1 Mart 2011 Salı

Mart ayı Gökyüzü Tablosu ve Burç Analizleri




Merhaba Herkese;

Yeni bir aya giriş yapmış bulunuyoruz, her ay olduğu gibi gökyüzünde bir yeni ay ve dolunayımız bulunmakta. Bunun yanı sıra gezegenlerin burç değiştimesi ve birbirleri ile yaptıklarını görünümlerde gökyüzünde ve hayatımızda etkin olacak.Özellikle bu ay burç değiştirecek olan Uranüs, önemli bir eşikten geçmek üzere olduğumuza işaret ediyor.  Burç analizlerine geçmeden önde bu ayın gökyüzü hareketlerine beraber göz atalım... Sonrasında da hangi burcu neler bekliyor, detaylı analiz sayfanın sonunda yer almakta....

2 Mart   = Venüs Kova burcunda

2 Martta Venüs Kova burcuna geçecek. İlişkilerde bireyse ve sosyal etkiler iç içe geçmeye başlayacak. Özgürlük ihtiyacı aratabilir. Grup aktiviteleri, kalabalıklarla yapılan eylemler daha çekici gelebilir. Bu süreçte kurulacak olan özel ilişkiler, duygu temelinden çok, entelektüel bir temel üzerine kurulabilir, fikir ve düşünce paylaşımları ön plana çıkabilir.

4 Mart    = 13 Derece Balık burcunda yeni ay. Merkü ve Mars ile Kavuşum.

Balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay zamanı karşılık beklemeden yardımlaşma zamanına işaret ediyor. Hayır sever kurumlar, bakım evleri, yaşlıları ilgilendiren konularla ilgili gelişmeler olabilir. Yeni ay zamanları ilerlemesini, büyümesini istediğiniz işleri başlatmak için ideal zamanlardır.

9 Mart   = Merkür (Balık) Kavuşum Uranüs (Balık)

Merkür balık burcunda gücünü tam olarak gösteremez ama Uranüs ile birleşince oldukça orijinal fikirler ortaya çıkabilir, rüyalar, bilinç altı, ökült konulara ilgi artabilir, bu günlerde geleneklere veya toplum normlarına uymayan düşünceler oluşabilir, daha meraklı, araştırmacı olabiliriz.

10 Mart  = Merkür Koç Burcunda

Önümüzde ki 1 aylık süreçte, hızlı karar verebilir, hızlı düşünebilir, hızlı aksiyon alabiliriz. Fikirler, düşünceler ifade edilirken bu dönemde süzgeçten geçmez pek, spontane bir şekilde dökülür ağzımızdan. Olası sorunlarla daha kolay bir şekilde başa çıkılabilir. Fikir tartışmaları bu dönemde çok daha ön plana çıkabilir, fikirlerde iddialaşma, inatlaşma olabilir.

12 Mart  = Uranüs Koç Burcunda

İsyankar enerjiler, bağımsızlık ve özgürlük adına verilen mücadeleler, cesaretin en yüksek seviyeye çıkması, yeni bir dönemin başlangıcı, milat etkisi. Önümüzde ki günlerde bu konuyla ilgili detaylı bir yazı hazırlayacağım.

13 Mart  = Merkür (Koç) Kare Pluton (Oğlak)

Bu günler baskıcı ve saplantılı enerjiler söz konusu. Aceleci ve agresif çıkışlar yapılabilir, tartışmalarda kibirli, kaba, sert eleştriler yapılabilir. Gerilimli, sinsi manipulatif etkiler.

15 Mart   = Venüs (Kova) Üçgen SatürnR (Terazi)

İlişkilerde güvenlik teması ağır basabilir. Pratik, gerçekçi, sadakatli ilişkilere karşı ihtiyaç artabilir, sosyal ilişkilerde ölçüyü kaçırmadan eğlenilebilir. Geçmiş, eski ilişkiler, eski dostlarla bir araya gelinebilir.

16 Mart    = Merkür (Koç) Kavuşum Jüpiter (Koç)

Oldukça iyimser, özgüven tam, iletişim açısında kuvvetli, fikirlerin akıcı bir şekilde ifade edilebileceği, esprili, şakası, cömert olunabilecek, objektif ve açık konuşabileceğimiz, hukuk ve ticaret konularında başarı yakalanabilecek zamanlar.

18 Mart    = Merkür (Koç) Karşıt SatürnR (Terazi)

Şüpheli, kaygılı, muhafazakar düşünceler etkin. Melankolik ve karamsar olmaya daha meyilli zamanlar. Aşırı inat, ön yargı, kesin sonuçlar beklenecek zamanlar. Fikirsel anlamda engeller söz konusu.

19 Mart     = Başak burcunun 28 derecesinde Dolunay. Uranüs ile Karşıt (Koç)

İşçi sınıfı, sol örgütler, kamu sağlığı, silahlı kuvvetlerle ilgili önemli gelişmeler olabilir. İşin içinde Uranüs olması beklenmedik, sürpriz, koparıcı etkilerin olabileceğine işaret ediyor.

21 Mart     = Güneş Koç burcunda
                   =  Güneş (Koç) Kavuşum Uranüs (Koç)

Güneş’in koç burcuna girmesi ile birlikte, bahara merhaba diyoruz. Artık yeni başlangıçların, taze enerjilerin, heyecanların zamanı. Girişken, atak, cesaretli, iyimser, enerjik bir süreç başlıyor. Uranüs ile yan yana gelen güneş, yeniliklere ve farklı şeyler deneyimlemeye açık olacağız, matematik, teknoloji, bilim konularında gelişmeler yaşanabilir. Oldukça bağımsız, maceracı, meraklı olabiliriz. Kısıtlanmamız zor, tabuları daha kolay yıkabiliriz.

26 Mart     = Venüs (Kova) Kavuşum Neptün (Kova)

Sevgiye olan ihtiyaç bu günlerde de daha da artabilir, hassas, duygusal, yaratıcı, romantik olunabilecek zamanlar. Aşırı iyimser, aşırı idealist yaklaşımlarımız olabilir. Sanatsal anlamda başarıyı yakalamak, yaratıcı çalışmalar yapmak için ideal. Ayakların yerden kesileceği bir aşkta çıkabilir karşımıza. Yardımseverlik teması daha çok öne çıkabilir.

28 Mart     = Güneş  (Koç) Kare Pluton (Oğlak)

Uzlaşma bu günlerde biraz zor sağlanabilir, güç çekişmelerine girebiliriz. Otorite pozisyonunda ki kişiler ile ilişki kurmak zorlaşabilir, acımasız olabiliriz.