2 Ekim 2010 Cumartesi

Boğa Burcu -Ekim

Merhaba Boğalar;

Keyifler nasıl? Şu an boğa burçları için ekim ayı öngörülerini yazarken saat tam olarak gece 02:30. Gece sessiz iken yazı yazmak çok daha kolay ve keyifli oluyor. Gündüzün ayrı bir dinamizmi var, ayrı bir yoruculuğu. Birkaç boğa arkadaşıma görüştüm, birkaç gündür sağlıklarından pek şikayetçilerdi, aslına bakarsanız benimde öyle, bir baş ağrısı birkaç gündür bırakmadı yakamı. Sanırım hava geçişlerindendir diye düşünüyorum.

Bu ay biraz daha farklı bir şekilde yazmaya karar verdim. Gün gün oluşan gökyüzü tablolarını ve etkilerinden bahsedeceğim. Tabii her burca özel olacak bu. Bu yüzden bu ay özellikle bol bol not alabileceğiniz bir yazı olacak.

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Satürn ve Güneş’in kavuşumu 6. evinizde gerçekleşecek. Ve diyoruz ki sağlığa oldukça dikkat. Özellikle dişler, kemikler.Hali hazırda son bahara da attım attık, salgın hastalıklara da dikkat: Günlük rutin olarak yaptığınız işler size sıkıcı ve yorucu gelmeye başlamış olabilir. Biraz tembellik yapma fırsatınız olsa ne iyi olurdu değil mi? İşte bu kavuşum, biraz böyle bir etki verebilir, yaşam enerjinizin kısıtlandığını, engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Bir diğer etkisi de, birlikte çalıştığınız kişilerle yönetim-ego sorunu olabilir. Ev hayvanı besleyen boğa arkadaşlarımız var ise, ev hayvanları ile ilgili sorumlulukları artabilir.

Merkür ile Jüpiterin karşılıklı olması ise, aşk, çocuklar, flört gibi durumlarda zaman zaman fikirsel ve/veya düşündüklerinizi ifade ederken abartabilirsiniz. Gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, bu açı sayesinde birden fazla kişi ile aynı anda iletişim içinde olabilirsiniz. Adaylar, aday adayları, yedekler. Tabii riskli işlerden uzak durmakta fayda var.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Venüs ve Marsın büyülü karşılaşması. Aslında hem iyi hem kötü. Bu oldukça riskli bir karşılaşma, çünkü içinde ya hep ya hiç var, tutkular var, hırslar var. Ama elbette güzel etkilerde var, hele ki yalnız boğalar için. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinde tutkulu, kontrolün elinizde olmasını isteyeceğiniz ama tek başına da haraket etmenizin zor olacağı zamanlar. Eğer yalnız iseniz, bu kavuşum zamanları çokta kolay yalnız kalacağınızı düşünmüyorum. Çekim gücü kuvvetli olan kişilere doğru çekilebilirsiniz.

Merkür’ünde Terazi burcuna yani sizlerin 6. evine geçişi ile birlikte, sinirler biraz hassas olabilir. Özellikle psikosomatik rahatsızlıklara dikkat. Günlük rutin işleriniz içerisinde iletişim oldukça önemli bir yer tutacak. Daha organize haraket etmek isteyeceksiniz.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Ben bu yeni ayı dürüst olmak gerekirse pek sevmedim. Çünkü işin içinde Satürn var! Ve tamda sağlık evinizde bu yeni ay. Özellikle psikolojik ve sinirsel rahatsızlıklara karşı dikkat. Duygusal, manevi anlamda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Günlük işlerinizde gecikmeler, ev hayvanları ile ilgili sorunlar olabilir. Daha çok çalışmanız ve çok yorulmanız gerekebilir.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

Venüs’te Merkür gibi belli dönemlerde geri haraket eder. Sadece Venüs retroları, Merkür retroları kadar henüz popüler değil. Bu retro sizler için extra önemli çünkü Venüs sizin yönetici gezegeniniz. Aşk ilişkilerinde problemler meydana gelebilir. Gecikmeler yaşanabilir, duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. İlişkileri olanlar için özellikle, karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Venüs 20 Kasıma kadar Retro yapacak. Bu retro döneminde, beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir. Yine estetikle ilgili işler için pekte uygun zamanlar değil. Finansal açıdan da ödemeler gecikebilir, dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerin ömrü pekte uzun olmayabilir. Ben üstüme düşen görev yaparak söylüyorum, gerisi size kalmış.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

İletişimle ilgili problemler, aksamalar, gecikmeler, yanlışlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

İş ve kariyerle ilgili güzel haberler. Sevindirici gelişmeler. Eğer işiniz, sanatsa, sanatın bir dalı ise, yaratıcılık gerektiren bir iş ise ve özellikle yazı, iletişim, çizimle alakalı ise, yaşadınız diyebilirim. Yaratıcılığınızı çok daha rahat kullanabileceksiniz. İş hayatınızda daha olumlu ve ılımlı bir iletişim sergileyerek göz doldurabilirsiniz.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Mars Akrepte gümbür gümbür çalışıyor. Enerjik, haraketli, girişken, araştırmacı, meraklı yönleriniz daha çok ortaya çıkıyor. Daha çok sosyalleşecek, arkadaşlarınızla beraber keyifli vakit geçirebileceksiniz. Partnerinizde, arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden destekler alabileceksiniz. Arkadaşlarınızla ortak projeler yapabilirsiniz.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

12. evinizde dolunay gerçekleşiyor. Bazı gizli, sakladığınız şeyler açığa çıkabilir. Rüyalarınız anlam kazanabilir. Kendinizle daha çok iletişim içinde olabilirsiniz. Mistik konulara yönelebilirsiniz. Sağlığa dikkat edilmesi gereken zamanlar.

23 Ekim

Güneş Akrepte

1 ay boyunca odak konularınız, ortaklaşa işler, partner, evlilik, hukuksal işler olacaktır. Aşırı kontrollü davranışlar zaman zaman size zarar verebilir

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Aniden gelişen projeler, sosyal çevreden destek, hızlı gelişen, beklenmedik olaylar. Ortaklıklar, ilişkilerle ilgili. Yalnız bu açı biraz dengesizdir, ani tepkiler, beklenmedik etkilere de yol açabilir. Ani öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalı.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda eski konular, eski defterler gündeme gelebilir. Eski ilişkilerde. Güç savaşlarından sakınmak gerek. Egolar devrede. Şartları dilediğiniz gibi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz.

30 Ekim

Mars Yay Burcunda

Ay sonu itibari ile parasal konular için enerji harcamaya başlayacaksınız. Başkalarına ait paralar, miraslar, eşinizin maddi durumu, bor, alacak-verecek ilişkiler,krediler, ödenmesi gerekenler, primler, vergiler. Mars harcatır. Önümüzde ki ay bol bol para harcayabileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Hepinize Harika bir ay diliyorum….