25 Nisan 2011 Pazartesi

25 Nisan-1 Mayıs Haftası Burç Analizleri




Lütfen Önce yükselen burcunuz sonra da burcunuza göre okuyun. 

Koç ve Yükselen Koçlar;

            Bu hafta genel olarak iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda güçlü kişilerle temas ve kontak halinde olacaksınız. Her ne kadar iş ile ilgili endişeli veya bekleme ihtimaliniz olan bir haberle ilgili telaşlı olsanız da kolaylıkla destek bulabileceksiniz. Zaten Merkür burcunuzda ileri de gitmeye başladı, artık rahatlıkla sözleşmelere imza atabilir, yeni işlere başlayabilirsiniz. Sadece hafta sonuna doğru özel hayatınıza dikkat etmekte yarar var, özellikle ilişkisi olanlar, araya soğukluk, mesafe girebilir, birbirinizi anlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Hayatınıza bir takım yenilikler katmak yeni başlangıçlar yapmak, harekete geçmek için büyük istekler duyabilirsiniz. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya sosyal ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda başlıyorsunuz, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, önemli görüşmeler, fikir alış-verişleri yapabilirsiniz, hafta ortasına geldiğimizde ise enerjinizde hafif bir düşüş seyredebilir, biraz yalnız kalmak, tek başınıza takılmak, içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise ay burcunuzda ilerleyeceğinden, heyecanlı, girişken, atak, hareketli olacak, bir nevi düşük enerji halini üzerinizden birden atacaksınız. İkili ilişkiler ve yaratıcılık gerektiren konularda genel anlamda şanslı olacak olsanız da yanlış anlaşılmalara veya anlatmalara karşı dikkatli olmakta yarar var.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta genel olarak, medya, tanıtım, pazarlama,ithalat, ihracat ve hukuksal konularla ilgili beklediğiniz desteği rahatlıkla bulabileceksiniz. Merkür artık ileri gitmeye başladı ve artık düşündüklerinizi çok daha net bir şekilde ifade edebilir ve dikkate alınabilirsiniz. Hafta sonuna doğru özellikle gizli kapaklı işler ve ilişkiler sizlere sorun olabilir, bir de sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya iş ve kariyer konularına yoğun bir şekilde başlıyorsunuz, daha çok ön planda olabilirsiniz bu konularla ilgili, bir takım yenilikler, yeni metotlar gündeme gelebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise, arkadaşlık ve sosyal ilişkiler ön plana çıkıyor, bir arkadaşınıza maddi manevi destek olmanız beklenebilir sizden. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yalnız kalmak, dinlenmek, tek başınıza olmak için ideal zamanlar. Hafta sonu özellikle sezgileriniz kuvvetlenebilir, gördüğünüz rüyalar içinde farklı bazı anlamlar barındırabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta genel olarak, bazı işlerinizi çok göz önünde herkesle paylaşarak değil de perde arkasından, pek kimse ile paylaşmadan gizlice yapmak isteyebilirsiniz, ki yapmak istediğiniz her ne ise bunun için rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yalnız özellikle hafta sonu özel hayatınız ile sosyal hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilir, sosyal hayatınızda bazı gerginlikler, yanlış anlamalar, mesafe koyma, soğukluk girme olayı vuku bulabilir, dikkatli olmakta yarar var. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya eğitim, seyahatler, yabancılarla veya yurt dışında ki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Keyifli bir başlangıç olacak sizler için, kendinizi enerjik ve rahat hareket edebilecek koşullar altında hissedeceksiniz. Hafta ortasında ise mesleki anlamda daha çok ön planda olabilir, organize etmeniz, yönlendirmeniz gereken koşullarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor fakat yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeçler;

Haftanın genelinde, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber ortak projeler içinde yer alabilir, önemli görüşmeler, fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Yalnız hafta sonu iş ve aile ortamı arasında ki dengeyi iyi kurmakta fayda var, özellikle iş anlamında size destek olmaya çalışan kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya finansal konular, ödemeler, banka işlemleri, harçlar, primler, ssk ile ilgili konularla ilgilenerek hızlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Hafta ortasına doğru geldiğimizde ise kafanızda bazı seyahat planları yapabilir, uzakta ki arkadaşlarınızdan veya akrabalarınızdan davetler alabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam gibi işlere başlamak için ideal zamanlar. Hafta sonu ise kariyerinizi ilgilendiren konular daha çok ön plana çıkmaya başlayacak, yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Aslan ve yükselen Aslanlar;

Haftanın genelinde birlikte çalıştığınız kişiler ile iş anlamında rahatlıkla destek alabilecek, olası bir takım sorunlar büyümden önüne geçebileceksiniz. Yaşça büyük otorite ve güç sahibi kişiler ile iletişimde olabilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin yeni yatırımlar, başlangıçlar dikkat çekecek bu hafta.  Yalnız hafta sonu özellikle, bilgi alışverişlerine, trafiğe ve akrabalık ilişkilerine dikkat etmekte fayda var. Özellikle yakın çevre ilişkileri üzerinizde sorumluluk bırakabilir. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular çok daha gündemde olacak. Bu konularla ilgili fikirlerinizi, düşüncelerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Hafta ortasına doğru geldiğimizde ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, ödemeler, banka işlemler, eşinizin veya ortağınızın finansal koşulları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise , yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Başak ve yükselen Başaklar;

Haftanın genelinde yabancılardan, yurt dışında yaşayan kişilerden veya uzak akrabalarınızdan destekler alabileceksiniz. Bunun yanı sıra, aşk hayatınıza ilişkin bir takım gelişmeler ön plana çıkabilir, sürpriz bir takım karşılaşmalar, tanışmalar yaşayabilirsiniz özellikle yalnız olanlarınız. Yalnız hafta sonu finansal konularda dikkatli olmanızda yarar var, harcamalarınızı denetim altına almanız biraz zorlaşabilir, borç alacak-verecek konuları gündeme gelebilir. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftanın ilk günleri spora veya diyete başlamak için harika zamanlar veya bu konularla ilgi araştırmalar yapabilirsiniz, birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel ilişkileriniz daha ön planda olacağa benziyor. Halledilmesi bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise tek başınıza hareket etmeniz biraz zor olarak gözüküyor, karşınızda  ki kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana destekleyici etkiler devrede olacak. Hafta sonuna geldiğimizde ise harcamalar ve finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Haftanın genelinde alım, satım, kredi, finansal konular ve aile ile ilgili konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bu hafta özellikle bir danışmandan veya ilgilendiğiniz konu her ne ise işin ehli birinden fayda görebileceksiniz. Haftanın ilk günleri, aşk, çocuklar ve hobilerle ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Özellikle yalnız olanlar birkaç gün gözlerini dört açabilirler, çocuk sahibi olmak için harekete geçebileceğiniz güzel birkaç gün var önünüzde. Hayattan çok daha fazla zevk ve keyif alabileceksiniz. Hafta ortasına geldiğimizde iş ve çalışma ortamınız ön plana çıkmaya başlıyor, tembellik veya yavaş hareket etmekten kaçınmakta yarar var, birlikte çalıştığınız kişilere yardım ve destekte bulunabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor, bu konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Birliktelikleri olanlar özellikle ilişkilerden yana dikkatli olmaları gereken bir hafta sonu, mesafe, soğukluk, aşırı eleştirel tavırlar sizleri zor duruma sokabilir.

Akrep ve yükselen Akrep;

Bu hafta genel olarak, güçlü kişilerden önemli faydalar sağlayabilirsiniz. Partnerinizden veya ortağınızdan rahatlıkla destek bulabileceksiniz. İletişim, bilgi alış-verişi akışı bu hafta oldukça rahat olacağa benziyor. Haftanın ilk birkaç günü evinizle veya ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir, evde yapılması, tamamlanması gereken işler gündemde olabilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşktan yana şanslı olabileceğiniz birkaç gününüz olacak, hayattan daha çok keyif alabilecek, yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı sağlayabileceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza biraz dikkat etmenizde yarar var, önemsemediğiniz, göz ardı ettiğiniz bir konu canınızı sıkabilir, iş ilişkisi kurduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Aşırı eleştirel, soğuk tavırlardan kaçınmak yerinde olacaktır.

