1 Mart 2011 Salı

Yükselen Aslan - Mart Ayı




Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.



Bu ay ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ile ilgili harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs 7. evinizden geçiyor, bu ay söz, nişan, evlilikle ilgili konularda bazılarınız hazırlıklara başlayabilir. Yalnız olanlar ise bu ay size uygun bir partner adayı ile tanışabilirsiniz. Tabii burada etkisi sadece gönül işleri değil, önemli iş ortaklıkları ve anlaşmalar da elbette gündeme gelebilir. Partnerinizin bu dönem daha çok sevgi ihtiyacı olabilir, ona karşı daha sevgi dolu yaklaşabilirsinizde. Onu daha fazla şımartabilirsiniz.

4 Martta balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, mars ve Merkür bu yeni ayda oldukça etkin olacak. Bu yeni sizlerin finansal konularla ilgili sözleşmelerin,anlaşmaların peşinde koşturabileceğinize işaret ediyor. Yalnız bu koşuşturma ve efor zihinsel olarak sizde biraz stres yaratabilir. Başkalarına ait finansal kaynaklar, eşinizin veya ortağınızın maddi durumu ile ilgili gelişmelerin yaşanmasını bekleyebilirsiniz.

5 mart itibari ile Satürn ve Jüpiter birbirilerinin karşısına geçmek için hazırlık yapacaklar, bu açının etkisini daha çok önümüzde ki ey etkin bir şekilde hissedecek olsanızda kısaca ön bilgi vereyim; 3-9. evleriniz arasında bu açının etkilerini hissedeceksiniz. İletişim,haberleşme, yakın çevre dialoglarınız, komşularla ilişkiler, kardeşlerinizle ilişkiler bu dönemde hayatınızda etkin olacak. Bu konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir, hayatınıza ilişkin bazı önemli kararlarda güç ve yönetime sahip bir takım kişilerin oldukça etkisi olabilir.  Kendinizi ifade etme araçlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Komşularınızla ilgili konularda ufak tefek sıkıntılar gündeme gelebilir. Tam uzun soluklu seyahate çıkmayı planlarken, bir takım aksilikler gecikmelere sebebiyet verebilir, yakın çevre ilişkilerle aranıza mesafe koyup, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ya da yurt dışında yaşayan bir yakınınızla ilgili konular gündeminize oturabilir.

10 Martta Merkür 9. evinize geçiş yapacak ve uzunca bir süre bu evde seyahat edecek. Martın ilk haftası yine bu evde geri gitmeye başlayacak olan Merkür, ay başına akdar olan süreçte tüm rezervasyonlarınızı yaptırmanızı,işinizi son ana bırakmamanız konusunda sizlere haber veriyor. Hatırı sayılır, iyi pozisyonda ki kişilerle bir araya gelebilir, onlardan fikirsel bazda bazı öğütler alabilirsiniz. Seminerlere katılabilir, eğitim konuları gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir.

12 Marta büyük jenerasyon gezegenlerden biri olan Uranüs 9. evinize geçiş yapacak ve yıllarca bu evde seyahat edecek. Uranüs2ün geçiş yaptığı alanlarda, hayatımızın o noktası ile ilgili radikal bir çok değişime maruz kalırız, hayatımızın o ev ile ile ilgili konuları artık eskisi gibi değildir. Şartları ve düzeni önce alaşağı eder ve yeni düzene adapte olmanız için sizi zorlar. Bu geçiş sizleri geleneksel fikirlere karşı isyankar bir tavır almanıza sebep olabilir, şu ana kadar alışmış olduğunuz inanç sistemleriniz değişebilir, olayları algılayışınız farklılaşabilir. Bu transit sayesinde, hayatınızı şu an yaşadığınız yerden çok daha uzakta mesela yurt dışında kurmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda ilk defa yurt dışına çıkabilirsiniz.Yaşadığınız çağın çok ilerisinde öngörüleriniz ve düşünceleriniz oluşabilir. En ileri düzeyde, eğer haritanız buna müsait ise, çantanızı sırtınıza alıp, dünyayı yeniden keşfetmek için yollara düşebilirsiniz. Önümüzde ki aylarda Uranüs ve etkilerinde sıkça söz edeceğim. Eğer kişisel gezegenleriniz Koç burcunda yer alıyor ise, Uranüs’ün bu transitinden çok derin bir şekilde etkilenebilirsiniz. Yayınlatmak üzere yazılar yayınlayabilir, ilk kitabınızı yazmak için eyleme koyulabilirsiniz. Özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacını çok daha artacaktır bu süreçte.

13 Mart tarihi birlikte çalıştığınız kişiler ile münakaşa etmekten kaçınmakta fayda var, hararetli, tartışmalı pozisyonlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bir de eklemlerinizi çok fazla zorlamayın.

16 Mart civarı sürpriz haberler keyfinizi yerine getirecektir. Bu haberler uzak akrabalarınızdan gelebileceği gibi, uzak bir mesafeden, yurt dışından da gelebilir. Önemli size avantaj sağlayacak yazışmalar, görüşmeler yapabilirsiniz.

19 Martta Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay sürpriz finansal kazanımların habercisi olarak görünüyor. Beklenmedik bir maaş zammı, beklenmedik bir satış, sürpriz bir kazanç elde edebilirsiniz. 2. evinizde gerçekleşecek olan dolunay, bütçe konularında nazı toparlanmalara,düzenlenmelere işaret etmekte.

Güneş’in 21 martta Koç burcuna geçişi ile beraber, önümüzde ki  1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, iletişim, pazarlama, tanıtım, reklam, yayıncılık ve seyahatler üzerine kurulu olacaktır.

Ay sonuna doğru olan süreçte iş ilişkileri ve sağlıkla ilgili konular hayatınızda daha çok yer tutmaya başlayacak. Birlikte çalıştığınız, iş yaptığınız kişilerle daha aktif ve dinamik bir çalışma içine girebilirsiniz yalnız enerjinizi doğru kullanmak önemli olacaktır. Aşırı çalışmaktan, yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeyebilirsiniz, bu noktada sağlığınıza da gerekli özeni göstermeniz önemli olacaktır.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer