir, ev alabilir, arsa gibi yatırım yapılacak işlerle ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Uranüs arasında ki etkileşim ile eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu hafta kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında tanışabilirsiniz, veya gideceğiniz yerde. Bunun yanı sıra kadınlardan yana bu hafta destekler de görebilirsiniz. Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de bu hafta resmi kurumlarda ki önemli işlerinizi tamamlayabilirsiniz, yalnız bu hafta trafikte extra dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim. Bunun yanı sıra bu hafta kendinize okumak için yeni kitaplar alabilirsiniz. Bu hafta pek bilgiye doymayacağınız, sürekli her şeyi merak ederek geçirebileceğiniz bir hafta olabileceğine işaret etmekte.


Akrep ve Yükselen Akrep;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, satış, pazarlama, pr, tanıtım, reklam, organizasyonlar üzerine olabileceğine işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte tüm iletişim kanallarını çok aktif bir şekilde kullanabileceksiniz, web sitesi açmak, blog yazmak, net üzerinden satış işlerine başlamak için oldukça uygun bir süreç. Yalnız Uranüs / Venüs arasında ki etkileşim ile finansal anlamda size sürpriz kazanç fırsatları yaratacak koşullar ve teklifler gündeme gelebilir. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde kontak kuracağınız kişilerle gönül ilişkilerine girebilirsiniz. Finansal anlamda kazançlarınızın güzel olabileceği bir hafta. Merkür / Jüpiter etkileşimi ile yalnız para ile ilgili konularda ani sabırsızca kararlar vermekten kaçınmak gerektiğine işaret etmekte. Harcamalarınıza denetim getirmenizde yarar var. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi, projelerinizi bu hafta itibari ile paraya dönüştürme fırsatları yakalayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
17 -23 Aralık Haftası


 Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, para, kazançlar, bütçe ile ilgili konular olacağına işaret etmekte. Finansal anlamda bu bir aylık süreçte güçlenebilecek, kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bu hafta Venüs / Uranüs arasında ki etkileşimle birlikte özellikle sizlere harika bir aşk durumu söz konusu, çünkü aşk, güzellik, sanat, estetik, gezegeni Venüs burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Aşkta heyecan verici bir süreç demektir bu. Fiziksel anlamda da güzelleşmek adına farklı, değişik metotlarada başvurabilirsiniz. Bu haftanın yıldızı adeta siz olacaksınız. Bunun yanı sıra bun hafta Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de ne yazık ki bazı iletişim problemleri söz konusu olabilir, aynı anda birden çok işi yapmak yüzünden zor organize olabilirsiniz, zihninizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise şehir dışı kaçamaklar yapmak için çok ideal zamanlar olacaktır. Bu hafta eğitime başlamak, seminer vermek içinde gayet uygun.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, kişisel girişimleriniz, hedefleriniz, amaçlarınızın üzerinde olacağına işaret etmekte. Uyku zamanı artık sona erdi, harekete geçme zamanı. Hedeflerinizi belirleme ve bu hedefleriniz üzerinde ciddiyetle adım atma dönemi başlıyor artık. Erteleme zamanı değil, güneş enerjisini üzerinizde taşırken tüm girişimlerinizi korkusuzca başlatabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Uranüs etkileşimi ile özle hayatınız çok muhteşem değil açıkçası, ilişkiniz var ise özgürlük, bağımsız teması daha güçlü bir şekilde vurgulanabilir, sevgi – aşk konusu yaşamınızda daha çok ikinci planda kalabilir, ilişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya gizli ilişkilere çekilme ihtimaliniz çok daha yüksek. Merkür / Jüpiter etkileşimi özellikle iş anlamında verimli bir hafta olacağına işaret eder, zihniniz zehir gibi çalışabilecek, yeni projeler, iş bağlantılar kurabileceğinize işaret etmekte.


Kova ve Yükselen Kova;
17 -23 Aralık Haftası

Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın, bilinçaltı, psikoloji, kontrol dışı konular, sağlık, gizli konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Bu bir aylık süreç bir nevi sizin dinlenme ve uyku döneminiz aslında, hedeflerinizi gözden geçirme, hayatı gözden geçirme dönemi. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir, kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat etmenizi öneririm ve yaşamınızı değiştirecek major karar almak içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta Venüs / Uranüs etkileşimi ile de sosyal yaşamınızda ciddi bir hareketlenme başlıyor ama siz bu hareketlenmeye ne kadar uyumlanabilirsiniz bilemedim. Arkadaşlarınız sizleri seyahatlere sürüklemek isteyebilirler, ya da arkadaşlarınız sizlere beklenmedik hoş bir sürpriz ile bu hafta kapınızı çalabilirler. Merkür / Jüpiter etkileşimi ile de bu hafta aşk konusunda kafanız bir parça karışık olabilir, zihninizi bu alanda toparlamakta zorlanabilirsiniz. Aynı anda birden fazla kişi ile flört etme potansiyelinizde yüksek.


Balık ve Yükselen Balık;
17 -23 Aralık Haftası


Bu hafta Güneş oğlak burcuna giriş yapacak, akabinde Venüs ile Uranüs, Merkür ile de Jüpiter etkileşimde olacak. Peki bu hareketler sizleri nasıl etkileyecek buna göz atalım. Güneş’in oğlak burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki bir aylık süreçte odak noktanızın; dostlarınız ve arkadaşlarınız olacağına işaret etmekte. Onların yaşamında ki önemli dönemeçleri geçmelerinde yardımcı olabilir, onlarla daha fazla zaman geçirmeniz gerekebilir. Belki de bir süredir zaman ayırmayı unuttuğunu dostlarınızla ilgilenmenin zamanı gelmiştir, ne dersiniz? Bu bir aylık süreçte yardımlaşma temasının da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anımsayabilirsiniz. Venüs / Uranüs etkileşimi ile de kariyer anlamında sürpriz bir iş teklifi, paranızda artışı sağlayacak durumlar oluşabilir. Yalnız iş hayatınızda fazlaca bağımsız ve özgür hareket etme duygunuz yüzünden canınız biraz sıkılabilir vereceğiniz tepkilere karşı da dikkatli olmanızda yarar var. İş ile ilgili yöneticileriniz sizleri eleştirebilir ve böyle anlarda abartılı tepkiler yüzünden kendinizi zor duruma da düşürebilirsiniz aman dikkat. Bu hafta yeni bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir.