3 Ekim 2010 Pazar

Kova Burcu Ekim Ayı

Selam Kova arkadaşlarım;

Koskoca bir Pazar gününü daha devirdim. Gayet keyifli idi. Sevgilimle güzel bir kahvaltı, ardından arkadaşlarla hep beraber Çamlık’ta ok oynadık. Ve tabii ki ben kazandım. Sonra Pazar günü dizi keyfi. Ve şimdi ise kovalar. Yarın oldukça yoğun ve yorucu bir gün bekliyor beni. Stand görevlisi olarak çalışıcam. O yüzden Kova burçlarının Ekim ayı analizlerini bitirdikten hemen sonra uyumam gerek. Hazırsanız okumaya, bende hazırım…

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Ayın en riskli günlerinden biri. Kriz, engellenmeler, kayıp verici etkiler devrede. Yüksek eğitim, davalar, hayatın mistik yanları, uzak yerlere seyahatler özellikle deniz aşırı, inançlar..vb konularla ilgili bazı engeller kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle sizden yaşça büyük, olgun güç sahibi kişilerle olan ilişkilere dikkat. Akrabalar da aynı şekilde. İlişkiler tehlike altında. Kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.

Parasal konularda ise nispeten şanslı fakat abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Özellikle parasal konularla ilgili zihniniz çok işlek. Aşırı iyimser bir haliniz var.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Hırs, tutku, kontrol, cesaret, atılganlık, adilik, gizli işler hepsi bir arada ve hepsi kariyerinizi ilgilendiren bölgede. Bugün sizi kimse tutamayacak adeta. Bu aslında güzel bir açı. Fakat riskli. Çünkü akrebin ya hep ya hiç gibi bir özelliği vardır. Ara renkleri pek sevmez. Ve evet sizlerde iş hayatında ne yazık ki böylesiniz. Tamda bu zamanlar! Eğer kontrolün aşırı bir şekilde sizde olmasını ister, fazla ısrarcı ve inatçı olursanız etkilerinin iyi olduğunu söylemem. Anahtar kelime uyum! İşsiz olan kova burçları yeni iş koşulları ile karşılaşabilirler, işi olanlar yükselmek için kolları sıvayabilirler. Ama şartları fazla zorlamaya gerek yok değil mi?

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Yine kırmızı alarm zamanı. Satürn iş başında. Duygularınızın, zihninizin karmaşa içinde olacağı zamanlar. İdealler evet önemlidir peki ya ortam ve şartlar müsait değilse zorlamanın bir anlamı var mı? Manevi anlamda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ve duygusal anlamda da. İlerlemeye çalıştığınız yöne doğru bazı engeller olabilir, hayatı ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinize biraz zaman verin ve dinlenin.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

Bu tarihe kadar kariyer ve iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlarınızı yapabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Bu tarihten itibaren 20 Kasıma kadar gecikmeler, engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. Eski başvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Eğer işiniz sanatla ilgili ise, çok özgün eserler ortaya çıkarabilir bunları sergileyebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile zorlanmalar olabilir, iş ilişkilerinde özellikle dengeyi yakalamanız zorlaşabilir.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Zihniniz oldukça karışık, önemli kararlar vermek, imzalar atmak, sözler vermek için uygun bir zaman değil. Biraz sakinleşin, dinlenin. Zaten iş hayatınız yeterince yoruyor sizi.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız zamanlar. Özellikle iletişim ve yazı anlamında. Daha soft bir iletişim ortamı, daha dingin bir zihin. İhtiyacınız olan belki de böyle bir şey. Güzel haberlere açık olacağınız bir gün. Özellikle uzak yerlerden, akrabalardan.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

İş hayatınızla ilgili gelirlerde artış. Daha iyi bir mevki ya da daha iyi bir maaş. Ya da yeni işler. Hangisi olursa olsun şans sizden yana. Fakat dinlenmek pek yok gibi, yorulmaya bir süre daha devam. Önemli görüşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Mars (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Kısa yolculuklar, seyahatler gündeme gelebilir. Her türlü iletişim aracı bu günlerde sizler için extra önemli. Yazı, iletişim, internetle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesela yeni blog açabilir yazılarınızı yayınlamak isteyebilirsiniz, web sitesi ile uğraşabilirsiniz. Merak kat sayınız bu günlerde her zamankinden daha fazla. Fakat iş hayatı ile ilgili özellikle enerjinizde çözülmeler, dağılmalar yaşayabilirsiniz. Hatalı adımlar, yanlış anlamalar veya tembellik sizi zora sokabilir.

23 Ekim

Güneş Akrepte

Önümüzde ki 1 ay içerisinde odak konularınız, iş ve kariyer hayatınız, toplum önünde nasıl gözüktüğünüz, üstleriniz ile ilişkileriniz olacaktır.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Beklenmedik ani kazançlar, gelirlerde ciddi artış. Fakat aynı şekilde abartılı davranışlar sizi hataya da sürükleyebilir. İş, kariyer hayatınızda beklenmedik ani çıkışlarla gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Extra gelir sağlamanın orijinal yollarını bulabilirsiniz.

26 Ekim

Güneş (Akrep) Üçgen Neptün (Kova)

Egolardan sıyrılmak çok daha kolay. Kendinizi bir bütünün parçası olarak hissedebileceksiniz. İş ve kariyer anlamında yaratıcı, ilişkiler daha ılımlı. Ama fazla çözülmeye gerek yok değil mi? Daha çok araştırma yapıp, kendinize çok daha fazla bir şeyler katabileceksiniz.

27 Ekim

Mars yay burcunda.

İş hayatının koşuşturması, stresi bitiyor ve yerini artık daha fazla sosyalleşeceğiniz, gruplarla, arkadaşlarınızla olacağınız zamanlara bırakıyor. Zaman zaman stresli durumlarlada karşılaşabilirsiniz. Önümüzde ki ayıda tamamen içine alacak olan bir etki.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

İş ve kariyerinizle ilgili konular bu kadar karışık ve kaotik olamazdı herhalde. Bir tarafta yeni işler, bir tarafta bitirmeye çalıştıklarınız, eski işlerinizle ilgili konular bir tarafta gündemde. Aksaklıklarda devrede. İlişkileri ve şartları fazla zorlamamak gerek.

Hepinize Harika bir ay diliyorum….