1 Şubat 2011 Salı

Yükselen Aslan - Şubat Ayı



Merhaba Arkadaşlar;

Şubat ayına ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konulara haşır neşir olarak başlayacaksınız. Tek başınıza hareket etmek yerine, çevrenizde ki kişilerle beraber harekete geçebileceksiniz. Girişken, aktif, hareketli olacağınız bu süreç zaman zaman gergin ve huysuzda olabilirsiniz. Zaman zaman ilişkilerden yana gerginlik ve stres yaratan durumlar olsa da, motive olmanız ve harekete geçmeniz için partneriniz size destekte verecektir. Yeni ortaklıklar, iş anlaşmaları kurulabilir şubat ayının ilk haftası özellikle.

Uranüs ve Venüs arında ki gergin açının netleşeceği ilk hafta, özellikle finansal anlamda risk almaktan kaçınmanın önemli olacağına işaret etmekte. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşıda dikkatli olmakta fayda var. Ani başlayan ve biten flörtler hayatınıza renk katabilir.

3 Şubatta karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay zamanı duygusal anlamda gergin olabilirsiniz. Toplumsal konulara karşı daha hassas ve tepkili olabilir, ikili ilişkilerde adrenalin artabilir. Satürn’ünde aktif olacağı bu yeni ay zamanında, yakın çevreniz ve komşularınızla ilgili iletişim trafiğinizin artabileceğine işaret etmekte. Yakın çevrenizi organize etmeniz gerekebilir, sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Yeni ayın akabinde Merkür’ün Kova burcuna geçişi ile beraber ay sonuna kadar ikili ilişkilerinizde olası sorunları konuşarak mantıklı bir şekilde çözebilir, partnerinizle aranızda önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, ortaklıklar oluşabilir. Aynı gün Venüs’ünde Oğlak burcuna geçmesi, ay sonuna kadar iş ve çalışma ortamınızda toparlanma, düzenleme zamanı olduğuna işaret ediyor. Yeni iş tekliflerinin gelebileceği bu günlerde, iş ve çalışma arkadaşlarınızdan finansal kazanç sağlayacak destekler görebileceksiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda kendinize çeki düzen verebilir, özellikle beslenmenize daha da özen gösterebilirsiniz. Çok çalışmanız, çok hizmet etmeniz gerekebilir.

Şubatın ikinci haftası önemli yazışmalar, konuşmalar, toplantılar sık sık gündemde. Yakın çevrenizde ki kişilerle ve partnerinizle beraber minik bir seyahate çıkabilirsiniz. Yaptığınız işte daha da derinleşebilir, kontrol mekanizmanız her zamankinden çok daha yoğun çalışabilir. Bu günlerde kemikler ve dişler hassas olabilir. Yakın çevrenizden destek ve yardım görebileceksiniz. İletişim, haberleşme, pazarlama, reklam gerektiren konularla uğraşabilirsiniz.

18 Şubatta burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, kişisel yeteneklerinizi ve kimliğinizi daha çok ortaya koymanızı gerektirecek durumlar oluşabilir. Hayatınızla ve partnerinizle ilgili olası önemli kararları birkaç gün ertelemenizde yarar var. Dolunayın başrolü olan Ay, Merkür, Mars ve Neptün ile gergin açılı olacak. Düşündüklerinizden ve hissetliklerinizden tam olarak emin olamayabilir, aldanmalar, yanlış bilgiler ve düşünceler kafanızı karıştırabilir.

Dolunayın akabinde Güneş; balık burcuna geçiş yapıyor ve önümüzde ki 1 aylık dönemde, başkalarına ait olan fakat sizi yakından ilgilendiren finans konularını hayatınızda daha görünür bir hale getiriyor. Bu dönem sizden borç isteyebilirler. Bankacılık, vergi, burslar, ödemeler sık sık gündeme gelebilir. Eğer kredi almayı düşünüyor iseniz rahatça alabilir, eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda rahatça yardım alabilirsiniz.

Şubatın son haftası hem Merkür hem de Marsın 8. evinize geçişi ile beraber, ikili ilişkilerde ki gerginliğin yerini daha rahat ve huzurlu zamanlara bırakıyor olsada, finansal anlamda sürpriz beklenmedik harcamalar biraz can sıkabilir. Finans konuları ile ilgili akılcı çözümler, önemli fikir alış-verişleri yapabilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!