Yay ve yükselen Yaylar;

            Haftanın geneli, önemli iş görüşmeleri, projeler, toplantılar, sunumlar ön planda olacak. Bu konularla ilgili özellikle size finansal anlamda destek sağlayacak keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günleri iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, telefonunuz her zamankinden daha çok çalabilir, bilgi alış-verişlerini organize etmeniz gerekebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise yuva, aile, yerleşim konuları dikkat çekmeye başlıyor. Aile bireylerinize yardım etmeniz, onlarla ilgilenmeniz gerekebilir, bu kişi ev arkadaşınızda olabilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise, aşkla ilgili konularda heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz fakat ilişkileri dengede tutmak önemli olacaktır. Özel hayatınızda aşırı eleştirel tavırlar yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissediyor iseniz eğer hafta sonu bunu kırabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Haftanın genelinde yeni bir takım başlangıçlar yapmak, ilişkiler kurmak için destekleyici etkiler devrede olacak. Özellikle çocuk sahibi olanlar, onların bazı girişimleri veya başarıları ile gurur duyabilirler. Haftanın ilk birkaç günü finansal konular ön planda olacak. Genel anlamda olumlu etkiler hakim. Hafta ortasına geldiğimizde ise iletişim trafiğinizde ciddi bir artış başlıyor, telefonunuz daha çok çalabilir, önemli mail-alış*verişleri dikkat çekebilir, seyahat planları ön planda olabilir. Hafta sonuna ise, aile, yerleşim konuları dikkat çekmeye başlıyor, evinizde tamamlanması gereken işler, tadilat, yer değiştirme işleri ile ilgilenebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kovalar;

Haftanın genelinde, gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı çok fazla ön plana çıkartmak istemeyebilir, planlar yapabilir fakat bunu çevreniz ile paylaşmak istemeyebilirsiniz. Haftanın ilk birkaç günü daha özgür, rahat bir şekilde hareket edebilir, kendinizi, isteklerinizi, arzularınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Hafta ortasına geldiğimizde ise finansal konular ön planda olmaya başlıyor, kazançlarınız, yatırımlarınız dikkat çekebilir, bütçenizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yakın yerlere seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor, seyahat planları yapabilirsiniz. Önemli fikir alış*verişleri yapabilir, yakın çevreniz ile ilişkileriniz önem kazanmaya başlıyor.

Balık ve yükselen Balıklar;

Haftanın genelinde, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan rahatlıkla destek görebileceksiniz. Yaratıcı fikirleriniz ile çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. . Yalnız haftanın ilk birkaç günü özellikle haftaya adapte olmakta zorlanabilir, yalnız kalmak isteyebilir, uyku halini üzerinizden atmanız zor olabilir, daha içe kapanık geçecek bu birkaç günden sonra hafta ortasına geldiğimizde üzerinizde ki bu enerjiyi atıyor ve kendinize gelmeye başlıyorsunuz. Sezgileriniz özellikle oldukça güçlenebilir size yol gösterici olabilir, yeni başlangıçlar veya girişimlerde bulunmak içinde ideal zamanlar olacak. Hafta sonuna geldiğimizde ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak olsa da, siz yine de tedbiri elden bırakmayın, harcamalarınızı denetim altına alın, boyunuzu aşan harcamalardan kaçının.

17 Nisan 2011 Pazar

18-24 Nisan Arası Gökyüzü Gündemi




Hem Güneş hem de Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ediyorum. Yükselen burcunuzu bilmiyor iseniz, bana ulaşın kısmından doğum yeri, doğum saati ve tarihinizi bana bildirerek öğrenebilirsiniz....

Koç ve yükselen Koçlar;

Haftaya Terazi burcunda gerçekleşen dolunayın etkisi ile başlıyoruz.  bu dolunayda Neptün güzel etkileri ile etkin olacak. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konuların aydınlanacağı bu dolunay zamanında, hayal gücünüz ve yaratıcılığınız artacak, sezgiler her zamankinden daha da kuvvetli bir şekilde çalışabilir. Eşinizle veya partnerinizle oldukça romantik ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz, eğer aranız bozuk ise tamir etmek ve barışmak, olası problemler sona erdirmek için harika zamanlar. Bu dolunay zamanı işin içinde Satürn-Mars etkinliği de olduğundan bir frenleme mekanizması da ortaya çıkabilir, ilişkilerden ortaklıklarla ilgili konularda bir uyarı, ikaz, dikkat uyarısı alınabilirde. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ile birlikte Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber odak noktanız finansal konular olmaya başlayacak. bütçenizi daha çok nasıl genişletebileceğinizi, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacak belki de birikimlerinizi değerlendirmek adına atılımlar yapacaksınız. Başkalarına ait finansal kaynaklarla ilgili önemli gelişmeler, krediler, primler, borçlar, vergilerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz önümüzde ki 1 aylık süreçte. 22 Nisanda Merkür gerilemesi sona eriyor ve gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapıyor ve 16 Mayısa kadar bu burçta hareketine devam edecek. Bu etki ile sahne ışıkları birden üzerinize gelmeye başlayacak. 16 Mayıs’a çekiciliğinizin ve çekim gücünüzün artmaya başladığına şahit olabilirsiniz, dış görünüşünüzde bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Bu süreç ilişkileri başlatmak adına harika zamanlardır fakat biraz havai gönüllü olabilir, ilişkileri hızlı ve çabuk bir şekilde tüketebilirsiniz. Dikkatli olun. Kısa dönemli flörtöz bir kişiye bürünebilirsiniz. Ama genel anlamda aşkla ilgili konularda şans sizden yana olacaktır. Haftaya ödemeler, finansal konular, bankacılık işlemleri, primler..vb konularla ilgilenerek başlıyorsunuz, hafta ortasına geldiğimizde yabancılarla ilişkiler, tanıtım, pazarlama, reklamcılık ve akrabalarla ilgili bir takım konular ön plana çıkmaya başlıyor. Aklınızdan bazı seyahat planları yapabilirsinizde. Hafta sonu ise iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularla ilgili ciddiyet ve dikkat gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Normalde heyecanlı, eğlenceli yapınız yerine hafta sonu daha mesafeli, dikkatli, ağırkanlı olabilirsiniz, özellikle kalabalık ortamlar içerisinde…

Boğa ve yükselen Boğalar;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Bu dolunay çalışma ortamı, sağlık ve günlük işlerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş hazırlama niteliğinde olacak. Neptünün etkin olması, sosyal ve arkadaş çevrenizden umulmadık bir güzellikle karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Önemli bir davet veya organizasyona katılabilirsiniz. Eğer kilo vermeyi planlıyorsanız dolunay buna başlamak için ideal zaman, elinizde ki bir projeyi veya işi bitirebilir yeniler için yelken açabilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. İşin içinde Satürn-Mars etkileşimi de olduğundan dolayı, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin bir frenleme mekanizması devreye girebilir, minik uyarılar alabilirsiniz. 21 Nisan’da Güneş’in burcunuza geçmesi ile birlikte bir nevi uykudan uyanma dönemine gireceksiniz. Önümüzde ki 1 ay daha aktif, enerjik, yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için bir çok fırsatınız olacak. Bu yeni başlangıçlarınız özellikle finansal anlamda size olumlu geri dönüşleri olacak, spot ışıkları sizin üzerinizde! Dikkatleri rahatlıkla üzerinize toplayabileceksiniz. Fakat özel hayatınız, aşk ile ilgili konularda ne yazık ki bu kadar olumlu şeyler söyleyemeyeceğim.Venüs 16 Mayıs’a kadar Koç burcunda hareket edecek,  İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs haritanızda kendini rahat bir şekilde ortaya koyamayacak olan bir bölgede seyahat edecek, bu dönem yalnız olan Boğalar platonik aşklara kendilerini kaptırabilirler, ilişkileri olanlar minik bir kriz atlatabilirler, olası ilişkilerden uzaklaşmak ve soğumakta ihtimaller arasında yer almakta. Özel hayatınıza ilişkin bir takım gelişmeler çok fazla kontrolünüzün altında olmayabilir, koşulları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz.  22 Nisan’da Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. Dedikodular, yanlış anlamalar hayatınızdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başlıyor. Haftaya ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularla ilgilenerek başlıyorsunuz, partneriniz veya ortağınızla aranızda önemli bir takım konuşmalar, fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, bütçenizi bir nevi gözden geçirme, ödemelerinizi dikkatli bir şekilde planlama zamanı. Borç alacak-verecek konuları gündeme gelebilir. Hafta sonuna geldiğimizde uzak yerlerde ki kişiler ile önemli haberleşmeler, akrabalarla ilgili bir takım gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Önemli pozisyonda ki kişilerden ciddi, akla yatkın önemli fikirsel destekler alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Bu Eros’un aşk oklarından birinin sizi vurabileceğine işaret ediyor ama dikkat bu kişi ile aranızda mesafe olabilir. Romantik zamanların ve yaratıcılığınızın çok güçlü olacağı bu dolunay zamanında, çocuklarla ilgili güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve bu dolunay zamanı özel biriyle tanışırsanız bu kişi sanatsal veya şairane yetenekleri olan, hassas ve duygusal biri olacaktır. Yalnız minik bir hatırlatma aynı zamanlar, Satürn-Mars gerginliği de etkinleşmeye başlıyor, özellikle özel hayatınıza ilişkin bir frenleme, kendinizi geri çekme, durumu da yaşayabilirsiniz. Aşırı sosyal ve hareketli halinizi bir süreliğine geri çekebilirsiniz. 21 Nisan itibari ile Güneş’in boğa burcuna geçişi bu hızlı ve aksiyon dolu geçirdiğiniz son 2-3 ayın acısını çıkartmanız adına dinlenmek için harika fırsatlar bulabileceksiniz. Önümüzde ki 1 ay hayatınızda ki gelişmeleri ağırdan almak, yavaş hareket etmek, içe kapanmak ideal olacaktır. Bu dönem biraz daha içinize dönerek kendinizi tartabilir, ne yöne doğru gittiğiniz konusunda öz eleştiri yapabilirsiniz.Ego ve kimliğiniz hayatınızda 2. plana itilebilir.  Tabi bir diğer olası etkisi de tembelliğe biraz daha prim vermek ve uyku düzeninizi bozmakta olabilir. 22 Nisan’da Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Bu günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Sosyal hayatınız ve arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor, özellikle yakın arkadaşlarından birisinin özel hayatına ilişkin gelişmeler sizi yakından ilgilendirebilir. Eğer yalnız iseniz, katılacağınız bir davet, organizasyon, partide tanışacağınız biri ile flört etmeye başlayabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizi yöneten, idare eden siz olacaksınız. Bu genel etkilerden bahsettikten sonra bu haftanın detaylarına göz atalım, haftaya iş ve çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler daha ön plana çıkacak. Grup çalışmalarından rahatlıkla verim elde edebilirsiniz. Yalnız sağlığınıza önümüzde ki birkaç gün dikkat etmekte yarar var. Günlük yapmanız gereken bir takım işlerinizi düzene koymanın tam zamanı. Hafta ortasına geldiğimizde ise ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor. Tek başınıza hareket etmeniz biraz zor olacak fakat ilişki içinde olacağınız kişilerden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde harcamalar, ödemeler, finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Sürpriz, beklenmedik bazı harcamalar ve ödemeler canınızı sıkabilir. Finansal anlamda biraz dikkat.

