1 Mart 2011 Salı

Yükselen Yengeç - Mart Ayı




Hepinize Merhaba;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Aya 2 Martta Venüs’ün Kova burcuna girmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizlerin finansal anlamda ilgilendiren bir etki, fakat direk sahip olduğunu kaynaklar değilde daha çok, ortaklaşa gelirlerden kazanımlarınız, burslar,vergiler, primler, kredi kartları, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili daha çok. Venüs 1 ay kadar bu seyrine devam edecek, bu süreç içinde sizler eğer  kredi almak için başvuracak iseniz, rahatça bununla ilgili destek alabileceksiniz. Yine ortaklaşa gelirlerinizi kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde arttırmanın yolunu bulabileceksiniz. Eşinizin kazancıyla ilgili de olumlu haberler alabileceğiniz zamanlar olacak. Eğer yalnız iseniz bu etkinin en ileri hali ile belki bir bankacı, muhasebeci veya finans sektöründe çalışan biri ile flörtleşmeler, yeni arkadaşlıklar kurulabilir.

4 Martta balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ayda hem Merkür hem de Mars oldukça etkin olacak. Güçlü saygın kişilerle bir araya gelebilir, önemli görüşler, fikirler alabilirsiniz. Özellikle bu fikirler iş hayatınızı yakından ilgilendiren yönlendirmeler şeklinde olabilir, veya yeni bir eğitim, kurs sürecine başlayabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, yaşınıza yakın veya sizden yaşça küçük kişiler ile çıkacağınız seyahatlerin habercisi de olabilir. Özellikle deniz yolculukları. Biraz zihinsel stres,agresyon ve telaşta bu yeni ayın getirileri arasında yer almakta.

5 Mart günü Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek için hazırlık yapmaktalar. Önümüzde ki ay kesinleşecek olan bu açı, sizlere biraz hem ev hem de iş ile ilgili sorumluluklarınızı hatırlatır nitelikte olacak. İş ile ilgili daha özgür ve rahat olmaya çalışırken aile içinde bazı sesler yükselebilir bu dönemde. Ev ve iş arasında ki dengeyi sağlamak önemli olacak sizler için. Bir diğer etkisi de Jüpiter evrensel finans göstergesi olarak kabul edilir, bu dönemde eğer iş kurmayı düşünüyor iseniz, yatırım araçlarınızı tekrar ve dikkatli bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Sizler iş ile ilgili konularda eforu yüksek bir süreç bekliyor.

10 Martta Merkür’ün 10. evinize girmesi ile beraber, iş ve kariyerinize yönelik önemli görüşmeler, üstlerinizle kuracağınız iyi iletişimler kariyer anlamında size iyi haberleri beraberinde getirecektir. Önemli bir hatırlatma, Nisan atında Merkür meslek evinizde geri gitmeye başlayacak bu yüzden bu ay iş ile ilgili olası başlangıçlarınızı, imzalamanız gereken işleri, iş görüşmelerinizi, kararlarınızı halledin. Önümüzde ki ay çünkü bazı engellemeler, aksililer ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Merkür’ün kariyer evinizden geçerken, daha hızlı düşünebilir, daha hızlı aksiyon alabilir, çabuk ve spontane bir şekilde çözebilirsiniz. Tek hendikapı düşünmeden konuşmak, patavatsız çıkışlar yapmak zora sokabilir sizi.

12 Mart tarihinde Uranüs’ünde 10. evinize girecek olması, iş ve kariyere yönelik değişiklik ve yenilik ihtiyacınızı çok daha arttırabilir. İş hayatınızda farklılık, iş hayatına bakış açınızda, mesleğinizi icra ediş şeklinizde değişiklikler olabilir. Bir diğer olası etki ise, kendi işinizi kurmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Uranüs koç burcunda oldukça uzun yıllar kalacak, 2019 yılına kadar. Bu yüzden bu geçişin bu ay olması bahsettiğim radikal değişimleri bu yaşayacağınız anlamına gelmiyor (Yaşayabilirsinizde!) fakat Uranüs her önemli bir açı aldığında ve kişisel gezegenlerinizde eğer koç burcunda yer alıyor ise, bu etkileri çok daha derinden ve etkin bir şekilde hayatınızda gözlemleyebilirsiniz. Tabii Uranüs sizleri toplumun önünde hareket ve davranışlarınızda daha çok görünmenize sebebiyet verebilir, bu zaman zaman skandallar şeklinde ortaya çıkabilir.

Venüs ve Satürn’ün açısı ise, ev için özellikle kredi alabileceğinizi veya kefil gibi sorumlulukları beraberinde getirebilir. Bu birkaç gün eski aşklar, eskiler gündeme gelebilir, kafanızı bir parça karıştırabilir.

16-18 Mart tarihler iş ile ilgili fikirleriniz ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz, iş değiştirmek istiyorsanız bu tarihlerde önemli bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Yalnız karar verme mekanizmanız bir süreliğine sekteye uğrayabilir, doğru düşünmekte, karar vermekte biraz zorlanabilir, üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Beklediğiniz bir takım haberlerin gelmesi de gecikebilir.

19 Mart tarihinde başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte beklenmedik sürpriz seyahatler kapınızı çalabilir. Yakın çevreniz, komşularınız ile ilgili sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Özellikle kardeşiniz var ise eğer bu tarihlerde onların yardımına koşmanız gerekebilir. Tanıtım,pazarlama, halkla ilişkiler, iletişim sektörlerinde çalışanları oldukça yoğun, aktif birkaç gün onları bekliyor.

21 Mart itibari ile önümüzde ki 1 ay boyunca hayatınızın odak noktası işe ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Bu konularda ki stres yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve kimliğinizi daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Ay sonuna doğru yeni ortaklık teklifleri gelebilir, bunların üzerinde değerlendirmeler yapabilirsiniz. İkili ilişkiler hayatınızda daha çok kendini göstermeye başlayacak. Yalnız ikili ilişkiler içinde biraz daha başınıza buyruk davranabilir, haklılığınızı daha baskın bir şekilde ortaya koymaya çalışabilirsiniz. İş kolik tavrınız yüzünden partneriniz tarafından zaman zaman eleştirilebilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer