31 Aralık 2010 Cuma

Yay 2011


İyi Yıllar Herkese

Bu sene öne çıkacak olan burçlardan birisiniz çünkü gökyüzünde ki bazı tutulmalar Yay burçları üzerinde olacak. Bu da hayatınızda bazı değişikliklere yer açmanın zamanının geldiğinin işaretidir. Ocak ayının ilk haftası Oğlak burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek, bu tutulma ile birlikte bütçeniz ve finansal konular ön plana çıkıyor. Bütçenizi arttırmanın yollarını bulabilir; yeni kaynak arayışları, akım-satım konuları gündeme gelebilir. Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 6 aylık süreçte aşk ve çocuklarla ilgili konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyenler için özellikle ekstra güzel bir haber, aşk ya da aşklar her an kapınızı çalabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde çalışan arkadaşlar içinde oldukça verimli bir dönem olacak.

Şubat ayının ilk yarısı yakın çevre ile olan ilişkiler ve iletişim konuları ön plana çıkıyor, kısa seyahatlerde gündeme gelebilir. Ay sonuna doğru ise ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiden veya ortağınızdan destek göreceğiniz zamanlar.

Mart ayında yuva ve aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat konuları çok daha ön plana çıkmaya başlıyor. Eviniz içinde değişim yapabilir, aile ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, yeni bir eve geçebilirsiniz. Ay sonuna doğru ise iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekecek. İş arayanlar bu ay yeni bir iş sahibi olabilir, işini değiştirmek isteyenler için ise destekleyici etkiler söz konusu. Bu ay Uranüs’ünde koç burcuna geçişi ile beraber aşka bakış açınız, yaklaşımınızda değişiklikler olabilir. Ani başlayan, aniden biten aşklar meydana gelebilir, sürpriz haberler alabilirsiniz.

Nisan ayında Merkür geri gitmeye başlıyor ve aşk ilişkilerinde zaman zaman yanlış anlamalardan doğan gerginlikler yaşanabilir ilk 3 hafta. Ay sonuna doğru sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar öne çıkacak olan  konular. Satürn burada hareketine devam ediyor ve arkadaşlıklarla ilgili konularda sizi bir eleme sürecine sokuyor. Hayatınızda gereksiz olan kişiler bir bir elenmeye, hayatınızda çıkmaya başlıyor.

Mayıs ayı içinizde ki yaratıcılığı ortaya çıkarabileceğiniz, aşk ve çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir ay olarak gözüküyor. Libidonuzun yüksek olabileceği, hayattan çok daha fazla keyif alabileceğini koşullarla karşılaşabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınızda iletişim konuları çok daha ön plana çıkmaya başlıyor bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli yeni bağlantılar kurabilir, projelerde yer alabilirsiniz.

Haziran ayı oldukça önemli bir ay sizler için çünkü burcunuda bir Ay tutulması gerçekleşecek ama öncesinde İkizler burcunda ki güneş tutulmasından bahsedelim. Bu tutulma zamanında ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik dahil her türlü sözleşme gerektiren durumlar mercek altına alınıyor. Evlilik planları yapabilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Ay sonunda ise burcunuzda ki ay tutulması ile birlikte önemli anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir fakat akıl ile duygular arasında bağlantı kurmakta zorlanabilirsiniz, iş ile ilgili konularda destekleyici etkileriniz olacaktır. Jüpiter’inde boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 6 aylık süreçte çok daha rahat iş bulabilir, iş sayesinde kazançlarınızı arttırabilir, sağlıklı ilgili konularda da destekleyici etkiler altında olacaksınız..

Temmuz ayına Yengeç burcunda ki Güneş tutulması ile giriyoruz, size ait olmayan ama sizi oldukça yakından ilgilendiren finansal konular ön planda. Eşinizin maddi durumu, bankadan alınması muhtemel krediler, burslar, vergiler, ödenmesi gereken borçlarla ilgili konular ortaya çıkabilir. Gergin etkilere sahip bu tutulma zamanında özel hayatınız ve sosyal hayatınızda gergin hat içerisinde yer alıyor.

Ağustos ayında Merkür başak burcunda geri gitmeye başlıyor, iş ve kariyerinize ilişkin konularda gecikmeler yaşayabilir, detayları gözden kaçırmaktan veya aşırı detaylara düşkün olmaktan olası hatalar meydana gelebilir. İletişim ve kullanılan elektronik aletlere dikkat. Finansal anlamda kazanç-harcama dengenizi iyi kurmanız gerekiyor.

Eylül ayında iş ile ilgili gecikmeler ve stresli zamanları geride bırakıyor ve aya oldukça iş konuları ile ilgili oldukça destekleyici etkilerle giriyorsunuz. İş yerinin parlayan yıldızı siz olabilirsiniz. Ay sonuna doğru davetler, organizasyonlar, arkadaşlarla birlikte çok daha fazla vakit geçirebileceğiniz zamanlar elde edeceksiniz.

Ekim ayı sizler için bir nevi dinlenme zamanı olacak, geçtiğimiz ayın verdiği yorgunluğu bu ay biraz daha kendinizle kalarak atmaya çalışacaksınız, araştırmalar yapabilir, evinizle uğraşabilir, bol bol kitap okuyabilirsiniz. Ev-iş arasında rutin bir ay olarak değerlendirebiliriz bu süreci. Lakin önümüzde ki 2 ay yine oldukça temposu yüksek olacak sizler için

Kasım ayında burcunuzda Güneş Tutulması meydana geliyor, daha somut, elle tutulut gelişmelerin yaşanacağı bu ay, iletişim ve bilgi alış-verişlerinde yanılgılara dikkat etmek yerinde olacaktır. Yerinizde durmanızın zor olacağı, seyahat planlarınızın olacağı zamanlar. Hayatınızda bir değişim rüzgarı esmeye başlayacak fakat agresif etkilerde söz konusu. Değişime yaşadığınız yerden başlayabilirsiniz.

Yılın son ayında ikili ilişkileri ön plana çıkaracak bir tutulma gerçekleşiyor ikizler burcunda. Birlikteliklerde, ortaklıklarda zaman zaman gerginlikler olabilir. İş ile ilgili konularda çözülmesi gereken sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Ay sonuna doğru daha destekleyici etkilerin olabileceği, sorunların yavaş yavaş ortadan kalktığı zamanlar olacak…

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..