Yengeç ve yükselen Yengeçler;


Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  4. evinizde olacak olan bu dolunay zamanı evinizde uzak mesafeden gelecek olan birilerini ağırlayabilir, misafir edebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de evinizin su tesisatıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde daha yumuşak havalar esmeye başlıyor, olası problemler belki de dışarıdan birilerinin desteği sayesinde çözüme kavuşmaya başlıyor.Satürn-Mars ikilisinin gerginliğinin de etkinleşeceği bu zamanlar, evinizde tadilat, onarım gibi girişimlerde bulunabilir, kaza, düşmeler, çarpmalar, ateşle ilgili dikkatli olmakta fayda var. Aile içerisinde bir taraftan denge ve huzur bulmaya çalışırken bir taraftan da sınırları çok fazla zorlamamaya dikkat edin. 21 Nisanda Güneş, Boğa burcuna geçiş yapıyor ve burada hareketine 1 ay devam edecek.  sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız, dahil olduğunu sosyal gruplar olacak. Daha hareketli, yardımlaşmanın esas olduğu bir süreç olacak sizler için.Kimliğinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.  Aynı gün Venüs’te Koç burcuna geçiş yapacak ve 15 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek. İş hayatınızda daha iyimser, hareketli, pozitif, yeniliklere, yeni deneyimlere açık olacaksınız. Tavır ve davranışlarınızla çok daha dikkat çekeceksiniz. Merkür gerilemesi de son bulduğundan dolayı bugün iş ve kariyerinizle alakalı değişimler, terfiler, yeni işlere başlamak için elde edeceğiniz fırsatları rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.
Genel etkilerden bahsettikten sonra şimdide bu haftanın detaylarına göz atalım, haftaya aşk ve çocuklarla ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda önümüzde 2-3 günlük süreçte genel anlamda şanslı etkiler söz konusu, tabi sadece aşk değil hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, hayattan daha çok zevk almanızı sağlayacak keyifli zamanlar geçirebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde, iş ve çalışma ortamınız dikkat çekmeye başlıyor, iş ile ilgili bir seyahat gündeme gelebilir, yaptığınız iş ile ilgili önemli görüşmeler, toplantılar, irtibatlar sağlayabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, ilişkiler ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor. Partnerinizle ilgilenmeniz, ona destek olmanız gereken koşullar olabilir. Karşınızda ki kişilerle ortak paydada buluşmak, barış zemini içinde görüşmek daha olası olarak gözüküyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  3. evinizde olacak olan dolunay, yakın çevreniz ve komşularınız ve başkalarına ait finansal konuları hedef alacaktır. Yakın çevrenizden rahatlıkla destek alabilecek, kardeşlerinizin sağlık veya iş hayatlarına ilişkin olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine olumlu yazışmalar, haberleşmeler olabilir. Yalnız Satürn-Mars gerginliğinin etkinleştiği bu günlerde, trafikte dikkatli olmalı, aracınızın bakım ve onarımını yaptırmalı gerekli ise bakımdan geçirmekte yarar var. 21 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki ay odak noktanız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Kendinizi, kimliğinizi bu konularda çok daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İş arıyor iseniz bu bir aylık süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine üstlerle ilişkiler, onlardan destek almak çok daha kolay olacaktır. Hareketleriniz ve tavırlarınızda göz önünde olacaksınız. Çalışanlar ise terfi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak, özellikle iş hayatınıza ilişkin konular için kadınlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Yine keyifli seminerlere katılabilirsiniz. Venüs 16 Mayıs’a kadar Koç burcunda seyahat edecek, bu tarihe kadar minik bir şehir dışı kaçamağı yapabilir, seyahatlere hayatınızda daha fazla yer verebilirsiniz, hatta bu seyahati hayatınızda özel biri var ise onunla birlikte yapabilirsiniz. Yine bayan akrabalar, kuzenler, halalar, teyzelerle ilgili bu tarihe kadar bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. .  22 Nisan’da Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, gecikmeler, engellenmeler, bozulmalar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. İletişim, bilgi, elektroniklerle ilgili konular rayına oturmaya başlıyor. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri ev, yuva, aile ile ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Evinize ait bakım, onarım, temizlik, düzenleme gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşk, hobileriniz ve hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar ön plana çıkacaktır. Yalnız olanlar aşk konularında önümüzde ki birkaç gün kendilerini şanslı hissedebilirler, minik yakınlaşmalar olabilir. Hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise, öncelikle sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, onlarla fikir alış-verişleri görüşmeler hafta sonuna damgasını vuracak konular arasında yer almakta.

Başak ve yükselen Başaklar;

 Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.   Bu dolunay zamanı partneriniz sürpriz bir hediye ile sizi şaşırtabileceği gibi, sizin bir sıkıntınız veya derdiniz içinde destek olmaya hazır bir vaziyette olacaktır. Para kazanmak için hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanabilir, sezgileriniz sayesinde doğru kararlar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı bir danışmandan destekte alabilirsiniz. Yalnız Satürn-Mars ikilisinin gerginliğinin etkinleşeceği bu zamanlar, mali anlamda gereksiz riskler almaktan kaçınmakta yarar var, finansal anlamda sürpriz gelişmeler karşısında ani patlamalardan ve çıkışlar yapmamakta fayda var. 21 Nisan’da Güneş’in boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, seyahatler, eğitim, seminer, tanıtım, reklam, pazarlama ile ilgili konular olacaktır. Bu bir aylık süreçte konumunda iyi, bilgili ve güçlü kişilerden önemli ve güzel destekler alabilirsiniz. Algılarınız açılabilir, rüyalarınız haber verici nitelikte olabilir. Felsefe, din gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bu bir ay hayatınıza yeni bilgiler katma, yeni bir şeyler öğrenmek için oldukça ideal olarak gözükmekte. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor  lişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek, partnerinizin finansal konuları ile ilgili olumlu güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz, eğer ortaklıklardan kazanç sağlayan biri iseniz, bu dönem kazançlarınızda ciddi bir artış olabilir. Bunun yanı sıra ödemelerinizi rahatlıkla yapabilir, borçlarınızı kapatmak adına güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri haberleşme ve iletişim trafiğiniz oldukça artıyor, telefonunuz sürekli çalışabilir, hızlı bir bilgi alış-verişi içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yine kardeşleriniz ve yakın çevreniz komşularınızla ilgili bir takım gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise, yuva ve aile konuları daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizle ilgilenebilir, ailenize ilişkin bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise aşk ve hobilerinizi ilgilendiren konular daha gündemde olacak. Hafta sonu kalabalık ortamlara girmek, davetlere katılmak, eğlenceli aktivitelere zaman ayırmak için ideal zamanlar olacak sizler için. Eğer yalnız iseniz minik flörtöz yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  Elinizde kalan işleri bitirmek, tamamlamak için harika bir zaman. Sezgileriniz bu dolunay zamanı size yol gösterici olabilir, Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma ve aslında bir nevi kendinizi gösterme zamanı. Bu dolunay zamanı yeni tanışacağınız, karşılaşacağınız kişilerin üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz. Fakat Satürn ve Mars gerginliği de iyice etkinleşmeye başlıyor, ikili ilişkilerde zorlayıcı etkiler söz konusu, partneriniz veya ortağınızla münakaşa etmekten kaçınmalı, aranızda birbirinize ultimatom verici yaklaşımlar sizleri zor duruma sokabilir. Sakinliği korumakta ve mantıksal yaklaşımlarda bulunmakta yarar var. 21 Nisanda Güneş Boğa burcuna geçecek ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız ve kendinizi ortaya koyacağınız konular finans, ödemeler, primler, krediler, burslar, alacak verecekler, banka, muhasebe ile ilgili konular olmaya başlayacaktır. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor  ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek bu sizler için harika bir haber ortaklıklarda ve partnerinizle aranızda zaman zaman rekabet havası yaratacak olsa da orta yolu bulmanız genel anlamda daha kolay olacaktır. Bu süreçte önemli ortaklıklar başlayabilir, barış zemini çok daha rahat kurulabilir. Yalnız olanlar özellikle çok daha kolay partner bulabilirler kendilerine. Karşınızda ki kişilerin çekim alanlarına rahatlıkla kapılabilir, etkilenebilirsiniz. Romantik anlamda etkilenmeye daha müsait olacaksınız. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri finansal konular, bütçe hesaplamaları, mal kaynaklar öne çıkmaya başlıyor. Kazançlarınızı arttırmak, yeni bir takım eşyalar almak için ideal zamanlar. Hafta ortasına geldiğimizde ise iletişim trafiğiniz hızla artmaya başlıyor, , hızlı bir bilgi alış-verişi içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yine kardeşleriniz ve yakın çevreniz komşularınızla ilgili bir takım gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonunda ise sosyal ve hareketli olmak yerine, daha çok evinizde vakit geçirebilir, evinizle ilgili bir takım düzenlemeler, minik onarım ve tamirat konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ailenizle de aynı şekilde birlikte daha çok vakit geçirebilir, önemli bazı konuları masaya yatırıp konuşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Farkında olmadan hakkınızda dönen bir takım gizli oyunları ve fısıltıları görebilir, duyabilirsiniz. Büyük bir keyifle önemli bir işi veya projeyi bitirmenin eşiğinde de olabilirsiniz. Korkularınızı ve endişelerinizi yenmek veya onlarla yüzleşmek için harika zamanlar. Gizli bir takım işler, gizli, perde arkasından dönen bir takım olaylar, konular bu dolunayın konusu içinde yer alacaktır. Belki de büyük bir sırrın paylaşımcısı olacaksınız. Bu dolunay aslında kötü bir takım alışkanlıklarınızı geride bırakmak için de size destek olabilir, mesela sigara, alkol gibi. Satürn ve Mars’ın gerginliğinin etkinleşeceği bu günlerde sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var, özellikle bel bölgenize ve kemiklerinize. Şartları koşulları çok fazla zorlamadan, size yol gösteren kişileri can kulağı ile dinlemenizde fayda var. 21 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay odaklanacağınız konular, partneriniz ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular olacaktır. Bazılarını söz, nişan, evlilik için adım atabilir, önemli ortaklıklar kurmak için teklifler alabilirsiniz. Yalnız olanlar için aslında şanslı bir süreç gibi gözükmekte. Tek başınıza hareket etmek yerine, hayatınızda rahatlıkla destek bulabileceksiniz, ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yönetken tavrınızı daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.  22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor  ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı günlerde Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek, yeni iş teklifleri, yeni projeler gündeme gelebilir bu tarihe kadar. Bunun yanı sıra iş ve çalışma ortamınıza bir dinamizm ve hareket geliyor, daha sıcak ve spontane davranışlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilecek, rahatlıkla başarıyı yakalayabileceksiniz. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri bireysel istekleriniz, arzularını ön planda olacak. İsteklerinizi çevrenizdeki kişilere daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız dikkat çekici nitelikte olabilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise, finansal konular, kazançlar, harcamalar ön plana çıkmaya başlayacak. Bütçeniz dikkat sinyalleri vermeye başlayabilir. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını düşünebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimize ise, minik bir şehir dışı kaçamağı size iyi gelecektir. Eğer böyle bir fırsatınız olmaz ise, komşularınız ve yakın çevrenizde ki kişiler ile bir araya gelebilirsiniz, önemli bilgi alışverişleri gündeme gelebilir, alacağınız bazı iş ile ilgili haberlerle yeni haftaya hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz.

