1 Şubat 2011 Salı

Yükselen Başak - Şubat Ayı



Merhaba Herkese;

Şubat ayına iş anlamında oldukça yoğun, stresli ve idealist başlıyorsunuz. Yetişmesi ve bitirilmesi gereken işler, projeler için daha çok çalışabilir, az zamanda çok iş yapmanız gerekebilir. Bu zaman dilimi içinde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İş ve çalışma arkadaşlarınızdan destek görecek, onları idare ve organize etmeniz gerekebilir.

Böyle yoğun başlayan ilk hafta özel hayatınızı ilgilendiren konularda da beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

3 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte özellikle sağlığınıza dikkat etmeli, enfeksiyonel, ateşli rahatsızlıklara özellikle. Bunun yanı sıra yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. Spor veya diyet gibi kişisel bakımınızı ilgilendiren konularda profesyonel destek almak isteyebilirsiniz.

Yeni ayın hemen akabinde Merkür’ün 6. evinize girmesi ile beraber ay sonuna kadar olan süreçte iş ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda önemli konuşmalar, toplantılar, fikir alış-verişleri yapabilir, iş seyahatleri ve sözleşmeler gündeme gelebilir. İş arayanlar ise ay sonuna kadar görüşmelere çağrılabilirler. Aynı gün Venüs’ün 5. evinize girecek olması ay sonuna kadar aşk ve çocuklarla ilgili konularda şanslı zamanları beraberinde getirecek. Yalnız olanlar sağlam ve ayakları yere basan ilişkilere yönelebilirler. Çocuk sahibi olmayı düşünenlerin de olumlu etkilenecekleri bu dönem, yeni hobiler elde etmek ve hayattan daha çok zevk alabilecekleri bir sürece işaret etmekte.

Şubatın ikinci haftası Güneş ve Satürn etkileşimi sayesinde finansal konularda ciddi, gerçekçi, somut sonuçlar alabilecekleri, organize ve planlı hareket etmeleri sayesinde kazançlarını arttırabilecekleri ya da ellerinde ki kaynakları mantıklı bir şekilde kullanabilecekleri zamanlar.

18 Şubatta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay içe kapanacakları, kendi kabuklarına çekilebilecekleri ve kendi iç hesaplaşmalarını yapacakları birkaç güne işaret ediyor. Sağlıkla ilgili konularında dikkat etmeleri gereken, özellikle ortak kullanım alanlarında ki eşyalardan enfeksiyon kapma riskinin olduğunu göstermekte. İş ve çalışma ortamınızda gerginliklerden uzak durmakta, önemli kararları birkaç gün ertelemekte fayda var.

Dolunayın hemen ardından Güneş’in balık burcuna geçişi, önümüzde ki 1 aylık süreçte ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konuların daha çok hayatlarında aktifleşebileceğini, partnerlerinden ve ortaklarından destek alacakları, önemli anlaşmaların gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Yardım temasının ön planda olacağı bu zamanlar, tek başınıza hareket etmeniz biraz zor görünüyor.

Merkür ve Mars’ında 7. evinize geçiş yapması, partnerinizle veya ortağınızla olası sorunları konuşarak çözebileceğinizi, önemli fikir alış*verişleri yapabileceğinizi göstermekte. Fakat Mars her ne kadar girişkenlik ve motivasyon sağlayacak olsa da gerginlikleri de beraberinde getirebilir. Düşünmeden konuşmak ve tepki vermek karşınızda ki kişileri rahatsız edebilir, gergin bir ortam içine sokabilir sizi.

Ay sonunda ise oldukça tutkulu ve romantik dakikaların fazla olacağı, partnerinizle birlikte keyifli, eğlenceli ve libidonun yüksek olabileceği zamanları göstermekte.

Muhteşem bir ay geçirmeniz dileğiyle…