31 Aralık 2010 Cuma

Başak 2011


Selam Herkese;


Yeni yıla girer girmez Oğlak burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Aşk, çocuklar ve hobilerinizi ilgilendiren konuları tetikleyecek olan bu tutulma ile birlikte yeni yılı bir aşk ile karşılayabilirsiniz, çocuk sahibi olmak isteyenler çocuk haberleri alabilir, hayattan daha fazla keyif almak isteyenler kendilerine yeni bir meşgale bulabilirler hobiler adına. Birliktelikleri olanlar ise kontrolü elden bırakmayarak duygular konusunda biraz derinleşmeye başlayabilirler. Bu tutulma sizlere oldukça yarayacak kısacası. Ayın sonlarına doğru Jüpiter’in koç burcuna giriş yapması ile birlikte özellikle finansal konularla ilgili rahatça destek bulabilecekleri bir 6 aylık sürecin kapısını aralamış olacaklar. Eşlerinin finansal durumu daha iyiye gidebilir, krediler, miraslarla ilgili konularla şanslı olacakları bir süreç fakat ani ve fevri davranışlar sizleri zaman zaman sıkıntıya sokabilir.

Şubat ayına geldiğimizde sağlığınızı ilgilendiren konular ayın ilk yarısı mercek altında, kendimize, sağlığımıza biraz daha özen göstermekte yarar var. İş ve çalışma koşulları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz Ay sonuna doğru ise çevrenizden gelişen bazı olaylara müdahil olmanız, etki etmeniz zor olabilir sosyal olmaktan çok kendinizi dönük olabilirsiniz.

Mart ayında finansal kaynaklarınızı değerlendirirken akılcı yaklaşımlar göstermeniz yerinde olacaktır. Uranüs’ünde 8. evinize girmesi ile beraber özellikle farklı işler veya size göre marjinal, alışılmışın dışında işlerden kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Ayın ilk yarısı ikili ilişkiler teması ön  planda, ay sonunda ise tamamlanması gereken işleri tamamlamak, elinizde ki işleri sonlandırmak için uygun zamanlar olacak

Nisan ayına ne yazık ki Merkür’ün geri hareketi ile giriyoruz. Koç burcunda geri gidecek olan Merkür özellikle finansal konularda ani kararlardan ve sert sözel ifadelerden kaçınmak için uyarılarda bulunmakta. Alınan ani kararlar sonrasında pişmanlık duydurabilir. Ay sonuna doğru toparlanma süreciniz başlayacak, kazançlarınızı arttırmanın yollarını daha rahat bulabileceksiniz.

Mayısın ilk yarısı uzak yerlerden, akrabalardan haberler alabilir, yolculuklara çıkabilir, iletişim ve eğitim konuları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu ay bol bol okuyabilir, araştırabiliri yakın çevrenizin sorunlarını çözmek ve destek olmak için hazırda bulunabilirsiniz. Bir çok iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iletişimde olacağınız bir ay sizleri bekliyor.

Haziran ayı oldukça önemli bir ay çünkü gökyüzünde 2 tane tutulma gerçekleşecek. İlki ikizler burcunda ki Güneş tutulması. Bu tutulma sizlere sorumluluklarınızı biraz hatırlatır nitelikte olacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular bu tutulma zamanında etkilenecek konular arasında yer alıyor. Ay sonunda ise ev, yuva ve aile konuları oldukça ön plana çıkacak. İş ve ev arasında ki dengeyi kurmanız beklenebilir sizden bu ay. Evinizi hatta yaşadığınız şehri değiştirebileceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Jüpiter bu ay boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzde ki 6 ay boyunca yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk gibi konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız.

Temmuz ayı yine hareketli bir ay olarak gözüküyor. Ayın başında yengeç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının etkileri biraz sert. Özelikle arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler mercek altında. Beklenmedik sürpriz değişimleri, ayrılıklar gündeme gelebilir. Sosyal yaşantınızı ilgilendiren bazı olaylar ve konularla ilgili kontrol zaman zaman elinizde olmayabilir.

Ağustos ayına geldiğimizde biraz dinlenme ve mola zamanı aslında. Merkür burcunuzda geri gitmeye başlayacak olsa da, yeni başlangıçları, satın alma işlemlerini ve dış görünüşünüzde yapmayı planlama ihtimaliniz olduğu bazı değişiklikleri ay sonuna ertelemekte yarar var.

Eylül ayında ise;ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşme gerektiren konular gündeminizde yer alacak. Önemli konuşmalar, toplantılar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili ateşli rahatsızlıklar, düşme, çarpma gibi konulara dikkat etmekte yara var. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda da gelişmeler hızlanmaya başlıyor.

Ekim ayına girdiğimizde finans konuları tekrar gündeme gelmeye başlıyor, özellikle kaynaklarınızla ve bütçenizle ilgili önemli konuşmalar yapabilir, fikir alabilirsiniz. Finansal konularda sorumluluklar artıyor. Yeni yatırım araçlarına yönelebilirsiniz.

Kasım ayı yine bir tutulma söz konusu, Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması biraz gergin etkilere sahip, yer değiştirme, yuva, aile konuları bu tutulmadan etkilenecekler arasında yer almakta. Taşınma ile ilgili konular gündeme gelebilir, evinizde, yaşadığınız alanda değişikliğe gidebilirsiniz fakat gerginliklerden, ani çıkışlardan uzak durmakta fayda var.

Senenin son ayında ikizler burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. İş ve kariyer konularında stres ön planda, sorumluluklar artıyor, yapılması ve yetişmesi gereken işler sırada. Bu ay bir nevi toparlanma ayı olacak sizler için. Aksayan, engellenen ne varsa halletme zamanı olacak bir nevi.

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..