Yay ve yüksele Yaylar;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Bu ışıltılı ve kalabalık bir organizasyona davet olabilir, etkilenebileceğiniz özel bir gece de olabilir. Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Neptün, bir seyahat ihtimalini de cepte bulundurmakta. Yalnız Satürn ve Mars arasında ki gerginliğinin etkinleşeceğinin bu günlerde, özel hayatınız ve sosyal yaşamınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Ani sert çıkışlar, öfkeyle yaklaşımlar sizi zor duruma sokabilir, sizi düşünen yakın bir dostunuz veya arkadaşınızdan önemli öğüt ve tavsiyeler alabilirsiniz, kavga ve çekişmeli ortamlardan uzak durmakta fayda var. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve çalışma koşullarınız, sağlığınızı ve günlük işlerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Özellikle iş arayanlar bu dönem türlü görüşmelere gidebilirler, sağlıkları ile ilgili bir check-uptan geçebilirler, diyet veya spora başlayabilirler. Çalışan arkadaşları çok daha yoğun bir iş temposu beklemekte, kendilerini şimdiden hazırlasınlar. Birlikte çalıştıkları kişileri çok daha rahat bir şekilde organize edebilir, yönlendirebileceksiniz. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyo İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak ve 16 Mayıs’a kadar seyahatine devam edecek,  flörtöz etkiler devrede olacak, türlü aşk oyunları içinde bulabilirsiniz kendinizi. Hazır Merkür’de düzelmişken bu enerjiden olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Tabi sanatsal faaliyetler ve yaratıcılık içinde destekleyici etkileri olacaktır. Ama genel anlamda aşktan yana oldukça şanslı olacaksınız. Yine hamilelik, çocuklarla ilgili konularda da genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri biraz içe kapanık, kendinize dönük ve uykuyla ilgili problemler olabilir. Haftaya adapte olmak kısacası sizler için biraz daha zor fakat hafta ortasına geldiğimize gayet enerjik, dinamik,hareketli olmaya başlıyorsunuz. İsteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak hatta rahatlıkla bunları kabul ettirebileceksiniz. Hafta sonunda ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, hesap kitap zamanı olabilir sizler için, hafta sonu yapacağınız alış-verişte dikkatli olmakta yarar var, her gördüğünüzü alma eğiliminde olabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. 10. iş ve kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay,önemli bir işin artık sonuna geldiğinize işaret edebilir ve tabi yeni bir kariyer sürecinin kapılarının aralandığının da. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir iş teklifi gelebilir veya yaratıcılığınızı rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz. Bu dolunayda ışıklar sizin üzerinde parlayacağı için, önemli bir takdir, teşekkürde alabilirsiniz. Bu dolunay her halukarda keyifli etkileri mevcut. Fakat Satürn ve Mars gerginliğinin etkinleşeceği bu günler, özel hayatınız ile iş hayatınız daha doğrusu ev hayatınız ile iş hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerektiğini hatırlatır nitelikte. Bu konularla ilgili eleştiriye maruz kalabilirsiniz, aşırı girişken yapınızı birazcık frenlemeniz gerekebilir. Üstlerle tartışmaktan, haklı-haksız muhabbeti yapmaktan kaçınmalısınız. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, hobiler, size zevk veren eğlenceli konular olacaktır. Bu bir ay eğer yalnız iseniz aşk, flört hayatınızda ciddi bir hareketlenme hissedebilirsiniz, çocuk sahibi olmak isteyenler önümüzde ki 1 aylık süreçte girişimlerde bulunabilirler. Yeni hobiler edinebilirler, zevkli ve keyifli uğraşlara daha çok yönelebilirler ve kendilerine tembellik yapmak hakkını daha çok  verebilirler. Yine yaratıcı bir takım çalışmalara başlamak için de destekleyici etkiler olacaktır. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte artık evinizi daha da güzelleştirmek için bir takım girişimlerde bulunabilir, taşınma, yer değişikliği için adımlar atabilirsiniz. Eviniz içinde daha çok eğlenebileceğiniz, keyifle zaman geçireceğiniz şartlarınız olacaktır, Venüs 16 Mayısa kadar Koç burcunda seyahat edecektir. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri sosyal, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilir, arkadaşlarınızla ilgilenmek, onları organize etmeniz gerekebilir. Hafta ortasına geldiğinize üzerinize bir yorgunluk çökmeye başlayabilir ve birkaç günlük enerjinizde düşüş hissedebilirsiniz. Sağlığınıza önümüzde ki birkaç gün dikkat etmenize yarar var, biraz daha içe kapanık, sosyal olmak yerine daha çok kendinize zaman ayırabilirsiniz. Fakat hafta sonunda geldiğimizde, kendi istekleriniz ve yapmayı planladıklarınız gündeme gelmeye başlıyor. İsteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyacak, ciddiyetle ve sıkı çalışma ile rahatlıkla elde edebileceksiniz.

