31 Aralık 2010 Cuma

Aslan 2011

İyi Yıllar Herkese!

Yeni yılda üzerinizde ağırlık hissinden kurtularak bomba gibi başlayacaksınız biliyorum son 6 ay özellikle gecikmeler, engellemeler, işler istediğiniz ivmede gitmemiş olabilir özellikle aralık ayında işle ilgili zaman zaman gecikmeler ve tempoda bir düşüş olmuş olabilir. Ocak ayındaki Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ile birlikte, iş ve çalışma hayatınızda yeniden bir düzenleme, elden geçirme süreci başlamış olacak. Bunun yanı sıra sağlığa biraz dikkat özellikle kemikler, dişler, tırnaklar, deri, cilt her zamankinden daha hassas olabilir. Ayın ikinci yarısı özellikle odak noktanız ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşme gerektiren durumlar olacaktır. Jüpiter’in Koç burcuna giriş yapması ile birlikte, yurt dışı ile ilgili konular, seyahatler, yabancılarla ilgili ilişkiler, hukuksal konularla ilgili destekleneceğiniz bir süreç olacak önümüzde ki ilk 6 aylık süreç içinde.

Şubat ayına girdiğimizde ise ayın ilk yarısı geçtiğimiz ayın devamı niteliğinde ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular daha çok gündeme gelirken ikinci yarısı hem önemli başlangıçlar yapmak hem de fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklik yapmak için uygun şartlarınız olacak. Bunun yanı sıra finansal konular ön plana çıkıyor, özellikle başkalarına ait finans konular, banka ile ilgili işler, krediler, ödemeler, alacak-verecek konuları

Mart ayında Uranüs’ünde Koç burcuna giriş yapması ile birlikte ideallerinizin boyutları ve onlara ulaşımla ilgili farklı metodlar denemeye başlayabilirsiniz, özellikle yurt dışı menşeli işler, yabancı uyruklu kişilerden beklenmedik sürpriz, destek ve fırsatlar görebilirsiniz. Bu ay ikna kabiliyetinizle bir çok işi çözüme kavuşturabilirsiniz

Nisan ayı gelişmeler biraz seyredebilir çünkü Merkür geri gitmeye başlıyor, ayın ilk yarısı özellikle iletişim gerektiren konular, ithalat,ihracat, eğitim ve seyahatleri ilgilendiren konularda gecikmeler, yavaşlamalar, aksilikler olabilir. Ayın ikinci yarısı işlerde hızlanma ve iletişim trafiğinizde artış başlıyor, önemli konuşmalar, sözleşmeler, toplantılar meydana gelebilir, yakın çevreniz ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Mayıs ayında boğa burcunda ki yeniay ile birlikte iş ve kariyer konuları ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni işler, kazanç kapıları, işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise daha çok eve ve yerleşime ait konularda beklentileriniz artabilir, evinizde değişiklikler yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Bu süreçte ev ve iş arasında denge kurmanız beklenecektir sizden.

Haziran ayı önemli bir ay çünkü gökyüzünde 2 tutulma birden gerçekleşecek. İlk tutulma ikizler burcunda ki Güneş tutulması, soysal çevreniz ve arkadaşlıklarınız bu tutulmada mercek altında, önemli projeler, yakın çevre ve arkadaşlarınız ile ortak projelerden kazanç sağlama konuları gündeme gelebilir. Hayatınızda yeni arkadaşlıklara yer açabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte, aşk ve çocuklarla ilgili gelişmelere işaret ediyor. Mesleki anlamda destekleyici etkisi olacak olan bu tutulmanın aşk hayatınızla ilgili özellikle gergin konuşmaları işaret edebilir. Jüpiter’in boğa burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki 6 aylık süreçte iş ve kariyerinizi işaret eden konularda özellikle oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu konularda şans sizden yana olacak.

Temmuz ayının ilk haftası yine bir tutulma gerçekleşiyor bu sefer Yengeç burcunda, bilinçaltı, rüyalar, psikoloji gibi konular ilginizi çekebilir. Uyku düzeninizde hafif bir bozulma olabilir. İnzivaya çekilip düşünmek için uygun zemin olacaktır. Ay sonunda burcunuzda gerçekleşecek olan yani ay ile birlikte, bir nevi uykudan uyanıp, kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilecek, özgüveniniz ve girişimci ruhunuz canlanmaya başlayacak.

Ağustos ayı finans konuları genel anlamda ön planda olacak, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilir, bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Merkür’ün geri gideceği bu alanda zaman zaman ödemelerde veya kazançların akışlarında gecikmeler ve stresli durumlar oluşabilir. Ay sonuna doğru bu konularla ilgili gecikmeler, stres yaratan koşullar  sona eriyor.

Eylül ayında ise; işten kazandığınız gelirleri arttırmanın yollarını bulacaksınız. Oldukça destekleyici etkiler altındasınız. Ayın ikinci yarısı kardeşleriniz, komşularınızı ilgilendiren konular daha çok gündeme gelebilir. Onlarla ilgilenmeniz, sorunlarını çözmeniz gerekebilir.

Ekim ayına geldiğimizde ise, marsın burcunuzda olacağı zamanlar zaman zaman agresyon yüklü olsanızda, hedeflerinize ulaşmak konusunda size cesaret ve motivasyon katacaktır. Yalnız küçük çarpma, kazalara karşı dikkat. Özellikle iş ile ilgili konularda abartılı davranışlara dikkat etmek yerinde olacaktır.

Kasım ayında sizleri bekleyen Yay burcunda gerçekleşecek olan bir Güneş Tutulması olacak, ilişkiler mercek altında ve gergin etkiler söz konusu. Finansal anlamda özellikle riskli girişimlerden uzak durmak yerinde olacaktır.

Yılın son ayında ise bu yılın son tutulması olan İkizler burcunda ki Ay tutulması ile yılı kapatacaksınız. Sosyal ilişkilerde denge teması ön planda. Gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Özellikle verilen sözler zamanında gerçekleşmeyebilir…

Bu yıl bir nevi gördüğünüz üzere tutulmalar yılı. Bir çoğunuz 2011 yılını hayatınızda uzun süre unutamayacaksınız…

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..