1 Şubat 2011 Salı

Yükselen Oğlak - Şubat Ayı



Merhaba arkadaşlar;

Aya hızlı ve finansal konularla ilgilenerek başlayacaksınız. Ayın ilk haftası kesinleşecek olan Güneş ve Marsın birlikteliği özellikle kullandığınız elektronik aletlerin bakım ve onarımı için para harcayabileceğinize işaret etmekte, bunun yanı sıra elektrik,elektronik, teknolojik yeni cihazlarda alabilirsiniz.

Bu hafta geçmiş ilişkiler, eski flörtlerden sürpriz haberler alabilir, platonik sayılabilecek ilişkiler içinde kendinizi bulabilirsiniz özellikle yalnız olanlar. Birliktelikleri olanlar ilişkilerinde kendilerini biraz geri çekmek isteyebilir, mini bir kriz atlatabilirler lakin Venüs ve Uranüs arasında ki gerginlik ilişkilerden yana kontrol dışı gelişmelere işaret etmekte.

Şubat’ın 3’ünde Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, bütçe finans konuları hayatınızda daha görünür bir hale geliyor, zaman zaman kendinizi gerginlikler içinde bulabilir, beklenmedik sürpriz harcamalar biraz can sıkabilir. Satürn etkisi ile iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularında devreye gireceği bu günler, daha kolay bir şekilde somut sonuçlar elde edebilecek, destek görebileceksiniz. Disiplinli ve organize çalışmanız sayesinde işten kazandığınız gelirleri arttırabileceksiniz.

Yeni ayın hemen akabinde Hem Venüs hemde Merkür burç değiştiriyorlar, Merkür Kova burcuna Venüs ise Oğlak burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ile beraber fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilmek için uygun şartlar olacaktır, bunun yanı sıra çevrenizdeki insanları etkileyebilecek, aşk, meşk, flört konularında hayatınıza bir ivme gelebilir. Yeni ilişkiler kurmak için harekete geçebilir, çevrenizdeki insanları barıştırmak, uzlaştırmak için adımlar atabilirsiniz. Giyim, kuşam, sanatsal konular hayatınızda daha çok ön plana çıkmaya başlayacak ay sonuna kadar.

Merkür’ün 2. evinize girişi ile beraber, finans ve bütçe konularında önemli fikir alış-verişleri yapabilir, önemli toplantılar, görüşmeler gerçekleşebilir . Yeni şeyler almak için araştırabilir, okuyabilirsiniz. 23 Şubat’a kadar olan süreçte

Şubatın ikinci haftası tempo biraz düşüyor, fakat iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular bu hafta daha görünür bir hale geliyor hayatınızda. İ arayanlar özellikle bu hafta görüşmeler, mülakatlar yapabilirler, deneme sürelerine tabii tutulabilirler. Bu hafta Hem Mars hem de Merkür kariyer evinizde bulunan Satürn ile etkileşim içinde olacaklar. Sorumluluklar, görevler artabilir, sizlerden daha disiplinli ve uyumlu bir şekilde çalışmanız istenebilir. Kısacası iş hayatınızda yoğun bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Toplum önünde daha fazla görünmeniz görünür olacaksınız.

18 Şubatta Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz sert etkilere sahip, ödemeler, krediler, vergiler, miras konuları, eşinizin finansal durumu bu dolunayda mercek altına yatacak olan konular arasında yer almakta. Eğer kredi almayı planlıyor iseniz, şartlarınızı ve durumu iyi değerlendirmek önem kazanacak lakin Ay hem Neptün hem de Merkür ile sert açısı, gözden kaçırabileceğiniz detaylar olabileceğine işaret etmekte. Yanlış anlamalar, ve yanılgılar olabilir.

Dolunayın hemen ardından Güneş Balık burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 ay haberleşme, iletişimi yazışma, yakın çevre ile olan iletişiminizin önem kazanacağına işaret etmekte. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile daha sık bir araya gelebilir, onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Eğitime veya kursa başlayabilir, seminerler verebilirsiniz.
Merkür’ünde 22 şubatta Balık burcuna geçişi ile beraber bilgi alış-veriş hızını daha da arttırarak, bazı seyahatleri beraberinde getirebilir. Marsında balık burcuna gireceği bu günlerde, hayatınıza hız ve motivasyon geliyor tekrar. Yalnız yakın çevreniz, kardeşleriniz veya komşularınız ile zaman zaman fikir ayrılıkları yaşayabilir, bu yüzden gerginlikler olabilir, dikkatli olmakta yarar var. Daha çok okuyacağınız, araştıracağınız zamanlar.

Ay sonuna doğru ise kişisel yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz, kendinizle daha çok ilgilenebileceğiniz, hayatınızın değişime ihtiyacı olduğunu düşünebileceğiniz ve bununla ilgili kararlar almak isteyeceğiniz zamanlar olacak sizler için….

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum…!