Kova ve yükselen Kova;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz. Sezgileriniz kuvvetlenebilir, gördüğünüz rüyalar türlü imgelemlerden oluşabilir. Akrabalarınız ile ilgili bir takım gelişmeler yaşanabilir, olası bir sorun için bir uzlaşma ortamı oluşabilir. Önemli kişilerden önemli destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir, seyahatler, fikir ve bilgi alış-verişleri gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra Satürn-Mars karşıtlığının etkinleşeceği bu günlerde trafikte dikkatli olmakta yarar var, özellikle yorgun veya alkollü araç kullanmayın, eğer aracınızın bakım zamanı gelmiş ise mutlaka gerekli bakımınızı yaptırın.   21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular olacaktır. İleriye yönelik neler yapmak isteyeceğini düşünebilir, planlar yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız ve uygulamaya koyacağınız kararların meyvelerini 6 ay sonra almaya başlayacaksınız. Taşınma, yer değiştime, evinizi yenileme, alım-satım konuları yine önümüzde ki 1 aylık süreçte ilgileneceğiniz konular arasında yer alabilir. 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte kardeşleriniz, yakınlarınız ve komşularınızla birlikte daha sıcak ve samimi ilişkiler kurmanız konusunda size destek olacaktır. Sorunsuz ve keyifli seyahatler yine kapınızda olacak. Güzellik, estetik, dekorasyon, sanatsal..vb bir takım konularla ilgili araştırmalar yapabilir, kursa başlayabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri iş ve kariyerinize ilişkin konular çok daha ön planda olacaktır. Üstlerinizle ilişkileriniz daha ön planda olacaktır. Hafta ortası itibari ile sosyal ve arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor, davetler, organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Tabii bu kadar büyük çaplı olmak zorunda değil, arkadaşlarınızla bir araya gelerek eğlenceli zamanlarda geçirebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, sizler için dinlenmek için ideal olacak, içe dönük, sosyal olmaktan uzak, bol bol okuyarak, kendinizle baş başa kalarak, neler yapmak istediğinizi gözden geçirerek geçirebilirsiniz. Tabii bu arada soğuk algınlığına karşı dikkatli olmakta yarar var.

Balık ve yükselen Balık;

Haftaya Terazi burcunda ki Dolunay’ın etkisi ile başlıyoruz.  Krediniz onaylanabilir, eşinizin veya ortağınızın maddi hayatında nefes aldırıcı güzel bir gelişme meydana gelebilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanabilir, destek görebilirsiniz. Fakat unutmamak gerekir ki, Satürn ve Mars’ın gerginliği etkinleşmeye başlıyor, özellikle finansal anlamda gereksiz risklerden, yatırımlardan uzak durmakta fayda var, bunun yanı sıra mali konularla ilgili tartışmalı ve gergin ortamlar oluşabilir, keyfiniz kaçabilir veya sizi frenleyecek bir takım koşullarla karşılaşabilirsiniz. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber 1 ay boyunca iletişim, eğitim, seyahat, kardeş ve komşularınızla ilişkileriniz ön planda olmaya başlayacak. Yeni bir eğitim ve kursa başlamak, yeni şeyler öğrenmek için harika bir zaman dilimi. . 22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Aynı gün Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte  Eğer iş değişikliği yapmak istiyorsanız bugün ve takip eden süreçte yapabilirsiniz. Yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilir, kendinize yeni giysiler almak için gardrobunuzda yer açabilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız alış-verişler sizi büyük keyif verecektir. Genel etkilerden bahsettikten sonra gelelim bu haftanın detaylarına, haftanın ilk günleri yabancılarla ilişkiler, uzak yerlerde ki kişiler ile haberleşmeler ön planda olacaktır. İşiniz tanıtım pazarlama, ithalat, ihracat ile ilgili ise haftanın ilk günleri sizler için destekleyici etliler olacaktır. Hafta ortası itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konular çok daha ön plana çıkmaya başlıyor. Özellikle üstlerinizden rahatlıkla destek alabileceksiniz, iş yerinizde bir takım minik değişiklikler meydana gelebilir, daha çok kalabalıklar içinde yer alabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, sosyalleşmek, arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmek, partiler ve organizasyonlar içinde bulunmak için çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz…

15 Nisan 2011 Cuma

18 Nisan Terazi Burcunda Dolunay




Hepinize Merhaba;

            18 Nisan’da sabah karşı 04:45  sularında Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yalnız bu dolun ayın etkilerinden bahsetmeden önce Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay zamanında nelerden bahsetmiştik ve neler gerçekleşti bunlara göz atalım öncelikle…


-          Bu yeni ay Türkiye haritasının 10. evinde gerçekleşecek ve Mars gergin bir görünüm olacak,  Ünlü kişilerle ilgili kaza veya hastalık haberleri olabilir.
 ( Peker Açık alınla ilgili yaşanan son üzücü gelişme  http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/04/14/peker-acikalin-oldu-ama  )

-                Bu yeni ay zamanı hukuksal konular, yargı süreci, kanunlarla ilgili yeni gelişmelere şahit olabiliriz ( Ergenekon’da Savcılar değişmeye başladı http://www.posta.com.tr/siyaset/HaberDetay/Ergenekon_Savcisi_degisti.htm?ArticleID=67037 )

-                - Dış işleri bakanlığı, diplomatik ilişkiler, uluslar arası ilişkilerle ilgili konularda eleştriler, haberler, gelişmeler yaşanabilir.  (http://www.nethaber.com/video/2390/erdogan-fransiz-dedi-kadikoylu-cikti.html )


3 Nisan KOÇ burcu yeni ayına ilişkin yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz…


            Şimdi gelelim Terazi burcunda oluşacak olan dolunaya… Bu dolunay zamanı gökyüzünde yine kırmızı sirenler çalmakta. Her ne kadar dolunayın baş aktörü olan Ay; Neptün ile uyumlu bir görünüm içinde olacak ise de, gökyüzünde tamda dolunay günü Mars-Satürn arasında ki gerginlik en yüksek noktaya ulaşacak. Genel olarak değerlendirmemiz gerekir ise;

-          Bu dolunay’ın odaklanacağı asıl konu Terazi burcunun ifade ettiği ilişkiler üzerine olacaktır. Özellikle Satürn-Mars karşıtlığının etkinleşmesinden dolayı ilişkilerde güç çekişmeleri, ani tartışmalar, sorunlar gündeme gelebilir. Bu sadece özel değil, sosyal, iş ilişkileri içinde geçerlidir.

-          Huzur ve denge arayışı ön plana çıkacaktır. Hoşgörü göstermemiz gereken durumlarla daha sık bir şekilde karşılaşabiliriz

-          İlişki kurmak, yeni ilişkiler başlatmak, ortaklıklar için adım atmak için hevesli olabiliriz fakat Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın. 23 Nisan’a kadar Merkür geri hareketine devam edecek

-          Sanat ve sanata dair her türlü konu ile ilgili bir çok habere rastlayabiliriz.

-          Hak, adalet kavramları hayatımızda daha çok ön plana çıkabilir, uzlaşmacı, hakemlik tarafımızı ortaya koymamız gerekebilir. Orta yolu bulma görevi üzerimize düşebilir.

-          Bu dolunaydan birinci derecede etkilenecek burçlar; Terazi, Koç, Balıklardır.

-          Satürn-Mars ikilisinin karşıtlığı etkinleşmesinden dolayı, sabırsız, gereksiz patlamalar, zamanlama konusunda yanılgılar, aşırı kibirli, sert, eleştirel olabiliriz. Sağlıkla ilgili özellikle, kemikler, eklemler, bu bölgelerde kırıklar, çıkıklar, iltihaplanmalar, safra kesesi ile ilgili mini problemler ortaya çıkabilir.

-          Ay’ın Neptün ile kontağından dolayı, yaratıcı çalışmalar yapmak için harika zamanlar. Hayal gücümüz son sürat çalışabilir. Sezgilerimiz her zamankinden daha kuvvetli olacaktır. Romantik dakikalar geçirmek, şiir veya şarkı sözü yazmak, resim yapmak, mum ışığında özel biriyle vakit geçirmek için ideal zamanlar. Kısacası, hassas, sezgisel, sanatçı, romantik tarafımızı daha rahat ortaya koyabiliriz.


Türkiye ve dünya Geneline göz atacak olur isek;

-          Bu dolunay Türkiye’nin 5. evinde gerçekleşecek. 5. ev dünya astrolojisine göre çocukları, genç nüfusu, spekülatif durumları, kamu alanlarını, eğlence ve sanat sektörünü ve bu alanlarda isim yapmış kişilere işaret eder. Bu dolunay zamanı ay, Türkiye’nin Satürn’ü ile temas halinde olacak; Kamu binaları, kamu sektörü ile ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir, devletin kendi kurumlarına ilişkin bir takım değişimler meydana gelebilir.

-          Genç nesil, çocuklar özellikle 21 yaş altı bireyleri ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir

-          Satürn-Mars karşıtlığının etkinleşmesi, toplumu bölücü unsurların, terör olaylarına ilişkin gelişmelerin habercisi niteliğinde olabilir.

-          Polis veya çevik kuvvetle ilgili çatışma, arbede, kargaşa olayları meydana gelebilir. Polis ile genç nüfus sert bir şekilde karşı karşıya gelebilir

-          İsim yapmış, ulusal halk kahramanları, ozanları, şairlerine ilişkin gelişmeler yaşanabilir

-          Ay-Neptün kontağı, hastane, hayır kuruluşları, yardım derneklerine ilişkin olumlu bir takım gelişmeler yaşanabilir

-          Borsa ile ilgili spekülatif gelişmeler meydana gelebilir

-          Eğlence ve sanat sektöründe isim yapmış önemli kişilerle ilgili haberlere sıkça rastlayabiliriz

-          Mars-Satürn ikilisi etkileşimleri, astrolojide, gasp, zorlanma, zorlama, cinayet, ölüm haberleri, çatışmalara, doğal felaketlere ve patlamalara  işaret eder. Tamda dolunay zamanı bu ikilinin etkinleşmesi, bu tarz haberleri ve gelişmelerin net bir şekilde ortaya çıkacağına işaret etmekte.

