1 Mart 2011 Salı

Yükselen Kova - Mart Ayı




Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum


Güzel haberle başlayalım yazıya, bu ay yalnızlara aşk var. Venüs ay sonuna kadar burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Öncelikle dış görünüşünüzde bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, yeni kıyafetler, yeni saç tasarımları, yeni saç renkleri, sakal şekilleri, estetik operasyonlar yaptırabilirsiniz. Dış görünüşünüz ve güzelliğiniz ile dikkatleri üzerinize kolaylıkla çekebileceksiniz. Bu flörtler, ikili ilişkiler, çoğu zaman ön plana çıkabilir.  Hayata daha sevgi penceresinden bakabilirsiniz, çevrenizden bir çok insana yardım etmeniz edebilirsiniz.

4 martta balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte finansal konular ön plana çıkmaya başlayacak. Bütçenizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bütçenizi arttırmanın, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Parasal konularla ilgili bir takım önemli kararlar vermeniz beklenebilir sizden. Merkür ve Mars’ın bu yeni ay zamanı etkin olması bilgi,iletişim konularının ön plana çıkacağını, finansal konularla ilgili haberler alabileceğini göstetiyor. Fakat kararsız kalmak yerine, kararlı bir şekilde hareket etmeniz önemli olacaktır. Sürpriz harcamalarda olabilir.

Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek için hazırlanıyor, ay sonuna kesinleşecek olan bu açı, yakın çevre ilişkilerinizi disipline etmeniz konusunda uyarı niteliğinde olacaktır sizlere. Yine kardeşlerinizle olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. İletişim, pazarlama, seyahatler, yayıncılık gibi konularda başarı sizlere bu ay ancak çok fazla çalışmanız ve gayret göstermeniz sayesinde gelebilecektir.Önemli kararlar, konuşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz bu ay.

10 Martta Merkür’ün koç burcuna girmesi ile birlikte daha çok okuyabilir, hayattan yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Kurs, seminer, eğitim gibi konular ön plana çıkabilir hayatınızda. Özellikle Jüpiter ile kavuşum yapacağı 16 Mart tarihinde finansal konularla ilgili sürpriz bir takım haberler, yabancılarla ilişkilerden, yurt dışı ile ilgili projelerden gelir elde edebileceksiniz. İşiniz ile ilgili yeni bir eğitim, öğrenim sürecine de girebilirsiniz. Web sitesi, blog açabilir, fikirlerinizi düşüncelerinizi daha geniş bir kitleye ulaştırmak isteyebilirsiniz bu tarihlerde.

12 Martta jenerasyon gezegeni olan Uranüs’ün koç burcuna girmesi dünya üzerinde yeni sürecin kapılarını aralar nitelikte olacaktır. Aslında bu süreç orta doğru ve Mısır tarafında ki ayaklanmalar ile başlamış bulunmakta. Jenerasyon gezegenlerinin etkilerini daha çok dünya üzerinde gözlemleyebiliriz, bireysel haritalarımızda eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise Uranüs’ün etkilerini çok daha gözle görülür bir şekilde hissedebilirsiniz. 3. evinizden geçecek olan Uranüs 2018 yılına kadar etkisini bu evde gösterecektir. Sıra dışı, farklı fikirleriniz ile dikkatleri üzerinize çekebilecek, farklı, marjinal, bilimsel konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkilerde sürpriz, öngörülmesi zor bir takım gelişmeler yaşanabilir. Spontane gelişen seyahatleriniz artabilir. Bol bol seyahat edebileceksiniz. Önümüzde ki aylarda Uranüs ve etkilerinden detaylı bir şekilde bahsedeceğim sizlere.

19 Martta başak burcunda dolunay gerçekleşecek, sizlerin 8. evinizde. Krediler, alacak verecek konuları, ödemeleriniz, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları bu dolunayın merceği altında olacaktır. Kredi veya kredi kartınız için bankanızdan cevap gelebilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Eşinize veya ortağınıza finansal anlamda destek olmanız gerekebilir, onların bütçesini düzenlemeniz, denetim altına almanız gerekebilir.

Ay sonuna doğru geldiğimizde özellikle 26 Mart tarihinde hassas, duygusal yaratıcı olabilir, hayatınızı daha keyifli bir yer haline getirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Sanatsal konular ön plana çıkabilir, sergi, tiyatro, konser gibi organizasyonlara katılabilirsiniz. Daha yardımsever  ve şefkatli yaklaşabilirsiniz çevrenizdekilere karşı. Ayaklarınızı yerden kesecek, romantik bir aşk kapınızı çalabilir bu günlerde.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer