2 Nisan 2011 Cumartesi

Koç Burcunda Yeni Ay - 3 Nisan




Hepinize Merhaba;

Baharın ilk ayına girmiş bulunuyoruz. Her ay olduğu gibi bu ay gökyüzünde bir yan ay ve bir de dolunay gerçekleşecek. Bu ay k, yeni ay KOÇ burcunda olacak. Ama KOÇ burcu yeni ayından bahsetmeden önce daha önce geçtiğimiz ay gerçekleşen BAŞAK burcu dolunayı için neler söylemiştik ve neler oldu göz atalım;

Başak burcunda ki dolunay özellikle tarım ürünleri ile ilgili haberlerin sıkça yapılabileceğine, jeolojik veya hava koşulları yüzünden tarım ürünleriyle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. ( Japonya’da ki Depremin ardından Fukuşima Dayçi Nükleer Santralinde ki nükleer sızı yüzünden bir çok haber yapıldı. Bunlardan sadece bir tanesi http://www.trtenglish.net/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=835d8dfd-b1ec-4695-b643-33a114f0d5d8 )

   Türkiye’nin yükseleni üzerinde ki ay ile irtibat halinde olacak dolunay ayı, iletişim, yayıncılık gibi konularda bir sıkıntı, bitişe işaret etmekte. ( Ahmet ŞIK’ın İmam’ın Ordusu isimli kitabı daha basılamadan toplatıldı, bununla ilgili haberlerden bir tanesi http://haber.mynet.com/detay/guncel/yayinevine-ahmet-sik-baskini/562077  )

     Sağlık sektörü ile ilgili konularsa hızlı gelişmeler yaşanabilir (http://www.hukukihaber.net/yasam/7-ayda-884-doktor-istifa-etti.htm )

BAŞAK Burcu dolunayı ile ilgili haberleri BURADAN okuyabilirsiniz...

Evet şimdi ise KOÇ burcu yeni ayından bahsedelim birazda. Bu yeni ay zamanı AY; Jüpiter ile birlikte olacak fakat Satürn ve Pluto ile de gergin görünümler yapacak,  Bu yeni ayın etkilerini (+/- 2-3 gün) içinde daha etkin bir şekilde hissedebiliriz.  Genel olarak;

            - Bu yeni ay bir amaç belirleyip o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok idealdir.

-          İyimser, hevesli, coşkulu ve hayatımızda yeni bir takım başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardır fakat Merkür’ün geri hareket ediyor olması, bu başlangıçları yaparken dikkatli adım atmamız gerektiği konusunda uyarıda bulunmakta.

-          Lidersel özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak isteyebilir, bir takım konular için öncülük etmek isteyebiliriz

-          Acelesi, panik ve aşırı heyecanlı olabiliriz. Sabır mekanizmamız biraz sekteye uğrayabilir. Öfkemizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz.

-          Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanlar bu yeni ay zamanı migrenleri daha çok azabilir.

-          Yeni şeyler denemeye, hayatımıza yenilikler katmak isteyebiliriz

-          Satürn ve Pluton ile sert kontağı yüzünden, bu hevesli ve enerjik halimizi koruyamadığımız takdirde çabucak demotive olabileceğimizi, melankolik bir ruh haline girilebileceğini, aşırı eleştirel yaklaşabileceğimizi, duygusal ani patlamalara meyilli olabileceğimize işaret etmekte.




Türkiye ve Dünya Geneline göz atacak olur isek;

-          Türkiye’de özellikle Muhalefet ile İktidar arasında gerginlik oldukça yükseğe tırmanabilir, İktidarda ki isimlerle ilgili gizli kalmış bazı belgeler, ses kayıtları ortaya çıkabilir. Muhalefet tarafının özellikle kendi içinde uzlaşma problemleri ortaya çıkabilir

-          Bu yeni ay Türkiye haritasının 10. evinde gerçekleşecek ve Mars gergin bir görünüm olacak,  Ünlü kişilerle ilgili kaza veya kayıp haberleri olabilir.

-          Bu yeni ay zamanı hukuksal konular, yargı süreci, kanunlarla ilgili yeni gelişmelere şahit olabiliriz

-          Ay’ın Jüpiter ile kontağından, Din ile ilgili konular, dinsel örgütler, din adamlarına ilişkin gelişmeler yaşanabilir

-          Yer altı dünyası, organize suç şebekeleri, mafya gruplarına ilişkin haberlere sık sık rastlayabiliriz

-          Madenler ve yer altı kaynaklarına ilişkin stresli gelişmeler olabilir

-          Dış işleri bakanlığı, diplomatik ilişkiler, uluslar arası ilişkilerle ilgili konularda eleştriler, haberler, gelişmeler yaşanabilir.

- Önümüzde 10 günlük kritik bir süreç bulunmakta. Uranüs ve Mars kavuşm halinde olacaklar ve Pluto ile de gergin bir görünüm gerçekleşecek. Bu etki ile, İsyan ve silah sesleri çok daha yükselebilir,bomba haberleri, patlama haberleri, uçak kazaları meydana gelebilir, Japonyada ki Nükleer santrale ilişkin gidişhat daha kötü bir hale gelebilir. İktidarda çok sert söylemler, beklenmedik ani cesur çıkışlar, radikal girişimlerle karşılaşabiliriz. Şiddet suçlarında bu dönem ciddi artışlar meydana gelebilir. Türkiye'nin yakından tanıdığı, ünlü kişilerle ilgili ani sürpriz ölüm haberleri alabiliriz....

Yeni Ayın burçlar üzerinde ki etkisini BURADAN okuyabilirsiniz...