Burçlar Üzerinde ki Etkileri için ===== ))) 

10 Nisan 2011 Pazar

10-17 Nisan Arası Gökyüzü Gündemi




Bu hafta genel anlamda iyimser etkiler hakim. Geri giden Merkür, hem Güneş hem de Jüpiter ile irtibatta olacak. Bu sayede; daha önce kaçırdığımızı sandığımız fırsat ve şanslarla yeniden karşılaşabiliriz. Eskiye ait ne varsa bu hafta önümüze yeniden çıkabilir, bu bazıları için eski bir iş in yeniden teklif edilmesi, bazıları için kaybettikleri değerli bir eşyanın bulunması, bazıları için ise eski sevgili ile yeniden haberleşme, görüşme anlamına gelebilir. Önemli kişiler ile önemli görüşmeler, fırsat ve şanslarda cepte... Fakat bu hafta Pluto ile Mars arasında ki gergin açı kesinleşecek.Bu ikili hayatımızda gerekli olan değişimi stres ve mücadele ile gerçekleşeceğini işaret etmekte. Dünya geneli ile ilgili göz atmamız gerekir ise,

 - Bu hafta önemli kaza haberleri
 - Petrol ve benzin, yeraltı kaynakları ile ilgili gergin gelişmeler...
 - Terör olaylarında artış.
 - Nükleer enerji işte tamda bu hafta sıkıntılı bir durum yaratabilir. Bu ikilinin doğal felaketlerle de yakından ilgisi vardır. Patlama olayları meydana gelebilir.
 -Şiddet  suçlarında artış ve toplumda bölücü unsurlar çok daha ön plana çıkabilir.

Haftalık burç analizleri aşağı da yer almaktadır;

Yükselen Koçlar;

Bu hafta burcunuza geri hareket eden Merkür, hem güneş hem de Jüpiter ile irtibat halinde olacak. Zekanızın işlek, yeni fikirler ortaya koyabileceğiniz, hesap kitap işleri ile haşır neşir olmanız gereken, hayatınıza katacağınız yeni başlangıçlar için plan yapabileceğiniz, esprili, hareketli bir hafta olacak sizler için.Fakat geri giden Merkür hesap hataları veya geçmişle ilgili bazı konuları sık sık önünüze çıkartabilir. Haftanın ilk günleri daha çok ev, yuva aile ile ilgili temalar ön plana çıkarken, hafta ortası itibari ile hayattan daha çok keyif alabileceğiniz, aşk ile ilgili konularda da şansı daha kolay yakalaytabileceksiniz. Fakat bu hafta kesinleşecek olan Mars ile pluton arasında ki gergin açı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda aşırı inatçı, saldırgan, şartları aşırı zorlamak sizleri zor duruma düşürebilir. Hafta sonuna doğru ilerlediğimizde günlük yapmanız gereken işlere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda oluşacak olan dolunayda Neptün güzel etkileri ile etkin olacak. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konuların aydınlanacağı bu dolunay zamanında, hayal gücünüz ve yaratıcılığınız artacak, sezgiler her zamankinden daha da kuvvetli bir şekilde çalışabilir. Eşinizle veya partnerinizle oldukça romantik ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz, eğer aranız bozuk ise tamir etmek ve barışmak, olası problemler sona erdirmek için harika zamanlar.


Yükselen Boğa;

Bu hafta 12. evinizde ki gezegen birikiminden dolayı üzerinizde bir tembellik, ağırlık çökmüş hissedebilir, kafanızda yapmanız gereken bir yığın iş ve sorumluluklarla cebelleşiyor olabilirsiniz. Geri giden Merkür hafta boyunca Jüpiter ve Güneş ile irtibat içinde olacağından eski hataları sorgulama, eskiden yapılan işleri hatırlama, gizli bir takım işlerle uğraşabileceğiniz bir hafta olacak genel olarak. Haftanın ilk günleri özellikle iletişim trafiğiniz oldukça artacak, telefonunuz susmayabilir, mail trafiğiniz artabilir, yakın çevreniz ile sıkı irtibat halinde olabilirsiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Mars ile Pluton arasında ki görünüm, sağlınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Yoğun iş temposu yüzünden savunma sisteminiz zayıflayabilir. Önemli bir sorun, engeli aşmanız gerekebilir. Hafta ortası itibari ile evinizi düzenleyebilir, organize edebilirsiniz. Hafta sonuna yaklaştığımızda ise aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren konularda genel anlamda şansı daha kolay yakalayabileceksiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayda Neptün etkin olacak hemde olumlu bir şekilde. Bu dolunay çalışma ortamı, sağlık ve günlük işlerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş hazırlama niteliğinde olacak. Neptünün etkin olması, sosyal ve arkadaş çevrenizden umulmadık bir güzellikle karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Önemli bir davet veya organizasyona katılabilirsiniz. Eğer kilo vermeyi planlıyorsanız dolunay buna başlamak için ideal zaman, elinizde ki bir projeyi veya işi bitirebilir yeniler için yelken açabilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.



Yükselen İkizler;

Bu hafta yerinizde durmanız, yalnız ve sakin kalmanız epey zor gözüküyor. Oldukça sosyal, hareketli, aktif, girişken, davetler, organizasyonlar, arkadaşlarla görüşmeler, onlardan destek alma veya destek vermeniz gereken koşullarla dolu olacak. Geri giden Merkür bu hafta hem Güneş hem de Jüpiter ile irtibat halinde olacak, uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz veya onlardan haberler alabilirsiniz. Haftaya finansal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Bütçe planlaması olabileceği gibi, alış-veriş ile ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Mars ile Pluton arasında ki görünüm, özellikle finansal anlamda sınırları ve şartları aşırı zorlamanın zor duruma düşürebileceğiniz, finansal bir kriz veya engeli aşmanız gerekebileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Ameliyatlar için pek uygun bir hafta değil. Hafta ortasına yaklaştığımızda yakın yerlere seyahatlerle ilgili planlar yapılabilir. İletişim trafiğiniz hızlanmaya, bilgi alış-verişlerinin artmaya başlayacağı zamanlar olarak görünüyor. Hafta sonuna doğru ise ev, yuva, aile ilişkileri ön plana çıkmaya başlıyor.Hafta sonunda Terazi burcunda Neptün’ün harika ışınlar göndereceği bir dolunay gerçekleşecek. Bu Eros’un aşk oklarından birinin sizi vurabileceğine işaret ediyor ama dikkat bu kişi ile aranızda mesafe olabilir. Romantik zamanların ve yaratıcılığınızın çok güçlü olacağı bu dolunay zamanında, çocuklarla ilgili güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve bu dolunay zamanı özel biriyle tanışırsanız bu kişi sanatsal veya şairane yetenekleri olan, hassas ve duygusal biri olacaktır



Yükselen Yengeç;

Bu hafta sizler için iş ve kariyerinizde kendinizi gösterme, ortaya koyma, fikirleriniz ve düşünceleriniz ile dikkat çekebileceğiniz bir hafta. Yalnız işinizde mail ve iletişim trafiğini organize ederken ve hesap hatalarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Eski çalıştığınız firma ile yeniden bir araya gelebileceğiniz koşullarda oluşabileceği gibi, yeni teklifler, anlaşmalar bu hafta gündemde. Haftaya hassas, sezgileriniz kuvvetli, yeni başlangıçlar yapmak için hevesli, koruma, kollayıcı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Pluton arasında ki görünümün kesinleşmesi ile ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda aşırı dominant, inatçı, hırslı yapı zarar verebilir, dikkatli olmakta ve şartları çok fazla zorlamamakta fayda var. Hafta ortası itibari ile finansal konuların, harcamalar gündemde olacak. Hafta ortasına doğru ise iletişim ve haberleşme konuları hayatınızda hız kazanmaya başlıyor.Hafta sonunda Terazi burcunda Neptün’ün destekleyici etkilerinin olduğu bir dolunay gerçekleşecek. 4. evinizde olacak olan bu dolunay zamanı evinizde uzak mesafeden gelecek olan birilerini ağırlayabilir, misafir edebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de evinizin su tesisatıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde daha yumuşak havalar esmeye başlıyor, olası problemler belki de dışarıdan birilerinin desteği sayesinde çözüme kavuşmaya başlıyor.



Yükselen Aslan;

Bu hafta uzak yerlere seyahatler, uzak yerlerde kişiler ile görüşmeler,bilgi alış-verişleri, irtibatlar genel olarak sıkça ön planda olacak. Haftaya biraz uykulu başlayabilirsiniz, haftaya adapte olmak sizler için daha zor olabilir, kendi kabuğunuza çekilir, etliye sütlüye karışmak istemeyebilirsiniz. Fakat hafta ortasına doğru yaklaştıkça enerjinizde ciddi bir artış başlıyor ve kendinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz, isteklerinize daha kolay bir şekilde kavuşabileceksiniz. Mars ve Pluton görünümü bu hafta kesinleşmeye başlıyor, iş ortamınıza ilişkin ani sinirli çıkışlar ve aceleci tavırlar istediğiniz sonuca ulaşmanızda zorluk çıkabilir. Bu hafta iş yapış şeklinizde veya iş ortamınızda bazı değişimler meydana gelebilir. Hafta sonuna yaklaştığımızda finansal konular önem kazanmaya başlıyor, gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilir, yeni kararlar, düşünceler belirebilir kafanızda. Hafta sonunda Neptün’in destekleyici etkilerinin olduğu bir dolunay gerçekleşecek. 3. evinizde olacak olan dolunay, yakın çevreniz ve komşularınız ve başkalarına ait finansal konuları hedef alacaktır. Yakın çevrenizden rahatlıkla destek alabilecek, kardeşlerinizin sağlık veya iş hayatlarına ilişkin olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine olumlu yazışmalar, haberleşmeler olabilir.



