1 Mart 2011 Salı

Yükselen Oğlak - Mart Ayı





Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum


Bu ay finansal anlamda özellikle oldukça destekleyici etkiler söz konusu ay boyunca. Venüs’ün 2. evinizden geçiyor olması kazançlarınızı arttırmanın, yeni kazanç kaynakları yaratmanın kolay olabileceğine işaret ediyor. Bu gelişmeler dostlarınızın, arkadaşlarınızın, sosyal çevrenizin yardımı ile olabilir. Kısacası finansal konularla ilgili kuracağınız ilişkiler bu ay sizlere olumlu sonuçlar getirecektir. Yeni şeyler almak için de gardrobunuzda şimdiden yer açmalısınız.

4 Martta, balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Merkür ve Mars bu yeni ay içinde etkin olacaklar. Zihinsel anlamda stres yaratsa da yakın çevreniz ile oldukça sıkı bir iletişim ve fikir alış-verişleri içine girebileceksiniz. Bazı seyahatler gündeme gelebilir veya seyahat planları yapabilirsiniz. Bir şeyler yazmak, okumak, yeni şeyler öğrenmek için harika zamanlar.

Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek için hazırlanıyorlar, ay sonunda bu ikilinin aralarında oluşturacakları açı iyi kesinleşecek. Özel hayatınız ile toplumsal hayatınız üzerinde dengeyi tuttumanız gerekebilir. Bunun yanı sıra iş hayatı ile ev hayatı arasında ki denge de oldukça önemli olacak. Başarı ancak bu size oldukça sıkı çalışma karşılığında gelecektir, özellikle iş hayatında. Zaman zaman bir takım engel ve sorunlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu ay ev ve yuva ile ilgili konularda biraz yorulabilirsiniz. Bu yorgunluk tamirat, taşınma..vs ile ilgili konulardan dolayı olabilir.

10 Martta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 16 martta koç burcunda seyahat eden Jüpiter’e yetişecek. Aile içinde söylenen sözler, konuşulanlar dikkat çekici olacak, düşünmeden söylenen sözler sıkıntı yaratabilir, gerginlik oluşturabilir dikkatli olmakta fayda var. Jüpiter ve Merkür’ün buluşması,  önemli ve şans getirici bir imza olayınız olabileceğine işaret ediyor. Bu bir ev sözleşmesi olabilir. Taşınma, kira, satın alma ile ilgili, tapu gibi bir konu olabilir. Fakat her halukarda kazançlı çıkabileceğiniz türden bir sözleşme veya imza durumudur bu. Ailenizden ve sevdiklerinizden gelecek olan sürpriz bir kutlama haberinin işareti de olabilir bu.

12 Martta Uranüs Koç burcuna giriş yapacak ve 2018 yılına kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Uranüs burç değiştirdiğinde, girmiş olduğu burcun ve bulunduğu ev ile ilgili radikal, alışılmışın dışında, tabuları yıkan cinsten bir değişimi beraberinde getirir. 4. evinize girecek olan Uranüs’ün etkilerini hemen bu ay hissetmeyebilirsiniz, eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise etkilerini daha çabuk hissedersiniz. Veya Uranüs bu evde ilerlemeye devam ettikçe de etkilerini gösterebilir. Peki nedir bu etkiler, ailesi ile yaşayanlar ilk defa onlardan ayrılarak, yalnız başına yaşamak adına risk alarak ailelerinin yanından ayrılabilirler. Eğer haritalarınızda göstergeleriniz işaret ediyor ise, ilk evinizi satın alabilirsiniz. Yaşamınızı ailenizden çok uzakta hatta ülke dışında kurmak için büyük adımlar atabilirsiniz. Köklerinizle ilgili araştırmalara dalabilir, bir çok sizi şaşırtacak sonuçla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen aylarda Uranüs ve etkilerinden çok daha detaylı bahsediyor olacağım sizlere.

15 Mart civarı, parayı iş ile ilgili yatırımlarda kullanabilirsiniz. Size ödenmesi gereken ama bir türlü ödenmeyen hatta unuttuğunuz eski bir ödeme yapılabilir size. İş ile ilgili bazı tekliflerde gelebilir.

19 Martta başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, eğitim, yayıncılık, hukuksal konularla ilgili gelişmeler dikkat çekici olacaktır. Yine bu dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işiler, yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Özellikle işinizi satış,pazarlama, ithalat, ihracat gibi işler ise sürpriz gelişmeler olabilir. Siparişleriniz artabilir, iş hacmini kontrollü bir şekilde büyütmek için adımlar atabilirsiniz. Yurt dışından bir şeyler sipariş edebilir, getirebilirsiniz. Hatırı sayılır, konumu iyi olan kişilerle bir araya gelerek önemli bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.

Güneş’in 21 Martta koç burcuna geçişi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular, aile, yuva,yerleşim, yaşadığınız yer ile ilgili konular olacaktır. Kendinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Ay sonuna doğru ise, Venüs ve Neptün birlikte adeta dans edecekler para evinizde. Bu etki, finansal konularla ilgili harika gelişmelere sebebiyet verebilir. Uzunca bir süredir hayalini kurduğunuz bir eşyayı alabilirsiniz, yaratıcılığınız sayesinde özellikle gelir elde edebilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer