17 Nisan 2011 Pazar

18-24 Nisan Arası Gökyüzü Gündemi




Hem Güneş hem de Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ediyorum. Yükselen burcunuzu bilmiyor iseniz, bana ulaşın kısmından doğum yeri, doğum saati ve tarihinizi bana bildirerek öğrenebilirsiniz....

Koç ve yükselen Koçlar;

Haftaya Terazi burcunda gerçekleşen dolunayın etkisi ile başlıyoruz.  bu dolunayda Neptün güzel etkileri ile etkin olacak. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konuların aydınlanacağı bu dolunay zamanında, hayal gücünüz ve yaratıcılığınız artacak, sezgiler her zamankinden daha da kuvvetli bir şekilde çalışabilir. Eşinizle veya partnerinizle oldukça romantik ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz, eğer aranız bozuk ise tamir etmek ve barışmak, olası problemler sona erdirmek için harika zamanlar. Bu dolunay zamanı işin içinde Satürn-Mars etkinliği de olduğundan bir frenleme mekanizması da ortaya çıkabilir, ilişkilerden ortaklıklarla ilgili konularda bir uyarı, ikaz, dikkat uyarısı alınabilirde. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ile birlikte Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber odak noktanız finansal konular olmaya başlayacak. bütçenizi daha çok nasıl genişletebileceğinizi, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacak belki de birikimlerinizi değerlendirmek adına atılımlar yapacaksınız. Başkalarına ait finansal kaynaklarla ilgili önemli gelişmeler, krediler, primler, borçlar, vergilerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz önümüzde ki 1 aylık süreçte. 22 Nisanda Merkür gerilemesi sona eriyor ve gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapıyor ve 16 Mayısa kadar bu burçta hareketine devam edecek. Bu etki ile sahne ışıkları birden üzerinize gelmeye başlayacak. 16 Mayıs’a çekiciliğinizin ve çekim gücünüzün artmaya başladığına şahit olabilirsiniz, dış görünüşünüzde bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Bu süreç ilişkileri başlatmak adına harika zamanlardır fakat biraz havai gönüllü olabilir, ilişkileri hızlı ve çabuk bir şekilde tüketebilirsiniz. Dikkatli olun. Kısa dönemli flörtöz bir kişiye bürünebilirsiniz. Ama genel anlamda aşkla ilgili konularda şans sizden yana olacaktır. Haftaya ödemeler, finansal konular, bankacılık işlemleri, primler..vb konularla ilgilenerek başlıyorsunuz, hafta ortasına geldiğimizde yabancılarla ilişkiler, tanıtım, pazarlama, reklamcılık ve akrabalarla ilgili bir takım konular ön plana çıkmaya başlıyor. Aklınızdan bazı seyahat planları yapabilirsinizde. Hafta sonu ise iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularla ilgili ciddiyet ve dikkat gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Normalde heyecanlı, eğlenceli yapınız yerine hafta sonu daha mesafeli, dikkatli, ağırkanlı olabilirsiniz, özellikle kalabalık ortamlar içerisinde…

Boğa ve yükselen Boğalar;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Bu dolunay çalışma ortamı, sağlık ve günlük işlerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş hazırlama niteliğinde olacak. Neptünün etkin olması, sosyal ve arkadaş çevrenizden umulmadık bir güzellikle karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Önemli bir davet veya organizasyona katılabilirsiniz. Eğer kilo vermeyi planlıyorsanız dolunay buna başlamak için ideal zaman, elinizde ki bir projeyi veya işi bitirebilir yeniler için yelken açabilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. İşin içinde Satürn-Mars etkileşimi de olduğundan dolayı, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin bir frenleme mekanizması devreye girebilir, minik uyarılar alabilirsiniz. 