1 Mart 2011 Salı

Yükselen Akrep - Mart Ayı




Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum

Bu ay daha çok evinizi güzelleştirmek adına bir takım çalışmalar içine girebilirsiniz, evinizi düzenlemek, boyamak, dekoratif değişiklikler yapmak için bu ay oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Venüs’ün bir diğer etkisi de, daha çok evinizde sosyalleşmek isteyebilir, yemekler, partiler, toplantılar düzenleyebilirsiniz evinizde. Aile içi ilişkilerde bu dönem iyi etkiler var, olası sorunların üstesinden de rahatlıkla gelebileceksiniz.

Ayın 4’ünde balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu tarihler aşk için antenlerinizi açık tutabilirsiniz özellikle yalnız olanlar. Mars ve Merkür’ün etkin olmasından dolayı aklıma ilk gelen “Tatlı aşklar kavga ile başlar” ubu yeni ayın bir diğer etkisi ise, sizi biraz hassaslaştırıp, romantikleştirebilir. Aşkla ilgili konularda zihinsel karmaşaya düşmeniz umutsuzluğa kapılmanıza neden olabilir, dikkat etmekte fayda var. Yine hamilelikle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz, çocuk sahibi olmayı düşünenler.

Önümüzde sizi işle ilgili konularda büyük sürprizler, gelişmeler ve fırsatlar var. Jüpiter 6. evinizde seyahatine devam ediyor, yoğun, tempolu, koşuşturmalı önemli bir süreç Fakat Satürn ile Jüpiter karşı karşıya gelmeye başlayacak, şartları ve koşulları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz, zorlamak yerine akışa bırakmak gerekiyor. Harika işler yapabilir fakat ödemeleri almakta da zorlanabilirsiniz, gecikmeler meydana gelebilir.

10 Martta Merkür 6. evinize girecek, önümüzde ki ayda Merkür yine bu evde geri hareketine başlayacak bu yüzden ay sonuna kadar, iş ile ilgili sözleşmelerinizi yapın, görüşmelerinizi bu ay içinde bitirin, başlatacağınız işleri bu ay başlatın. Önümüzde ki ay bazı gecikmeler, iletişim problemlerini, işlerde aksaklıkları, işlerin devamının gelmesini zorlaştırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli bir zihin fırtına içinde olabilirsiniz, yenilikçi bakış açınız ve fikirleriniz ile bu ay dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Jenerasyon gezegenlerinden biri olan Uranüs 12 martta 6. evinize giriş yapacak, 2018 yılına kadar bu evde seyahatine devam edecek. Uranüs’ün burç değişimleri tarihte ve dünyada büyük gelişmeleri beraberinde getirmiştir. Fransız ihtilali, sanayi devrimi…vb gibi dünyanın seyrini değiştiren büyük olaylar. Uranüs jenerasyon gezegeni olduğundan, bireysel haritalarda etkileri dünya üzerinde ki kadar büyük olmayabilir. Tabii eğer koç burcunda yerleşmiş kişisel gezegenleriniz yok ise? Uranüs 6. evinize geçtiğinde, çalışma yöntemlerinizde farklılılar katabilir, alışılmışın dışında işler ortaya koyabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızın bu zamandan sonra monoton olacağını pek düşünmüyorum. Sürpriz değişimler, sürekli bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Sürekli bir yenilik ve değişiklik isteği hüküm sürebilir iş ortamınızda. Stabiliteyi sağlamak zordur. Bir diğer olası etkiler ise, eğer Uranüs 6. evinize geçtiğinde sert açılar altına girerse, bir takım sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Tansiyon, kalp ritminde problemler, sinirsel bir takım rahatsızlıklar,baş ağrıları oluşabilir. Uranüs’ün etkilerinden önümüzde ki ay daha detaylı bir şekilde bahsediyor olacağım.

16 Mart tarihinde işle ilgili sürpriz,sevindirici haberler alabilirsiniz, oldukça yaratıcı ve çözüm odaklı olacağınız bu zamanlar, iş görüşmeleri ve iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Ama kararsız kalmak ve zamanında harekete geçmemek sıkıntı yaratabilir. Jüpiter ve Merkür birlikte hareket edeceği bugün, evrenin sizler için hazırladığı sürprizlere hazır olur.

19 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, önemli bir organizasyonun içinde bulabilirsiniz kendinizi, hatta organizasyonu yapan siz olabilirsiniz. Kalabalık gruplar içinde yer almak, keyifli zamanlar geçirmek için güzel zamanlar.

21 martta Güneş’in koç burcuna geçmesi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş konuları, günlük işleriniz ve sağlığınıza ilişkin konular olacaktır. Hayatınızın bu konularını yönetmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Ay sonuna doğru geldiğimizde, yazı, iletişim, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler…vb konularda oldukça yoğun, stresli ve zamanınızın çoğunu alacağa benziyor.


Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer