31 Aralık 2010 Cuma

Balık 2011


İyi Yıllar Herkese!

            Bu sene balıklara hem finansal hemde iletişimle ilgili konularda oldukça destekleyici etkiler devrede olacak ve elbette şansta! Yeni yıla Oğlak burcunda ki Güneş tutulması ile giriyoruz, sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda. Arkadaşlarınızla ortak projeler  yapabilir, finansal anlamda bütçenizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Size destek verecek yeni insanlar hayatınıza girebilir. Jüpiter’inde koç burcuna geçişi ile beraber finansal anlamda oldukça kazançlı bir sürece giriş yapıyor olacaksınız önümüzde ki 6 aylık süreçte. Fakat her yerde duyduğunuz balıklar zengin olacaksınız nidalarının aksine, koç adama para harcatır! Dikkat edin, kazandığınızdan fazla, aşırı harcamalardan uzak durun. Evet bu süreç şanslı bir süreç ama bunu harcayarak değil, kazandıklarınızı çoğaltmaya çalışarak değerlendirin.

            Şubat ayı genel olarak sağlık ve çalışma koşullarının ön planda olacağı zamanlar, biraz gizli saklı hareket edebilir, gizli iş anlaşmaları, sözleşmeleri gündeme gelebilir. Psikoloji, bilinçaltı, rüyalar..vb konularla ilgilenebilir, okuyabilir, araştırabilirsiniz. İş arayanlar özellikle hizmet sektöründe özellikle iş bulmaları kuvvetle muhtemel. Ayın ikinci yarısı yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için uygun koşul ve zamanlar karşılaşabilirsiniz.

            Mart ayına geldiğimizde, burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, sezgileriniz kuvvetlenmeye başlıyor, biraz hassaslaşabilirsiniz. Yakın çevrenize destek ve yardımda bulunacağınız zamanlar. Ay sonuna doğru ikili ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor, birliktelikler kurabilir, ortaklıklar gündeme gelebilir. Uranüs’ün Koç burcuna girişi ile beraber, finansal anlamda aniden büyük kazançlar ve kayıpların etkisi bir arada. Farklı, denenmemiş alanlarda para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler kapınızda.

            Nisan ayına Merkür’ün Koç burcunda geri hareketi ile başlıyoruz, ilk 3 hafta sahip olduğunuz eşyalar, finansal kazançlarınız ile ilgili konularda gecikmeler, arızalar olabilir. Ödemelerde gecikmeler olabilir. Sakinliğinizi korumalısınız. Ayın son haftası problemli gözüken alanlarda toparlanma içine gireceksiniz.

            Mayıs ayı sizler için önümüzde ki dönem açılacak olan iletişim ve seyahatler kapısını aralar nitelikte olacak. Yakın çevreniz ile çok daha fazla ilgilenmeniz, destek olmanız gerekebilir varsa eğer kardeşlerinizde bu etkiler altında olacaktır. Hedefleriniz ile ilgili önemli kişilerden ay sonuna doğru destekler almaya başlayacaksınız.

            Geldik haziran ayına, bu ay hareketli bir gökyüzü var, hem Jüpiter burç değiştiriyor, hem de bir güneş bir de ay tutulması meydana gelecek. Önce Jüpiter^den bahsetmek gerekirse, finans kısmından çıkıp, iletişim ve seyahatlerle ilgili alana geçiş yapan Jüpiter özellikle iletişim, satış,pazarlama, tanıtım, reklam gibi alanlardan kazanç sağlamanız için destek olacak size. Yıl sonuna kadar seyahatlerinde ön planda olacağı gibi, yayıncılık, blog, web sitesi, kitap yazma, seminer verme gibi konularda da size destek verebilir. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile beraber, yer değiştirme, yuva, aile, tadilat gibi işler devrede. Yine ev alım-satım konuları da gündeme gelebilir. Ayın ikinci yarısı yay burcunda olacak olan ay tutulması ise iş ve kariyer konularına dikkat çekiyor. İş ile ilgili seyahatler, eğitim planı..vb konularla ilgilenebilirsiniz.

            Temmuz ayının ilk haftası yengeç burcunda ki Güneş tutulması yalnız olan balık burçlarının hayatlarına aşkı davet eder nitelikte olacak. Tabii finansal anlamda özellikle risklerden, riskli yatırım araçlarından uzak durmalarında fayda var. Ödemelerle ilgili sorumluluklar kapıda. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tutulma zamanı çalışmalara başlayabilirler.

            Ağustos ayına geldiğimizde Merkür’ün başak burcunda ki geri hareketi ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda iletişim problemlerini ve yanlış anlamalara karşı dikkatli olunması konusunda uyarmakta. İş ve çalışma koşulları ile ilgili gelişmelerin yaşanabileceği bu ay, önemli toplantılar ve projeler gündeme gelebilir.

            Eylül ayına geldiğimizde ise ilişkiler ve ortaklıklardan yana adeta şans topunu yakalamışçasına giriş yapıyorsunuz. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeler gündeme gelebilir, evlilik dahil her türlü anlaşma ve sözleşmelerden şans sizden yana olacak. Özellikle yakın çevreniz tarafından destekleneceğiniz, konuşmalarınızla ve yazılarınızda dikkat çekeceğiniz koşullar olacak. Ayın ikinci yarısı başkalarına ait finans konuları gündeme geliyor, bütçenizi dengelemeniz konusunda ise uyarıcı nitelikte etkiler bulunmakta.

            Ekim ayında ise seyahatler ve akrabalarla ilişkiler çok daha fazla ön planda. Uzak yerlerde ki akrabalardan veya arkadaşlarınızdan önemli haberler alabilirsiniz. Hedefleriniz ve ideallerinizle ilgili hatırı sayılır, söz sahibi kişilerden destekler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda önemli konuşmalar geçebilir, bazı sırlar, dedikodular açığa çıkabilir.

            Kasım ayına geldiğimizde gökyüzünde yay burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular devrede. Özgürlüğün tanımını abartmamaya dikkat, yoğunluk artıyor, işle ilgili sorumluluklarınızda aynı derecede artıyor. İyi organize olmalı, önemli toplantılar gündeme gelebilir, önemli kişi ve kuruluşları temsilen işler yapabilirsiniz.

            Yılın son ayına ikizler burcunda ki Ay tutulması ile giriyoruz eve ve yerleşime ait konular çok daha ön plana çıkmaya başlıyor. Aile içinde önemli konuşmalar, eviniz içinde tadilat, yer değiştirme, taşınma, alım-satım konuları gündemde olabilir. Eşinizle veya ortağınızla ilişki dengesini iyi kurmalısınız bu ay.

            Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..