21 Nisan’da Güneş’in burcunuza geçmesi ile birlikte bir nevi uykudan uyanma dönemine gireceksiniz. Önümüzde ki 1 ay daha aktif, enerjik, yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için bir çok fırsatınız olacak. Bu yeni başlangıçlarınız özellikle finansal anlamda size olumlu geri dönüşleri olacak, spot ışıkları sizin üzerinizde! Dikkatleri rahatlıkla üzerinize toplayabileceksiniz. Fakat özel hayatınız, aşk ile ilgili konularda ne yazık ki bu kadar olumlu şeyler söyleyemeyeceğim.Venüs 16 Mayıs’a kadar Koç burcunda hareket edecek,  İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs haritanızda kendini rahat bir şekilde ortaya koyamayacak olan bir bölgede seyahat edecek, bu dönem yalnız olan Boğalar platonik aşklara kendilerini kaptırabilirler, ilişkileri olanlar minik bir kriz atlatabilirler, olası ilişkilerden uzaklaşmak ve soğumakta ihtimaller arasında yer almakta. Özel hayatınıza ilişkin bir takım gelişmeler çok fazla kontrolünüzün altında olmayabilir, koşulları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz.  22 Nisan’da Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. Dedikodular, yanlış anlamalar hayatınızdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başlıyor. Haftaya ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularla ilgilenerek başlıyorsunuz, partneriniz veya ortağınızla aranızda önemli bir takım konuşmalar, fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, bütçenizi bir nevi gözden geçirme, ödemelerinizi dikkatli bir şekilde planlama zamanı. Borç alacak-verecek konuları gündeme gelebilir. Hafta sonuna geldiğimizde uzak yerlerde ki kişiler ile önemli haberleşmeler, akrabalarla ilgili bir takım gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Önemli pozisyonda ki kişilerden ciddi, akla yatkın önemli fikirsel destekler alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Bu Eros’un aşk oklarından birinin sizi vurabileceğine işaret ediyor ama dikkat bu kişi ile aranızda mesafe olabilir. Romantik zamanların ve yaratıcılığınızın çok güçlü olacağı bu dolunay zamanında, çocuklarla ilgili güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve bu dolunay zamanı özel biriyle tanışırsanız bu kişi sanatsal veya şairane yetenekleri olan, hassas ve duygusal biri olacaktır. Yalnız minik bir hatırlatma aynı zamanlar, Satürn-Mars gerginliği de etkinleşmeye başlıyor, özellikle özel hayatınıza ilişkin bir frenleme, kendinizi geri çekme, durumu da yaşayabilirsiniz. Aşırı sosyal ve hareketli halinizi bir süreliğine geri çekebilirsiniz. 21 Nisan itibari ile Güneş’in boğa burcuna geçişi bu hızlı ve aksiyon dolu geçirdiğiniz son 2-3 ayın acısını çıkartmanız adına dinlenmek için harika fırsatlar bulabileceksiniz. Önümüzde ki 1 ay hayatınızda ki gelişmeleri ağırdan almak, yavaş hareket etmek, içe kapanmak ideal olacaktır. Bu dönem biraz daha içinize dönerek kendinizi tartabilir, ne yöne doğru gittiğiniz konusunda öz eleştiri yapabilirsiniz.Ego ve kimliğiniz hayatınızda 2. plana itilebilir.  Tabi bir diğer olası etkisi de tembelliğe biraz daha prim vermek ve uyku düzeninizi bozmakta olabilir. 22 Nisan’da Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Bu günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Sosyal hayatınız ve arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor, özellikle yakın arkadaşlarından birisinin özel hayatına ilişkin gelişmeler sizi yakından ilgilendirebilir. Eğer yalnız iseniz, katılacağınız bir davet, organizasyon, partide tanışacağınız biri ile flört etmeye başlayabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizi yöneten, idare eden siz olacaksınız. Bu genel etkilerden bahsettikten sonra bu haftanın detaylarına göz atalım, haftaya iş ve çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler daha ön plana çıkacak. Grup çalışmalarından rahatlıkla verim elde edebilirsiniz. Yalnız sağlığınıza önümüzde ki birkaç gün dikkat etmekte yarar var. Günlük yapmanız gereken bir takım işlerinizi düzene koymanın tam zamanı. Hafta ortasına geldiğimizde ise ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor. Tek başınıza hareket etmeniz biraz zor olacak fakat ilişki içinde olacağınız kişilerden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde harcamalar, ödemeler, finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Sürpriz, beklenmedik bazı harcamalar ve ödemeler canınızı sıkabilir. Finansal anlamda biraz dikkat.