Yükselen Başak;

Bu hafta geri giden Merkür hem Güneş hem de Jüpiter ile kontak halinde olacak. Bu da haftanın genelinin özellikle finansal konularla ilgili iletişim trafiğinin artacağına, görüşmeler, toplantılar, anlaşmaların gündeme gelebileceğine işaret etmekte. Bu bankadan çekebileceğiniz kredi olabileceği gibi, borç para alıp-verme ile ilgili de olabilir. Eşinizin veya ortağınızın da finansal durumu hafta genelinde gündemde olabilir.Bu hafta kesinleşecek olan Mars ile Pluton arasında ki görünüm, Haftaya sosyal, arkadaşlarınızla, dostlarınıza ilişkin konuların ön planda olması ile başlıyorsunuz. Hafta ortasına yaklaştığınızda, biraz daha içe dönük, hafif bir tembellik, kendi kabuğunuza çekilme isteği baş gösterebilir, hafif sağlıkla ilgili kırıklıklar olabilir. Hafta sonuna yaklaştığımızda hayatınızda detay gerektiren işler önem kazanmaya başlıyor. Kendinizi daha rahat bir şekilde ifade edip, ortaya koyabileceksiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda ki Dolunay’da Neptün desteğini ihmal etmeyecektir. Bu dolunay zamanı partneriniz sürpriz bir hediye ile sizi şaşırtabileceği gibi, sizin bir sıkıntınız veya derdiniz içinde destek olmaya hazır bir vaziyette olacaktır. Para kazanmak için hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanabilir, sezgileriniz sayesinde doğru kararlar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı bir danışmandan destekte alabilirsiniz.



Yükselen Terazi;

Bu hafta geri giden Merkür hem Güneş hem de Jüpiter ile kontak kuracak. Haftanın genelinde ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar, söz, nişan, evlilik gibi konular oldukça aktif bir şekilde ön planda olacak. Yeni iş ve ortaklık teklifleri gündeme gelebilir, eski ortağınızla veya eski partnerinizle bir araya gelebilir, onlardan haberler de alabilirsiniz. Haftaya iş ve kariyerinize ilişkin konular yoğun ve koşturmalı bir şekilde başlıyor, iş hayatınızda korumacı, kollayıcı yapınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hafta ortasına doğru sosyal çevrenizde hareketlenme başlıyor, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, bu bir doğum günü organizasyonu için olabilir. Hafta sonuna doğru daha kendi içine dönebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, önümüzde ki süreçte neler yapmak istediğiniz gözden geçirebilirsiniz. Hafta sonunda Neptün’ün harika bir şekilde desteği olacağı burcunuda bir dolunay meydana gelecek, elinizde kalan işleri bitirmek, tamamlamak için harika bir zaman. Sezgileriniz bu dolunay zamanı size yol gösterici olabilir, Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma ve aslında bir nevi kendinizi gösterme zamanı. Bu dolunay zamanı yeni tanışacağınız, karşılaşacağınız kişilerin üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz.



Yükselen Akrep;

Haftanın geneli iş ve çalışma ortamınıza ilişkin yenilikler göze çarpacak. Bu hafta yaptığınız iş ile ilgili oldukça yoğun, hareketli ve koşuşturmalı bir hafta olacağa benziyor. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. Geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibatta olacak hafta boyu, iş ortamınızda yanlış anlamalar, eskiden yaptığınız işle ilgili gelişmeler, haberler gündemde olacaktır. Yine bu hafta diyet ve spora başlamak içinde içinizde büyük bir istek duyabilirsiniz, tabii vaktiniz kalırsa. Haftaya uzak yerlerde ki kişiler ve akrabalarla ilgili konular, haberler alarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise kariyerinize ilişkin konular gündeme gelmeye başlıyor, daha çok toplum önünde, kalabalıkların içinde olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise sosyal çevrenize ve arkadaşlık ilişkilerinizde bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kutlamalar, konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonunda ise Neptün’ün harika etkileri olacağı bir dolunay gerçekleşecek Terazi burcunda. Farkında olmadan hakkınızda dönen bir takım gizli oyunları ve fısıltıları görebilir, duyabilirsiniz. Büyük bir keyifle önemli bir işi veya projeyi bitirmenin eşiğinde de olabilirsiniz. Korkularınızı ve endişelerinizi yenmek veya onlarla yüzleşmek için harika zamanlar. Gizli bir takım işler, gizli, perde arkasından dönen bir takım olaylar, konular bu dolunayın konusu içinde yer alacaktır. Belki de büyük bir sırrın paylaşımcısı olacaksınız. Bu dolunay aslında kötü bir takım alışkanlıklarınızı geride bırakmak için de size destek olabilir, mesela sigara, alkol gibi.



Yükselen Yay;

Bu hafta Geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibat halinde olacak. Haftanın genelinde aşk, çocuklar hobiler ve hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz koşullar gündemde olacak. Eski aşklarınızla ve flörtlerinizle yeniden haberleşebilirsiniz. Uzun süredir elinizi sürmediğiniz zaman ayırmadığınız hobilerinizle ilgilenebilir, geçmişte kaçırdığınız değerlendiremediğiniz şans veya fırsatlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Haftaya banka, ödemeler,primler, borçlarla ilgili konularla ilgilenerek başlayıp, hafta ortasına doğru daha çok iletişim ve haberleşme konuları ön plana çıkmaya başlıyor. Bu yurt dışı ile ilgili gelişmelerde dahil. Hafta ortası itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konular ön plana çıkıyor, bu konularla ilgili detaylara hakim olmak ve eksiksiz tam iş çıkarmanız beklenebilir sizlerden. Hafta sonunda Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. Bu ışıltılı ve kalabalık bir organizasyona davet olabilir, etkilenebileceğiniz özel bir gece de olabilir. Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Neptün, bir seyahat ihtimalini de cepte bulundurmakta.



Yükselen Oğlak;

Haftanın genelinde, geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibat halinde olacak. Taşınma, yer değiştirme, aile ile ilgili konular bu haftanın genelinde oldukça etkin olacak. Eskiden beğendiğiniz ama tutamadığınız, kaçırdığınız bir gayrimenkulle ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz.Aile içinde eskiden kalma bir konu tekrar gündeme gelebilir ve bu sefer çözüme kavuşabilir, genel anlamda fırsatlar elde edilebilecek bir hafta olacak. Haftaya ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konularla ilgilenerek başlıyorsunuz, partnerinize veya ortağınıza manevi anlamda destek olmanız gerekebilir. Hafta ortasına yaklaştıkça finansal konular, ödemeler, krediler, bankacılık işlemler ön plana çıkmaya başlıyor. Hafta sonuna doğru ise yabancılarla veya yurt dışı ile ilgili ilişkiler veya sizden çok uzakta oturan, farklı şehir veya ülkelerde olan kişilerle bilgi alış-verişi yapabilirsiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. 10. iş ve kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay,önemli bir işin artık sonuna geldiğinize işaret edebilir ve tabi yeni bir kariyer sürecinin kapılarının aralandığının da. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir iş teklifi gelebilir veya yaratıcılığınızı rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz. Bu dolunayda ışıklar sizin üzerinde parlayacağı için, önemli bir takdir, teşekkürde alabilirsiniz. Bu dolunay her halukarda keyifli etkileri mevcut.



Yükselen Kova;

Haftanın geneli koşturmalı, hareketli, bol iletişim ve bilgi alış-verişinin olacağı, yeni bir eğitim, kurs gibi konuların etkin olacağı, web sitesi, blog gibi konularla uğraşabileceğiniz yine seyahatlerinde etkin olacağı bir hafta olacak sizler için. Haftaya iş ve çalışma ortamınızda barışı sağlayan, organize eden kişi olarak başlayabilir, günlük asıl yapmanız gereken işlere de zaman ayırıp halledeceğiniz imkanlarınız olacak. Hafta ortasına doğru ikili ilişkiler teması daha çok öne çıkmaya başlıyor, ortağınızdan veya partnerinizden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Hafta ortasına doğru bütçenizi gözden geçirmek, ödeme planlarınızı revize etmek, finansal konularınızı organize etmek için uygun fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Hafta sonunda ise Terazi burcunda Neptün’ün keyifli etkileri olacağı bir dolunay meydana gelecek. Sezgileriniz kuvvetlenebilir, gördüğünüz rüyalar türlü imgelemlerden oluşabilir. Akrabalarınız ile ilgili bir takım gelişmeler yaşanabilir, olası bir sorun için bir uzlaşma ortamı oluşabilir. Önemli kişilerden önemli destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir, seyahatler, fikir ve bilgi alış-verişleri gündeme gelebilir.



