31 Aralık 2010 Cuma

Oğlak 2011


İyi Yıllar Herkese!

Ocak ayının ilk haftası burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşiyor ve hayatınızda yeni başlangıçlar ve değişimler için yer açmanız için uyarılarda bulunmakta. Dış görünümünüz, hayata karşı olan isteklerin, hedefleriniz ile ilgili destekleyici etkileri olacaktır. Dikkat çekici olacağınız, isteklerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşmaya başlayacaksınız. Yine bu ay Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 6 aylık zaman dilimi içinde, yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, ev içinde tadilat, gayrimenkul alım-satım konularında sizlere destekleyici etkileri olacaktır.

Şubat ayı iletişim yeteneklerinizi çok daha bir şekilde ortaya koyabileceğiniz, önemli konuşmalar, anlaşmaların olabileceği bir ay olacak. Ayın ilk yarısı kişisel kazançlarınız, bütçe konuları ön planda, sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir. Ayın ikinci yarısında ise başkalarına ait finans kaynaklarından çok daha rahat destek bulabileceksiniz. Eşinizin maddi durumu yine ayın ikinci yarısı ön planda olacak olan zamanlar. Krediler, burslar, alacak-verecek konuları gündemde.

Mart ayında, Uranüs’ünde Koç burcuna geçmesi ile beraber aile içinde özellikle beklenmedik, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin finansal konuları ile ilgili sürpriz haberler almaya başlayabilir, yaşam şeklinizde ve yerinizde ani değişimler meydana gelebilir. Ay sonuna doğru özellikle seyahatler, eğitim ve iletişim ile ilgili konular çok daha ön planda olarak gözükmekte.

Nisan ayına Merkür’ün geri hareketi ile başlıyoruz, evinizin içinde kullandığınız elektronik aletlerde bozulmalar, ev içinde iletişimde zaman zaman yanlış anlamalar, aksaklıklar meydana gelebilir ilk 3 haftalık süreç içinde. Ay sonuna doğru sizi zorlayan koşullar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Çocuklar ve aşk hayatınıza ilişkin konular ay sonuna doğru odaklanacağınız konular arasında.

Mayıs ayına geldiğimizde yalnız Oğlaklar için özellikle havada aşk kokusu var, birliktelikleri olanlar içinde oldukça romantik zamanlar geçirebilirler. Yeni hobiler edinebilir, çocuklarınız ile keyifli aktivitelere katılabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen Oğlaklar bu ay bazı haberler alabilir, girişimlerde bulunabilirler. Ay sonuna doğru sosyal çevrenizde hareketlenmeler başlıyor.

Haziran ayı gökyüzü adeta panayır yeri gibi. Hem Jüpiter burç değiştirmeye hazırlanıyor hem de 2 tane birden tutulma gerçekleşecek. Jüpiter’in Koç burcunda Boğa burcuna geçişi ile beraber hayattan çok daha fazla zevk alabileceğiniz, yalnız olanların kapılarını aşkın çalabileceği, hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebileceğiniz, çocuklar ile konulardan daha şanslı olacağınız bir 6 aylık süreç başlamış olacak sizler için. Riskli yatırımlardan, aktivitelerden kazanç sağlayabilirsiniz. Ayın ilk haftası İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması sorumlulukları hatırlatır nitelikte olabilir. Özellikle sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir, omuzlar, kollar, solunum organlarına dikkat etmekte fayda var, daha çok çalışmak,emek harcamak gerekebilir. İş ve çalışma koşullarınızda bir düzenlemeye girebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte daha kendi içinize kapanabileceğiniz, ökült, psikolojik, mistik, rüyalar, bilinç altı.. vb konulara ilginizin artabileceği, hayatınızda gelişen bazı olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sizler için bu biraz dinlenme ve enerji toplama süresi olarakta değerlendirebilirsiniz.

Temmuz ayında ise karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan yengeç burcunda ki Güneş tutulması ile beraber, ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşme gerektiren konular gündeme geliyor. Yalnız olanlar evliliğe adım atabilirler, yeni ortaklıklar kurulabilir, iş ve kariyer ilgilendiren konularda özellikle sorumluluklar biraz artabilir. Kötü giden ilişkiler ise bu tutulma sayesinde bitebilirde.

Ağustos ayında Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor, iletişim, eğitim, seyahatler ve uzak akrabalarla ilgili konularda stres yaratıcı, gecikmelerin olduğu zamanlar olabilir, ikili ilişkilerde özellikle gerginliklerden kaçınmak yerinde olacaktır. Zaman zaman sınırları zorlayabilirsiniz. Ay sonuna doğru seyahatler gündeme gelebilir, tatil için hazırlıklar yapabilirsiniz.

Eylül ayına geldiğimizde iş ve kariyerinize ilişkin konular bu ay çok daha fazla ön plana çıkacak. İş değiştirme, yeni işlere başlama, terfi etme, yeni projelere başlama açısından destekleyici etkiler altında olacaksınız.  Finansal olarak kaynaklarınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Yalnız alacak-verecek, krediler konusunda dikkatli olmakta yarar var.

Ekim ayında daha sosyal olacağınız, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizde çok daha fazla vakit geçireceğiniz, davetlere, organizasyonlara katılabileceğiniz zamanlar. İşten kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan rahatlıkla destekler bulabileceksiniz ekim ayında.

Kasım ayında Yay burcunda Güneş tutulması meydana gelecek, sezgilerinizin güçleneceği, biraz gizlilik içinde hareket edeceğiniz, kendinize dönük olacağınız, dinleneceğiniz, manevi olarak biraz hassas olabileceğiniz zamanlar. Sağlıkla ilgili olası problemlere çözüm arayabileceksiniz.

Yılın son ayına İkizler burcunda ki Ay tutulması ile giriyor ve seneyi kapatıyoruz. Hayatınızda kişisel gelişime çok daha fazla yer vereceğiniz, iş ve çalışma koşulları ile ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz, spor,diyet gibi programlara katılabileceğiniz, daha çok hizmet alıp, verebileceğiniz zamanlar. Sağlıkla ilgili bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..