Yengeç ve yükselen Yengeçler;


Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  4. evinizde olacak olan bu dolunay zamanı evinizde uzak mesafeden gelecek olan birilerini ağırlayabilir, misafir edebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de evinizin su tesisatıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde daha yumuşak havalar esmeye başlıyor, olası problemler belki de dışarıdan birilerinin desteği sayesinde çözüme kavuşmaya başlıyor.Satürn-Mars ikilisinin gerginliğinin de etkinleşeceği bu zamanlar, evinizde tadilat, onarım gibi girişimlerde bulunabilir, kaza, düşmeler, çarpmalar, ateşle ilgili dikkatli olmakta fayda var. Aile içerisinde bir taraftan denge ve huzur bulmaya çalışırken bir taraftan da sınırları çok fazla zorlamamaya dikkat edin. 21 Nisanda Güneş, Boğa burcuna geçiş yapıyor ve burada hareketine 1 ay devam edecek.  sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız, dahil olduğunu sosyal gruplar olacak. Daha hareketli, yardımlaşmanın esas olduğu bir süreç olacak sizler için.Kimliğinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.  Aynı gün Venüs’te Koç burcuna geçiş yapacak ve 15 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek. İş hayatınızda daha iyimser, hareketli, pozitif, yeniliklere, yeni deneyimlere açık olacaksınız. Tavır ve davranışlarınızla çok daha dikkat çekeceksiniz. Merkür gerilemesi de son bulduğundan dolayı bugün iş ve kariyerinizle alakalı değişimler, terfiler, yeni işlere başlamak için elde edeceğiniz fırsatları rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.
Genel etkilerden bahsettikten sonra şimdide bu haftanın detaylarına göz atalım, haftaya aşk ve çocuklarla ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda önümüzde 2-3 günlük süreçte genel anlamda şanslı etkiler söz konusu, tabi sadece aşk değil hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, hayattan daha çok zevk almanızı sağlayacak keyifli zamanlar geçirebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde, iş ve çalışma ortamınız dikkat çekmeye başlıyor, iş ile ilgili bir seyahat gündeme gelebilir, yaptığınız iş ile ilgili önemli görüşmeler, toplantılar, irtibatlar sağlayabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, ilişkiler ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor. Partnerinizle ilgilenmeniz, ona destek olmanız gereken koşullar olabilir. Karşınızda ki kişilerle ortak paydada buluşmak, barış zemini içinde görüşmek daha olası olarak gözüküyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  3. evinizde olacak olan dolunay, yakın çevreniz ve komşularınız ve başkalarına ait finansal konuları hedef alacaktır. Yakın çevrenizden rahatlıkla destek alabilecek, kardeşlerinizin sağlık veya iş hayatlarına ilişkin olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine olumlu yazışmalar, haberleşmeler olabilir. Yalnız Satürn-Mars gerginliğinin etkinleştiği bu günlerde, trafikte dikkatli olmalı, aracınızın bakım ve onarımını yaptırmalı gerekli ise bakımdan geçirmekte yarar var. 21 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki ay odak noktanız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Kendinizi, kimliğinizi bu konularda çok daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İş arıyor iseniz bu bir aylık süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine üstlerle ilişkiler, onlardan destek almak çok daha kolay olacaktır. Hareketleriniz ve tavırlarınızda göz önünde olacaksınız. Çalışanlar ise terfi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak, özellikle iş hayatınıza ilişkin konular için kadınlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Yine keyifli seminerlere katılabilirsiniz. Venüs 16 Mayıs’a kadar Koç burcunda seyahat edecek, bu tarihe kadar minik bir şehir dışı kaçamağı yapabilir, seyahatlere hayatınızda daha fazla yer verebilirsiniz, hatta bu seyahati hayatınızda özel biri var ise onunla birlikte yapabilirsiniz. Yine bayan akrabalar, kuzenler, halalar, teyzelerle ilgili bu tarihe kadar bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. .  22 Nisan’da Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri ev, yuva, aile ile ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Evinize ait bakım, onarım, temizlik, düzenleme gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşk, hobileriniz ve hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar ön plana çıkacaktır. Yalnız olanlar aşk konularında önümüzde ki birkaç gün kendilerini şanslı hissedebilirler, minik yakınlaşmalar olabilir. Hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise, öncelikle sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, onlarla fikir alış-verişleri görüşmeler hafta sonuna damgasını vuracak konular arasında yer almakta.