Yükselen Balık;

Haftanın genelinde geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibatta olacak, kazançlarınıza ilişkin önemli gelişmeler sizleri beklemekte. Eskiden doğru değerlendiremediğiniz bir kazanç fırsatı veya iş teklifi ile yeniden karşılaşabilirsiniz. Bu hafta finansal anlamda şans ve fırsat haftası olabilir sizler için. Haftaya aşk ve çocuklarla ilgili konuların ön planda olması ile başlıyorsunuz. Aşktan yana nispeten daha şanslı olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru günlük yapmanız gereken işler, diyet spor, kişisel bakımınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.İşinizde biraz stresli e yoğun zamanlar. Hafta sonuna doğru ise ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor, partnerinizden veya ortağınızdan destek bulabilirsiniz. Hafta sonunda ise Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunaya Neptün’ün harika destekleri olacak. Krediniz onaylanabilir, eşinizin veya ortağınızın maddi hayatında nefes aldırıcı güzel bir gelişme meydana gelebilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanabilir, destek görebilirsiniz.



Aylık analizlere ise BURADAN ulaşabilirsiniz....

5 Nisan 2011 Salı

Neptün Balık Burcunda




            Hepinize Merhaba;

            Ben Neptün! 23 Eylül 1846 yılında keşfedildim. Benim en önemli özelliğim, diğer gezegenlerden ayıran, benim keşfim ciddi matematiksel tahminler sonucu keşfedilmemdir. Ve Uranüs’e benzerliğim dikkat çekicidir. Bana denizlerin Tanrısı Poseidonda denmiştir. Koçtan başlayarak balık burcuna kadar bütün burçlar ortalama 165 yılda gezerim. Bu yüzden benim bir burçta kalış sürem oldukça uzundur. Ve her girdiğim burçta yeni bir dönemin kapılarını açarım. Örneğin benim keşfimim yapıldığı dönemde 1848 yılında toplumsal ayaklanmalar çıkmıştır. Bu ayaklanmalar aslında fabrikalaşmanın, buhar gücünün ortaya çıkışı, sanayileşme hareketinin başlaması ile insanlığın ikinci plana atılmaya çalışıldığı, kötü koşullarda çalışılmaya mahkum edilmesine karşı ortaya çıkan bir ayaklanma idi. Bu dönemde birbirinden değerli yazar ve sanatçılar çıkardım dönemi çok iyi anlatan. Bunların arasında en ünlüleri Van Gogh’tur. Gerçek dünya ile hayal dünyası arasında ki ince çizgide yaşayan ve eserlerine yansıtan, Charles Dickens’tır toplumsal sorunlar üzerine yazdığı eserlerle kendini ortaya koyan. Ardından ilk defa hastanelerde anestezi kullanılmaya başladı. Şu ana kadar olanlar bile hakkımda ipuçları edinmenize yardımcı olmuştur…

            Ben, sınırları ortadan kaldıranım, belirsiz olaylar yaratırım, özellikle faili meçhul skandallarda benim parmağım vardır, denizler benim yönetimim altındadır. Uyuşturucular, uyarıcı maddeler, sihirbazlar, şair ve sanatçılar, ruhsal yönü kuvvetli kişiler, melekler, gemciler, sisler, hilekarlar benim kontrolüm altındadır.

            Girdiğim her burçta bambaşka etkiler ortaya çıkartırım. Mesela keşfim olduğu sene Kova burcunda idim, Kova toplumsal bir burçtur ve o dönem toplumsal ayaklanmalar çıkardım. 1940’lı yıllarda Terazi burcuna geçtiğimde sinema tarihinde romantik bir akım başlattım, sinema dünyasında romantik ve duygusal film patlamasını yaşattım. 1950’lerin ortasında Akrep burcuna girmemle birlikte cinsel anlamda özgürlüğü getirmeye başladım, porno sektörüne can verdim, hepinizin bildiği Starwars filmi ize benim Yay burcuna girişm dönemine denk gelmektedir. Hep hayal gibi görünen uzay ile ilgili dizilerin ve filmlerin yapımlarında hep parmağım oldu… Ardından 80’lerin ortasında Oğlak burcuna girmemle birlikte ekonomi alanında bir dalgalanma yaşattım, minik bir sarsıntı yaşattım. Tekrar 98 yılında Kova burcuna girmemle birlikte bu yıla kadar, teknolojik alanda yeni gelişmeler yaşatıp, interneti yaygınlaştırıp sınırları ortadan kaldırmaya başladım. Artık tek bir tık ile dünyanın bilmem neresinde ki kişi ile özgürce konuşup, özgürce ve sınırsızca bilgi almanızı sağladım. Ve şimdi tekrar Balık burcuna giriş yapıyorum fakat bu sefer bir farklılık ile Chiron’da balık burcunda ve ben uzunca bir süre onunla kontak halinde olacağım. 2025 yılına kadar ne gibi etkiler yaratacağım peki?

-          Öncelikle bu transit boyunca Pluto ile temasta olacağım, bildiğiniz üzere Pluto oğlak burcunda 2008den bu yana. Ekonomik dalgalanmaların, krizlerin, kaosların start aldığı zaman. Pluton ile temasımda ekonomik anlamda buhranlar getirebilirim. Dünya genelinde ekonomik dengeleri yerinden oynatıp, paranın tamamen el değiştirmesine yardım edip veya paranın insan oğlu için değerini yok etmek için uğraşabilirim. Fakat bu değişim sancılı bir süreç olacaktır, paranın yönetimini ellerinde tutan kesimi daha diktatör bir hale getirdikten sonra onları al aşağı etmeyi planlıyorum. Pek tabi toprak ürünleri ile de ilgili planlarım var.

-          Chrion balık burcunda, astrolojide chrion yara aldığımız, zarar gördüğümüz noktadır en kaba tabiri ile, ve ben chiron ile bir süre beraber hareket edeceğim. Eğer chiron yara aldığımız yer ise ve ben denizleri yönetiyor isem, denizlerle ilgili ciddi sorunları yaşatabilirim. Bir çok sel felaketi yaratmayı planlıyorum, denizlerde ki canlı yaşam oranını düşürebilirim chiron yüzünden, ciddi kirlenmelere sebebiyet verebilirim ki bu kirlenmelerin başında petrol gelmektedir. Canlı türlerinde evet azalma olacaktır.

-          Ego kavramının tanımını değiştirmek için kolları sıvıyorum. Egoyu aşmak, üst bilince ulaşmak çok daha kolay olacaktır. Artık insanlar kendi birseysel enerjilerinin farkına varacaklar ve bunları kullanmanın dahiyane yollarını bulacaklar

-          Hayal gücü geniş, birbirinden yaratıcı, romantik yeni kişiler ortaya çıkaracağım. Bu kişilerin çoğu gerçeklikten kopuk olabilirler ama onları eleştirmeyin, eserlerini anlamaya çalışın sadece

-          Medyumatik yetenekleri olan kişileri daha fazla ekran önünde görebilirsiniz veya yaşadığınız toplumda veya dünya da sayıları gitgide artabilir. Evet bazıları şarlatan olacak, koşuldan yararlanmak isteyecekler ama bazıları ortaya çıkacak ki onların söylediklerini göz ardı edemeyeceksiniz.

-          Biliyorum kutuplar zaten eriyor ama ben balık burcuna geçtiğimde bu erimeye hız katıp deniz seviyelerinde ciddi yükselmeler yaşatacağım, hazırlıklı olun.

-          Sosyal dayanışma, sosyal yardımlaşmayı en yüksek seviyeye çıkartacağım. İnsanların içinde ki merhamet ve yardımlaşma duygusunu uyandırıp, herkese önce insan olduğunu anımsatacağım. Lakin insanlar hırslarına yenik düştüler ve isimlerini karaladılar, onlara bir şans daha vereceğim.

-          Alternatif tıp ile ilgili gelişmelere ciddi bir şekilde hız vereceğim.

-          Din temasını çok daha vurgulamaya başlayacağım. Dini tarikatlar, örgütler, din adamlarıyla ilgili gelişmeler toplumun genelini ilgilendiren gelişmeler yaşatacağım.

-          Balık dönemimde, uyuşturucu ve alkol tüketiminde ciddi bir artış sağlayacağım.

-          İnsanların ruhsal gelişimine büyük katkılar sağlayacağım. Artık maddi dünya ile gelişim değil, ruhsal dünya ile gelişim esas alınacak.

-          Kova burcunda ikeni internetin gelişmesi ile elektronik, sanal sınırları ortadan kaldıran ben, balık burcunda ruhsal sınırları, zihinsel sınırları ortadan kaldıracağım.

-          Kapitalist sistemi ve düzeni yıkmaya başlayacağım

- Din ve etnik kökenlerle ilgili savaşlar, devrimci hareketler ve reformlar getirmeyi planlıyorum. Lakin Uranüs Koç burcunda azınlıkların hakları ile ilgili isyankar enerjileri tetiklerken, Pluto da Oğlak burcunda hem ekonomik hem de yönetimsel alanda değişimler getirmek için harekete geçtiler. Benimde balık burcuna geçişimle birlikte, azınlıkları artık azınlık olarak değil, normal toplumun bireyleri olarak algılatacağım. 

İşte Balık burcu seyahatim sırasında yapmayı planladıklarım arasında olanlar bunlar...