31 Aralık 2010 Cuma

Akrep 2011


İyi yıllar Herkese!


Koca bir seneyi devirdikten sonra seneye Oğlak burcunda ki Güneş tutulması ile başlıyoruz. 3. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ile birlikte seyahatler, iletişim ve yakın çevre ile olan ilişkilerinizde somut gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz. Her türlü iletişimi, yayıncılık, pazarlama, reklam konularında şans sizden yana. Yakın çevrenizden rahatlıkla destek görebileceğiniz zamanlar. Bunun yanı sıra 6. evinize giriş yapacak olan Jüpiter önümüzde ki 6 ay boyunca iş ve çalışma koşullarınızda size destek vermeye başlayacak. Önemli işlere başlayabilir, projeler içinde çalışabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda da şans sizden yana olmaya başlayacak.

Şubat ayına geldiğimizde ise; yer değiştirme, yuva ve aile konuları gündeme geliyor. Evinizi değiştirebilir, taşınabilir, evinizde değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak ayın ilk yarısı. İkinci yarısında ise daha çok iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularla haşır neşir olacaksınız. Aşk ve çocukları ilgilendiren konularda iletişim yeteneklerinizi kullanacağınız bir ay olacak sizler içi

Mart ayında Uranüs’ünde Koç burcuna geçişi ile beraber iş ve çalışma koşullarınızda beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Farklı, marjinal konularla ilgilenmeye başlayabilir, sıra dışı konulardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sağlığa bu süreçte biraz dikkat etmekte yarar var. Ay sonuna doğru sosyal çevrenizde canlanma, parti ve organizasyon davetleri gelebilir, arkadaşlarınız ile daha sık bir araya gelebilirsiniz.

Nisan ayına Merkür’ün geri hareketi ile başlıyoruz. Koç burcunda 3 hafta geri gidecek olan Merkür her türlü iletişim ve elektronik aletlerle ilgili konularda uyarıyor. Gecikmeler, bozulmalar, engellenmeler meydana gelebilir dikkatli olmakta yarar var. Ayın ikinci yarısı ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme gerektiren durumlar daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Merkür’de ay sonunda normal hareketine dönmesi ile birlikte gecikmeler, sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor.

Mayıs ayına geldiğimizde, burcunuzda gerçekleşecek lan dolunay ile bir toparlanma, elinizde ki işleri sonlandırma, düzene sokma süreci içine gireceksiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha yoğun, hislerinizin çok daha kuvvetli olduğunu hissedebilirsiniz. Derinleşmek ve nüfuz etmek isteyeceksiniz. Özellikle ikili ilişkiler, partner ilişkilerinde yana genel anlamda şanslı olacağınız bu ayın tek hendikapı birlikte olduğunuz kişi ile güç ve iktidar savaşı içine girme ihtimalinizdir.

Haziran ayı önemli bir ay çünkü gökyüzünde 2 tane Tutulma birden gerçekleşecek. İlki ikizler burcunda ki Güneş tutulması. Bu tutulmanın etkisi ile beraber finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor fakat size ait olmayan sizi oldukça yakından ilgilendiren finans konuları bunlar. Eşinizin mali durumu, krediler, başkalarına ait kaynaklar bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Bu tutulma size finans konuları ile ilgili bazı sorumlulukları, geçmişte kalmış bazı durumları açığa çıkartabilir. Ayın ikinci yarısında ise Yay burcunda Ay tutulması meydana gelecek ve özellikle önemli ortaklıklardan ve ilişkilerden yana kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir dönemin kapılarını aralamaya başlayacak sizler için. Kazançlarınızı arttırmanın yollarına gidebilirsiniz. Jüpiter’in boğa burcuna geçişi ile birlikte sene sonuna kadar ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili sizlere destek vermeye başlayacak.


Temmuz ayının ilk haftası Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek ve uzun yollu seyahatler, eğitimle ve yayıncılıkla ilgili konular, hukukla ilgili konular gündeme gelmeye başlıyor. Bu tutulma zamanında hayatınızda somut olarak hissedebileceğiniz değişiklikler meydana gelebilir. Yer değiştirme, taşınma, hatta yaşadığınız şehri bile değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra ay içinde genel olarak iş ve kariyer konularının hakim olacağı, iletişim yeteneklerinizi iş hayatı üzerinde oldukça aktif bir şekilde kullanabileceğiniz, önemli konuşmalar, anlaşmalar, yazışmalar olabilir.

Ağustos ayında Merkür başak burcunda geri gitmeye başlayacak, arkadaşlar ve sosyal ilişkilerde zaman zaman gecikmeler, yanlış hatalar ve anlamalar olabilir. Bu ay işe ve arasında dengeyi sağlamanız gerekebilir. Ay sonunda finansal konularda özellikle destekleyici etkiler devrede.

Eylül ayının ilk yarısı çocuklar ve aşkla ilgili konular ön planda. Havada aşk kokusu var yalnız akrepler için. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu ay çalışmalar yapabilirler. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar bu ay ilham perileri yanlarında olacak. Ay sonuna doğru biraz daha içe kapanacakları bir süreç olacak onlar için. Kendilerini dinleyecekleri, evde bitmemiş işlerle uğraşacakları zamanları olacak.

Ekim ayına geldiğimizde ise hem Merkür hem Venüs burcunuzda seyahat edecek, çevrenize karşı daha sevimli ve çekici görüneceksiniz, iletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabilecek, önemli konuşmalar, anlaşmalar, toplantılar gündeme gelebilir. Ay sonuna doğru iş ile ilgili önemli girişimlerde bulunabilirsiniz fakat agresyona da dikkat etmekte fayda var.

Kasım ayında Yay burcunda bir güneş tutulması meydana geliyor, finans konuları tekrar gündemde. Biraz gergin etkilere sahip, iş ve çalışma alanında beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz fakat sosyal çevre ve yaşadığınız alanla ilgili gergin etkiler devrede. Harcamalarınızın dengesini iyi tutturmanız gerek.

Yılı İkizler burcunda ki Ay tutulması ile kapatıyoruz, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan somut paylaşımlarda gerginlikler ortaya çıkabilir. Ay sonuna doğru yeni yıla yaklaştıkça daha rahat ve destekleyici etkiler altında olacaksınız. Özellikle iletişim araçları, web sitesi, internet…vb daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilr…

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..