Başak ve yükselen Başaklar;

 Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.   Bu dolunay zamanı partneriniz sürpriz bir hediye ile sizi şaşırtabileceği gibi, sizin bir sıkıntınız veya derdiniz içinde destek olmaya hazır bir vaziyette olacaktır. Para kazanmak için hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanabilir, sezgileriniz sayesinde doğru kararlar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı bir danışmandan destekte alabilirsiniz. Yalnız Satürn-Mars ikilisinin gerginliğinin etkinleşeceği bu zamanlar, mali anlamda gereksiz riskler almaktan kaçınmakta yarar var, finansal anlamda sürpriz gelişmeler karşısında ani patlamalardan ve çıkışlar yapmamakta fayda var. 21 Nisan’da Güneş’in boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, seyahatler, eğitim, seminer, tanıtım, reklam, pazarlama ile ilgili konular olacaktır. Bu bir aylık süreçte konumunda iyi, bilgili ve güçlü kişilerden önemli ve güzel destekler alabilirsiniz. Algılarınız açılabilir, rüyalarınız haber verici nitelikte olabilir. Felsefe, din gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bu bir ay hayatınıza yeni bilgiler katma, yeni bir şeyler öğrenmek için oldukça ideal olarak gözükmekte. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor  lişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek, partnerinizin finansal konuları ile ilgili olumlu güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz, eğer ortaklıklardan kazanç sağlayan biri iseniz, bu dönem kazançlarınızda ciddi bir artış olabilir. Bunun yanı sıra ödemelerinizi rahatlıkla yapabilir, borçlarınızı kapatmak adına güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri haberleşme ve iletişim trafiğiniz oldukça artıyor, telefonunuz sürekli çalışabilir, hızlı bir bilgi alış-verişi içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yine kardeşleriniz ve yakın çevreniz komşularınızla ilgili bir takım gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise, yuva ve aile konuları daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizle ilgilenebilir, ailenize ilişkin bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise aşk ve hobilerinizi ilgilendiren konular daha gündemde olacak. Hafta sonu kalabalık ortamlara girmek, davetlere katılmak, eğlenceli aktivitelere zaman ayırmak için ideal zamanlar olacak sizler için. Eğer yalnız iseniz minik flörtöz yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  Elinizde kalan işleri bitirmek, tamamlamak için harika bir zaman. Sezgileriniz bu dolunay zamanı size yol gösterici olabilir, Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma ve aslında bir nevi kendinizi gösterme zamanı. Bu dolunay zamanı yeni tanışacağınız, karşılaşacağınız kişilerin üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz. Fakat Satürn ve Mars gerginliği de iyice etkinleşmeye başlıyor, ikili ilişkilerde zorlayıcı etkiler söz konusu, partneriniz veya ortağınızla münakaşa etmekten kaçınmalı, aranızda birbirinize ultimatom verici yaklaşımlar sizleri zor duruma sokabilir. Sakinliği korumakta ve mantıksal yaklaşımlarda bulunmakta yarar var. 21 Nisanda Güneş Boğa burcuna geçecek ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız ve kendinizi ortaya koyacağınız konular finans, ödemeler, primler, krediler, burslar, alacak verecekler, banka, muhasebe ile ilgili konular olmaya başlayacaktır. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor  ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek bu sizler için harika bir haber ortaklıklarda ve partnerinizle aranızda zaman zaman rekabet havası yaratacak olsa da orta yolu bulmanız genel anlamda daha kolay olacaktır. Bu süreçte önemli ortaklıklar başlayabilir, barış zemini çok daha rahat kurulabilir. Yalnız olanlar özellikle çok daha kolay partner bulabilirler kendilerine. Karşınızda ki kişilerin çekim alanlarına rahatlıkla kapılabilir, etkilenebilirsiniz. Romantik anlamda etkilenmeye daha müsait olacaksınız. