1 Mart 2011 Salı

Yükselen Balık - Mart Ayı



Merhaba Herkese,

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum


Bu ay ilişkiler ve aşk konuları biraz daha hayatınızın görünmeyen, karanlık bölgesinde. İlişkilerle ilgili yaşanması muhtemel gelişmeler üzerinde kontrol sağlamanız biraz zor olarak görünüyor. Venüs 12. evinizde hareket edecek ay boyunca, ilişkisi olanların olası kıskançlık sorunları veya ilgi eksikliği yüzünden problemler çıkabilir. İlişkisi olmayanlar ise, bu ay platonik ilişkiler kurmaya daha meyilli olabilirler. Sağlıklarına da dikkat etmelerine gereken bir süreç

4 Martta burcunuzda yeni ay meydana gelecek. Merkür ve Mars uzak açılarla da olsa etkin olacak yeni ayda. Önemli girişimlerde bulunabilir, haberler alabilirsiniz. Kararsız olmadan, direk harekete geçebilmeniz önemli. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalarınızda ki sembollere takılabilirsiniz. Daha yardımsever, merhametli olabileceğiniz zamanlar. Yeni başlangıçlar yapmak için bir birkaç gün oldukça uygun olarak gözüküyor.

Ay sonunda etkinleşecek olan Jüpiter ve Satürn arasında ki açı 5 Mart itibariyle realize olmaya başlayacak. Finansal anlamda kontrolü ele almanın, gerçekçi hedefler peşinde koşmanın, riskli yatırımları bir süre ertelemenin zamanı. Parayı ancak çok çalıştığınız takdirde elde edebileceksiniz. Önümüzde ki ayın 15’ine kadar finansal konularla ilgili önemli gelişmeler kaydedeceksiniz, zaman zaman engellenmeler veya kısıtlanmalarda buna dahil.

10 Martta Merkür’ün de Koç burcuna giriş yapması ile birlikte, ay sonuna kadar olan sürece kadar finansal konularla ilgili önemli kararlar alabilir, fikir alış-verişleri yapabilir, haberler alabilirsiniz. Önümüzde ki ay 2. evinizde geri gidecek olan Merkür, finans konuları ile ilgili, gecikmeleri, eşyalarınızla ilgili kaybolmaları, bozulmaları meydana getirebilir. Bu ay almak istediğiniz özellikle elektronik eşyaları almanızı öneririm. Önemli alış-verişlerinizi bu ay bitirmeniz önemli olacaktır.

12 Martta Uranüs 2. evinize giriş yapacak ve yaklaşık 2018 yılına kadar bu evde seyrine devam edecek. Uranüs, alıştığımız düzenin değişmesine, sıra dışı gelişmelere işaret eder. 2. evinizde hareket edecek olan Uranüs, madde ve finans konularına yaklaşımınızı kökten değiştirebilir, radikal, sıra dışı kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Finansal anlamda stabiliteyi sağlamak zaman zaman zor olabilir. Aşırı özgürlükçü, riskl alabilirteniz yükselebilir. Uranüs’ün burç değiştirmesi etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleriz. Fransız ihtilali, sanayi devrimi, astronomi alanında ki büyük yenilikler ve değişiklikler hep Uranüs’ün burç değişimi sırasında gerçekleşenler. Son zamanlarda ki Mısır, ve ortadaoğuda ki gelişmeler hep Uranüs’ün ısınma turları niteliğinde aslında. Bireysel haritalarımızda eğer koç burcunda kişisel gezegenlerimiz var ise, Uranüs’ün etkilerini çok daha net hissedebiliriz.

16 Martta Jüpiter ve Merkür’ün birlikte hareket edecek olması özellikle finansal konularla ilgili sürpriz, heyecanlı, haberler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki de evrenin size minik bir ödülü vardır kim bilir? Bir sözleşme, anlaşma, seyahat her şey olabilir.

19 Martta başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkmaya başlıyor. Yalnızlar için sürpriz bir başlangıçlara işaret edebileceği gibi, ay başında başlattığınız bir takım işlerin projeleri artık sonlandırma zamanı. Partnerinizin veya ortağınızın bu günlerde manevi olarak özellikle destek veya yardıma ihtiyacı olabilir. Partnerinizle veya ortağınızla önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmektense, karşınızda ki kişilerle hareket edebileceksiniz.

21 Martta Güneş’inde 2. evinize girmesi ile beraber, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, finansal konular ve bunların yönetimi,idaresi üzerine olacaktır. Sürpriz beklenmedik kazançlar bekleyebilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı da denetim altına almanız önemli olacaktır.

Ay sonuna doğru Venüs ve Neptünün birlikte hareket edecek olması, özellikle iç dünyanızda zenginliğe, yaratıcılığınızda artışa neden olacaktır. Gizli, ökült konular, ruhsal ve manevi konular daha çok ön plana çıkabilir. Sezgileriniz bu günlerde size oldukça yol gösterici olacaktır.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler

http://twitter.com/solarlunarx

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer