1 Şubat 2011 Salı

Yükselen Yengeç - Şubat Ayı



Selam arkadaşlar;

Aya finansal konularla ilgilenerek giriş yapıyorsunuz. Güneş ve Mars’ın birlikteliği bir  yandan artan harcamaları dengede tutmak bir yandan da bütçenizi genişletmenin yollarını aramanız konusunda etkiler yaratacaktır. Bunun yanı sıra yine ilk hafta etkili olacak olan Uranüs-Venüs arasında ki zorlayıcı açı, uzun süredir ilişkileri olanlar için tehlike sinyalleri çalmakta, partnerinizden zaman zaman beklenmedik, sürpriz hatta tuhaf davranışlar gözlemleyebilirsiniz. Yalnız olanlar ise, mesafe itibari ile sizden uzakta veya yabancı kökenli biri ile flörtöz yaklaşımlar olabilir.

3 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, finansal konularda stres seviyeniz biraz yükselecek ve hassaslaşacak olsanız da Satürn sayesinde kendinizi çabuk toparlayıp endişelerinizi yapıcı bir şekilde kullanmayı başarabileceksiniz. Yine ev , yerleşime ait konularda aile içi ilişkilerde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yeni aydan hemen sonra Merkür; kova burcuna giriş yaparak finansal konularla ilgili akılcı çözümler bulabileceğinize işaret etmekte. Özellikle eşinizin veya ortaklaşa kazançlarınızı ilgilendiren konularda insiyatif alabilecek, bankacılık işlemleri, kredi, borç alıp-verme gibi konularda önemli konuşmalar, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir ay sonuna kadar olan süreçte. Aynı Venüs’ünde Oğlak burcuna giriş yapacak olması, ay sonuna kadar olan süreçte özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konularda ayakları daha yere sağlam basan, mantıklı adımlar atabilirsiniz. İlişkiler alanında gerginliğin yerini daha destekleyici etkiler almaya başlıyor.

Şubatın ikinci haftası kariyerinizi ilgilendiren konularda Jüpiter ve Venüs arasında ki etkileşim sonucu, size finansal anlamda da destek sağlayacak fırsatlar elde edebilirsiniz fakat şartları aşırı zorlamadan, uyum içerisinde olmaya özen göstermekte fayda var. Şubatın ikinci haftası miras, finans konuları,size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren bütçe konuları ile ilgili toplantılar, konuşmalar, fikir alış-verişleri sık sık gündeme gelebilir.

18 Şubatta 29 Derece Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanında kendi kişisel kazançlarınız ve sahip olduğunuz eşyalar ön plana çıkmaya başlıyor. Önemli kararlar vermek, risk almak için pekte uygun zamanlar değil zira Ay bugün Merkür,Mars ve Neptün ile kavga halinde olacak. Hassas, alıngan, zihniniz bulanık, şartları net olarak değerlendirmekte biraz zorlanabilirsiniz. Geçmişe ait konular, ödenmesi gereken fatura veya vergiler ortaya çıkabilir. Finans konuları ile ilgili önemli kararları vermek için birkaç gün beklemekte fayda var.

Dolunayın hemen ardından Güneş’in balık burcuna geçişi ile beraber, önümüzde ki 1 aylık süreçte deniz aşırı yerlere seyahatler ortaya çıkabilir, eğitimle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilir, her türlü iletişim araçları ile aktif bir şekilde iletişim içinde olmanız gerekebilir. İdealleriniz ve gelecek hedeflerinizle ilgili hatırı sayılır, itibarlı önemli kişilerle bir araya gelebilir ve onlardan destek alabilirsiniz.

Şubatın son haftası Merkür’ünde balık burcuna geçişi ile beraber, seyahat planları yapabilir, ticaret ve tanıtım,pazarlama, halkla ilişkilerde çalışanlar özellikle önemli görüşmeler, toplantılar yapabilirler. Uzak akrabalar veya yabancı uyruklu kişiler, yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızdan önemli haberler alabilirsiniz.

Ay sonuna doğru olan süreçte ise ikili ilişkilerden yana genel anlamda destekleyici etkiler devrede, partnerinizle veya ortağınızla beraber minik bir seyahate çıkabilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!