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri finansal konular, bütçe hesaplamaları, mal kaynaklar öne çıkmaya başlıyor. Kazançlarınızı arttırmak, yeni bir takım eşyalar almak için ideal zamanlar. Hafta ortasına geldiğimizde ise iletişim trafiğiniz hızla artmaya başlıyor, , hızlı bir bilgi alış-verişi içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yine kardeşleriniz ve yakın çevreniz komşularınızla ilgili bir takım gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonunda ise sosyal ve hareketli olmak yerine, daha çok evinizde vakit geçirebilir, evinizle ilgili bir takım düzenlemeler, minik onarım ve tamirat konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ailenizle de aynı şekilde birlikte daha çok vakit geçirebilir, önemli bazı konuları masaya yatırıp konuşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Farkında olmadan hakkınızda dönen bir takım gizli oyunları ve fısıltıları görebilir, duyabilirsiniz. Büyük bir keyifle önemli bir işi veya projeyi bitirmenin eşiğinde de olabilirsiniz. Korkularınızı ve endişelerinizi yenmek veya onlarla yüzleşmek için harika zamanlar. Gizli bir takım işler, gizli, perde arkasından dönen bir takım olaylar, konular bu dolunayın konusu içinde yer alacaktır. Belki de büyük bir sırrın paylaşımcısı olacaksınız. Bu dolunay aslında kötü bir takım alışkanlıklarınızı geride bırakmak için de size destek olabilir, mesela sigara, alkol gibi. Satürn ve Mars’ın gerginliğinin etkinleşeceği bu günlerde sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var, özellikle bel bölgenize ve kemiklerinize. Şartları koşulları çok fazla zorlamadan, size yol gösteren kişileri can kulağı ile dinlemenizde fayda var. 21 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay odaklanacağınız konular, partneriniz ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular olacaktır. Bazılarını söz, nişan, evlilik için adım atabilir, önemli ortaklıklar kurmak için teklifler alabilirsiniz. Yalnız olanlar için aslında şanslı bir süreç gibi gözükmekte. Tek başınıza hareket etmek yerine, hayatınızda rahatlıkla destek bulabileceksiniz, ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yönetken tavrınızı daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.  22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor  ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek, yeni iş teklifleri, yeni projeler gündeme gelebilir bu tarihe kadar. Bunun yanı sıra iş ve çalışma ortamınıza bir dinamizm ve hareket geliyor, daha sıcak ve spontane davranışlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilecek, rahatlıkla başarıyı yakalayabileceksiniz. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri bireysel istekleriniz, arzularını ön planda olacak. İsteklerinizi çevrenizdeki kişilere daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız dikkat çekici nitelikte olabilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise, finansal konular, kazançlar, harcamalar ön plana çıkmaya başlayacak. Bütçeniz dikkat sinyalleri vermeye başlayabilir. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını düşünebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimize ise, minik bir şehir dışı kaçamağı size iyi gelecektir. Eğer böyle bir fırsatınız olmaz ise, komşularınız ve yakın çevrenizde ki kişiler ile bir araya gelebilirsiniz, önemli bilgi alışverişleri gündeme gelebilir, alacağınız bazı iş ile ilgili haberlerle yeni haftaya hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz.

