2 Ekim 2010 Cumartesi

İkizler Burcu

Selam Herkese,

Keyifler nasıl? Hali hazırda son baharda geldi çattı artık, havalar serinlemeye başladı ama ben hala yaza direniyorum. Evin içinde şortlar, tişörtler, akşamları pencere açık uyumalar, hastalığa davetiye çıkarıyorum resmen. Bu ay biraz değişiklik yapıyorum ve önemli günleri ve neden önemli olduklarını yazıyorum. Böylece daha kolay takip edebilirsiniz diye düşündüm.

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Ben Güneş ve Satürn’ün kavuşumunu aslında pek sevmem. Bu ikili bir aya geldiği zaman şöyle bir durumum. Kriz zamanlarını gösterir. Kayıplara işaret eder. Güneş kendini göstermek istedikçe Satürn ise onu dizginlemeye çalışır. Sizin 5. evinizde olan bu kavuşum, aşk ilişkilerinde problemlere sebep olabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu kavuşum geçtikten sonra planlamaya başlamak daha iyi olacaktır. Aşk, çocuklar, cinsellik, hobilerle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sanki bir şeyler sizi engelliyor, ortaya çıkmanızı istemiyor gibi. Yaşça büyük olgun kişilerle mücadele olabilir. Özellikle yakın çevrenizden bazı kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Merkür ve Jüpiter’in karşılıklı olması ise, iş ve kariyerinize ilişkin konularda organize olmanız, konsantrasyon sağlamanız zor gibi gözüküyor. Düşüncelerinizi zaman zaman abartmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatında düzenli, tertipli, detaylara önem vererek ve sistematik çalışarak bunun üstesinden gelebilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız, gelen teklifleri iyi düşünüp tartmakta yarar var.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Venüs ve Mars kavuşumlarını severim hele akreptekileri daha çok severim. Ama dikkat! Çünkü hırsların ve tutkuların, kontrolün esiri olup elinizdekileri kaybedebilirsinizde. Özellikle sağlığa dikkat, ateşli hastalıklar, genital bölge rahatsızlıkları, kum, idrar yolları hassas. Her zamankinden daha çok çalışıp, gayret sarf etmeniz gerekebilir. Çalışma ortamınızda, sinsice hareket edip, kendinizi gösterebilirsiniz.

Merkür’ünde 5. evinize geçişi ile birlikte, çocuklarınızla olan sorunları oturup daha rahat konuşabilirsiniz, zihinsel faaliyetlere daha fazla zaman ayırabilir, beyin jimnastiği yapabilirsiniz bol bol. Hobilerinize yönelmek zihninize iyi gelecektir.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Terazi burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Kendinizi aşk ve çocuklarla ilgili konularda huzursuz, baskı altında hissedebilirsiniz. Riskli işlerden uzak durmakta fayda var. Çok şey düşünüp, hissedip az şey söylemeniz gerekebilir.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

Bu çok iyi bir haber değil. Venüs’te, Merkür gibi zaman zaman geri haraket eder. Venüs geri hareket ederken genel anlamda güzellik, estetik gibi şeyler için adım atılmaması önerilir. 6. evinizde geri giden Venüs, öncelikle sağlıkla ilgili dikkat etmeniz gereken zamanları işaret ediyor. Belki kendimi tekrar etmiş olacağım ama, cinsellikle ilgili rahatsızlıklar, genital bölge sorunları, kum, taş , idrar yolları, mesane gibi organlara dikkat. Spora veya diyete başlamayı düşünüyorsanız, doğru programda olduğunuza emin ol. Sporda sakatlanmalara karşı dikkatli olun. Eğer diyet yapmaya karar verdiyseniz, Venüs retro olduğu için, her zamankinden daha yavaş kilo vermeye başladığınızı fark edebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde zaman zaman aksilikler, gecikmeler meydana gelebilir. Daha önce kaybolan bir ev hayvanınız geri de gelebilir.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Söylediklerinizin yanlış anlaşılmaya en müsait olduğu gün. Aslında sizin anlatmak istediğiniz şeyler çok farklıdır ama karşınızda ki kişi bambaşka şeyler anlayabilir. Özellikle bu iletişim problemi, aşk ve çocuklarla ilgili konularda yaşayabilirsiniz.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Bu güzel açıdan elbette sizde nasibinizi alacaksınız. Uzak yerlerden, şehir dışından hatta yurt dışından güzel haberler alabilirsiniz. E-mail, posta, sms. Uzak yerlerde ki kişiler, akrabalarınızla iletişim içinde olabilirsiniz. İşiniz eğer ticaret ise, serbest meslek sahibi iseniz, güzel bir iş siparişi veya önemli bir sözleşmenin haberi de olabilir bu.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Bu çok güçlü bir açı. Marsta, Jüpiterde güçlü oldukları konumda ve birbirleri ile iyi görünüm yapıyorlar. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güzel gelişmeler. İşsizlere iş, işi olanlara terfi gibi etkileri mevcuttur. Daha girişken, cesur ve yaratıcı olacak ve göz dolduracaksınız. Yalnız abartılı davranmamaya dikkat.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Mars (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Ve dolunay zamanı. Arkadaşlar, sosyal çevreniz ve iş hayatınızdan kazandığınız gelirleriniz bu dolunayın etkisi altında. Tam 29 derecede olduğundan dolayı bu tutulma, bir şeylerin bitişini işaret ediyor olabilir. Çok güçlü bir şekilde hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Önemli arkadaşlıklar sonlanabilir, veya bir arkadaşınız sizden uzak bir yere taşınarak, mesafe olarak sizden uzaklaşabilir. Duygularınız ile irtibat kurmakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirebilir, sorgulayabilirsiniz.

23 Ekim

Güneş Akrepte

Bir ay boyunca Güneş akrep burcunda kalacak. Daha çok çalışabilir, önümüzde ki bir ayın odak konuları, günlük rutin işler, koşuşturmacalar, ev hayvanları, kişisel bakım konuları olacaktır. Çok çalışıp, az kazanılan bir dönem.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Bu da çok güçlü bir açı, güçlü bir gün. Ani öfke patlamalarına karşı dikkatli olun. Yoğunlaşan enerjinizi yaratıcı konulara odaklayın. Şimşek etkisi yaratacak bir açı. Özellikle iş ve kariyer hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Geçmişe ait, unutulmuş konular gün yüzüne çıkıyor. Eski sevgililer, flörtler, eski iş arkadaşları. Geçmişte bıraktıklarınızla tekrar görüşme zamanı.

Hepinize Harika bir ay diliyorum….