1 Mart 2011 Salı

Yükselen İkizler- Mart Ayı





Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Tempolu ve hızlı gelişmelerin yaşanabileceği bir aya girmiş bulunuyoruz. Bu ay 2 Martta Venüs’ün 9. evinize geçişi ile beraber önümüzde ki 1 aylık süreçte bol bol seyahat, yabancılarla bilgi ve para alış-verişleri, önemli kişilerle bol bol görüşmelerin olacağı bir ay olacak. Bu seyahatler esnasında özel  bazı ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle ticaret, ithalat ihracat işleri ile meşgul olanlar, yaptıkları işlerde hızla bir iyileşme gözlemleyebilirler.

4 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda koşturmalı ve zihinsel anlamda yorucu bir süreç içinden geçeceğinize işaret ediyor. Mars ve Merkür’ün etkin olacağı bu yeni ay döneminde, konuşmanızla, yazdıklarınız, ifadelerinizde daha çok toplum önünde olabileceksiniz. Üstlerle ilişkiler bu birkaç gün oldukça önem kazanacak. Yalnız kararsız kalmamalı ve ne istediğinizi dikkatli bir şekilde dile getirebilmelisiniz.

Yeni ayın hemen akabinde 5 Martta Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek üzere kolları sıvamaya başlıyorlar, aslında önümüzde ki ay bu açının etkilerini çok daha net hissedebileceksiniz fakat şimdiden bazı minik tüyolar vermekte fayda var. Bu süreçte özellikle aşk ilişkilerinde sizden beklenenden farklı bir davranış sergileyebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz normalde birlikte olduğunuz tiplerin oldukça dışında kişilerle birlikte olabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda sorumluluklarınız artacak ve aslında bir nevi testten geçebileceksiniz. Aşkın laylaylom halini mi yoksa sorumluluk getiren hali ile mi karşı karşıya kalacaksınız, bunu öğreneceksiniz. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyor iseniz, bazı ufak sürprizlere hazırlıklı olmakta fayda var, siz bir tane beklerken 2.sinin haberi gelebilir. Yeni daha somut hobilere yönelebilirsiniz. Yalnız ufak bir uyarıda bulunmakta fayda var, finansal anlamda riskli yatırımlar bu süreçte ciddi kayıplar verebilir, dikkatli olun.

10 Mart tarihinde Merkür’ün 11. evinize giriş yapması ile beraber önümüzde ayın başına kadar, sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarda iletişim ve bilgi alış-verişleri oldukça ön plana çıkmaya başlıyor. Dertleşilmek için belki de ilk arananların listesinin başında yer alacaksınız. Yalnız sosyal ilişkilerde düşüncesizce konuşmalar, patavatsız çıkışlar zaman zaman ilişkilerinize zarar verebilir dikkatli olmakta fayda var. Bu ay eğer arkadaşlarınız ile ortak bir iş başlatmayı, ortaklaşa işler yapmayı düşünüyor iseniz başlatın, lakin önümüzde ki ay Merkür geri gitmeye başlayacak ve aksilikler ve gecikmeleri ardı ardına getirebilir.

Venüs ve jüpiterin birbirleri ile hoş bakışları özellikle yalnız olan ikizler için, yabancı uyruklu kişiler ile veya mesafe olarak sizden uzakta birileri ile mnik bir flörtleşmenin sinyallerini vermekte. Antenlerinizi açık tutun.

12 Mart tarihinde ise Uranüs koç burcuna giriş yapacak. Uranüs’ün burç değişimleri genelde dünya üzerinde etkileri bulunmaktadır. Fransız ihtilali, sanayi devrimi, astronomi alanında ki gelişmeler icatlar…vs. gibi. Bireysel haritalarda eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise bu geçişin etkilerini çok daha derinden hissedersiniz. Farklı marjinal yapıda kişilerle arkadaşlıklar kurabilir, farklı, marjinal, gruplar içine girebilirsiniz. Sosyal ağınızda bir değişim süreci bekliyor olacak sizler. Hedefleriniz ve yön duygunuzda değişimler meydana gelebilir. Uranüsün etkilerinden önümüzde ki aylarda sık sık bahsedeceğim. 

Merkür ve Pluton arasında ki görünüm ise sosyal çevreniz ve finansal konularınızı birbirinize bağlamakta. Size söz verilen bir meblağın elinize geçmesi zorlanabilir,organizasyonlar için ekstra masrafa girebilirsiniz. Sosyal ilişkilerde eleştrilerin dozajını iyi ayarlamak bu günlerde oldukça önemli olacaktır. Sert, sivri dilli, tartışmalı konuşmalar biraz can sıkabilir.

19 Mart tarihinde başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte ev ve iş arasında denge kurmak, dikkatli ve detaylara hakim olmak önemli olacaktır. Evinizle ilgli yeni bir sözleşme, kontrat yenileme, taşınma, yer değiştirme, evinizin içinde önemli bir düzenlemeye yapabilirsiniz. Aile içerisinde beklenmedik sürpriz konular gündeme gelebilir. Anneniz ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

21 Martta Güneş’inde 11. eve girmesi ile beraber önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız.

Ay sonuna doğru ise, bir deniz yolculuğu planı yapabilirsiniz. Aşkı yakında aramaktansa uzaklarda arayabilirsiniz. Romantik ve etkileyici tanışmalar gerçekleşebilir.

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer