1 Mart 2011 Salı

Yükselen Koç - Mart Ayı




Merhaba Arkadaşlar;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Yepyeni bir aya giriş yaptık. Mart ayı sizler için oldukça önemli etkilere sahip çünkü devrimlerin, değişimlerin, beklenmedik sürpriz gelişmelerin gezegeni burcunuza giriş yapacak. İlerleyen satırlarda bununla ilgili detaylı bilgileri okuyabileceksiniz.

Sırayla gitmek gerekir ise; 2 Martta Venüs’ün kova burcuna geçiş yapması ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte sizleri oldukça sosyal, arkadaşlarınızla daha çok bir araya gelebilecek, organizasyonların ve davetlerin bir nevi aranan kişisi haline geleceksiniz. Arkadaşlarınızı bir araya getirme, organizasyonları planlama görevi size düşebilir, olası dargınlıklar ve kırgınlıklar bu süreç içinde kolayca tamir edilebilir. Sosyal çevrenizden rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

4 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizlerin 12. evinize denk düşmekte. Mars ve Merkür’ün bu yeni ayda etkin olması özellikle zihinsel anlamda stresli birkaç gün yaşatabilir sizlere. Söylemek istediklerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, alıngan ve hassas olabilirsiniz. Bu birkaç gün sağlığınızı ilgilendiren konularda da dikkatli olmakta fayda var, şartlar ve koşullar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir. Bazı dedikodular, söylentiler sinirlerinizi bozabilir.

Burcunuzda seyahatine devam eden Jüpiter; geri giden Satürn ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Bireysel olmak, yalnız ve özgür olmak ile birileri ile birlikte hareket etmek veya ilişkinizi devam edip ettirmeme konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ortaklıklarınız ve ikili ilişkilerde ki sorumluluklar artarken bir taraftan olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir. Bir tarafınız sınırsızlık ve özgürlük isterken karşınızda ki kişiler bu tavrınızı veya kararlarınızı eleştiren bir tavırla yaklaşabilirler size. Özellikle sizden yaşça büyük, olgun kişiler tarafından.

Merkür’ün burcunuza gireceği 10 Mart tarihinde hayatınızda sözlü ve yazılı her türlü iletişim etkin bir şekilde hayatınızda kendini göstermeye başlayacak. Daha hızlı düşünebilir, hızlı karar alabilirsiniz. Olası hendikapı unutkanlık, hızlı düşünmek ve konuşmak yüzünden kırılması muhtemel potlarıdır. Önemli konuşmalar, görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Ay sonuna kadar Merkür burcunuzda kalacak, önümüzde ki ay Merkür geri gideceğinden dolayı bu ay, ay sonuna kadar sözleşmelerinizi, başlangıçlarınızı yapmanızı tavsiye ederim. Bu ay halletmeniz gereken tüm işlerinizi halledin, önümüzde ki aya bırakmayın.

 Yine 10 Mart tarihinde Venüs ve Jüpiter arasında ki olumlu açı, aşk ve sevgi konularında şans sizden yana olurken, keyifli bir organizasyon veya arkadaş toplantısına davet edilebilirsiniz. Yalnız olanlar için flörtöz etkiler devrede olacağa benziyor. İltifat ve hediyeler alabilirsiniz.

12 Mart tarihinde Uranüs’ün burcunuza giriş yapıyor olacak. Uranüs bir burçta oldukça uzun zaman kalır. Bu yüzden etkileri hemen ortaya çıkmayabilir. Fakat burcunuzda hareket edecek olan Uranüs hayatınızda ki bir çok şeyi aydınlatarak görünür hale getirecek. Cesaret, yenilik, bağımsızlık ve özgürlük duygularını çok daha kuvvetli bir şekilde hissedebileceksiniz. Sizleri biraz daha pervasız ve gözü pek bir hale sokarak, cesurca adımlar atmanızı sağlayacak. Uranüs’ün burcunuzda ki etkilerini ilerleyen zamanlarda daha detaylı olarak açıklayacağım. İlk 2 ay Uranüs’ün bu etkisi ile alışmış olduğunuz düzenin yıkılarak yeni düzene alışma sürecini öğreneceksiniz ve oldukça efor sarf etmeniz gerekecek. Bu yüzden hayatınızda gerçekleşecek olan köklü değişiklikler için şimdiden hazır olun.

13 Mart tarihi iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda inatçı, şüpheci ve agresif bir tavır içinde olmanızın zarar verebileceğine işaret etmekte. Merkür ile plutonun etkileşimi kendinizi hem zihinsel hem de ifade anlamında güçlü bir şekilde ortaya koymanız gereken bir durumda bırakabilir sizi. Olayların nedenlerini araştırmanız,sorgulamanız gerekebilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli konuşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir.

Venüs ve Satürn’ün uyumlu bir etkileşim içinde olacağı 15 Mart tarihi özellikle arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden ikili ilişkilerinizle ve ortaklıkları ilgilendiren konularda destekler alabileceğinizi gösteriyor. Satürn’ün geri harekette olması gelişmelerin seyrini uzatabilir, gecikmeler yaşatabilir.

Merkür ile Jüpiter’in burcunuzda birlikte hareket edecek olması 16 Mart tarihinde sizleri mutlu edecek sürpriz haberlere, gelişmelere işaret ediyor. Bu günler seyahatler için plan yapabilir, yola koyulabilirsiniz. Aklınıza gelecek olan bir fikir dikkatleri üzerinize çekilmesine neden olabilir. Eğitimle ile ilgili konularda da şans sizden yana olacak. Genç erkeklerden destek görebileceksiniz.

19 Martta başak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Uranüs’ün etkin olacağı bu dolunayda özellikle iş ve çalışma ortamınızda beklenmedik sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Yenilik ihtiyacınız iş hayatında daha çok vurgulanabilir. Önemli bir iş, projenin sonlanması da olabilir.

21 Mart itibari ile Güneş’te burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzde ki 1 aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz.

Ay sonuna doğru ise iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular daha çok ön plana çıkıyor. Yöneticilerinizle ilişkiler daha ön planda. Onlarla yarış içine girip, bir şeyleri ispat etmek yerine onlarla birlikte takım çalışması içinde davranmak size kazanç getirecektir…

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!


Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer