31 Aralık 2010 Cuma

Kova 2011


İyi Yıllar Herkese;

Yeni yılın ilk haftasında Oğlak burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek, 12. evinizde olacak olan bu tutulma ile beraber biraz daha gizlilik içinde hareket edebilir, gizli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Sosyal olmaktansa biraz daha kendinize dönük ve hayatınızın kontrolü sizin elinizde değilmiş gibi olabilir bir süre. Ruhsal konularla ilgilenebilir, bilinç altı, rüyalar, psikoloji gibi alanlarla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olası problemlere çok daha kolay çözüm bulabilirsiniz. Bu ay yine Koç burcuna geçiş yapacak olan Jüpiter önümüzde ki 6 aylık süreçte bir çok iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iletişimde olacağınıza işaret etmekte. Web sitesi açabilir, blogda yazar olabilir, bir yayıncı ile anlaşıp kitabınızı bastırabilirsiniz. Bunun yanı sıra bol miktarda seyahat ve yakın çevre ile daha sıkı ve samimi ilişkiler kurabileceksiniz. Önümüzde ki 6 ay bu saydığım konulardan yana destekleyici ve şanslı bir süreçte olacaksınız.

Şubat ayının ilk yarısı burcunuzda ki yeni ay ile birlikte biraz gergin olmanın yanı sıra, yeni başlangıçlar yapabilir, sezgileriniz daha kuvvetli olabilir. Fakat ikili ilişkilerde agrsyona dikkat etmek yerinde olacaktır. Ay sonuna doğru finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor hatta etkilerini önümüzde ki ayda da hissedeceksiniz.

Mart ayına geldiğimizde Uranüs’ünde Koç burcuna geçişi ile beraber, farklı, sıra dışı kişilerle tanışabilir, pazarlama, tanıtım..vb konularla ilgilenebilir, yakın çevrenizde özellikle sürpriz değişimler ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine bu ay bazı seyahatler gündeme gelebilir, bol miktarda haber alacağınız bir ay olacak sizler için. Yine kardeşler ve komşularla ilişkilerde gündeme gelebilir.

Nisan ayı Merkür’ün geri gidişi ile başlıyor. Kullandığınız iletişim araçları ve yakın çevre ile olan iletişimde zaman zaman aksamalar, yanlış anlamalar olabilir. Bunun yanı sıra işiniz satış, pazarlama, tanıtım, reklam ise yine bu alanlarda zaman zaman stresli zamanlar meydana gelebilir ilk 3 haftalık süreç içinde. Özellikle yolculuklarda son kontrolleri yapmakta fayda var. Ay sonuna doğru bankacılık işlemleri, krediler, ödemeler ön planda.

Mayıs ayına geldiğimizde yuva aile konuları ayın ilk yarısı odaklanacağınız konular arasında yer alıyor, ayın ikinci yarısında ise iş ve kariyer konuları ön planda. Ev değiştirmek, taşınmak, tadilat..vb bu ay sizler için biraz yorucu olabilir.

Haziran ayında gökyüzü panayır yeri gibi adeta! Hem Jüpiter burç değiştirecek hem de 2 tane tutulma birden gerçekleşecek. Jüpiter’in boğa burcuna geçişi ile beraber yıl sonuna kadar yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat…vb konulardan yana oldukça şanslı olacaksınız. Eviniz içinde adeta bereket fışkıracak. Yılın ilk haftası ikizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile beraber eğer yalnız iseniz aşk okları sizleri vurabilir! Bunun yanı sıra ellerinizi kullanabileceğiniz yeni hobiler edinebilir, hayatın zevk veren keyifli yanlarını keşfetmeye daha uygun olabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar çocuklarının başarıları sayesinde daha mutlu olabilir, çocuk sahibi olmayı düşünenler bu tutulma zamanında çalışmalara başlayabilirler. Tabi bu tutulma birazda sorumluluklarınızı hatırlatır nitelikte olacak size, özellikle hedefleriniz konusunda. Ay sonuna doğru ise Yay burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasının etkisi ise hayatınıza yeni insanlar girebilir, yakın çevre ve arkadaşlarınızdan destek ve yardımı kolayca görebilirsiniz. Daha sosyal, hareketli cıvıl cıvıl bir süreç sizleri bekliyor olacaktır.

Temmuz ayının ilk haftasında Yengeç burcunda olacak olan Güneş tutulması ile birlikte hafiften gergin durumlar söz konusu. Özelikle sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte yarar var. Özellikle akciğer, karaciğer gibi organlara. Bunun dışında iş ve çalışma koşullarında stresli zamanlar, organize olmalı, dağılmamaya özen göstermelisiniz.

Ağustos ayına Merkür’ün başak burcun da ki geri gitmesi ile başlıyoruz, özellikle finans konularına dikkati çeken Merkür, unutulmuş, ödenmemiş bazı fatura, bor. Veya senetleri ortaya çıkarabilir. Başkalarına ait finansal kaynaklarla ilgili stresli zamanlar olabilir. Ay sonuna doğru olası problemler hızla çözülmeye başlayacak.

Eylül ayına geldiğimizde ayın ilk yarısı yine finans konuları gündemde fakat bu sefer stresli zamanlardan ziyade daha destekleyici etkiler devrede rahatça destek ve kredi bulabileceğiniz zamanlar. Önemli toplantılarda, görüşmelerde daha ikna edici ve kendinizi çok iyi bir şekilde ifade edebileceksiniz. Ayın ikinci yarısında ise iş ve kariyerinizi ilişkin konular ön planda. İş arayanlar kolayca iş bulabilir, iş değiştirmek isteyenler uygun etkiler altında olacaktır.

Ekim ayı yine iş ve kariyerinize ilişkin konuların ayın ilk yarısı gündemde olacağı zamanlar. Enerjinizin büyük bir kısmını iş ve kariyerinize ait konulara yönelteceksiniz fakat ilişkilerden yana da biraz agresif enerjiler söz konusu marstan dolayı, güç savaşlarına dikkat. Ayın ikinci yarısı arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler ön planda, arkadaşlarınızla daha çok bir araya gelebilir, davetlere, partilere katılabilirsiniz.

Kasım ayına geldiğimizde ise gökyüzünde Yay burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek, yalnız bu biraz gergin bir tutulma, sosyal ilişkilerde yanlış anlamalar, aldanmalar, bazen de işin ucunu bırakabileceğiniz zamanlar, sosyal ilişkileriniz ve özel hayatınız arasında bocalayabilirsiniz. Her 2 tarafı memnun etmek bazen zor siz hangi tarafı seçeceksiniz bakalım?

Yılın son ayı aralık ayını da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile bitiriyoruz. Yalnız olanlar için aşk, eğlenecek alan arayanlar için yeni sosyal çevreler ve hobi, çocuksuz olanlar için çocuk diyoruz ve bu yılı da geride bırakıyoruz.

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..