Yay ve yüksele Yaylar;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Bu ışıltılı ve kalabalık bir organizasyona davet olabilir, etkilenebileceğiniz özel bir gece de olabilir. Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Neptün, bir seyahat ihtimalini de cepte bulundurmakta. Yalnız Satürn ve Mars arasında ki gerginliğinin etkinleşeceğinin bu günlerde, özel hayatınız ve sosyal yaşamınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Ani sert çıkışlar, öfkeyle yaklaşımlar sizi zor duruma sokabilir, sizi düşünen yakın bir dostunuz veya arkadaşınızdan önemli öğüt ve tavsiyeler alabilirsiniz, kavga ve çekişmeli ortamlardan uzak durmakta fayda var. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve çalışma koşullarınız, sağlığınızı ve günlük işlerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Özellikle iş arayanlar bu dönem türlü görüşmelere gidebilirler, sağlıkları ile ilgili bir check-uptan geçebilirler, diyet veya spora başlayabilirler. Çalışan arkadaşları çok daha yoğun bir iş temposu beklemekte, kendilerini şimdiden hazırlasınlar. Birlikte çalıştıkları kişileri çok daha rahat bir şekilde organize edebilir, yönlendirebileceksiniz. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyo İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayıs’a kadar seyahatine devam edecek,  flörtöz etkiler devrede olacak, türlü aşk oyunları içinde bulabilirsiniz kendinizi. Hazır Merkür’de düzelmişken bu enerjiden olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Tabi sanatsal faaliyetler ve yaratıcılık içinde destekleyici etkileri olacaktır. Ama genel anlamda aşktan yana oldukça şanslı olacaksınız. Yine hamilelik, çocuklarla ilgili konularda da genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri biraz içe kapanık, kendinize dönük ve uykuyla ilgili problemler olabilir. Haftaya adapte olmak kısacası sizler için biraz daha zor fakat hafta ortasına geldiğimize gayet enerjik, dinamik,hareketli olmaya başlıyorsunuz. İsteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak hatta rahatlıkla bunları kabul ettirebileceksiniz. Hafta sonunda ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, hesap kitap zamanı olabilir sizler için, hafta sonu yapacağınız alış-verişte dikkatli olmakta yarar var, her gördüğünüzü alma eğiliminde olabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. 10. iş ve kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay,önemli bir işin artık sonuna geldiğinize işaret edebilir ve tabi yeni bir kariyer sürecinin kapılarının aralandığının da. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir iş teklifi gelebilir veya yaratıcılığınızı rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz. Bu dolunayda ışıklar sizin üzerinde parlayacağı için, önemli bir takdir, teşekkürde alabilirsiniz. Bu dolunay her halukarda keyifli etkileri mevcut. Fakat Satürn ve Mars gerginliğinin etkinleşeceği bu günler, özel hayatınız ile iş hayatınız daha doğrusu ev hayatınız ile iş hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerektiğini hatırlatır nitelikte. Bu konularla ilgili eleştiriye maruz kalabilirsiniz, aşırı girişken yapınızı birazcık frenlemeniz gerekebilir. Üstlerle tartışmaktan, haklı-haksız muhabbeti yapmaktan kaçınmalısınız. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, hobiler, size zevk veren eğlenceli konular olacaktır. Bu bir ay eğer yalnız iseniz aşk, flört hayatınızda ciddi bir hareketlenme hissedebilirsiniz, çocuk sahibi olmak isteyenler önümüzde ki 1 aylık süreçte girişimlerde bulunabilirler. Yeni hobiler edinebilirler, zevkli ve keyifli uğraşlara daha çok yönelebilirler ve kendilerine tembellik yapmak hakkını daha çok  verebilirler. Yine yaratıcı bir takım çalışmalara başlamak için de destekleyici etkiler olacaktır. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte artık evinizi daha da güzelleştirmek için bir takım girişimlerde bulunabilir, taşınma, yer değişikliği için adımlar atabilirsiniz. Eviniz içinde daha çok eğlenebileceğiniz, keyifle zaman geçireceğiniz şartlarınız olacaktır, Venüs 16 Mayısa kadar Koç burcunda seyahat edecektir. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri sosyal, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilir, arkadaşlarınızla ilgilenmek, onları organize etmeniz gerekebilir. Hafta ortasına geldiğinize üzerinize bir yorgunluk çökmeye başlayabilir ve birkaç günlük enerjinizde düşüş hissedebilirsiniz. Sağlığınıza önümüzde ki birkaç gün dikkat etmenize yarar var, biraz daha içe kapanık, sosyal olmak yerine daha çok kendinize zaman ayırabilirsiniz. Fakat hafta sonunda geldiğimizde, kendi istekleriniz ve yapmayı planladıklarınız gündeme gelmeye başlıyor. İsteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyacak, ciddiyetle ve sıkı çalışma ile rahatlıkla elde edebileceksiniz.

Kova ve yükselen Kova;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Sezgileriniz kuvvetlenebilir, gördüğünüz rüyalar türlü imgelemlerden oluşabilir. Akrabalarınız ile ilgili bir takım gelişmeler yaşanabilir, olası bir sorun için bir uzlaşma ortamı oluşabilir. Önemli kişilerden önemli destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir, seyahatler, fikir ve bilgi alış-verişleri gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra Satürn-Mars karşıtlığının etkinleşeceği bu günlerde trafikte dikkatli olmakta yarar var, özellikle yorgun veya alkollü araç kullanmayın, eğer aracınızın bakım zamanı gelmiş ise mutlaka gerekli bakımınızı yaptırın.   21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular olacaktır. İleriye yönelik neler yapmak isteyeceğini düşünebilir, planlar yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız ve uygulamaya koyacağınız kararların meyvelerini 6 ay sonra almaya başlayacaksınız. Taşınma, yer değiştime, evinizi yenileme, alım-satım konuları yine önümüzde ki 1 aylık süreçte ilgileneceğiniz konular arasında yer alabilir. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte kardeşleriniz, yakınlarınız ve komşularınızla birlikte daha sıcak ve samimi ilişkiler kurmanız konusunda size destek olacaktır. Sorunsuz ve keyifli seyahatler yine kapınızda olacak. Güzellik, estetik, dekorasyon, sanatsal..vb bir takım konularla ilgili araştırmalar yapabilir, kursa başlayabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri iş ve kariyerinize ilişkin konular çok daha ön planda olacaktır. Üstlerinizle ilişkileriniz daha ön planda olacaktır. Hafta ortası itibari ile sosyal ve arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor, davetler, organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Tabii bu kadar büyük çaplı olmak zorunda değil, arkadaşlarınızla bir araya gelerek eğlenceli zamanlarda geçirebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, sizler için dinlenmek için ideal olacak, içe dönük, sosyal olmaktan uzak, bol bol okuyarak, kendinizle baş başa kalarak, neler yapmak istediğinizi gözden geçirerek geçirebilirsiniz. Tabii bu arada soğuk algınlığına karşı dikkatli olmakta yarar var.

Balık ve yükselen Balık;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  Krediniz onaylanabilir, eşinizin veya ortağınızın maddi hayatında nefes aldırıcı güzel bir gelişme meydana gelebilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanabilir, destek görebilirsiniz. Fakat unutmamak gerekir ki, Satürn ve Mars’ın gerginliği etkinleşmeye başlıyor, özellikle finansal anlamda gereksiz risklerden, yatırımlardan uzak durmakta fayda var, bunun yanı sıra mali konularla ilgili tartışmalı ve gergin ortamlar oluşabilir, keyfiniz kaçabilir veya sizi frenleyecek bir takım koşullarla karşılaşabilirsiniz. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber 1 ay boyunca iletişim, eğitim, seyahat, kardeş ve komşularınızla ilişkileriniz ön planda olmaya başlayacak. Yeni bir eğitim ve kursa başlamak, yeni şeyler öğrenmek için harika bir zaman dilimi. . 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte  Eğer iş değişikliği yapmak istiyorsanız bugün ve takip eden süreçte yapabilirsiniz. Yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilir, kendinize yeni giysiler almak için gardrobunuzda yer açabilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız alış-verişler sizi büyük keyif verecektir. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri yabancılarla ilişkiler, uzak yerlerde ki kişiler ile haberleşmeler ön planda olacaktır. İşiniz tanıtım pazarlama, ithalat, ihracat ile ilgili ise haftanın ilk günleri sizler için destekleyici etliler olacaktır. Hafta ortası itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konular çok daha ön plana çıkmaya başlıyor. Özellikle üstlerinizden rahatlıkla destek alabileceksiniz, iş yerinizde bir takım minik değişiklikler meydana gelebilir, daha çok kalabalıklar içinde yer alabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, sosyalleşmek, arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmek, partiler ve organizasyonlar içinde bulunmak için çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz…